Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Hupsz, látod műveletlen vagyok, nem vágtam, hogy új sorozata van a formának (mondjuk címválasztásnál lehetne kreatívabb is 😀 ), de akkor le is csekkolom a napokban.
több mint 13 éve
Comedyn nem csak a Lucky Louie ment? Ugyanaz a csávó amúgy, de marci szerintem az új Louieról beszélt, amit én még nem láttam comedyn.Ha javasolhatok, kukkantsatok bele a Louie c. sorozatba, legalább 2-3 rész erejéig. Louis CK (a csávó apai ágon magyar származású, ha esetleg valaki fixálódik az ilyesmikre) sorozata, személyes hangvétel, semmi törekvés a politikai korrektségre, érdekes munka.marciRohadtjó. Comedy Centralon ment magyarul is egy rövid ideig, mondjuk a szinkron nem tett jót neki. A probléma az vele, hogy nem tudok megnézni úgy egy részt, hogy ne igyak meg egy sört 😊Rajna
több mint 13 éve
Ha javasolhatok, kukkantsatok bele a Louie c. sorozatba, legalább 2-3 rész erejéig. Louis CK (a csávó apai ágon magyar származású, ha esetleg valaki fixálódik az ilyesmikre) sorozata, személyes hangvétel, semmi törekvés a politikai korrektségre, érdekes munka.marciRohadtjó. Comedy Centralon ment magyarul is egy rövid ideig, mondjuk a szinkron nem tett jót neki. A probléma az vele, hogy nem tudok megnézni úgy egy részt, hogy ne igyak meg egy sört 😊
több mint 13 éve
marci
1 023
Ha javasolhatok, kukkantsatok bele a Louie c. sorozatba, legalább 2-3 rész erejéig. Louis CK (a csávó apai ágon magyar származású, ha esetleg valaki fixálódik az ilyesmikre) sorozata, személyes hangvétel, semmi törekvés a politikai korrektségre, érdekes munka.
több mint 13 éve
Fasza ez a Chuck (már ha faszának lehet azt nevezni, hogy éjfélkor nekiálltam, hogy megnézek egy részt, és most már a 2x03nál járok), egyedül Sarah idegesít. Mégegyszer megjelenik Neal a White Collarból (Larkin) úgy pofánvágnám Chuck helyében...tenorxmeg fog még párszor 😀
több mint 13 éve
Fasza ez a Chuck (már ha faszának lehet azt nevezni, hogy éjfélkor nekiálltam, hogy megnézek egy részt, és most már a 2x03nál járok), egyedül Sarah idegesít. Mégegyszer megjelenik Neal a White Collarból (Larkin) úgy pofánvágnám Chuck helyében...
több mint 13 éve
kis CHUCK SPOILER!Megnéztem a 11-12-es Chuckot, és így hogy tudtam előre a fordulatot, nem nagyon lepett meg, és ezt leszámítva tetszettek a részek. 😊 Főleg a Gobbler-es részek ütöttek. 😀
Egyedül Chuck anyja idegesít továbbra is, de ő nagyon. Nem tudom, hogy a színész vagy a karakter tehet róla, de utálom az összes jelenetet, amiben részt vesz.
több mint 13 éve
Sokkot kapok, ha nem kap új szezont, de nem hiszem, hogy erre nagy az esély. Az utóbbi évek egyik legjobb sorozata.http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/23/bubble-watch-please-welcome-fringe-harrys-law-the-cape-and-outsourced-to-the-bubble/79860JakehomerHihetetlen, hogy a Communinty megszűnhet.JakehomerNa, ezt hol olvastad?tenorx
több mint 13 éve
http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/23/bubble-watch-please-welcome-fringe-harrys-law-the-cape-and-outsourced-to-the-bubble/79860Hihetetlen, hogy a Communinty megszűnhet.JakehomerNa, ezt hol olvastad?tenorx
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
csak abból gondoltam, még mondta is, hogy szóljál, ha van vmi munka.Áh biztos nem hozzák be, ő túl idióta az amerikaiaknak. A cold openben volt egy közös jelenete a két főnöknek.tenorxWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁágondolom Ő lesz az új manager a köv. évadbanBébé
David Brent az amerikai Officeban 😀tenorx
de aztán lehet csak beetetés volt
több mint 13 éve
Ne mond már 😀 Én most néztem végig, szerintem kurva jó.Ne is legyen, engem az angol Office olyan szinten idegesít, hogy arra nincs szó, Gervaissal az élen.Dömegondolom Ő lesz az új manager a köv. évadbanBébéÁh biztos nem hozzák be, ő túl idióta az amerikaiaknak. A cold openben volt egy közös jelenete a két főnöknek.tenorx
Tim meg külön jó, elég sokat gondolkodtam hogy honnan ismerős, beletelt egy kis időbe még rájöttem, hogy ő Dr. Watson a Sherlockban.
több mint 13 éve
Ne is legyen, engem az angol Office olyan szinten idegesít, hogy arra nincs szó, Gervaissal az élen.Áh biztos nem hozzák be, ő túl idióta az amerikaiaknak. A cold openben volt egy közös jelenete a két főnöknek.tenorxWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁágondolom Ő lesz az új manager a köv. évadbanBébé
több mint 13 éve
Áh biztos nem hozzák be, ő túl idióta az amerikaiaknak. A cold openben volt egy közös jelenete a két főnöknek.WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁágondolom Ő lesz az új manager a köv. évadbanBébé
több mint 13 éve
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁágondolom Ő lesz az új manager a köv. évadban
több mint 13 éve
Hihetetlen, hogy a Communinty megszűnhet.JakehomerNa, ezt hol olvastad?
több mint 13 éve
Hihetetlen, hogy a Communinty megszűnhet.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
.brk
1 890
új skins. meglepően jó, bár lehet csak az mondatja velem, hogy rég láttam új részt. főleg, hogy kb semmi skinses nem volt benne.. franky kicsit JJ-s, grace olyan, mint cassie, princeless, a szőke csaj borzasztóan irritáló, viszont a 2 srác nagyon beteg arc 😀 aztán majd kiderül, de egész bizakodó vagyok.
több mint 13 éve
Nekem furcsa volt, hogy eddig gyakorlatilag hétről hétre haladtak az epizódokban, most meg ledaráltak három hetet egy rész alatt. Nem jött be.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
.brk
1 890
Háttérben kavarásra viszont nem tudom, mit értettél pontosan... :/csabi19SPOILER!
elsősorban azt, hogy csak az egyik fociprogram marad, meg ami tamivel is van. azért írtam, hogy háttérben, mert elsősorban a foci volt ennek a résznek a középpontjában szerintem.
SPOILER OFF!
több mint 13 éve
új FNL. tiszta olyan hangulat, mint ebben a reklámban: http://www.youtube.com/watch?v=8s9NXUKmWQ0Reklám miatt repült a like.
lehet zene miatt amúgy, de hatalmas LIKE, anno is ezt szerettem a sorozatban 😊
bár azért a háttérben megy a kavarás rendesen, majd ha többen megnéztétek kitárgyaljuk.brk
FNL-t meg el is felejtettem, gyorsan megnéztem még ma.
A vége király... Kicsit lassan indult be. A jövőre nézve azért kerülnek elő utalások, de korántsem annyi, hogy biztos lehessen akármi is. 😊 Háttérben kavarásra viszont nem tudom, mit értettél pontosan... :/ Spoilert most nem írok... A régi szereplőket viszont várom vissza. MIND. 😀
több mint 13 éve
.brk
1 890
új FNL. tiszta olyan hangulat, mint ebben a reklámban: http://www.youtube.com/watch?v=8s9NXUKmWQ0lehet zene miatt amúgy, de hatalmas LIKE, anno is ezt szerettem a sorozatban 😊
bár azért a háttérben megy a kavarás rendesen, majd ha többen megnéztétek kitárgyaljuk