Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 429 — no es importante
Hát akkor kösz mindenkinek a segítséget. 😊
Akkor Deadwood, Oz nagyon nézős, van programom egy időre... De majd a Döme által említettre is lehet szánok majd időt.
Király ez az HBO, csak most jöttem rá.csabi19
az HBO nem igen tud hibázni, a Maffiozók és a Sírhant művek mellett még a viszonylag ismeretlen, ám annál zseniálisabb Carnivale-t is ők gyártották
a Hard Knocks-t és a Real Sports magazinműsort remélem nem kell bemutatni senkinekJJ Tiller
Ott van még a True Blood is, ha már Alan Ball és a Sírhant művek, bár utóbbit nehezen lehetne überelni. Minden idők legjobb listáján is nagyon előkelő helyen van nálam.DoM
"Egy HBO-sorozat tiszteli a nézőt. Nem a legkisebb közös többszöröst célozza, nem leereszkedő, nem könnyen emészthető, nem nyújt könnyű válaszokat. Mindig többet nyújt puszta szórakoztatásnál. Talán nehezebb követni, nagyobb figyelmet követel a közönségtől, de végső soron többet nyújt, mint egy kereskedelmi- vagy kábeltévés sorozat. A subtext, a felszín alatti, a látható cselekmény és kimondott szavak mögötti rejtett jelentés kulcsfontosságú."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 696 — StuG Life
elég kemény zárása lesz a spartacus gods of the arena-nak, szépen felépítettek mindent.

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Miközben minőségi jobbnál jobb sorozatokról beszélnünk, nem árt megjegyezni, hogy nekünk, magyaroknak már megint sikerült nagy erőfeszítések árán olyat gyártani, aminek minden másodperce értékes oktatóanyag lenne a "hogyan ne készítsünk sorozatot, sorozatot bevezető epizódot" kurzuson. Igen, a Casinóról van szó.

Ja, és még mindig HBO....

Szeptemberben jön a "LUCK" című Michael Mann sorozat ami a lóversenyek, és fogadás világába kalauzolja el a nézőket. Dustin Hoffman, Nick Nolte, Dennis Farina, Kerry Condon (Octavia a Rómából). Az írók között pedig ott van David Milch, akinek a mindig említetteken kívül a "John from Cincinnatit" lehet köszönni, ami az utóbbi évek egyik legeredetibb próbálkozása volt, elsőrangú főcímmel.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Akkor Deadwood, Oz nagyon nézős, van programom egy időre... De majd a Döme által említettre is lehet szánok majd időt.
az HBO nem igen tud hibázni, a Maffiozók és a Sírhant művek mellett még a viszonylag ismeretlen, ám annál zseniálisabb Carnivale-t is ők gyártották
a Hard Knocks-t és a Real Sports magazinműsort remélem nem kell bemutatni senkinekJJ Tiller
Ott van még a True Blood is, ha már Alan Ball és a Sírhant művek, bár utóbbit nehezen lehetne überelni. Minden idők legjobb listáján is nagyon előkelő helyen van nálam.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
HBO-s sorozatokkal kapcsolatban én is osztom a véleményeteket. Teszek egy próbát a Boardwalk Empire-rel is, ha már az NCIS-re annyit kell várnom...
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
És akkor az Entourageról még nem is beszéltetek 😊
több mint 13 éve
a Hard Knocks-t és a Real Sports magazinműsort remélem nem kell bemutatni senkinek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
Király ez az HBO, csak most jöttem rá.

több mint 13 éve
HBO-s sorozat a Deadwood is, ami magasan a legjobb az összes közülJJ Tiller
1. Jobb, mint a Tremé? :o Akkor még lepörgetem a(z) Oz/nyár előtt, ahogy látom 'csak' 36 részes...
2. Ez megy a TV6-on?csabi19
jobb, már a szereplőgárda is magáért beszél, és plusz királyság, hogy sok valóban élő karakter van benne
http://www.legendsofamerica.com/we-deadwoodhbo.html

Ha már HBO sorozatok nálam az Elit alakulat verhetetlen,persze az más kategória meg össz 10 rész de akkor is.Cowboykarcsi
Most jön áprilistól a Game of Thrones HBO-ra, a hasonló című regény feldolgozása, az is nagyon kemény lesz.Döme
azt hiszem most jön majd a Deadwood készítőinek új sorozata, a Luck is

---
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
1. Jobb, mint a Tremé? :o Akkor még lepörgetem a(z) Oz/nyár előtt, ahogy látom 'csak' 36 részes...
2. Ez megy a TV6-on?
szerk.:
3. Ez túl új, régieket pótolok... 😛 (Persze ez kamu.)csabi19
igen adja a viasat6 és már párszor újra is kezdte a deadwoodot az 1x01-től

több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Ha már HBO sorozatok nálam az Elit alakulat verhetetlen,persze az más kategória meg össz 10 rész de akkor is.Cowboykarcsi
Most jön áprilistól a Game of Thrones HBO-ra, a hasonló című regény feldolgozása, az is nagyon kemény lesz.
több mint 13 éve
2. Ez megy a TV6-on?
szerk.:
3. Ez túl új, régieket pótolok... 😛 (Persze ez kamu.)

több mint 13 éve
Tegnap és ma megnéztem (végre) a The Corner-t.
Azt hittem, a The Wire a lehető legközelebb hozza azt az utcai életet, ami a tényleges, de nem... Mondjuk persze más a kettő, ez igaz történetek alapján, az nem, meg alapból a karakterek teljesen különböznek. De ugyanazok az utcák, sok közös színész (teljesen más szerepben persze)... Szerintem megérte ezt a 6 és 1/2 órát bőven.

Akkor már csak Generation Kill, és utána várni április 24.-ig. Tényleg, ha már itt vagyok, megint egy kérdés... Valaki nézte az Oz-t? Szintén régi, HBO-n futott sorozat, talán hasonló témával. Azt tuti nem kezdtem el, hacsak valaki nem mondja, hogy jó.csabi19
Oz kibaszott jóbriareos
Kösz. Akkor a nyaram betáblázva, addig esélytelen, de mondjuk kell is idő arra a 6 évadra...
Röviden leírnád miről szól? Nem akarok olvasni wikit, lehet, hogy lennének benne spoilerek... :/

Felemás érzések emiatt. :/ Ezt is meg kell nézni. 😊 Honnan lesz nekem 34 GB hely a gépen? Nem lényeg...csabi19
sitten játszódik.
és azoknak akik szerint a szökés "kurva jól bemutatta h működnek benn a dolgok" csak ajánlani tudom

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Azt hittem, a The Wire a lehető legközelebb hozza azt az utcai életet, ami a tényleges, de nem... Mondjuk persze más a kettő, ez igaz történetek alapján, az nem, meg alapból a karakterek teljesen különböznek. De ugyanazok az utcák, sok közös színész (teljesen más szerepben persze)... Szerintem megérte ezt a 6 és 1/2 órát bőven.

Akkor már csak Generation Kill, és utána várni április 24.-ig. Tényleg, ha már itt vagyok, megint egy kérdés... Valaki nézte az Oz-t? Szintén régi, HBO-n futott sorozat, talán hasonló témával. Azt tuti nem kezdtem el, hacsak valaki nem mondja, hogy jó.csabi19
Oz kibaszott jóbriareos
Kösz. Akkor a nyaram betáblázva, addig esélytelen, de mondjuk kell is idő arra a 6 évadra...
Röviden leírnád miről szól? Nem akarok olvasni wikit, lehet, hogy lennének benne spoilerek... :/

Felemás érzések emiatt. :/ Ezt is meg kell nézni. 😊 Honnan lesz nekem 34 GB hely a gépen? Nem lényeg...csabi19
Hirosima cimbi kedvenc sorozata az Oz.
a sitten lévő árja testvérek a nagy kedvencei 😀

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Ha már HBO sorozatok nálam az Elit alakulat verhetetlen,persze az más kategória meg össz 10 rész de akkor is.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve

Oz kibaszott jóbriareos

HBO-s sorozat a Deadwood is, ami magasan a legjobb az összes közül

---
több mint 13 éve

Oz kibaszott jóbriareos

Felemás érzések emiatt. :/ Ezt is meg kell nézni. 😊 Honnan lesz nekem 34 GB hely a gépen? Nem lényeg...

több mint 13 éve

Oz kibaszott jó

több mint 13 éve

Akkor már csak Generation Kill, és utána várni április 24.-ig. Tényleg, ha már itt vagyok, megint egy kérdés... Valaki nézte az Oz-t? Szintén régi, HBO-n futott sorozat, talán hasonló témával. Azt tuti nem kezdtem el, hacsak valaki nem mondja, hogy jó.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Lassan tényleg vége lehetne már HIMYM-nek, mert jelenleg így csak 20 percet elbasz az életemből általában hetente.
több mint 13 éve
Nemáár 😀
http://www.youtube.com/watch?v=HBsdV--kLoQ
http://www.youtube.com/watch?v=JVfVqfIN8_c
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Volt junkien, és elbasztam, mert nem collegehumor, hanem funny or die.
http://www.funnyordie.com/videos/c3eedbabde/rob-lowe-goes-nuts?rel=playertenorx
Egészen hihetetlen, hogy mennyire nem tudtam még soha elmosolyodni ezeken a collegehumor/funny or die videókon. Múltkor volt a sorozatjunkien az a Leighton Meesteres, hát az egészen szörnyű volt szeritnem.

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
az is vicces, hogy Rob Lowe jelenleg tulajdonképpen két sorozatot visz a hátán 😊
ja és jó volt a Californicationben a Bukowski-utalásJJ Tiller
Nálam még mindig a The West Wing-ben volt a legnagyobb.
több mint 13 éve
Volt junkien, és elbasztam, mert nem collegehumor, hanem funny or die.
http://www.funnyordie.com/videos/c3eedbabde/rob-lowe-goes-nuts?rel=player
több mint 13 éve
az is vicces, hogy Rob Lowe jelenleg tulajdonképpen két sorozatot visz a hátán 😊
ja és jó volt a Californicationben a Bukowski-utalásJJ Tiller
Láttad a Rob Loweos Parks and recrec promót? Collegehumor asszem.tenorx
érdekes módon a collegehumor oldalt utálom 😊 amik a junkie-n voltak, azokat láttam, szerintem viccesebbek, mint a harmadik évad eddigi részei (bár szerintem nem nyitott rosszul a P&R)

---