Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 430 — no es importante
Szerintem akkor adj még egy esélyt az angol Officenak. Engem nagyon meggyőzött, jobban is tetszik, mint az amerikai.tenorx
áh, kétszer is próbáltam, a Monty Python-t se szeretem szóval veszett fejsze nyele a történet
az angoloktól a távolságtartó, ismeretterjesztő, Stephen Fry és Attenborough fémjelezte stílus az, amit imádok (bár kivétel az A Bit of Fry and Laurie és persze a Mr. Bean)JJ
Pedig a Frye and Laurie jelenetek lényegében MP koppintások. Na jó, finomabban fogalmazva nagyon erősen érződik a hatása rajtuk, ugyanaz a humor.Jakehomer
na jó, MP-ből azért lényegesen többet láttam, mint az angol Office-ből (sokszor kapom magam pl. az utcán, hogy azt figyelem, ki mehetne a "hülye járások minisztériumába" 😊), a A Bit of Fry and Laurie szimplán csak Fry és Laurie személye miatt tetszik annyira

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 749 — Panthers fan
egyszerre ketten 😊 és igen, rá egy évre Winslet meg is kapta A felolvasóért az Oscart, ez az igazán durva
nem zsánerem az angol humor, az Office-ből is csak az amerikai változatot szeretem, az eredetiből egyetlen részt nem tudtam végignézni, de ezen szakadok, végig, annyira igaz...JJ
Szerintem akkor adj még egy esélyt az angol Officenak. Engem nagyon meggyőzött, jobban is tetszik, mint az amerikai.tenorx
áh, kétszer is próbáltam, a Monty Python-t se szeretem szóval veszett fejsze nyele a történet
az angoloktól a távolságtartó, ismeretterjesztő, Stephen Fry és Attenborough fémjelezte stílus az, amit imádok (bár kivétel az A Bit of Fry and Laurie és persze a Mr. Bean)JJ
Pedig a Frye and Laurie jelenetek lényegében MP koppintások. Na jó, finomabban fogalmazva nagyon erősen érződik a hatása rajtuk, ugyanaz a humor.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Megnéztem az Ezel pilotot, ez tényleg jó, nem csak RTL hype. Gyönyörű képek, jó zene, izgalmas sztori, pazar rendezés, jó színészek és tökéletes szinkron. Eddig nem tudok mibe belekötni. Bármilyen holywoodi szupersorozattal szemben megállná a helyét. Kíváncsiam várom a folytatást.
több mint 13 éve
egyszerre ketten 😊 és igen, rá egy évre Winslet meg is kapta A felolvasóért az Oscart, ez az igazán durva
nem zsánerem az angol humor, az Office-ből is csak az amerikai változatot szeretem, az eredetiből egyetlen részt nem tudtam végignézni, de ezen szakadok, végig, annyira igaz...JJ
az angoloktól a távolságtartó, ismeretterjesztő, Stephen Fry és Attenborough fémjelezte stílus az, amit imádok (bár kivétel az A Bit of Fry and Laurie és persze a Mr. Bean)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Szerintem akkor adj még egy esélyt az angol Officenak. Engem nagyon meggyőzött, jobban is tetszik, mint az amerikai.
több mint 13 éve
nem zsánerem az angol humor, az Office-ből is csak az amerikai változatot szeretem, az eredetiből egyetlen részt nem tudtam végignézni, de ezen szakadok, végig, annyira igaz...

---
több mint 13 éve
Kate Winslet nem a kedvencem, de ez a plakát valami egészen elképesztő. Még nem láttam ilyen szép film/sorozat plakátot. Valamiért úgy érzem, hogy a sori sem lesz gyenge.Schleck
ha már Kate Winslet, akkor most tartok az "Extras" harmadik részénél, és ebben pont ő a vendégszereplő... amúgy is óriási a sorozat, de ez az epizód után konkrétan beleszeretnél, ezt garantálom 😊

"Azért csinálom, mert rájöttem, aki a Holocaustról csinál filmet, tuti Oscar győztes."

de a Mildred Pierce is igen jóJJ
Mocsok nagy sorozat. 😀 (utána valamikor a Golden Globe-on Gervais meg is említette ezt a tanácsát 😀)marci
Igen, azt linkeltem be előtted 😀
Egyébként én is már régebben elkezdtem nézni, de most már muszáj lesz befejeznem 😀 Gervaist nagyon bírom, egy zseni.
több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Kate Winslet nem a kedvencem, de ez a plakát valami egészen elképesztő. Még nem láttam ilyen szép film/sorozat plakátot. Valamiért úgy érzem, hogy a sori sem lesz gyenge.Schleck
ha már Kate Winslet, akkor most tartok az "Extras" harmadik részénél, és ebben pont ő a vendégszereplő... amúgy is óriási a sorozat, de ez az epizód után konkrétan beleszeretnél, ezt garantálom 😊

"Azért csinálom, mert rájöttem, aki a Holocaustról csinál filmet, tuti Oscar győztes."

de a Mildred Pierce is igen jóJJ
Mocsok nagy sorozat. 😀 (utána valamikor a Golden Globe-on Gervais meg is említette ezt a tanácsát 😀)
több mint 13 éve
Ez megvan JJ? 😀
http://www.youtube.com/watch?v=iAweiV944qI
több mint 13 éve

de a Mildred Pierce is igen jó

---
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kate Winslet nem a kedvencem, de ez a plakát valami egészen elképesztő. Még nem láttam ilyen szép film/sorozat plakátot. Valamiért úgy érzem, hogy a sori sem lesz gyenge.

több mint 13 éve
ez is HBO

---
több mint 13 éve
Yvonne jó, a collegehumor jó, ez viszont nem jó. Yvonne miatt végignéztem, de annyira nem jön be az egész.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://www.sorozatjunkie.hu/2011/04/12/delelotti-video-1-yvonne-strahovski/
Chuck rajongóknak. Nekem speciel tetszik 😉gerle
Yvonnet nagyon bírom, de a collegehumortól kiráz a hideg és sajnos most az utóbbi volt erősebb, sokkal.

több mint 13 éve
gerle 185 — Buckeye
http://www.sorozatjunkie.hu/2011/04/12/delelotti-video-1-yvonne-strahovski/
Chuck rajongóknak. Nekem speciel tetszik 😉

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nagyon jó volt a mostani House rész (1 szó: "13"). Plusz volt benne egy jelenet ami a szemfüles Lost rajongóknak különösen nagy mosolyt csal az arcára. 😊
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
azért poén, hogy spoilerben írsz egy 3 éves részről 😀Höri
Biztos van még olyan aki csak a második évadnál tart,mint én,vagy még előbb mert most kapott kedvet 😛

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
A "The Event"-et nézi valaki?
Érdemes belevágni?
Köszi!Sinisa
Én a második rész után meguntam 😕 Megpróbálhatod, de nekem annyira nem jött be.
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
A "The Event"-et nézi valaki?
Érdemes belevágni?
Köszi!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
azért poén, hogy spoilerben írsz egy 3 éves részről 😀

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Kb. pár napja álltam neki Dexternek végre valahára én is, és hát kurva jó. Simán elérte azt, amit régen egy sorozat-film, félnapokra képes lekötni.Deny
Nekem sem tudom mikor volt utóljára hogy így vártam egy egy estét egy sorozat miatt,mindenkinek csak ajánlani tudom.

SPOILER
érdekes volt a tegnapi rész is,nem gondoltam volna hogy Doaks meg fog halni,valahogy úgy képzeltem majd az évad végén valahogy kiveszik a sorozatból,már csak azért is gondoltam így mert ugye Dex eredendően nem akarta megölni,meg már talán valamelyest Doaks sem ugy gondolkodott róla mint azelőtt.Lillanak viszont gondoltam hogy ez lesz a vége.Debrát meg kezdem megkedvelni 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Kb. pár napja álltam neki Dexternek végre valahára én is, és hát kurva jó. Simán elérte azt, amit régen egy sorozat-film, félnapokra képes lekötni.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Ezelt nézte valaki? Érdemes belekezdeni?
több mint 13 éve

Treme, Borgias, The Killing, Game of Thrones, durva tavasz lesz

---
több mint 13 éve
Háhá, ez óriási! A House 7/13 eleje full Pulp Fiction. 😂Sebii
Lesz benne más is, ha jól emlékszem 😀