Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
TBBT-tól mikor lehet várni,hogy annyira jó legyen mint amennyire pl. Ti is írtátok? 😊Hát akkor lehet, hogy nem érdemes tovább nézned. Nekem bejött az első évad is, mondjuk az igaz, hogy a második évad a top nálam is, utána megint visszaesik a színvonal szerintem a harmadik évadban. De nagyjából végig hasonló fajta humorral operál. Lehet, hogy érdemes lenne belenézned valamelyik második évadbeli részbe, ha jól tűröd a spoilereket. Lényegében egy sztori szál van, azt szerintem ki lehet bírni, hogy megtudod.
Az első pár rész után nekem legalábbis, még nem annyira átütő mint vártam. :/thebeke
több mint 13 éve
TBBT-tól mikor lehet várni,hogy annyira jó legyen mint amennyire pl. Ti is írtátok? 😊Az első pár rész után nekem legalábbis, még nem annyira átütő mint vártam. :/
több mint 13 éve
Mondjuk Julie jó hülye idén. (Nem zavar, így is a legjobb...)Julie mikor NEM volt hülye? 😛 Mindig is egy hisztis picsa volt, de jól adja 😊
csabi19
Az azért gáz volt, ahogy az ellenfél védelme benyelte kétszer egymás után ugyanazt az option futást 😀
Túl sablonos lezárás lenne, ha Coach T elmenne egy nudli egyetemre edzőnek.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
baszod, ez kib.. jó sorozat! 😮 Úgy nézve meg, hogy magyar, és full nullás költségvetés..... hát no comment..http://www.youtube.com/user/MabWebSeriesaffffasz, hogy most kell törvénnyel baszakodnom, ez a mab baromijónak tűnik az első rész alapján 😊 Dánke sőn!fetomy
magyar weben futó sorozat 😊
szerk. most kezdődik a tv2n a h5o már a legelején elkúrták h hátvédnek fordították a qb-tkristof
(egyébként végignéztem a 6 részt, ami megvan, épp most komoly volt, hogy betöltöttem a 6. részt, 900 betöltés volt kb. Kimegyek, bejövök, megnézem (kb. 20 perc össz.) és már 1300 majdnem 😊 Ez szabályosan kurvajó!
több mint 13 éve
SPOILER Nyilván, látszott, hogy Vince azért mert oda lefogni, mert cink lett volna belőle, nem pici... Ennek még ugye lesz folytatása, ahogy mondta... 😊 Ugye itt az a kérdés, hogy Vince mit fogott föl ebből a hétből... SPOILERFNL: (talán spoiler, megpróbálom anélkül, nem garantálom... 😊)FNL SPOILER! én kinézem vince apjából h rálő coachra 😮 SPOILER.brk
1. A múlt hét meglepetés szereplője marad még néhány részt, az utolsó két mondata egyértelműen utal rá... Jó. Hogy marad. 😊 Mondjuk Julie jó hülye idén. (Nem zavar, így is a legjobb...)
2. Coach jövője elég erősen megsejthető.
3. Vince ebben a részben... Sejthető volt. Mondjuk, hogy minden egyszerre... :/
4. Becky mondjuk megfogadhatná a részeg srác tanácsát... Bejövős. 😀
BMS szokásosan király volt a héten, mondjuk a rész végi beharangozóból sejthető a meccs vége... 😀csabi19
több mint 13 éve
.brk
1 890
FNL: (talán spoiler, megpróbálom anélkül, nem garantálom... 😊)FNL SPOILER! én kinézem vince apjából h rálő coachra 😮 SPOILER
1. A múlt hét meglepetés szereplője marad még néhány részt, az utolsó két mondata egyértelműen utal rá... Jó. Hogy marad. 😊 Mondjuk Julie jó hülye idén. (Nem zavar, így is a legjobb...)
BMS szokásosan király volt a héten, mondjuk a rész végi beharangozóból sejthető a meccs vége... 😀csabi19
több mint 13 éve
FNL: (talán spoiler, megpróbálom anélkül, nem garantálom... 😊)1. A múlt hét meglepetés szereplője marad még néhány részt, az utolsó két mondata egyértelműen utal rá... Jó. Hogy marad. 😊 Mondjuk Julie jó hülye idén. (Nem zavar, így is a legjobb...)
BMS szokásosan király volt a héten, mondjuk a rész végi beharangozóból sejthető a meccs vége... 😀
több mint 13 éve
Ugyan nem éppen sorozat, de aki szereti a Top Gear-t, ajánlom mindenképpen a US változatot is követésre. Kicsit féltem tőle, hogy nem lesz olyan jó, mint az eredeti, de nem csalódtam benne. És élvezetessé teszi számomra, hogy tök jó helyeken járnak benne Amerikában.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/user/MabWebSeriesaffffasz, hogy most kell törvénnyel baszakodnom, ez a mab baromijónak tűnik az első rész alapján 😊 Dánke sőn!
magyar weben futó sorozat 😊
szerk. most kezdődik a tv2n a h5o már a legelején elkúrták h hátvédnek fordították a qb-tkristof
több mint 13 éve
most örülünk?Én mindenképp, nem lesz rajtuk semmi nyomás, jöhetnek az eszement dolgok 😀
"A CBS berendelte a The Big Bang Theory 5., 6. és 7. évadját"JJ Tiller
Egyébként a heti Family Guy zseniális volt, ellenben a Simpsons meg olyan semmilyen... 😕 Mintha kezdenének kifogyni a témából így a 22. évadban. Sajnálom, mert vannak nagyon nagy részek, de ez nagyon rossz volt.
A Lie to Meg szintén nagyon bejött, ez az elmegyógyintézetes 😀
több mint 13 éve
most örülünk?"A CBS berendelte a The Big Bang Theory 5., 6. és 7. évadját"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mivel úgy érzem, hogy lehetett már párszor, így kiérdemli a sorozat-címkét, így mindenkinek ajánlom a Comedy Centralról Russel Peters egyszemélyes kabaréját!Egyik éjjel jókat mosolyogtam rajta!
K.
több mint 13 éve
marci
1 023
Mindkettővel kapcsolatban egyetértek Levivel, a Breaking Bad kötelező program, képi világa és hangulata remek, a színészi munka is kiváló. A Rubiconon kicsit érződik, hogy a pilot és a többi rész nem ugyanannak munkája, vannak olyan, a pilotban bevezetett dolgok, amiket kénytelenek voltak továbbvinni, de nem igazán érzi fontosnak az ember. Képileg és színészileg ez is teljesen rendben van.
több mint 13 éve
a Rubicont és a Breaking Bad-et néz innen valaki? egy teljesen szubjektív véleményt szeretnék ezekről olvasniJJ TillerA Breaking Bad kibaszott jó 😊 Az elején nekem inkább vicces volt, mint nagyon drámai, de aztán ahogy halad a történet, és ér a "bad" újabb és újabb stációiba a főhős, úgy telepszik rá a sötét hangulat az epizódokra (azért a fekete humor végig ott van). A színészi játék lights out, az írók jók és konzekvensek, és el van találva a képi megjelenítés is.
A Rubiconra is sok minden igaz ezekből, de abban azért vannak dolgok, amin csóválhatod a fejed közben, de a színészek jól eladják a showt, a vége kicsit összecsapott, semmilyen.
Mindkettő nézős.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
a Rubicont és a Breaking Bad-et néz innen valaki? egy teljesen szubjektív véleményt szeretnék ezekről olvasni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
The Cape 2 rész után egész jó. A pilot nagyon bejött, azonban a 2. rész elég lassú volt, de azért biztos, hogy fogom nézni.
több mint 13 éve
most már hivatalos 2012-ben érkezik spartacus 2. évad (rendes évad, nem előzményévad). Főszereplő személye misztikum
több mint 13 éve
Katie Perry a HIMYM-ben 😊a muppet show már profitált belőle egyszer
http://www.cbs.com/forum/posts/list/142731.pageSzobi22
http://www.blogdonkadonk.com/wp-content/uploads/2010/09/Katy_Perry_Elmo.gif
több mint 13 éve
Landry -> Rice. Matt nagyijának meséli, aki azt hiszi ez Dallasban van, de jön a javítás ott a dicső SMU van 😛 (meg persze hozzáteszi, hogy a Rice Houstonban van)deny79Jaja, így már megvan. 😊
Más: Most fejeztem be a Drótot... Még mindig annyi, hogy nagyon jó. 😊
Nem kicsit életszagú a dolog, érdekes megnézni, ki hova jut a végén. A legdurvább mondjuk szerintem a tanulók változása, mi lett a végére Nay-ből, Michael-ből, Randy-ből, Duquan-ból. A Marlo-s dolgot viszont nem teljesen értem a végén, mindegy, gondolom annyi, hogy ő ezt, így nem csinálja... De hogy mi lett vele, nem tudom. (Gondolom börtön, de... :/ )
Alapvetően az ötlet, hogy új évad -->> új szereplőgárda, akik vagy maradnak, vagy nem... Nagyon tetszik. Kíváncsi leszek, a Tremé-ben is ez lesz-e... Nyilván nem lesz vagy 10 új szereplő évente, akik csoportot alkotnak, de 1-1 új családot/párt/nem tudom mit el tudnék képzelni simán.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/user/MabWebSeriesmagyar weben futó sorozat 😊
szerk. most kezdődik a tv2n a h5o már a legelején elkúrták h hátvédnek fordították a qb-t
több mint 13 éve
Landry -> Rice. Matt nagyijának meséli, aki azt hiszi ez Dallasban van, de jön a javítás ott a dicső SMU van 😛 (meg persze hozzáteszi, hogy a Rice Houstonban van)
több mint 13 éve
Lyla anyja pedig a Baylorra járt 😊a Rice-ra egyik random ismeretlen osztálytársa ment Tyrának, aki ezen berágott, hogy egy ilyen idióta ribit hogyan vehettek fel a Rice-ra 😊
több mint 13 éve
Kösz mindkettőtöknek...melyik? az a kis fekaegyetem asszem nem létezik, ahová került az viszont igen (Texas A&M Aggies)azt a Texas State pályáján forgatták és a mascot is stimmelt.HöriMondtam én ennek az ellenkezőjét? 😊
Maga az egyetem kitalált... És valószínű ez van most is, gondolom az Oklahoma State pálya/campus volt a helyszín... De maga az egyetem nincs, nem létezik... Még a Big 12-t is mondja. Nem stimmel.
Cserébe, ha már itt tartunk... Az az egyetem, aminek a scoutja/edzője figyelte Smasht sok évig, létezik?csabi19
Riggins ahová ment San Antonio State asszem nincs
amik voltak az LSU ahová Voodoo akart menni, Texas ahová Tyra ment, Vanderbilt ahová Lyla ment. Landry nemtom hová került. és az is rejtély mi lett JD-velkonqueror
Landry nem Rice? Valamiért arra emlékszem... Lehet, hogy nagyon nagy mellé... 😊
több mint 13 éve
melyik? az a kis fekaegyetem asszem nem létezik, ahová került az viszont igen (Texas A&M Aggies)Mondtam én ennek az ellenkezőjét? 😊A TMU, ami meg a legtöbbször volt eddig említve, na, az is kitalált suli... Texas Methodist University, meg a wiki is ezt mondja... Szóval akármi lehet, én is néztem... De valószínű ez is ilyen habi lesz.csabi19azt a Texas State pályáján forgatták és a mascot is stimmelt.Höri
Maga az egyetem kitalált... És valószínű ez van most is, gondolom az Oklahoma State pálya/campus volt a helyszín... De maga az egyetem nincs, nem létezik... Még a Big 12-t is mondja. Nem stimmel.
Cserébe, ha már itt tartunk... Az az egyetem, aminek a scoutja/edzője figyelte Smasht sok évig, létezik?csabi19
Riggins ahová ment San Antonio State asszem nincs
amik voltak az LSU ahová Voodoo akart menni, Texas ahová Tyra ment, Vanderbilt ahová Lyla ment. Landry nemtom hová került. és az is rejtély mi lett JD-vel