Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem az akció hiányzik, csak egyszer nagyon átjön a hangulata, egyszer nagyon nem. Pl. most a 3. részben ez fogorvosnál lévő jelenet nagyon nem adta, ez a nyúljunk be a sebbe.Elsősorban azért nem akciódús, mert nagyrészt (nyilván nem teljesen) valós eseményeken alapul, a valóság meg sosem olyan pörgős, mint egy hülye sorozat.Jakehomer3 rész ment eddig ugye le a Gengszterkorzóból, de még lövésem sincs, hogy tényleg tetszik-e vagy nem. Kap még egy 3 részt, majd meglátjuk.deny79én végignéztem az évadot. nem egy akciódús sorozat ha ezt várod akkor csalódni fogsz, de nem is ez a lényeg. sztem rohadt jó, megéri végigdarálni.
főleg akkor kaptam rá mikor rájöttem h rothstein, luciano, torrio és a többiek valós személyek 😀braxa88
több mint 13 éve
Elsősorban azért nem akciódús, mert nagyrészt (nyilván nem teljesen) valós eseményeken alapul, a valóság meg sosem olyan pörgős, mint egy hülye sorozat.3 rész ment eddig ugye le a Gengszterkorzóból, de még lövésem sincs, hogy tényleg tetszik-e vagy nem. Kap még egy 3 részt, majd meglátjuk.deny79én végignéztem az évadot. nem egy akciódús sorozat ha ezt várod akkor csalódni fogsz, de nem is ez a lényeg. sztem rohadt jó, megéri végigdarálni.
főleg akkor kaptam rá mikor rájöttem h rothstein, luciano, torrio és a többiek valós személyek 😀braxa88
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
ippen most volt az ágyjelenet a tévébenKöszönöm.amúgy a "mindenkit megbaszok mert neil peart a király" felkiáltás aláírásnak is jó lenne,ha nem lennék most rápörögve Ákosra.Cowboykarcsihttp://www.youtube.com/watch?v=rf9KFiZMJiw&feature=relatedezek nagyon nagyok 😀 Cheetosost én láttam már régen 😀 Stewies beteg 😀konqueror
Hamár Stewie meg a homárság
http://www.youtube.com/watch?v=86rFob8lJ9U&feature=related
Ezt meg csak úgy még nem is láttam.Cowboykarcsi
több mint 13 éve
braxa88
12 534
3 rész ment eddig ugye le a Gengszterkorzóból, de még lövésem sincs, hogy tényleg tetszik-e vagy nem. Kap még egy 3 részt, majd meglátjuk.deny79én végignéztem az évadot. nem egy akciódús sorozat ha ezt várod akkor csalódni fogsz, de nem is ez a lényeg. sztem rohadt jó, megéri végigdarálni.
főleg akkor kaptam rá mikor rájöttem h rothstein, luciano, torrio és a többiek valós személyek 😀
több mint 13 éve
3 rész ment eddig ugye le a Gengszterkorzóból, de még lövésem sincs, hogy tényleg tetszik-e vagy nem. Kap még egy 3 részt, majd meglátjuk.
több mint 13 éve
Köszönöm.amúgy a "mindenkit megbaszok mert neil peart a király" felkiáltás aláírásnak is jó lenne,ha nem lennék most rápörögve Ákosra.http://www.youtube.com/watch?v=rf9KFiZMJiw&feature=relatedezek nagyon nagyok 😀 Cheetosost én láttam már régen 😀 Stewies beteg 😀konqueror
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=rf9KFiZMJiw&feature=relatedezek nagyon nagyok 😀 Cheetosost én láttam már régen 😀 Stewies beteg 😀
több mint 13 éve
Mondjuk Stewie homár vonalon ez a legjobb:http://www.youtube.com/watch?v=gWHJk5g9DOE
😀😀
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=rf9KFiZMJiw&feature=relatedHamár Stewie meg a homárság
Ezt meg csak úgy még nem is láttam.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
legnagyobb FG idézet evör:-A hajó az csak egy hajó, de a titokdoboz bármi lehet! Akár egy hajó is, tudod mennyire vágytunk egyre!
-Na de...
-A doboz kell!
több mint 13 éve
Herbertet senki sem überelheti hozzá képest a pedo maci kispályás senki,és nincs még egy ember aki így ejti az s-t.
több mint 13 éve
pár hete meg Christ küldték új iskolába, és mentek a tengerészeti akadémiára:-a matrózokkal sokszor kinnvagyunk a tengeren...a fiúkkal...gyakran hónapokig egyedül vagyunk a tengeren...csak fiúk...
Stewie: óvodájuk nincs véletlenül?
több mint 13 éve
8 évad 17. rész, csak -országunk legkirályabb csatornája- a CC 917-esként írja. Brian and Stewie a rész címe. A wiki linkben minden benne van, ami a lényeg, hogy a "All in the family" sorozat, "Archie in the cellar" (71.) része inspirálta, de amúgy Gary Janetti írta.
több mint 13 éve
persze én is tudom, hogy van egy csomó..Jó hát Stewienál sokkal durvább "hintek" is vannak arra, hogy buzi 😀 Amikor féltékennyé akarják tenni Brian volt barátnőjét, és Stewie öltözik be nőnek, és a bárban mindenki ismeri pl 😀na az ténleg nagyon nagy rész, mongyuk az éneklős szarsággal sikerült a végét elrontani 😀braxa88én mondjuk az ágyról is lefordultam, amikor például Stewie telefonjában megláttam a férfi felsőtestet 😀Stez
De az tényleg nagy rész, nekem még az éneklős is bejött " Fine you can have fucking shipoopi"tenorx
de ez így a tegnapi részben főleg ütött 😀
és aztán mikor Stewie bevallja, hogy szereti Briant és közelít hozzá, én ott mondjuk azt vártam, hogy lekapja 😀
több mint 13 éve
Jó hát Stewienál sokkal durvább "hintek" is vannak arra, hogy buzi 😀 Amikor féltékennyé akarják tenni Brian volt barátnőjét, és Stewie öltözik be nőnek, és a bárban mindenki ismeri pl 😀én mondjuk az ágyról is lefordultam, amikor például Stewie telefonjában megláttam a férfi felsőtestet 😀StezjajaStezna az ténleg nagyon nagy rész, mongyuk az éneklős szarsággal sikerült a végét elrontani 😀braxa88
De az tényleg nagy rész, nekem még az éneklős is bejött " Fine you can have fucking shipoopi"
több mint 13 éve
én mondjuk az ágyról is lefordultam, amikor például Stewie telefonjában megláttam a férfi felsőtestet 😀na az ténleg nagyon nagy rész, mongyuk az éneklős szarsággal sikerült a végét elrontani 😀braxa88melyik rész volt ez? amikor Stewiet és Briant bezárták egy hétvégére a bankba?braxa88jajaStez
több mint 13 éve
braxa88
12 534
na az ténleg nagyon nagy rész, mongyuk az éneklős szarsággal sikerült a végét elrontani 😀jajaStezJaja.Amúgy gondolom ez valami film alapján lett megcsinálva nem?Vagy ha McFarlane ezt maga találta ki akkor nagyot nőt a szemembe.De ha mégis valami film alapján lett megcsinálva,vagy legalább valami hasonló szerint,szivesen fogadom a film címeket.Nekem nagyon bejönnek az ilyen,kevés szereplős,lassú,történet mesélős,analizálós beszélgetős filmeket. 😊Cowboykarcsimelyik rész volt ez? amikor Stewiet és Briant bezárták egy hétvégére a bankba?braxa88
több mint 13 éve
jajamelyik rész volt ez? amikor Stewiet és Briant bezárták egy hétvégére a bankba?braxa88tévében ami volt?Jaja.Amúgy gondolom ez valami film alapján lett megcsinálva nem?Vagy ha McFarlane ezt maga találta ki akkor nagyot nőt a szemembe.De ha mégis valami film alapján lett megcsinálva,vagy legalább valami hasonló szerint,szivesen fogadom a film címeket.Nekem nagyon bejönnek az ilyen,kevés szereplős,lassú,történet mesélős,analizálós beszélgetős filmeket. 😊Cowboykarcsi
gépezés mellett aránylag figyeltem rá, a végén néztem, hogy lesz-e valami Family Guyos, de olyan volt, amilyen
tényleg bejött. már az elején furcsálltam, hogy tényleg végig csak azok lesznek-e benne, akikkonqueror
több mint 13 éve
braxa88
12 534
melyik rész volt ez? amikor Stewiet és Briant bezárták egy hétvégére a bankba?Jaja.Amúgy gondolom ez valami film alapján lett megcsinálva nem?Vagy ha McFarlane ezt maga találta ki akkor nagyot nőt a szemembe.De ha mégis valami film alapján lett megcsinálva,vagy legalább valami hasonló szerint,szivesen fogadom a film címeket.Nekem nagyon bejönnek az ilyen,kevés szereplős,lassú,történet mesélős,analizálós beszélgetős filmeket. 😊CowboykarcsiNem tudom látta e a valaki a pár percel ezelőtt véget ért Family Guy mai részét de nem kicsit durván ott volt.Egyáltalán nem az eddig megszokott stílus szerintem kb ez egy ilyen "exkluzív" rész de mindenképpen megéri megnézni.Cowboykarcsitévében ami volt?
gépezés mellett aránylag figyeltem rá, a végén néztem, hogy lesz-e valami Family Guyos, de olyan volt, amilyen
tényleg bejött. már az elején furcsálltam, hogy tényleg végig csak azok lesznek-e benne, akikkonqueror
több mint 13 éve
Jaja.Amúgy gondolom ez valami film alapján lett megcsinálva nem?Vagy ha McFarlane ezt maga találta ki akkor nagyot nőt a szemembe.De ha mégis valami film alapján lett megcsinálva,vagy legalább valami hasonló szerint,szivesen fogadom a film címeket.Nekem nagyon bejönnek az ilyen,kevés szereplős,lassú,történet mesélős,analizálós beszélgetős filmeket. 😊Nem tudom látta e a valaki a pár percel ezelőtt véget ért Family Guy mai részét de nem kicsit durván ott volt.Egyáltalán nem az eddig megszokott stílus szerintem kb ez egy ilyen "exkluzív" rész de mindenképpen megéri megnézni.Cowboykarcsitévében ami volt?
több mint 13 éve
Nem tudom látta e a valaki a pár percel ezelőtt véget ért Family Guy mai részét de nem kicsit durván ott volt.Egyáltalán nem az eddig megszokott stílus szerintem kb ez egy ilyen "exkluzív" rész de mindenképpen megéri megnézni.Cowboykarcsitévében ami volt?
tényleg bejött. már az elején furcsálltam, hogy tényleg végig csak azok lesznek-e benne, akik
több mint 13 éve
Dexter 60 másodpercben http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WM5_pac-4Isnyugi, nem spoileres
több mint 13 éve
Nem tudom látta e a valaki a pár percel ezelőtt véget ért Family Guy mai részét de nem kicsit durván ott volt.Egyáltalán nem az eddig megszokott stílus szerintem kb ez egy ilyen "exkluzív" rész de mindenképpen megéri megnézni.
több mint 13 éve
konqueror most boldogbriareosezt csak most látom. nem sűrűn jellemző rám a fent említett állapot, de lehet megnézem magamnak egyszer ezt a cuccot. avatarom volt belőle, de kb ennyi.
viszont most láttam, hogy jövő héttől minden nap 15:50-től Knight Rider a Coolon! OMG 😊
titirirí titirirí titiritititííí