Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Kösz, Scrubs esélyes. Egyébként többé-kevésbé nézem mindegyiket, a Heroesból nem néztem még meg egy évadot, meg a Fringeből nem kezdtem bele a 3.ba, mert annyira nem izgatott.
több mint 13 éve
Lehet még ajánlani olyat, amit nem nézek és vicces 😀 (It's Always Sunny in Philadelphia az amire gondoltam most)tenorxezt mindet nézed most? 😀
amúgy amit nem látok a listán, és szeretem:
Az IAS Philly szerintem egész jó. Nem egy hatalmas durranás, néhol már idegesitő is, amikor átmegy brazilszappanoperába, és egyszerre hatan kiabálnak egymással, de azért szoktam nézni.
Scrubs (Dokik) szerintem nagyon poén sorozat
Hát én szeretek szinte minden sitcomot, amit látok valahol, ezért a comedycentralosokat mindet szeretem: According to Jim, Malcolm IM (bár ez kissé gyerekes, szerintem azért el lehet szórakozni rajta), My Name is Earl szerintem abszolút nézős, ahogyan a Home Improvement is, aztááán őőőőőőőőő régen végignéztem párszor a Raymondot is, aztán gyengébb, de még jó a Yes Dear ééés a Dharma and Greg is, viszont ha nem kell ennyi 😀 akkor Scrubs, Earl ami talán a két legjobb sztem.
több mint 13 éve
Lehet még ajánlani olyat, amit nem nézek és vicces 😀 (It's Always Sunny in Philadelphia az amire gondoltam most)tenorxIt Crowd? Louie?
a Spartacus meg igazi "guilty pleasure", az első évad részről részre jobb, a most futó minisorozat meg egyenesen parádés, a színvonalat innen szerintem már nem lehet fokozni 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én igazából mindenevő vagyok (és tényleg, mert egy rakat sorozatot nézek), az a lényeg, hogy érdekeljen. Nekiálltam az agyonhypeolt Spartacusba (és tudom, hogy paraszt vagyok, meg hülye), de egyszerűen annyira nem fogott meg, hogy még az első részt se bírtam végignézni.Erre csak annyit lehet mondani h ne add fel! 😊
tenorx
Első részt én sem néztem egyben végig...aztán később valahogy rávettem magam a többire,és nem bántam meg!
Pár részen belül iszonyat beindul!
Most meg már a kedvencek között van 😉
több mint 13 éve
FNL spoileresJa hát egyértelműen megágyaztak annak, hogy lelépjen Dillonból. Ha nem lenne vége a sorozatnak, akkor lenne csak opció a másik vagy slusszpoén, hogy válnak 😊
nem is értem coachot... ő mondta h nem akar a panthersbe visszamenni, lions offolva, akkor mi a kérdés? ez a florida téma meg abszolút parkolópályára került, menjenek phillybe aztán legyen OC az eaglesben 😀
devil townért hatalmas plusz, bár én utolsó részbe vártam, de tartalmilag ide lehet jobban illett.brk
Tyra nem tetszett 😕 Se barna haj, se ez a gagyi szerep, de az legalább rá vallott, hogy megdugatta magát Rigginsszel 😀
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Én igazából mindenevő vagyok (és tényleg, mert egy rakat sorozatot nézek), az a lényeg, hogy érdekeljen. Nekiálltam az agyonhypeolt Spartacusba (és tudom, hogy paraszt vagyok, meg hülye), de egyszerűen annyira nem fogott meg, hogy még az első részt se bírtam végignézni.A Chuckot azért kezdtem el hétfő 00:00kor a Pro Bowl előtt, mert nem tudtam már mit csinálni azzal az idővel (eredetileg pont a Spartacust akartam nézni, de nem jött be). Na ebből az lett, hogy a Pro Bowlba bele se néztem, és egymás után végignéztem 19 részt asszem. Na ez a lebilincselő.
Egyébként nálam a Community továbbra is top 20 perceseknél, utána Modern Family, és a 30 Rock is egész jó mostanában. A Himym zuhan, a Rules of Engagement sajnos elég átlagos, a Big Banget már unom egy kicsit, jó mondjuk a Two and a Half Men hozza a szintet. Amit 20 perceseknél még várok az a Family Guy, amit bár nagyon utáltam amíg nem kezdtem el nézni (valahogy a linkelt beszélgetések+videók annyira nem jöttek be), de így hétről-hétre nagyon jó. A Simpson családnál meg nagyon látszik, hogy teljesen kifogytak az ötletekből
Egyébként a Wire tervben van, bár most inkább nézek vicces sorozatokat (ezekből viszont sajnos gyakorlatilag nézem az összeset).
Egyébként
Lehet még ajánlani olyat, amit nem nézek és vicces 😀 (It's Always Sunny in Philadelphia az amire gondoltam most)
több mint 13 éve
a Californication első évad vége és a második zseniális, a harmadiktól enyhe leszállóág, a negyedik meg egyenesen a mélypont eddig, de van remény, hogy végre kicsit jobb lesz megintAzért rossz, hogy ennyire bejött a Chuck, mert untam a Californicationt, az Episodest, a Lie to Met meg a White Collart is (bár ezt a legkevésbé). Na majd a Community 😊tenorxA Californicationből csak az két részt láttam - most jön a harmadik - de egyelőre nem nagyon jön be ez a darkos irány. És ha még Mia is többet fog szerepelni, akkor lehet hogy cutolni fogom. Egyelőre bízom a készítőkben. 😊F.Schleck
a Community nálam ha lassan is, de kezd veszíteni erejéből, akad pár fájdalmas töltelékrész, az Episodes érdekesen indult, aztán hamar kifulladóban
engem a Chuck-féle sorozatok soha nem vonzottak, ezerszer inkább egy Rescue Me, Treme, Wire vagy Mad Men, bár a Deadwood még ezeket is üti
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Azért rossz, hogy ennyire bejött a Chuck, mert untam a Californicationt, az Episodest, a Lie to Met meg a White Collart is (bár ezt a legkevésbé). Na majd a Community 😊tenorxA Californicationből csak az két részt láttam - most jön a harmadik - de egyelőre nem nagyon jön be ez a darkos irány. És ha még Mia is többet fog szerepelni, akkor lehet hogy cutolni fogom. Egyelőre bízom a készítőkben. 😊
több mint 13 éve
Azért rossz, hogy ennyire bejött a Chuck, mert untam a Californicationt, az Episodest, a Lie to Met meg a White Collart is (bár ezt a legkevésbé). Na majd a Community 😊
több mint 13 éve
.brk
1 890
FNL spoileresnem is értem coachot... ő mondta h nem akar a panthersbe visszamenni, lions offolva, akkor mi a kérdés? ez a florida téma meg abszolút parkolópályára került, menjenek phillybe aztán legyen OC az eaglesben 😀
devil townért hatalmas plusz, bár én utolsó részbe vártam, de tartalmilag ide lehet jobban illett
több mint 13 éve
én a Deadwoodot ajánlom továbbra is, szinte szégyen, hogy csak most kezdtem el nézni... 😊 az első évad végén már akkora szövegek vannak benne, hogy a sötét főtéma mellett így is könnyesre röhögi magát rajta az ember
---
több mint 13 éve
Nekem mondod. Írtam twitteren is, hogy végre találtam egy igazi #1 sorozatot számomra, a Monk utódjaként. 😀És felhoztam magam a Chucckal. Hétfő 00:00 óta megnéztem 69 részt, 2 nap 9 órába telt. Szerintem is túl sok szabadidőm van így reghéten, pedig ebben benne volt egy pókerezős, iszogatós este is 😀tenorxDarálásért járna a +1, de azért meg nagyon sok mínusz, amiért csak most kezdtél el Chuckot nézni 😀barney
Ha nem lesz 5. évad sokkot kapok 😀
Jah és a White Collar továbbra is fasza, megnyugtató, hogy itt nem idegesít annyira Neal.
több mint 13 éve
És felhoztam magam a Chucckal. Hétfő 00:00 óta megnéztem 69 részt, 2 nap 9 órába telt. Szerintem is túl sok szabadidőm van így reghéten, pedig ebben benne volt egy pókerezős, iszogatós este is 😀tenorxDarálásért járna a +1, de azért meg nagyon sok mínusz, amiért csak most kezdtél el Chuckot nézni 😀
több mint 13 éve
És felhoztam magam a Chucckal. Hétfő 00:00 óta megnéztem 69 részt, 2 nap 9 órába telt. Szerintem is túl sok szabadidőm van így reghéten, pedig ebben benne volt egy pókerezős, iszogatós este is 😀
több mint 13 éve
új FNL-t a Coachot alakító színész rendezte. jövő héten vége ennek isI was living in a devil town...
több mint 13 éve
FNLSpoileR
Hehe, újabb régi szereplő(k). 😊 Bár azt nem tudom, hogy meddig lesz képben, a szerepe nagyjából tisztázódott... Coach tényleg paraszt egy kicsit, de úgyse ez lesz a vége... Bár a franc tudja, mennyire drámázzák el. :/
További szereplőket már nem várok mondjuk a régiek közül, pedig jöhetnének még... 😊 Taylorék viszont most ötletem nincs, hogy végzik, de a Floridát eléggé esélytelennek tartom.
SpoileR
Ja, és a gyökér fejemet, hogy sítábor miatt nem tudom megnézni az évadzárót egy hét múlva. 😕
több mint 13 éve
Az a jó a Chuckban, hogy 40 percig fent tudja tartani a figyelmet. A legtöbb 40 percesnél már nézem az órát, hogy mikor lesz vége, de ezért tetszik annyira (4x10nél tartok, hétfőn kezdtem 😀 )
több mint 13 éve
kimaradt a német (labdarúgó) válogatott és a Kispest Honvéd iránti fanatizmuskonquerorezért lett levezetve a zdf pontig 😛
több mint 13 éve
kimaradt a német (labdarúgó) válogatott és a Kispest Honvéd iránti fanatizmus
több mint 13 éve
hiába későn van 😀és igen, ez az Inteligent Knowledge Tracking Internet Alien Device rövidítésebriareosR? 😀barney
több mint 13 éve
és igen, ez az Inteligent Knowledge Tracking Internet Alien Device rövidítésebriareosR? 😀
több mint 13 éve
iktriad szokott aludni, mégpedig leginkább akkor, mikor valami olyasmit lehetne nézni, amire hetek, hónapok óta vár.Höriszerintem ez csak híresztelés, szerintem ilyenkor updatelik egymást a különbőző tudatok amelyek az I.K.T.R.I.A.D. részei.
és igen, ez az Inteligent Knowledge Tracking Restless Internet Alien Device rövidítése
több mint 13 éve
iktriad szokott aludni, mégpedig leginkább akkor, mikor valami olyasmit lehetne nézni, amire hetek, hónapok óta vár.
több mint 13 éve
nekem van egy elméletem, amit eddig nem akartam megosztani veletek, de F.Schleck hsz-e után úgy érzem ideje megosztani.Szóval:
Miután több csatornán keresztül követem iktriad online tevékenységét, több mint egy éve, úgy érzem, hogy valójában egy mesterséges inteligencia konglomerátussal van dolgunk, amely arra specializálódott, hogy a lehető legtöbb témában minden lehetséges információt összegyűjtsön, és az egyéb területeket elárrassza.
Az a feltételezés hogy iktriad valóban egy darab létező ember, addig állt meg, amíg számunkra (bowl.hu) csak a jaguars iránti rajongás volt nyilvánvaló. Számításaim szerint már ez is nehezen elfogadható volt, de hajlandó voltam elfogadni, ha feltételezzük, hogy iktriad egy speciálisan módosított székben éli életét, amely többek között szondás tápláltató rendszerrel, katéteres ürítéssel, és titán vagy carbon szemhéj kimerevítő berendezéssel rendelkezik. Nyilván valamiféle, felettébb fejlett stimuláló kábítószert injektáló rendszer is kell, hogy szerepeljen a szék berendezései között, hiszen az mindnyájunk számára már nyilvánvaló , hogy iktriad nem alszik.
Még egyszer megismétlem, az előbbi állításom még azon a premisszán alapult, hogy iktriad:
a) humanoid
b) egy darab a)
Nos viszont, itt jön a csavar; miután kiderült számomra, hogy iktriad a jaguarshoz hasonló fanatizmussal követi:
a)natalie portman életét
b) Olivia Wilde életét
c) Grant Hill-t
d) Kim Clijsters életét
e) Yelena Isinbajeva életét
.
.
.
.
Zdf) SAG awardsot
egyértelművé vált számomra, hogy valójában egy kollektív intelligenciáról van szó, amely véleményem szerint legalább 48 világszerte szétosztott tudatszerverrel rendelkezik, és másodpercenként 2,3 TB információt képes analizálni, kategorizálni, és tweetek, hsz-ek, kommentek, e-mailek formájában disztributálni.
A nagy kérdés ezek után már csak annyi, hogy:
Honnan jöttek, és vajon békések-e a szándékaik?
ui: ha ez után a HSZ után eltűnnék a virtuális világból ( és az IRL világból is) bosszuljatok meg.