Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
gsn
3 548
aki teheti az nézze a FOX-on most induló új sorozatot a The Chicago Code-t. Ez valami hihetetlenül jó. Amikor láttam hogy indul ez a sorozat, gondoltam ez is egy újabb ócska, felületes rendőrsztorikból fog állni, ahol a körömnyi nyomokat vizsgálják egy laborban egész műsor ideje alatt. De amikor megnéztem a Pilot részt hát kellemeset csalódtam. De nagyon. Ennyire jól felépített és látványos, ráadásul rendőr sorozatot nem igazán láttam még. Fájt a szívem hogy a Friday Night Lights abbamaradt, de ez az új sorozat teljesen kielégít, ráadásul Matt Lauria is játszik a főszereplő mellett, aki Luke-ot alakította az FNL-ben. Szal ajánlom mindenkinek a sorozatot 😊davekidNem egy klasszikus rendőrsorozat az biztos, inkább bűndráma. Lehet azért, hogy sokaknak nem fog annyira tetszeni az indulás, mert egy kicsit túlságosan intenzívre sikerült a pilot.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Na, bazz, még plusz két évad így jártam anyátokkal... Tényleg végsőkig kihúzzák, mire meglesz az asszony.deny79Marshall nélkül?
több mint 13 éve
Na, bazz, még plusz két évad így jártam anyátokkal... Tényleg végsőkig kihúzzák, mire meglesz az asszony.
több mint 13 éve
Ezek a Castle dupla részek nagyon ütnek. 😊**SPOILER**
Bár a rosszfiúk elkapása nem volt a legfordulatosabb, de ettől függetlenül jó hangulatú rész(ek) volt(ak).
több mint 13 éve
.brk
1 890
Jó hát a mostaniban nekem annyira nem jött be a zene, viszont a 2.ban 😊 Na az tökéletes volt.tenorxnekem pont az a rész volt a legnagyobb meglepetés, féltem, hogy nem lesz jó, aztán ügyesen megoldották 😊
mondjuk fura számomra, hogy nagyon karakterközpontúak most az epizódok, vagy legalábbis többiek keveset vannak monitoron.
több mint 13 éve
Jó hát a mostaniban nekem annyira nem jött be a zene, viszont a 2.ban 😊 Na az tökéletes volt.
több mint 13 éve
.brk
1 890
Amikor megláttam anno a Skins 5. évad gárdáját azt hittem szar lesz, de kurva jó eddig az évad 😀tenorxa mostaninak a zenéje meg wáhhááá 😀 +1
http://www.youtube.com/watch?v=Cpb2d3zGczI
több mint 13 éve
Amikor megláttam anno a Skins 5. évad gárdáját azt hittem szar lesz, de kurva jó eddig az évad 😀
több mint 13 éve
aki teheti az nézze a FOX-on most induló új sorozatot a The Chicago Code-t. Ez valami hihetetlenül jó. Amikor láttam hogy indul ez a sorozat, gondoltam ez is egy újabb ócska, felületes rendőrsztorikból fog állni, ahol a körömnyi nyomokat vizsgálják egy laborban egész műsor ideje alatt. De amikor megnéztem a Pilot részt hát kellemeset csalódtam. De nagyon. Ennyire jól felépített és látványos, ráadásul rendőr sorozatot nem igazán láttam még. Fájt a szívem hogy a Friday Night Lights abbamaradt, de ez az új sorozat teljesen kielégít, ráadásul Matt Lauria is játszik a főszereplő mellett, aki Luke-ot alakította az FNL-ben. Szal ajánlom mindenkinek a sorozatot 😊
több mint 13 éve
Lost számok a Chuckban 😀 ( himym után szabadon, de akkor is 😀 )
több mint 13 éve
Lesz még egy Modern Warfares Community 😀 Remélhetőleg olyan jó lesz, mint az előző, nálam simán a legjobb rész eddig.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Két hete ért véget az elmúlt évek egyik legerősebb drámája. Friday Night Lights – Egy sorozat vége - írta: Gaines: http://donnie.blog.hu/2011/02/27/friday_night_lights_egy_sorozat_vege
több mint 13 éve
Most épp újranézem az Ozt, beszarás milyen jó ez a sorozat, ennyi jó és hiteles karaktert egy helyen, elképesztő.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
volt mar?Biztos kevés az 1.8m gázsi 20 percért. Amenniyre imádom a sorozatot annyira utálom Sheent.
Sheen beszolt Chuck Lorreeknak, allitolag abbahagyjak a Two and a half MentStez
több mint 13 éve
volt mar?Sheen beszolt Chuck Lorreeknak, allitolag abbahagyjak a Two and a half Ment
több mint 13 éve
Írtam már párszor, torrentz.eu 😛 Jó a keresőmotorja a legtöbb oldallal ellentétbe (én meg is találtam rögtön)tenorxKösz, itt meg is van, de letöltésnél regelést kér, ami már fizetős. Vagy csak én balfaszskodtam el vanalmit?
szerk.: Megoldottam.
több mint 13 éve
V(isitors) 2. évad 6. részét honnan lehetne megszerezni?Írtam már párszor, torrentz.eu 😛 Jó a keresőmotorja a legtöbb oldallal ellentétbe (én meg is találtam rögtön)
Mivel egyik oldal se szereti, ha egy betűra keresel rá, így gugliba szoktam beírni a "vs02eXX" szavakat, az eddigieket meg is találtam, de a 6. résznél már nem vált be. 😕
+Elkezdtem nézni a Big Bang Theoryt, de az nagyon beteg. 4. évad közepénél járok, de eddig mindegyik rész sírva röhögős volt.süti
több mint 13 éve
V(isitors) 2. évad 6. részét honnan lehetne megszerezni?Mivel egyik oldal se szereti, ha egy betűra keresel rá, így gugliba szoktam beírni a "vs02eXX" szavakat, az eddigieket meg is találtam, de a 6. résznél már nem vált be. 😕
+Elkezdtem nézni a Big Bang Theoryt, de az nagyon beteg. 4. évad közepénél járok, de eddig mindegyik rész sírva röhögős volt.
több mint 13 éve
Az fasza.Oznak mikor van vege?Hát nem ezzel...ez után azt hiszem még van 2 vagy 3 évad.Bébé
En TV6-on lattam meg anno, de ott folyton elkezdtek elolrol, miutan a feka toloszekes csavot figurat megoltek. Nem emlekszem mar a nevere. De gondolom elvileg nem az a sorozat utolso resze.Stez
Imadom, amikor elkezdenek leadni egy sorozatot, de az utolso evadokat/reszeket meg nem adjak le.
SZerk.:
Tegnapi South Park resz:
Megmondo Kapitany: Brett Favrenak nem kellett volna elkuldenie azt a kepet a peniszerol a riporternonek! 😀
több mint 13 éve
Maka
2 760
HIMYM:Barney összejön a brit csajjal, elveszi, Ted pedig az esküvőn végre megismeri a bigét.
több mint 13 éve
Oznak mikor van vege?Hát nem ezzel...ez után azt hiszem még van 2 vagy 3 évad.
En TV6-on lattam meg anno, de ott folyton elkezdtek elolrol, miutan a feka toloszekes csavot figurat megoltek. Nem emlekszem mar a nevere. De gondolom elvileg nem az a sorozat utolso resze.Stez
több mint 13 éve
-Kurva jó volt a mai Castle, tiszta 24 😀-Chuck szokásos jó, bár nekem már Jeffster nagyon hiányzik.
-Himym lehetne már vicces végre 😕
-A House meg tiszta beteg 😀
több mint 13 éve
Oznak mikor van vege?En TV6-on lattam meg anno, de ott folyton elkezdtek elolrol, miutan a feka toloszekes csavot figurat megoltek. Nem emlekszem mar a nevere. De gondolom elvileg nem az a sorozat utolso resze.
több mint 13 éve
Mostani House rész tipikusan olyan volt amiért megszeretettem ezt a sorozatot. És még volt benne egy NFL-s (és NBA-s) poén is. Meg jó sok filmes utalás - ha már Oscar hét van. 😊