Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
"Egy HBO-sorozat tiszteli a nézőt. Nem a legkisebb közös többszöröst célozza, nem leereszkedő, nem könnyen emészthető, nem nyújt könnyű válaszokat. Mindig többet nyújt puszta szórakoztatásnál. Talán nehezebb követni, nagyobb figyelmet követel a közönségtől, de végső soron többet nyújt, mint egy kereskedelmi- vagy kábeltévés sorozat. A subtext, a felszín alatti, a látható cselekmény és kimondott szavak mögötti rejtett jelentés kulcsfontosságú."Ott van még a True Blood is, ha már Alan Ball és a Sírhant művek, bár utóbbit nehezen lehetne überelni. Minden idők legjobb listáján is nagyon előkelő helyen van nálam.DoMHát akkor kösz mindenkinek a segítséget. 😊az HBO nem igen tud hibázni, a Maffiozók és a Sírhant művek mellett még a viszonylag ismeretlen, ám annál zseniálisabb Carnivale-t is ők gyártották
Akkor Deadwood, Oz nagyon nézős, van programom egy időre... De majd a Döme által említettre is lehet szánok majd időt.
Király ez az HBO, csak most jöttem rá.csabi19
a Hard Knocks-t és a Real Sports magazinműsort remélem nem kell bemutatni senkinekJJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
elég kemény zárása lesz a spartacus gods of the arena-nak, szépen felépítettek mindent.
több mint 13 éve
Miközben minőségi jobbnál jobb sorozatokról beszélnünk, nem árt megjegyezni, hogy nekünk, magyaroknak már megint sikerült nagy erőfeszítések árán olyat gyártani, aminek minden másodperce értékes oktatóanyag lenne a "hogyan ne készítsünk sorozatot, sorozatot bevezető epizódot" kurzuson. Igen, a Casinóról van szó.Ja, és még mindig HBO....
Szeptemberben jön a "LUCK" című Michael Mann sorozat ami a lóversenyek, és fogadás világába kalauzolja el a nézőket. Dustin Hoffman, Nick Nolte, Dennis Farina, Kerry Condon (Octavia a Rómából). Az írók között pedig ott van David Milch, akinek a mindig említetteken kívül a "John from Cincinnatit" lehet köszönni, ami az utóbbi évek egyik legeredetibb próbálkozása volt, elsőrangú főcímmel.
több mint 13 éve
Ott van még a True Blood is, ha már Alan Ball és a Sírhant művek, bár utóbbit nehezen lehetne überelni. Minden idők legjobb listáján is nagyon előkelő helyen van nálam.Hát akkor kösz mindenkinek a segítséget. 😊az HBO nem igen tud hibázni, a Maffiozók és a Sírhant művek mellett még a viszonylag ismeretlen, ám annál zseniálisabb Carnivale-t is ők gyártották
Akkor Deadwood, Oz nagyon nézős, van programom egy időre... De majd a Döme által említettre is lehet szánok majd időt.
a Hard Knocks-t és a Real Sports magazinműsort remélem nem kell bemutatni senkinekJJ Tiller
több mint 13 éve
vassadi
15 617
HBO-s sorozatokkal kapcsolatban én is osztom a véleményeteket. Teszek egy próbát a Boardwalk Empire-rel is, ha már az NCIS-re annyit kell várnom...
több mint 13 éve
És akkor az Entourageról még nem is beszéltetek 😊
több mint 13 éve
Hát akkor kösz mindenkinek a segítséget. 😊az HBO nem igen tud hibázni, a Maffiozók és a Sírhant művek mellett még a viszonylag ismeretlen, ám annál zseniálisabb Carnivale-t is ők gyártották
a Hard Knocks-t és a Real Sports magazinműsort remélem nem kell bemutatni senkinek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Hát akkor kösz mindenkinek a segítséget. 😊Akkor Deadwood, Oz nagyon nézős, van programom egy időre... De majd a Döme által említettre is lehet szánok majd időt.
Király ez az HBO, csak most jöttem rá.
több mint 13 éve
jobb, már a szereplőgárda is magáért beszél, és plusz királyság, hogy sok valóban élő karakter van benneHBO-s sorozat a Deadwood is, ami magasan a legjobb az összes közülJJ Tiller1. Jobb, mint a Tremé? :o Akkor még lepörgetem a(z) Oz/nyár előtt, ahogy látom 'csak' 36 részes...
2. Ez megy a TV6-on?csabi19
http://www.legendsofamerica.com/we-deadwoodhbo.html
azt hiszem most jön majd a Deadwood készítőinek új sorozata, a Luck isHa már HBO sorozatok nálam az Elit alakulat verhetetlen,persze az más kategória meg össz 10 rész de akkor is.CowboykarcsiMost jön áprilistól a Game of Thrones HBO-ra, a hasonló című regény feldolgozása, az is nagyon kemény lesz.Döme
---
több mint 13 éve
igen adja a viasat6 és már párszor újra is kezdte a deadwoodot az 1x01-tőlHBO-s sorozat a Deadwood is, ami magasan a legjobb az összes közülJJ Tiller1. Jobb, mint a Tremé? :o Akkor még lepörgetem a(z) Oz/nyár előtt, ahogy látom 'csak' 36 részes...
2. Ez megy a TV6-on?
szerk.:
3. Ez túl új, régieket pótolok... 😛 (Persze ez kamu.)csabi19
több mint 13 éve
Ha már HBO sorozatok nálam az Elit alakulat verhetetlen,persze az más kategória meg össz 10 rész de akkor is.CowboykarcsiMost jön áprilistól a Game of Thrones HBO-ra, a hasonló című regény feldolgozása, az is nagyon kemény lesz.
több mint 13 éve
HBO-s sorozat a Deadwood is, ami magasan a legjobb az összes közülJJ Tiller1. Jobb, mint a Tremé? :o Akkor még lepörgetem a(z) Oz/nyár előtt, ahogy látom 'csak' 36 részes...
2. Ez megy a TV6-on?
szerk.:
3. Ez túl új, régieket pótolok... 😛 (Persze ez kamu.)
több mint 13 éve
sitten játszódik.Kösz. Akkor a nyaram betáblázva, addig esélytelen, de mondjuk kell is idő arra a 6 évadra...Tegnap és ma megnéztem (végre) a The Corner-t.Oz kibaszott jóbriareos
Azt hittem, a The Wire a lehető legközelebb hozza azt az utcai életet, ami a tényleges, de nem... Mondjuk persze más a kettő, ez igaz történetek alapján, az nem, meg alapból a karakterek teljesen különböznek. De ugyanazok az utcák, sok közös színész (teljesen más szerepben persze)... Szerintem megérte ezt a 6 és 1/2 órát bőven.
Akkor már csak Generation Kill, és utána várni április 24.-ig. Tényleg, ha már itt vagyok, megint egy kérdés... Valaki nézte az Oz-t? Szintén régi, HBO-n futott sorozat, talán hasonló témával. Azt tuti nem kezdtem el, hacsak valaki nem mondja, hogy jó.csabi19
Röviden leírnád miről szól? Nem akarok olvasni wikit, lehet, hogy lennének benne spoilerek... :/
Felemás érzések emiatt. :/ Ezt is meg kell nézni. 😊 Honnan lesz nekem 34 GB hely a gépen? Nem lényeg...csabi19
és azoknak akik szerint a szökés "kurva jól bemutatta h működnek benn a dolgok" csak ajánlani tudom
több mint 13 éve
Hirosima cimbi kedvenc sorozata az Oz.Kösz. Akkor a nyaram betáblázva, addig esélytelen, de mondjuk kell is idő arra a 6 évadra...Tegnap és ma megnéztem (végre) a The Corner-t.Oz kibaszott jóbriareos
Azt hittem, a The Wire a lehető legközelebb hozza azt az utcai életet, ami a tényleges, de nem... Mondjuk persze más a kettő, ez igaz történetek alapján, az nem, meg alapból a karakterek teljesen különböznek. De ugyanazok az utcák, sok közös színész (teljesen más szerepben persze)... Szerintem megérte ezt a 6 és 1/2 órát bőven.
Akkor már csak Generation Kill, és utána várni április 24.-ig. Tényleg, ha már itt vagyok, megint egy kérdés... Valaki nézte az Oz-t? Szintén régi, HBO-n futott sorozat, talán hasonló témával. Azt tuti nem kezdtem el, hacsak valaki nem mondja, hogy jó.csabi19
Röviden leírnád miről szól? Nem akarok olvasni wikit, lehet, hogy lennének benne spoilerek... :/
Felemás érzések emiatt. :/ Ezt is meg kell nézni. 😊 Honnan lesz nekem 34 GB hely a gépen? Nem lényeg...csabi19
a sitten lévő árja testvérek a nagy kedvencei 😀
több mint 13 éve
Ha már HBO sorozatok nálam az Elit alakulat verhetetlen,persze az más kategória meg össz 10 rész de akkor is.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
HBO-s sorozat a Deadwood is, ami magasan a legjobb az összes közülKösz. Akkor a nyaram betáblázva, addig esélytelen, de mondjuk kell is idő arra a 6 évadra...Tegnap és ma megnéztem (végre) a The Corner-t.Oz kibaszott jóbriareos
---
több mint 13 éve
Kösz. Akkor a nyaram betáblázva, addig esélytelen, de mondjuk kell is idő arra a 6 évadra...Tegnap és ma megnéztem (végre) a The Corner-t.Oz kibaszott jóbriareos
Felemás érzések emiatt. :/ Ezt is meg kell nézni. 😊 Honnan lesz nekem 34 GB hely a gépen? Nem lényeg...
több mint 13 éve
Tegnap és ma megnéztem (végre) a The Corner-t.Oz kibaszott jó
több mint 13 éve
Tegnap és ma megnéztem (végre) a The Corner-t.Azt hittem, a The Wire a lehető legközelebb hozza azt az utcai életet, ami a tényleges, de nem... Mondjuk persze más a kettő, ez igaz történetek alapján, az nem, meg alapból a karakterek teljesen különböznek. De ugyanazok az utcák, sok közös színész (teljesen más szerepben persze)... Szerintem megérte ezt a 6 és 1/2 órát bőven.
Akkor már csak Generation Kill, és utána várni április 24.-ig. Tényleg, ha már itt vagyok, megint egy kérdés... Valaki nézte az Oz-t? Szintén régi, HBO-n futott sorozat, talán hasonló témával. Azt tuti nem kezdtem el, hacsak valaki nem mondja, hogy jó.
több mint 13 éve
Lassan tényleg vége lehetne már HIMYM-nek, mert jelenleg így csak 20 percet elbasz az életemből általában hetente.
több mint 13 éve
Nemáár 😀http://www.youtube.com/watch?v=HBsdV--kLoQ
http://www.youtube.com/watch?v=JVfVqfIN8_c
több mint 13 éve
Volt junkien, és elbasztam, mert nem collegehumor, hanem funny or die.Egészen hihetetlen, hogy mennyire nem tudtam még soha elmosolyodni ezeken a collegehumor/funny or die videókon. Múltkor volt a sorozatjunkien az a Leighton Meesteres, hát az egészen szörnyű volt szeritnem.
http://www.funnyordie.com/videos/c3eedbabde/rob-lowe-goes-nuts?rel=playertenorx
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
az is vicces, hogy Rob Lowe jelenleg tulajdonképpen két sorozatot visz a hátán 😊Nálam még mindig a The West Wing-ben volt a legnagyobb.
ja és jó volt a Californicationben a Bukowski-utalásJJ Tiller
több mint 13 éve
Volt junkien, és elbasztam, mert nem collegehumor, hanem funny or die.http://www.funnyordie.com/videos/c3eedbabde/rob-lowe-goes-nuts?rel=player
több mint 13 éve
érdekes módon a collegehumor oldalt utálom 😊 amik a junkie-n voltak, azokat láttam, szerintem viccesebbek, mint a harmadik évad eddigi részei (bár szerintem nem nyitott rosszul a P&R)az is vicces, hogy Rob Lowe jelenleg tulajdonképpen két sorozatot visz a hátán 😊Láttad a Rob Loweos Parks and recrec promót? Collegehumor asszem.tenorx
ja és jó volt a Californicationben a Bukowski-utalásJJ Tiller
---