NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
még jó hogy.all-time top5 sorozat nálam eddig.haromtmelyik az a top5?
benne van a gilmore girls? 😀Höri
Gilmore Girls, ER, Boardwalk Empire, My Name Is Earl, Friends, + FNL (de csak a 3. évadig) ezért csak felet ér
több mint 14 éve
marci
1 023
Érdekes hogy a Boardwalk Empire-ről nem sok szó esik itt, pedig kibaszott jó.Ami jó, azt nem kell túltárgyalni. Ilyen a Boardwalk Empire és ezért nem szoktam beírni minden héten, hogy nézzétek a Terrierst, elég volt egyszer. 😊
Főleg a mostani rész király.
Így 9 darab után kijelenthető hogy a hangulatot kurvára eltalálták, bár nem az a pörgős cucc amihez az átlag sorozatjunkie hozzászokott, de pl kevésbé vontatott mint a Sopranos volt.
all-time top5 sorozat nálam eddig.haromt
több mint 14 éve
all-time top5 sorozat nálam eddig.haromtmelyik az a top5?
benne van a gilmore girls? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Érdekes hogy a Boardwalk Empire-ről nem sok szó esik itt, pedig kibaszott jó.Főleg a mostani rész király.
Így 9 darab után kijelenthető hogy a hangulatot kurvára eltalálták, bár nem az a pörgős cucc amihez az átlag sorozatjunkie hozzászokott, de pl kevésbé vontatott mint a Sopranos volt.
all-time top5 sorozat nálam eddig.
több mint 14 éve
Mondjuk ilyen befejezés után megőrülnék ha nem folytatnák 😀Igen csinálják, be van rendelve a második évad 😊tenorxÉs akkor mégegyszer:Még csak az első részen vagyok túl,de nagyon bejövős!
Sherlock - angol sorozat, összesen 3 90 perces résszel, modern Sherlock Holmes feldolgozás. Nagyon durván eltalálták az egészet, és az "évad"végi cliffhanger is nagyon jó, 10/10 nálam komplettan a három rész.tenorx
Nem tudod h csinálják-e még tovább???thebeke
több mint 14 éve
Igen csinálják, be van rendelve a második évad 😊És akkor mégegyszer:Még csak az első részen vagyok túl,de nagyon bejövős!
Sherlock - angol sorozat, összesen 3 90 perces résszel, modern Sherlock Holmes feldolgozás. Nagyon durván eltalálták az egészet, és az "évad"végi cliffhanger is nagyon jó, 10/10 nálam komplettan a három rész.tenorx
Nem tudod h csinálják-e még tovább???thebeke
több mint 14 éve
És akkor mégegyszer:Még csak az első részen vagyok túl,de nagyon bejövős!
Nem tudod h csinálják-e még tovább???
több mint 14 éve
nem gyűjtötte valaki össze ezt az ESPN 30 for 30 sorozat eddig megjelent részeit ?youtube-on és egyéb videómegosztókon is fenn van pár
szinte mind parádésnak tűnik, hátha nem kell egyesével leszednem.gabtsi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
nem gyűjtötte valaki össze ezt az ESPN 30 for 30 sorozat eddig megjelent részeit ?szinte mind parádésnak tűnik, hátha nem kell egyesével leszednem.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
jó ég, South Parkban az Inception rész van Comedyn magyar szinkronnal. na ebben az a durva, hogy most október 20-n jelent meg a rész USA-ban, és máris van magyar szinkronnal a tévébeneléggé gyors volt ez, kb fél éveket szoktak várni, most meg még le sem zárult az évad 😮 ezután 3 rész volt, a Coon & Friends trilogy
több mint 14 éve
😕Valóban jó volt, 6en néztük, mind szakadtunk 😀tenorxhaten 😂 BME 😀konqueror
több mint 14 éve
Valóban jó volt, 6en néztük, mind szakadtunk 😀tenorxhaten 😂 BME 😀
több mint 14 éve
Valóban jó volt, 6en néztük, mind szakadtunk 😀
több mint 14 éve
új HIMYM, FUCKYEAH 😀annyi említeni való momentum volt 😊 Sammy a BMS-ből és Nicole Scherzinger volt guest star, a LeBron beszólás is nagyot ütött, meg a Dawg Pound 😀 Barney elköszönései a tévéműsorokból 😀 Rangers stadion mint helyszín 😊 apróság, de a Joey Buatafucco nadrág is újra előkerült a második évad után. emellett meg szinte eltörpül, hogy újra Robin Sparkles rész volt, nem akármilyen asszociációkkal 😀
"two beavers are better than one 😛 "
több mint 14 éve
SPOILERSPOILERDexter S08, 😱O Isteni, végig hallottam ahogy iszonyatosan dobog a szivem a rész alatt, az 4. évadzáró után a legjobb az elmúlt időszakban 😊pc_xmondjuk a betört ajtóval nemtudom mit csináltak 😀 de a cliff megint odabaszottshawnka
Most néztem meg és ezen gondolkodtam. De mivel a 2 szoba közti ajtó tört be ezért valszeg utólag tűnt fel bárkinek is.Toca
Két ajtó van ott, ebből (logikusan) csak az egyiket törte be. Esélyes, hogy feltakarították a darabjait (mint az áldozatnak 😀 ), és akár fel sem kell tűnnie egy darabig, hisz azért van ott az ajtó, hogy egyben is ki lehessen adni a szobákat, a takarítónak meg kb. legkisebb gondja az, hogy figyeljen rá 😀
több mint 14 éve
Pete vs. Life - remek a szerkezete 😂 két focikommentár narrálja az epizódokat, jellegzetes angol riporteri stílusban 😂
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
SPOILERDexter S08, 😱O Isteni, végig hallottam ahogy iszonyatosan dobog a szivem a rész alatt, az 4. évadzáró után a legjobb az elmúlt időszakban 😊pc_xmondjuk a betört ajtóval nemtudom mit csináltak 😀 de a cliff megint odabaszottshawnka
Most néztem meg és ezen gondolkodtam. De mivel a 2 szoba közti ajtó tört be ezért valszeg utólag tűnt fel bárkinek is.
több mint 14 éve
Dexter S08, 😱O Isteni, végig hallottam ahogy iszonyatosan dobog a szivem a rész alatt, az 4. évadzáró után a legjobb az elmúlt időszakban 😊pc_xmondjuk a betört ajtóval nemtudom mit csináltak 😀 de a cliff megint odabaszott
több mint 14 éve
Dexter S08, 😱O Isteni, végig hallottam ahogy iszonyatosan dobog a szivem a rész alatt, az 4. évadzáró után a legjobb az elmúlt időszakban 😊
több mint 14 éve
baseball playoffAz új Family Guy büntet 😀 Az évad első része elég gyenge volt, de azóta hozza a régi színvonalat.barneynem tudom nekem az első három rész nem nagyon tetszett, főleg az első rész, viszont a szünet óta két eléggé jó kis részt adtak ki. amúgy miért volt egy 3 hetes szünet?kisvanek4
több mint 14 éve
Sebii
3 526
Na Dexter lassan újra régi fényében ragyog. Az előző 2 rész nagyon erősre sikeredett. 😊
több mint 14 éve
Az új Family Guy büntet 😀 Az évad első része elég gyenge volt, de azóta hozza a régi színvonalat.barneynem tudom nekem az első három rész nem nagyon tetszett, főleg az első rész, viszont a szünet óta két eléggé jó kis részt adtak ki. amúgy miért volt egy 3 hetes szünet?
több mint 14 éve
Az új Family Guy büntet 😀 Az évad első része elég gyenge volt, de azóta hozza a régi színvonalat.
több mint 14 éve
marci
1 023
Jogos, jellemfejlődött Winger. Eleinte nekem se jött be, nagyon nem tetszettek a közös jelenetei a szőke csajjal és mivel sűrűn volt ilyen, nem volt kedvenc. Mikor végre túljutottak a romantikázásos hülyeségen, Winger is sokkal jobb lett.Nem, kimondottan szeretem a köcsög karaktereket 😊A Community továbbra is üt 😊 Ha lehetne kritikát fogalmazni vele szemben, az az, hogy a kvázi főszereplő a leggyengébb karakter (meg színész is) benne.JakehomerSzerintem McHale is jól hozza a D-baget. Nem lehet, hogy azért nem tetszik annyira, mert a karakterek közül ő a legkevésbé szimpatikus?marci
Egyébként is nagyon visszavettek ebből a dbag vonalból, sokkal inkább Pierce az enigma a második évadban.
Nincs nagy gondom a Winger karakterrel sem, sokat javult (az elején majdnem kaszáltam a sorozatot miatta, akkor nagyon gyengének találtam), csak amiatt említettem, mert mégiscsak arra van felhúzva az egész sorozat, hogy ő bekényszerül egy idegen közegbe.
A rektorból kéne több (már csak az akcentus miatt is 😀 ), az ő és Chang közös jelenetei a kedvenceim.Jakehomer
És egyetértek John Oliverrel kapcsolatban is, az a faszi bitang jó. 😊
több mint 14 éve
Nem, kimondottan szeretem a köcsög karaktereket 😊A Community továbbra is üt 😊 Ha lehetne kritikát fogalmazni vele szemben, az az, hogy a kvázi főszereplő a leggyengébb karakter (meg színész is) benne.JakehomerSzerintem McHale is jól hozza a D-baget. Nem lehet, hogy azért nem tetszik annyira, mert a karakterek közül ő a legkevésbé szimpatikus?marci
Egyébként is nagyon visszavettek ebből a dbag vonalból, sokkal inkább Pierce az enigma a második évadban.
Nincs nagy gondom a Winger karakterrel sem, sokat javult (az elején majdnem kaszáltam a sorozatot miatta, akkor nagyon gyengének találtam), csak amiatt említettem, mert mégiscsak arra van felhúzva az egész sorozat, hogy ő bekényszerül egy idegen közegbe.
A rektorból kéne több (már csak az akcentus miatt is 😀 ), az ő és Chang közös jelenetei a kedvenceim.
Tepper takarodj!