Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
na jó, MP-ből azért lényegesen többet láttam, mint az angol Office-ből (sokszor kapom magam pl. az utcán, hogy azt figyelem, ki mehetne a "hülye járások minisztériumába" 😊), a A Bit of Fry and Laurie szimplán csak Fry és Laurie személye miatt tetszik annyiraPedig a Frye and Laurie jelenetek lényegében MP koppintások. Na jó, finomabban fogalmazva nagyon erősen érződik a hatása rajtuk, ugyanaz a humor.JakehomerSzerintem akkor adj még egy esélyt az angol Officenak. Engem nagyon meggyőzött, jobban is tetszik, mint az amerikai.tenorxáh, kétszer is próbáltam, a Monty Python-t se szeretem szóval veszett fejsze nyele a történet
az angoloktól a távolságtartó, ismeretterjesztő, Stephen Fry és Attenborough fémjelezte stílus az, amit imádok (bár kivétel az A Bit of Fry and Laurie és persze a Mr. Bean)JJ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Pedig a Frye and Laurie jelenetek lényegében MP koppintások. Na jó, finomabban fogalmazva nagyon erősen érződik a hatása rajtuk, ugyanaz a humor.áh, kétszer is próbáltam, a Monty Python-t se szeretem szóval veszett fejsze nyele a történetegyszerre ketten 😊 és igen, rá egy évre Winslet meg is kapta A felolvasóért az Oscart, ez az igazán durvaSzerintem akkor adj még egy esélyt az angol Officenak. Engem nagyon meggyőzött, jobban is tetszik, mint az amerikai.tenorx
nem zsánerem az angol humor, az Office-ből is csak az amerikai változatot szeretem, az eredetiből egyetlen részt nem tudtam végignézni, de ezen szakadok, végig, annyira igaz...JJ
az angoloktól a távolságtartó, ismeretterjesztő, Stephen Fry és Attenborough fémjelezte stílus az, amit imádok (bár kivétel az A Bit of Fry and Laurie és persze a Mr. Bean)JJ
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Megnéztem az Ezel pilotot, ez tényleg jó, nem csak RTL hype. Gyönyörű képek, jó zene, izgalmas sztori, pazar rendezés, jó színészek és tökéletes szinkron. Eddig nem tudok mibe belekötni. Bármilyen holywoodi szupersorozattal szemben megállná a helyét. Kíváncsiam várom a folytatást.
több mint 13 éve
áh, kétszer is próbáltam, a Monty Python-t se szeretem szóval veszett fejsze nyele a történetegyszerre ketten 😊 és igen, rá egy évre Winslet meg is kapta A felolvasóért az Oscart, ez az igazán durvaSzerintem akkor adj még egy esélyt az angol Officenak. Engem nagyon meggyőzött, jobban is tetszik, mint az amerikai.tenorx
nem zsánerem az angol humor, az Office-ből is csak az amerikai változatot szeretem, az eredetiből egyetlen részt nem tudtam végignézni, de ezen szakadok, végig, annyira igaz...JJ
az angoloktól a távolságtartó, ismeretterjesztő, Stephen Fry és Attenborough fémjelezte stílus az, amit imádok (bár kivétel az A Bit of Fry and Laurie és persze a Mr. Bean)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
egyszerre ketten 😊 és igen, rá egy évre Winslet meg is kapta A felolvasóért az Oscart, ez az igazán durvaSzerintem akkor adj még egy esélyt az angol Officenak. Engem nagyon meggyőzött, jobban is tetszik, mint az amerikai.
több mint 13 éve
egyszerre ketten 😊 és igen, rá egy évre Winslet meg is kapta A felolvasóért az Oscart, ez az igazán durvanem zsánerem az angol humor, az Office-ből is csak az amerikai változatot szeretem, az eredetiből egyetlen részt nem tudtam végignézni, de ezen szakadok, végig, annyira igaz...
---
több mint 13 éve
Igen, azt linkeltem be előtted 😀Mocsok nagy sorozat. 😀 (utána valamikor a Golden Globe-on Gervais meg is említette ezt a tanácsát 😀)marciKate Winslet nem a kedvencem, de ez a plakát valami egészen elképesztő. Még nem láttam ilyen szép film/sorozat plakátot. Valamiért úgy érzem, hogy a sori sem lesz gyenge.Schleckha már Kate Winslet, akkor most tartok az "Extras" harmadik részénél, és ebben pont ő a vendégszereplő... amúgy is óriási a sorozat, de ez az epizód után konkrétan beleszeretnél, ezt garantálom 😊
"Azért csinálom, mert rájöttem, aki a Holocaustról csinál filmet, tuti Oscar győztes."
de a Mildred Pierce is igen jóJJ
Egyébként én is már régebben elkezdtem nézni, de most már muszáj lesz befejeznem 😀 Gervaist nagyon bírom, egy zseni.
több mint 13 éve
marci
1 023
Mocsok nagy sorozat. 😀 (utána valamikor a Golden Globe-on Gervais meg is említette ezt a tanácsát 😀)Kate Winslet nem a kedvencem, de ez a plakát valami egészen elképesztő. Még nem láttam ilyen szép film/sorozat plakátot. Valamiért úgy érzem, hogy a sori sem lesz gyenge.Schleckha már Kate Winslet, akkor most tartok az "Extras" harmadik részénél, és ebben pont ő a vendégszereplő... amúgy is óriási a sorozat, de ez az epizód után konkrétan beleszeretnél, ezt garantálom 😊
"Azért csinálom, mert rájöttem, aki a Holocaustról csinál filmet, tuti Oscar győztes."
de a Mildred Pierce is igen jóJJ
több mint 13 éve
Kate Winslet nem a kedvencem, de ez a plakát valami egészen elképesztő. Még nem láttam ilyen szép film/sorozat plakátot. Valamiért úgy érzem, hogy a sori sem lesz gyenge.Schleckha már Kate Winslet, akkor most tartok az "Extras" harmadik részénél, és ebben pont ő a vendégszereplő... amúgy is óriási a sorozat, de ez az epizód után konkrétan beleszeretnél, ezt garantálom 😊
de a Mildred Pierce is igen jó
---
több mint 13 éve
Kate Winslet nem a kedvencem, de ez a plakát valami egészen elképesztő. Még nem láttam ilyen szép film/sorozat plakátot. Valamiért úgy érzem, hogy a sori sem lesz gyenge.
több mint 13 éve
ez is HBO---
több mint 13 éve
Yvonne jó, a collegehumor jó, ez viszont nem jó. Yvonne miatt végignéztem, de annyira nem jön be az egész.
több mint 13 éve
http://www.sorozatjunkie.hu/2011/04/12/delelotti-video-1-yvonne-strahovski/Yvonnet nagyon bírom, de a collegehumortól kiráz a hideg és sajnos most az utóbbi volt erősebb, sokkal.
Chuck rajongóknak. Nekem speciel tetszik 😉gerle
több mint 13 éve
http://www.sorozatjunkie.hu/2011/04/12/delelotti-video-1-yvonne-strahovski/Chuck rajongóknak. Nekem speciel tetszik 😉
több mint 13 éve
Nagyon jó volt a mostani House rész (1 szó: "13"). Plusz volt benne egy jelenet ami a szemfüles Lost rajongóknak különösen nagy mosolyt csal az arcára. 😊
több mint 13 éve
azért poén, hogy spoilerben írsz egy 3 éves részről 😀HöriBiztos van még olyan aki csak a második évadnál tart,mint én,vagy még előbb mert most kapott kedvet 😛
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
A "The Event"-et nézi valaki?Én a második rész után meguntam 😕 Megpróbálhatod, de nekem annyira nem jött be.
Érdemes belevágni?
Köszi!Sinisa
több mint 13 éve
A "The Event"-et nézi valaki?Érdemes belevágni?
Köszi!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Kb. pár napja álltam neki Dexternek végre valahára én is, és hát kurva jó. Simán elérte azt, amit régen egy sorozat-film, félnapokra képes lekötni.DenyNekem sem tudom mikor volt utóljára hogy így vártam egy egy estét egy sorozat miatt,mindenkinek csak ajánlani tudom.
SPOILER
érdekes volt a tegnapi rész is,nem gondoltam volna hogy Doaks meg fog halni,valahogy úgy képzeltem majd az évad végén valahogy kiveszik a sorozatból,már csak azért is gondoltam így mert ugye Dex eredendően nem akarta megölni,meg már talán valamelyest Doaks sem ugy gondolkodott róla mint azelőtt.Lillanak viszont gondoltam hogy ez lesz a vége.Debrát meg kezdem megkedvelni 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Kb. pár napja álltam neki Dexternek végre valahára én is, és hát kurva jó. Simán elérte azt, amit régen egy sorozat-film, félnapokra képes lekötni.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ezelt nézte valaki? Érdemes belekezdeni?
több mint 13 éve
Treme, Borgias, The Killing, Game of Thrones, durva tavasz lesz
---
több mint 13 éve
Háhá, ez óriási! A House 7/13 eleje full Pulp Fiction. 😂SebiiLesz benne más is, ha jól emlékszem 😀