Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
3 rész ment eddig ugye le a Gengszterkorzóból, de még lövésem sincs, hogy tényleg tetszik-e vagy nem. Kap még egy 3 részt, majd meglátjuk.deny79
én végignéztem az évadot. nem egy akciódús sorozat ha ezt várod akkor csalódni fogsz, de nem is ez a lényeg. sztem rohadt jó, megéri végigdarálni.
főleg akkor kaptam rá mikor rájöttem h rothstein, luciano, torrio és a többiek valós személyek 😀braxa88
Elsősorban azért nem akciódús, mert nagyrészt (nyilván nem teljesen) valós eseményeken alapul, a valóság meg sosem olyan pörgős, mint egy hülye sorozat.Jakehomer
Nem az akció hiányzik, csak egyszer nagyon átjön a hangulata, egyszer nagyon nem. Pl. most a 3. részben ez fogorvosnál lévő jelenet nagyon nem adta, ez a nyúljunk be a sebbe.
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 749 — Panthers fan
3 rész ment eddig ugye le a Gengszterkorzóból, de még lövésem sincs, hogy tényleg tetszik-e vagy nem. Kap még egy 3 részt, majd meglátjuk.deny79
én végignéztem az évadot. nem egy akciódús sorozat ha ezt várod akkor csalódni fogsz, de nem is ez a lényeg. sztem rohadt jó, megéri végigdarálni.
főleg akkor kaptam rá mikor rájöttem h rothstein, luciano, torrio és a többiek valós személyek 😀braxa88
Elsősorban azért nem akciódús, mert nagyrészt (nyilván nem teljesen) valós eseményeken alapul, a valóság meg sosem olyan pörgős, mint egy hülye sorozat.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
http://www.youtube.com/watch?v=rf9KFiZMJiw&feature=related
Hamár Stewie meg a homárság

http://www.youtube.com/watch?v=86rFob8lJ9U&feature=related
Ezt meg csak úgy még nem is láttam.Cowboykarcsi
ezek nagyon nagyok 😀 Cheetosost én láttam már régen 😀 Stewies beteg 😀konqueror
Köszönöm.amúgy a "mindenkit megbaszok mert neil peart a király" felkiáltás aláírásnak is jó lenne,ha nem lennék most rápörögve Ákosra.Cowboykarcsi
ippen most volt az ágyjelenet a tévében
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
főleg akkor kaptam rá mikor rájöttem h rothstein, luciano, torrio és a többiek valós személyek 😀
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
3 rész ment eddig ugye le a Gengszterkorzóból, de még lövésem sincs, hogy tényleg tetszik-e vagy nem. Kap még egy 3 részt, majd meglátjuk.
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan

ezek nagyon nagyok 😀 Cheetosost én láttam már régen 😀 Stewies beteg 😀konqueror
Köszönöm.amúgy a "mindenkit megbaszok mert neil peart a király" felkiáltás aláírásnak is jó lenne,ha nem lennék most rápörögve Ákosra.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...

ezek nagyon nagyok 😀 Cheetosost én láttam már régen 😀 Stewies beteg 😀
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Mondjuk Stewie homár vonalon ez a legjobb:
http://www.youtube.com/watch?v=gWHJk5g9DOE
😀😀
több mint 13 éve

Ezt meg csak úgy még nem is láttam.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
legnagyobb FG idézet evör:

-A hajó az csak egy hajó, de a titokdoboz bármi lehet! Akár egy hajó is, tudod mennyire vágytunk egyre!
-Na de...
-A doboz kell!
több mint 13 éve
Herbertet senki sem überelheti hozzá képest a pedo maci kispályás senki,és nincs még egy ember aki így ejti az s-t.

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
pár hete meg Christ küldték új iskolába, és mentek a tengerészeti akadémiára:

-a matrózokkal sokszor kinnvagyunk a tengeren...a fiúkkal...gyakran hónapokig egyedül vagyunk a tengeren...csak fiúk...

Stewie: óvodájuk nincs véletlenül?
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
8 évad 17. rész, csak -országunk legkirályabb csatornája- a CC 917-esként írja. Brian and Stewie a rész címe. A wiki linkben minden benne van, ami a lényeg, hogy a "All in the family" sorozat, "Archie in the cellar" (71.) része inspirálta, de amúgy Gary Janetti írta.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
na az ténleg nagyon nagy rész, mongyuk az éneklős szarsággal sikerült a végét elrontani 😀braxa88
én mondjuk az ágyról is lefordultam, amikor például Stewie telefonjában megláttam a férfi felsőtestet 😀Stez
Jó hát Stewienál sokkal durvább "hintek" is vannak arra, hogy buzi 😀 Amikor féltékennyé akarják tenni Brian volt barátnőjét, és Stewie öltözik be nőnek, és a bárban mindenki ismeri pl 😀

De az tényleg nagy rész, nekem még az éneklős is bejött " Fine you can have fucking shipoopi"tenorx
persze én is tudom, hogy van egy csomó..
de ez így a tegnapi részben főleg ütött 😀
és aztán mikor Stewie bevallja, hogy szereti Briant és közelít hozzá, én ott mondjuk azt vártam, hogy lekapja 😀

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
jajaStez
na az ténleg nagyon nagy rész, mongyuk az éneklős szarsággal sikerült a végét elrontani 😀braxa88
én mondjuk az ágyról is lefordultam, amikor például Stewie telefonjában megláttam a férfi felsőtestet 😀Stez
Jó hát Stewienál sokkal durvább "hintek" is vannak arra, hogy buzi 😀 Amikor féltékennyé akarják tenni Brian volt barátnőjét, és Stewie öltözik be nőnek, és a bárban mindenki ismeri pl 😀

De az tényleg nagy rész, nekem még az éneklős is bejött " Fine you can have fucking shipoopi"
több mint 13 éve
melyik rész volt ez? amikor Stewiet és Briant bezárták egy hétvégére a bankba?braxa88
jajaStez
én mondjuk az ágyról is lefordultam, amikor például Stewie telefonjában megláttam a férfi felsőtestet 😀

több mint 13 éve
Jaja.Amúgy gondolom ez valami film alapján lett megcsinálva nem?Vagy ha McFarlane ezt maga találta ki akkor nagyot nőt a szemembe.De ha mégis valami film alapján lett megcsinálva,vagy legalább valami hasonló szerint,szivesen fogadom a film címeket.Nekem nagyon bejönnek az ilyen,kevés szereplős,lassú,történet mesélős,analizálós beszélgetős filmeket. 😊Cowboykarcsi
melyik rész volt ez? amikor Stewiet és Briant bezárták egy hétvégére a bankba?braxa88
jajaStez
na az ténleg nagyon nagy rész, mongyuk az éneklős szarsággal sikerült a végét elrontani 😀
több mint 13 éve
tévében ami volt?

gépezés mellett aránylag figyeltem rá, a végén néztem, hogy lesz-e valami Family Guyos, de olyan volt, amilyen

tényleg bejött. már az elején furcsálltam, hogy tényleg végig csak azok lesznek-e benne, akikkonqueror
Jaja.Amúgy gondolom ez valami film alapján lett megcsinálva nem?Vagy ha McFarlane ezt maga találta ki akkor nagyot nőt a szemembe.De ha mégis valami film alapján lett megcsinálva,vagy legalább valami hasonló szerint,szivesen fogadom a film címeket.Nekem nagyon bejönnek az ilyen,kevés szereplős,lassú,történet mesélős,analizálós beszélgetős filmeket. 😊Cowboykarcsi
jaja

több mint 13 éve
Nem tudom látta e a valaki a pár percel ezelőtt véget ért Family Guy mai részét de nem kicsit durván ott volt.Egyáltalán nem az eddig megszokott stílus szerintem kb ez egy ilyen "exkluzív" rész de mindenképpen megéri megnézni.Cowboykarcsi
tévében ami volt?

gépezés mellett aránylag figyeltem rá, a végén néztem, hogy lesz-e valami Family Guyos, de olyan volt, amilyen

tényleg bejött. már az elején furcsálltam, hogy tényleg végig csak azok lesznek-e benne, akikkonqueror
melyik rész volt ez? amikor Stewiet és Briant bezárták egy hétvégére a bankba?
több mint 13 éve
Nem tudom látta e a valaki a pár percel ezelőtt véget ért Family Guy mai részét de nem kicsit durván ott volt.Egyáltalán nem az eddig megszokott stílus szerintem kb ez egy ilyen "exkluzív" rész de mindenképpen megéri megnézni.Cowboykarcsi
tévében ami volt?

Jaja.Amúgy gondolom ez valami film alapján lett megcsinálva nem?Vagy ha McFarlane ezt maga találta ki akkor nagyot nőt a szemembe.De ha mégis valami film alapján lett megcsinálva,vagy legalább valami hasonló szerint,szivesen fogadom a film címeket.Nekem nagyon bejönnek az ilyen,kevés szereplős,lassú,történet mesélős,analizálós beszélgetős filmeket. 😊

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
tévében ami volt?

tényleg bejött. már az elején furcsálltam, hogy tényleg végig csak azok lesznek-e benne, akik
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Dexter 60 másodpercben http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WM5_pac-4Is

nyugi, nem spoileres

több mint 13 éve
Nem tudom látta e a valaki a pár percel ezelőtt véget ért Family Guy mai részét de nem kicsit durván ott volt.Egyáltalán nem az eddig megszokott stílus szerintem kb ez egy ilyen "exkluzív" rész de mindenképpen megéri megnézni.

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
konqueror most boldogbriareos
ezt csak most látom. nem sűrűn jellemző rám a fent említett állapot, de lehet megnézem magamnak egyszer ezt a cuccot. avatarom volt belőle, de kb ennyi.

viszont most láttam, hogy jövő héttől minden nap 15:50-től Knight Rider a Coolon! OMG 😊

titirirí titirirí titiritititííí
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 696 — StuG Life
konqueror most boldog