Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 13 éve
gsn 3 548
aki teheti az nézze a FOX-on most induló új sorozatot a The Chicago Code-t. Ez valami hihetetlenül jó. Amikor láttam hogy indul ez a sorozat, gondoltam ez is egy újabb ócska, felületes rendőrsztorikból fog állni, ahol a körömnyi nyomokat vizsgálják egy laborban egész műsor ideje alatt. De amikor megnéztem a Pilot részt hát kellemeset csalódtam. De nagyon. Ennyire jól felépített és látványos, ráadásul rendőr sorozatot nem igazán láttam még. Fájt a szívem hogy a Friday Night Lights abbamaradt, de ez az új sorozat teljesen kielégít, ráadásul Matt Lauria is játszik a főszereplő mellett, aki Luke-ot alakította az FNL-ben. Szal ajánlom mindenkinek a sorozatot 😊davekid
Nem egy klasszikus rendőrsorozat az biztos, inkább bűndráma. Lehet azért, hogy sokaknak nem fog annyira tetszeni az indulás, mert egy kicsit túlságosan intenzívre sikerült a pilot.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Na, bazz, még plusz két évad így jártam anyátokkal... Tényleg végsőkig kihúzzák, mire meglesz az asszony.deny79
Marshall nélkül?
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, bazz, még plusz két évad így jártam anyátokkal... Tényleg végsőkig kihúzzák, mire meglesz az asszony.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ezek a Castle dupla részek nagyon ütnek. 😊

**SPOILER**
Bár a rosszfiúk elkapása nem volt a legfordulatosabb, de ettől függetlenül jó hangulatú rész(ek) volt(ak).

több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Jó hát a mostaniban nekem annyira nem jött be a zene, viszont a 2.ban 😊 Na az tökéletes volt.tenorx
nekem pont az a rész volt a legnagyobb meglepetés, féltem, hogy nem lesz jó, aztán ügyesen megoldották 😊
mondjuk fura számomra, hogy nagyon karakterközpontúak most az epizódok, vagy legalábbis többiek keveset vannak monitoron.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Jó hát a mostaniban nekem annyira nem jött be a zene, viszont a 2.ban 😊 Na az tökéletes volt.
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Amikor megláttam anno a Skins 5. évad gárdáját azt hittem szar lesz, de kurva jó eddig az évad 😀tenorx
a mostaninak a zenéje meg wáhhááá 😀 +1
http://www.youtube.com/watch?v=Cpb2d3zGczI
több mint 13 éve
Amikor megláttam anno a Skins 5. évad gárdáját azt hittem szar lesz, de kurva jó eddig az évad 😀
több mint 13 éve
davekid 349 — Go Big Red
aki teheti az nézze a FOX-on most induló új sorozatot a The Chicago Code-t. Ez valami hihetetlenül jó. Amikor láttam hogy indul ez a sorozat, gondoltam ez is egy újabb ócska, felületes rendőrsztorikból fog állni, ahol a körömnyi nyomokat vizsgálják egy laborban egész műsor ideje alatt. De amikor megnéztem a Pilot részt hát kellemeset csalódtam. De nagyon. Ennyire jól felépített és látványos, ráadásul rendőr sorozatot nem igazán láttam még. Fájt a szívem hogy a Friday Night Lights abbamaradt, de ez az új sorozat teljesen kielégít, ráadásul Matt Lauria is játszik a főszereplő mellett, aki Luke-ot alakította az FNL-ben. Szal ajánlom mindenkinek a sorozatot 😊

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Lost számok a Chuckban 😀 ( himym után szabadon, de akkor is 😀 )
több mint 13 éve
Lesz még egy Modern Warfares Community 😀 Remélhetőleg olyan jó lesz, mint az előző, nálam simán a legjobb rész eddig.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Két hete ért véget az elmúlt évek egyik legerősebb drámája. Friday Night Lights – Egy sorozat vége - írta: Gaines: http://donnie.blog.hu/2011/02/27/friday_night_lights_egy_sorozat_vege
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Most épp újranézem az Ozt, beszarás milyen jó ez a sorozat, ennyi jó és hiteles karaktert egy helyen, elképesztő.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
volt mar?
Sheen beszolt Chuck Lorreeknak, allitolag abbahagyjak a Two and a half MentStez
Biztos kevés az 1.8m gázsi 20 percért. Amenniyre imádom a sorozatot annyira utálom Sheent.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
volt mar?
Sheen beszolt Chuck Lorreeknak, allitolag abbahagyjak a Two and a half Ment

több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 749 — Panthers fan
Community is the shit

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Írtam már párszor, torrentz.eu 😛 Jó a keresőmotorja a legtöbb oldallal ellentétbe (én meg is találtam rögtön)tenorx
Kösz, itt meg is van, de letöltésnél regelést kér, ami már fizetős. Vagy csak én balfaszskodtam el vanalmit?

szerk.: Megoldottam.
több mint 13 éve
V(isitors) 2. évad 6. részét honnan lehetne megszerezni?
Mivel egyik oldal se szereti, ha egy betűra keresel rá, így gugliba szoktam beírni a "vs02eXX" szavakat, az eddigieket meg is találtam, de a 6. résznél már nem vált be. 😕

+Elkezdtem nézni a Big Bang Theoryt, de az nagyon beteg. 4. évad közepénél járok, de eddig mindegyik rész sírva röhögős volt.süti
Írtam már párszor, torrentz.eu 😛 Jó a keresőmotorja a legtöbb oldallal ellentétbe (én meg is találtam rögtön)
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
V(isitors) 2. évad 6. részét honnan lehetne megszerezni?
Mivel egyik oldal se szereti, ha egy betűra keresel rá, így gugliba szoktam beírni a "vs02eXX" szavakat, az eddigieket meg is találtam, de a 6. résznél már nem vált be. 😕

+Elkezdtem nézni a Big Bang Theoryt, de az nagyon beteg. 4. évad közepénél járok, de eddig mindegyik rész sírva röhögős volt.
több mint 13 éve
Oznak mikor van vege?
En TV6-on lattam meg anno, de ott folyton elkezdtek elolrol, miutan a feka toloszekes csavot figurat megoltek. Nem emlekszem mar a nevere. De gondolom elvileg nem az a sorozat utolso resze.Stez
Hát nem ezzel...ez után azt hiszem még van 2 vagy 3 évad.Bébé
Az fasza.
Imadom, amikor elkezdenek leadni egy sorozatot, de az utolso evadokat/reszeket meg nem adjak le.

SZerk.:
Tegnapi South Park resz:
Megmondo Kapitany: Brett Favrenak nem kellett volna elkuldenie azt a kepet a peniszerol a riporternonek! 😀

több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
HIMYM:

Barney összejön a brit csajjal, elveszi, Ted pedig az esküvőn végre megismeri a bigét.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 508 — rabszolga
Oznak mikor van vege?
En TV6-on lattam meg anno, de ott folyton elkezdtek elolrol, miutan a feka toloszekes csavot figurat megoltek. Nem emlekszem mar a nevere. De gondolom elvileg nem az a sorozat utolso resze.Stez
Hát nem ezzel...ez után azt hiszem még van 2 vagy 3 évad.
több mint 13 éve
-Kurva jó volt a mai Castle, tiszta 24 😀
-Chuck szokásos jó, bár nekem már Jeffster nagyon hiányzik.
-Himym lehetne már vicces végre 😕
-A House meg tiszta beteg 😀
több mint 13 éve
Oznak mikor van vege?
En TV6-on lattam meg anno, de ott folyton elkezdtek elolrol, miutan a feka toloszekes csavot figurat megoltek. Nem emlekszem mar a nevere. De gondolom elvileg nem az a sorozat utolso resze.

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mostani House rész tipikusan olyan volt amiért megszeretettem ezt a sorozatot. És még volt benne egy NFL-s (és NBA-s) poén is. Meg jó sok filmes utalás - ha már Oscar hét van. 😊