NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kellett itt lelkendezni. most néztem volna a 10.et de még nincs felirat 😕halamitáék már van, hogy aznap elkészítik a feliratot. elképesztő munkát végeznek. mind emellett nagyon igényes. tökéletesen passzol a sorozathoz.Zsocaboardwalk-hoz kb hány napon belül szokott lenni felirat?thebekekedd DU-ra általában van a hosszupuskán magyarharomt
több mint 14 éve
Gabesz92
1 453
HIMYM 6x10 zseniális volt. Aww, man. 😀Nekem is nagyon tetszett. Utóbbi hetek legjobbja volt, sőt talán nekem ez jött be legjobban ebből az évadból eddig! Remélem tartják ezt a színvonalat 😊
Maka
több mint 14 éve
A Mesék kriptából c. horror sorozatban volt egy bizonyos "autóstoppos" rész, vki nem tud erről vmi konkrétabbat modani (cím, évad, epizód)?spoiler
megy egy sorozatgyilkos kocsival, stopposokat vesz fel, majd megöli őket, most meg olyat stoppost vesz fel, aki ugyan úgy sorozatgyilkos, majd a végén meghal mindkettő mert vmi autószerelő kibaszik velük.
több mint 14 éve
Maka
2 760
HIMYM 6x10 zseniális volt. Aww, man. 😀 A Walking Dead kicsit gyorsabban indult be a kelleténél, gondolom a kevés részes első évad az oka.
több mint 14 éve
south park,shake weight 😂Jocisajnálom h vége az évadnak, mert szerintem ez az évad sokkal jobb volt mint az előző kettő például.
amúgy nem hiszem hogy a shake weight készítőinek ez a poén nem jutott eszükbe, hogy vki biztosan ki fogja őket parodizálni, egy ilyen videó sztem adja az ötletet:
http://www.youtube.com/watch?v=xXHUdvvHTkw
több mint 14 éve
south park,shake weight 😂
több mint 14 éve
halamitáék már van, hogy aznap elkészítik a feliratot. elképesztő munkát végeznek. mind emellett nagyon igényes. tökéletesen passzol a sorozathoz.boardwalk-hoz kb hány napon belül szokott lenni felirat?thebekekedd DU-ra általában van a hosszupuskán magyarharomt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
boardwalk-hoz kb hány napon belül szokott lenni felirat?thebekekedd DU-ra általában van a hosszupuskán magyar
több mint 14 éve
Dexter, minden héten leírom, de hihetetlen 😮😮 Iszonyatos összefonódások lesznek az utolsó 3 részben... Túl sok ez az egy hét két rész közt 😀
több mint 14 éve
boardwalk-hoz kb hány napon belül szokott lenni felirat?
több mint 14 éve
Sherlock 😊az a TremeJJ Tillera 10. részig semmit nem vesztett színvonalából, sőt...JJ TillerMondjuk ilyen stábbal nagy szégyen lett volna ha megbukik az HBO vele. Steve Buscemi is tökéletes választás.
Simán a legjobb sorozat idén, még most se tudok betelni vele. 😀süti
több mint 14 éve
az a Tremea 10. részig semmit nem vesztett színvonalából, sőt...JJ TillerMondjuk ilyen stábbal nagy szégyen lett volna ha megbukik az HBO vele. Steve Buscemi is tökéletes választás.
Simán a legjobb sorozat idén, még most se tudok betelni vele. 😀süti
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
a 10. részig semmit nem vesztett színvonalából, sőt...JJ TillerMondjuk ilyen stábbal nagy szégyen lett volna ha megbukik az HBO vele. Steve Buscemi is tökéletes választás.
Simán a legjobb sorozat idén, még most se tudok betelni vele. 😀
több mint 14 éve
haromt és marci írta, mennyire jó a Boardwalk Empire gondoltam bele lesek én is.a 10. részig semmit nem vesztett színvonalából, sőt...
Először imdb-n rákerestem. Dráma, krimi, az nem a kedvencem. Másnap megnéztem az introt. Abból se derült ki semmi. Harmadnap leszedtem az első részt. 1 órás lévén nem néztem meg. Negyednap rászántam magam. Akkor pedig kiderült, hogy ez tényleg egy kurva jó sorozat. 😀
Feltéve persze, ha a többi rész is hasonló színvonalú. Már régóta vártam egy ilyen sorozatra.süti
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
haromt és marci írta, mennyire jó a Boardwalk Empire gondoltam bele lesek én is.Először imdb-n rákerestem. Dráma, krimi, az nem a kedvencem. Másnap megnéztem az introt. Abból se derült ki semmi. Harmadnap leszedtem az első részt. 1 órás lévén nem néztem meg. Negyednap rászántam magam. Akkor pedig kiderült, hogy ez tényleg egy kurva jó sorozat. 😀
Feltéve persze, ha a többi rész is hasonló színvonalú. Már régóta vártam egy ilyen sorozatra.
több mint 14 éve
Gabesz92
1 453
alig volt nagy rész a mostani big bang 😀konquerorÜtött rendesen. Régen röhögtem ennyit ezen is, de most mindent kárpótolt 😀
több mint 14 éve
The Office is nagyon jó volt ezen a héten.
több mint 14 éve
alig volt nagy rész a mostani big bang 😀
több mint 14 éve
.brk
1 890
köszi szépen, tvsubtitles-ről nem tudtam, de mentve 😊community meg egyre elszálltabb 😀 mondjuk múlt hét sztem jobb volt, de ez is szétszedett
több mint 14 éve
marci
1 023
Szomorú, hogy így egymás torkának esett az addic7ed meg valamelyik másik, mostantól mehetünk a tvsubtitles-re. :/Bazdmeg ez a Community 😀egy angol feliratot dobj hozzá pls. sehol se találtam neten, csak a szöveg meg túl gyors..brk
Hát komolyan beszarás 😀tenorx
több mint 14 éve
http://www.tvsubtitles.net/subtitle-148644.htmlBazdmeg ez a Community 😀egy angol feliratot dobj hozzá pls. sehol se találtam neten, csak a szöveg meg túl gyors..brk
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Felirat nélkül néztem 😕Bazdmeg ez a Community 😀egy angol feliratot dobj hozzá pls. sehol se találtam neten, csak a szöveg meg túl gyors..brk
több mint 14 éve
.brk
1 890
Bazdmeg ez a Community 😀egy angol feliratot dobj hozzá pls. sehol se találtam neten, csak a szöveg meg túl gyors.