NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
all-time top5 sorozat nálam eddig.haromt
melyik az a top5?
benne van a gilmore girls? 😀Höri
még jó hogy.
Gilmore Girls, ER, Boardwalk Empire, My Name Is Earl, Friends, + FNL (de csak a 3. évadig) ezért csak felet ér
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Érdekes hogy a Boardwalk Empire-ről nem sok szó esik itt, pedig kibaszott jó.
Főleg a mostani rész király.
Így 9 darab után kijelenthető hogy a hangulatot kurvára eltalálták, bár nem az a pörgős cucc amihez az átlag sorozatjunkie hozzászokott, de pl kevésbé vontatott mint a Sopranos volt.
Ami jó, azt nem kell túltárgyalni. Ilyen a Boardwalk Empire és ezért nem szoktam beírni minden héten, hogy nézzétek a Terrierst, elég volt egyszer. 😊
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
melyik az a top5?
benne van a gilmore girls? 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Érdekes hogy a Boardwalk Empire-ről nem sok szó esik itt, pedig kibaszott jó.
Főleg a mostani rész király.
Így 9 darab után kijelenthető hogy a hangulatot kurvára eltalálták, bár nem az a pörgős cucc amihez az átlag sorozatjunkie hozzászokott, de pl kevésbé vontatott mint a Sopranos volt.
all-time top5 sorozat nálam eddig.
több mint 14 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 493 — Steelers fan
És akkor mégegyszer:
Sherlock - angol sorozat, összesen 3 90 perces résszel, modern Sherlock Holmes feldolgozás. Nagyon durván eltalálták az egészet, és az "évad"végi cliffhanger is nagyon jó, 10/10 nálam komplettan a három rész.tenorx
Még csak az első részen vagyok túl,de nagyon bejövős!

Nem tudod h csinálják-e még tovább???thebeke
Igen csinálják, be van rendelve a második évad 😊tenorx
Mondjuk ilyen befejezés után megőrülnék ha nem folytatnák 😀
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
És akkor mégegyszer:
Sherlock - angol sorozat, összesen 3 90 perces résszel, modern Sherlock Holmes feldolgozás. Nagyon durván eltalálták az egészet, és az "évad"végi cliffhanger is nagyon jó, 10/10 nálam komplettan a három rész.tenorx

Nem tudod h csinálják-e még tovább???thebeke
Igen csinálják, be van rendelve a második évad 😊
több mint 14 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 493 — Steelers fan
És akkor mégegyszer:

Nem tudod h csinálják-e még tovább???
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 421 — no es importante
nem gyűjtötte valaki össze ezt az ESPN 30 for 30 sorozat eddig megjelent részeit ?

szinte mind parádésnak tűnik, hátha nem kell egyesével leszednem.gabtsi
youtube-on és egyéb videómegosztókon is fenn van pár

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nem gyűjtötte valaki össze ezt az ESPN 30 for 30 sorozat eddig megjelent részeit ?

szinte mind parádésnak tűnik, hátha nem kell egyesével leszednem.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
jó ég, South Parkban az Inception rész van Comedyn magyar szinkronnal. na ebben az a durva, hogy most október 20-n jelent meg a rész USA-ban, és máris van magyar szinkronnal a tévében

eléggé gyors volt ez, kb fél éveket szoktak várni, most meg még le sem zárult az évad 😮 ezután 3 rész volt, a Coon & Friends trilogy
több mint 14 éve
Valóban jó volt, 6en néztük, mind szakadtunk 😀tenorx
haten 😂 BME 😀konqueror
😕
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Valóban jó volt, 6en néztük, mind szakadtunk 😀tenorx
haten 😂 BME 😀
több mint 14 éve
Valóban jó volt, 6en néztük, mind szakadtunk 😀
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
új HIMYM, FUCKYEAH 😀

annyi említeni való momentum volt 😊 Sammy a BMS-ből és Nicole Scherzinger volt guest star, a LeBron beszólás is nagyot ütött, meg a Dawg Pound 😀 Barney elköszönései a tévéműsorokból 😀 Rangers stadion mint helyszín 😊 apróság, de a Joey Buatafucco nadrág is újra előkerült a második évad után. emellett meg szinte eltörpül, hogy újra Robin Sparkles rész volt, nem akármilyen asszociációkkal 😀

"two beavers are better than one 😛 "
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
Dexter S08, 😱O Isteni, végig hallottam ahogy iszonyatosan dobog a szivem a rész alatt, az 4. évadzáró után a legjobb az elmúlt időszakban 😊pc_x
mondjuk a betört ajtóval nemtudom mit csináltak 😀 de a cliff megint odabaszottshawnka
SPOILER
Most néztem meg és ezen gondolkodtam. De mivel a 2 szoba közti ajtó tört be ezért valszeg utólag tűnt fel bárkinek is.Toca
SPOILER
Két ajtó van ott, ebből (logikusan) csak az egyiket törte be. Esélyes, hogy feltakarították a darabjait (mint az áldozatnak 😀 ), és akár fel sem kell tűnnie egy darabig, hisz azért van ott az ajtó, hogy egyben is ki lehessen adni a szobákat, a takarítónak meg kb. legkisebb gondja az, hogy figyeljen rá 😀

több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 365 — No 1 Zhang Yufei fan
Pete vs. Life - remek a szerkezete 😂 két focikommentár narrálja az epizódokat, jellegzetes angol riporteri stílusban 😂

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 19 368 — Vikings fan
Dexter S08, 😱O Isteni, végig hallottam ahogy iszonyatosan dobog a szivem a rész alatt, az 4. évadzáró után a legjobb az elmúlt időszakban 😊pc_x
mondjuk a betört ajtóval nemtudom mit csináltak 😀 de a cliff megint odabaszottshawnka
SPOILER
Most néztem meg és ezen gondolkodtam. De mivel a 2 szoba közti ajtó tört be ezért valszeg utólag tűnt fel bárkinek is.
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
mondjuk a betört ajtóval nemtudom mit csináltak 😀 de a cliff megint odabaszott
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
Dexter S08, 😱O Isteni, végig hallottam ahogy iszonyatosan dobog a szivem a rész alatt, az 4. évadzáró után a legjobb az elmúlt időszakban 😊

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az új Family Guy büntet 😀 Az évad első része elég gyenge volt, de azóta hozza a régi színvonalat.barney
nem tudom nekem az első három rész nem nagyon tetszett, főleg az első rész, viszont a szünet óta két eléggé jó kis részt adtak ki. amúgy miért volt egy 3 hetes szünet?kisvanek4
baseball playoff

több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Na Dexter lassan újra régi fényében ragyog. Az előző 2 rész nagyon erősre sikeredett. 😊
több mint 14 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Az új Family Guy büntet 😀 Az évad első része elég gyenge volt, de azóta hozza a régi színvonalat.barney
nem tudom nekem az első három rész nem nagyon tetszett, főleg az első rész, viszont a szünet óta két eléggé jó kis részt adtak ki. amúgy miért volt egy 3 hetes szünet?
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Az új Family Guy büntet 😀 Az évad első része elég gyenge volt, de azóta hozza a régi színvonalat.

több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
A Community továbbra is üt 😊 Ha lehetne kritikát fogalmazni vele szemben, az az, hogy a kvázi főszereplő a leggyengébb karakter (meg színész is) benne.Jakehomer
Szerintem McHale is jól hozza a D-baget. Nem lehet, hogy azért nem tetszik annyira, mert a karakterek közül ő a legkevésbé szimpatikus?marci
Nem, kimondottan szeretem a köcsög karaktereket 😊
Egyébként is nagyon visszavettek ebből a dbag vonalból, sokkal inkább Pierce az enigma a második évadban.

Nincs nagy gondom a Winger karakterrel sem, sokat javult (az elején majdnem kaszáltam a sorozatot miatta, akkor nagyon gyengének találtam), csak amiatt említettem, mert mégiscsak arra van felhúzva az egész sorozat, hogy ő bekényszerül egy idegen közegbe.

A rektorból kéne több (már csak az akcentus miatt is 😀 ), az ő és Chang közös jelenetei a kedvenceim.Jakehomer
Jogos, jellemfejlődött Winger. Eleinte nekem se jött be, nagyon nem tetszettek a közös jelenetei a szőke csajjal és mivel sűrűn volt ilyen, nem volt kedvenc. Mikor végre túljutottak a romantikázásos hülyeségen, Winger is sokkal jobb lett.
És egyetértek John Oliverrel kapcsolatban is, az a faszi bitang jó. 😊
több mint 14 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 749 — Panthers fan
A Community továbbra is üt 😊 Ha lehetne kritikát fogalmazni vele szemben, az az, hogy a kvázi főszereplő a leggyengébb karakter (meg színész is) benne.Jakehomer
Szerintem McHale is jól hozza a D-baget. Nem lehet, hogy azért nem tetszik annyira, mert a karakterek közül ő a legkevésbé szimpatikus?marci
Nem, kimondottan szeretem a köcsög karaktereket 😊
Egyébként is nagyon visszavettek ebből a dbag vonalból, sokkal inkább Pierce az enigma a második évadban.

Nincs nagy gondom a Winger karakterrel sem, sokat javult (az elején majdnem kaszáltam a sorozatot miatta, akkor nagyon gyengének találtam), csak amiatt említettem, mert mégiscsak arra van felhúzva az egész sorozat, hogy ő bekényszerül egy idegen közegbe.

A rektorból kéne több (már csak az akcentus miatt is 😀 ), az ő és Chang közös jelenetei a kedvenceim.

Tepper takarodj!