NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez a mother rész eléggé WTF volt.lehet benne SPOILER
Dráma kategóriában akarnak Golden Globe-ot nyerni? Nem hiszem, hogy ebből vmi poént akarnak kihozni.
több mint 13 éve
Angol... A hosszún szokott lenni 1 nappal a rész után. Magyarra nem igazán várok már...Az új részekhez nektek van feliratotok?FNL!!!kicsi spoiler
big up, az most nagyon jó rész volt!
SPOILER Street 😊 külön tetszik, hogy meghagyták Panthers támogatónak, így életszerűbb a dolog SPOILER.brk
Nekem is tetszett, Street meg ugye külön öröm, hogy az egyetlen, aki megmaradt kéknek. 😊 Egyébként jó lenne, ha jönne vissza a régi gárda is, pl. 33 eléggé hiányzik... 😊 Régi ismerősebb Panthers playákat sajnálom, hogy kihagyták.
Mondjuk ez a rész elég sok dolgot megmutatott, bár a telefonhívás után másra gondoltam. De ezzel sokat megtudtunk...
A rész végén meg ez a rövid összevágás nem volt rossz, bár így csak jobban várom a következőt. 😊
kicsi spoiler végecsabi19
Nekem csak a 4. részig van. :SRSG
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az új részekhez nektek van feliratotok?FNL!!!kicsi spoiler
SPOILER Street 😊 külön tetszik, hogy meghagyták Panthers támogatónak, így életszerűbb a dolog SPOILER.brk
Nekem is tetszett, Street meg ugye külön öröm, hogy az egyetlen, aki megmaradt kéknek. 😊 Egyébként jó lenne, ha jönne vissza a régi gárda is, pl. 33 eléggé hiányzik... 😊 Régi ismerősebb Panthers playákat sajnálom, hogy kihagyták.
Mondjuk ez a rész elég sok dolgot megmutatott, bár a telefonhívás után másra gondoltam. De ezzel sokat megtudtunk...
A rész végén meg ez a rövid összevágás nem volt rossz, bár így csak jobban várom a következőt. 😊
kicsi spoiler végecsabi19
Nekem csak a 4. részig van. :S
több mint 13 éve
Botrány, hogy a Rubicon utolsó két részében mennyire elkúrták az egészen kiváló évadot. Ráadásul a kasza miatt már helyre se hozhatják.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Köszkösz, király, akkor a Drót után nyomatom azt...Épp most fejeztem be a Wire 3. évadot... Nyár elején lejött, végére befejeztem az elsőt, ősszel a másodikat, most 2 nap alatt meg lement a 3.... Remélem minél gyorsabban megnézem mind az ötöt.generation kill nekem bejöttbriareos
A lényeg, hogy nagyon jó. Tremé miatt/után kezdtem el nézni, hasonló stílus, a lényeg, hogy zsír. Comedyket kivéve (az teljesen más...) ez a két sorozat az, amit tényleg bejött, és nem csak egy-két rész/évad volt nézhető belőle (nekem)...
Tremé második évadról egyébként lehet tudni, mikor indul?
Ja, és a másik két (nem régi) David Simon minisorozatot, a The Corner-t és a Generation Kill-t érdemes elkezdeni nézni, ha ezek bejöttek?csabi19
Mondjuk lehet, hogy az már a nyáron lesz... 😕
több mint 13 éve
californication s04e01-02 kikerült a netrehivatalosan jan. 9-én jön
több mint 13 éve
január 27.-én debutál a Skins ötödik évadja. Vegyesek az érzelmeim efelé már most...
több mint 13 éve
Épp most fejeztem be a Wire 3. évadot... Nyár elején lejött, végére befejeztem az elsőt, ősszel a másodikat, most 2 nap alatt meg lement a 3.... Remélem minél gyorsabban megnézem mind az ötöt.generation kill nekem bejött
A lényeg, hogy nagyon jó. Tremé miatt/után kezdtem el nézni, hasonló stílus, a lényeg, hogy zsír. Comedyket kivéve (az teljesen más...) ez a két sorozat az, amit tényleg bejött, és nem csak egy-két rész/évad volt nézhető belőle (nekem)...
Ja, és a másik két (nem régi) David Simon minisorozatot, a The Corner-t és a Generation Kill-t érdemes elkezdeni nézni, ha ezek bejöttek?csabi19
több mint 13 éve
Épp most fejeztem be a Wire 3. évadot... Nyár elején lejött, végére befejeztem az elsőt, ősszel a másodikat, most 2 nap alatt meg lement a 3.... Remélem minél gyorsabban megnézem mind az ötöt.A lényeg, hogy nagyon jó. Tremé miatt/után kezdtem el nézni, hasonló stílus, a lényeg, hogy zsír. Comedyket kivéve (az teljesen más...) ez a két sorozat az, amit tényleg bejött, és nem csak egy-két rész/évad volt nézhető belőle (nekem)...
Ja, és a másik két (nem régi) David Simon minisorozatot, a The Corner-t és a Generation Kill-t érdemes elkezdeni nézni, ha ezek bejöttek?
több mint 13 éve
képeket nézzétek meg.LOL
http://www.pvillepanthers.com/
kemény 😊.brk
több mint 13 éve
ST rajongóknak!http://velvet.hu/2010/karacsony/klingon_nyelven_mutattak_be_a_karacsonyi_eneket/
Csak annyit tudok mondani:
KAPLA!
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Végignéztem a Sons of Anarchy-t. 3 nap alatt lement a 3 évad. Egyszerűen nem lehet abbahagyni. Az egyik legjobb sorozat amit valaha csináltak. Nagyon nagyon jól meg van írva. Olyan fordulatok vannak, hogy az agyam eldobtam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
több mint 13 éve
Playmakers fenn van egyben a "tizesen".Tud esetleg valaki hozzá angol / magyar feliratot?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
pár hete elkezdtem nézni a Gyilkos Elméket előlről... Iszonyat jó! Ebben a műfajban No. 1. még mindig...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/12/16/the-good-guys-kasza/ 😕
több mint 13 éve
FNL!!!kicsi spoiler
kicsi spoiler vége
több mint 13 éve
.brk
1 890
FNL!!!big up, az most nagyon jó rész volt!
SPOILER Street 😊 külön tetszik, hogy meghagyták Panthers támogatónak, így életszerűbb a dolog SPOILER
több mint 13 éve
A family guy új része jó volt, csak kicsit morbid azért szerintem 😊
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
A HAWAII FIVE-0-hoz tud valaki online nézhetőséget?
több mint 13 éve
Végre volt valaki, akinek meg tudta mutatni az igazi arcát, és ez hatalmas előrelépés a korábbiakhoz képest. És bár csalódott, mert Lumen elment, mégis bebizonyosodott, hogy a kód, ami szerint addig élt, nem annyira egyértelmű. Erre értettem, amit írtam. Eddig senki előtt sem lehetett önmaga, ehhez képest végre volt egy időszak, amikor legalább az lehetett valaki társaságában. Én a tombolást, a feszültséget, ami kitört belőle, csak pillanatnyinak érzem.Igen, de a függönyelhúzással vége lett volna. Annak nincs értelme. Az is egyértelmű volt, amikor el kezdték a vadászatot Lumennel, hogy a legvégén mennei kell a karakternek, egyszerűen nem lett volna se hihető, se izgalmas, ha marad. (maradni ugye Miguel miatt se maradhatott - Rita halála miatt meg az volt az egyértelmű, hogy nem halhat meg, mert az elég lapos lett volna. Ráadásul érzelmileg is inkább ez elfogadható...
Szerintem senki sem várta, hogy "minden kiderül", ilyet nem is írtam, csupán egy olyan dolgot vártam, amiről shawnka is írt, egy cliffhangert, és egy szálat, ami miatt a néző szinte alig várja a következő évad kezdetét, ez elmaradt.gsn
Egyébként egyetértek, a düh az rövid volt, de igazán erőteljes érzelem most tört ki belőle először. A legvégén persze belátja, hogy csak ideiglenes volt az "idilli" állapot, amíg volt motiváció.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Na Dexter évadzáró megnézve. Elég semmilyen volt, tényleg jó lett volna, ha Debra elhúzza a függönyt, vagy valami. A szöszit sajnálom, hogy elment, a maga módján szerethető karakter volt számomra. Mindenesetre fura lesz a 9 hónap szünet, mert az első 4 évadot augusztusban daráltam le, szóval a 4. évadi cliffhanger után csak 1 hónapot kellet várnom.
több mint 13 éve
gsn
3 548
Végre volt valaki, akinek meg tudta mutatni az igazi arcát, és ez hatalmas előrelépés a korábbiakhoz képest. És bár csalódott, mert Lumen elment, mégis bebizonyosodott, hogy a kód, ami szerint addig élt, nem annyira egyértelmű. Erre értettem, amit írtam. Eddig senki előtt sem lehetett önmaga, ehhez képest végre volt egy időszak, amikor legalább az lehetett valaki társaságában. Én a tombolást, a feszültséget, ami kitört belőle, csak pillanatnyinak érzem.Pont nem, nem a videók látványa hozta ki ezt Debből, hanem az, amit átélt Rudyval, - illetve a videók kellettek hozzá -, de a Dex tesó sztori nélkül lerántotta volna a függönyt, ez egyértelmű. Még el is mondja, csak figyelni kéne😊Remek 11 Dexter részt elrontottak a fináléval. All in All jó volt ez az 5. évad, csak ez az utolsó epizód ritka unalmas volt. Semmi fordulat, semmi cliffhanger...Deb igazán elhúzhatta volna a függönyt :/shawnkaIgen, a várakozásokhoz képest az volt. Nagyon erőltetettnek tűnt ez a Deb féle döntés, és hogy ezt lényegében az ezer óráig nézett kínzások váltották ki nála. Quinn rész sejthető volt a cipő-vér dolog után, de azt is elvarrták minden következmény nélkül. Két potenciális boomból lett két "unalmas" lezárás. És a vége annyi, hogy a 4. évad végén összetört Dexter most kissé megerősödött a pozitív benyomás által, és a gyerekekkel is jobb a viszonya, semmi más változás nincs az életében... És sajnos komolyabb nyitva hagyott kérdés sincs a következő évadra.gsn
Amúgy meg tudni lehetett, hogy lesz 6. sorozat is már régen, ergo aki azt várta, hogy most majd minden kiderül az pöttyet naív😊
Mellesleg nem megerősödött, hanem megtört, talán most először látszik rajta igazán -> najó, a WC-s jelenetet leszámítva, igaz, abban düh is volt volt főleg, itt meg a csalódottság egyedül. Ez viszont full első. Mondjuk én pont azt várnám, hogy most aztán még jobban elborul, már ha lehet ilyet várni😀😀😀Dkishaszi
Szerintem senki sem várta, hogy "minden kiderül", ilyet nem is írtam, csupán egy olyan dolgot vártam, amiről shawnka is írt, egy cliffhangert, és egy szálat, ami miatt a néző szinte alig várja a következő évad kezdetét, ez elmaradt.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Michael C. Hall szerint ez lenne Dexter kedvenc karácsonyi dala 😀 : http://www.youtube.com/watch?v=ejNbqHw1NbAbarney😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Pont nem, nem a videók látványa hozta ki ezt Debből, hanem az, amit átélt Rudyval, - illetve a videók kellettek hozzá -, de a Dex tesó sztori nélkül lerántotta volna a függönyt, ez egyértelmű. Még el is mondja, csak figyelni kéne😊Remek 11 Dexter részt elrontottak a fináléval. All in All jó volt ez az 5. évad, csak ez az utolsó epizód ritka unalmas volt. Semmi fordulat, semmi cliffhanger...Deb igazán elhúzhatta volna a függönyt :/shawnkaIgen, a várakozásokhoz képest az volt. Nagyon erőltetettnek tűnt ez a Deb féle döntés, és hogy ezt lényegében az ezer óráig nézett kínzások váltották ki nála. Quinn rész sejthető volt a cipő-vér dolog után, de azt is elvarrták minden következmény nélkül. Két potenciális boomból lett két "unalmas" lezárás. És a vége annyi, hogy a 4. évad végén összetört Dexter most kissé megerősödött a pozitív benyomás által, és a gyerekekkel is jobb a viszonya, semmi más változás nincs az életében... És sajnos komolyabb nyitva hagyott kérdés sincs a következő évadra.gsn
Amúgy meg tudni lehetett, hogy lesz 6. sorozat is már régen, ergo aki azt várta, hogy most majd minden kiderül az pöttyet naív😊
Mellesleg nem megerősödött, hanem megtört, talán most először látszik rajta igazán -> najó, a WC-s jelenetet leszámítva, igaz, abban düh is volt volt főleg, itt meg a csalódottság egyedül. Ez viszont full első. Mondjuk én pont azt várnám, hogy most aztán még jobban elborul, már ha lehet ilyet várni😀😀😀D