NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 508 — rabszolga
Mennyire jó volt a mai Office 😕 Michael nagyon fog hiányozni ebből a sorozatból.tenorx
Ez a dal meg a port levétele vitt mindent:
http://www.youtube.com/watch?v=0Musok8lLJ4&feature=related
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Mennyire jó volt a mai Office 😕 Michael nagyon fog hiányozni ebből a sorozatból.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
van még itt valaki olyan kifinomult izlésű, aki nézi a vampire diaries-t? sajna Konqueror megkukult.
ma van ugyebár a 2x20, ergo még van 3 rész, de betonbiztos tippem van az évadzáróra, szóval fogadni akarok 😀

btw, be is rendelték a 3. évadotHöri
Jelen! Mit tippelsz? 😊Gabesz92
spoiler

Tyler fogja kinyírni Klaust. Teljesen egyértelmű.

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Mivel az első évad nagy részét kihagytam, hogy teljesen letisztuljon a kép,ma ezt pótoltam.Természetesen a Dexterről van szó.azért sok minden jobban össze áll így,nagyon átjött a befejezése is,az általam eddig látott epizódokban egyetlen egy áldozat sem volt akit sajnáltam volna,egészen mostanáig,pont azt aki a legjobban megérdemelte halált,Dex bátyját,a hűtőkocsis gyilkost.Most lehet még pótlom amit az elmúlt két hétben nem tudtam megnézni a második évadból de utána szerintem vissza térek a TVs figyelemmel követéshez.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
van még itt valaki olyan kifinomult izlésű, aki nézi a vampire diaries-t? sajna Konqueror megkukult.
ma van ugyebár a 2x20, ergo még van 3 rész, de betonbiztos tippem van az évadzáróra, szóval fogadni akarok 😀

btw, be is rendelték a 3. évadotHöri
Jelen! Mit tippelsz? 😊

több mint 13 éve
boooooooooooooo
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

btw, be is rendelték a 3. évadot

több mint 13 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
Akkor nézd meg újra a wake 'n bake részt, a srác, aki a kanapén ül, ő volt a Wireben a második évadban Ziggy talán, a kikötős főarc gyík fia, akit börtönbe csuktak a 2. évad végén, mert hülye volt. Ha nagyon frusztrál, rakhatok képet... 😀 Volt két perce itt, csak azért írtam, mert ismerős volt. 😊
Pacific-et nem láttam, az totál homály. 😐csabi19
megvan, bár ha két másodpercnél tovább mutatják, akkor biztos beugrott volna elsőre is 😛 a Treme-mel az egyetlen gond szerintem, hogy annyira sokfelé ágazik a történet, hogy az 50-60 perces részek kifejezetten kevésnek tűnnekJJ
Csak meglett. 😀 Az a baj, hogy ez a sok szál, amit tavaly sikerült megszokni úgy-ahogy, most még több lett... Elvégre az elején még az utcazenészek együtt voltak (mondjuk a csaj most is másik szereplővel van 😊), most jött az új szereplő, Antoine se fog sokszor Ladonnával találkozgatni ahogy alakul a történet, indiánékból idén még semmi nem volt 2 percen kívül, a New York-i jelenet pedig nagyon durva az előzményeket ismerve, talán a legnagyobb fordulópont azon a vonalon, de ott is 5 perc volt ez max.
De a zene tényleg kárpótol mindenért. A sok Saints sapka pedig megint befigyelt. 😀

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
A Pacific-es csávót nem tudom, ki lehet, én a csaj egyik szobatársára gondolok, aki beköhög. A tetovált srác.
Ha nem ugrik be, segítek, hogy a Drótban kivel volt kapcsolatban. 😊csabi19
a Pacific-es arc főszerepet kapott, szóval ez azért érdekes, Jon Seda (Basilone tábornok) 😊
az arcmemóriám elég jó, viszont a névmemóriám katasztrofális, ezzel az infoval nem sokat nem segítenél 😊JJ
Akkor nézd meg újra a wake 'n bake részt, a srác, aki a kanapén ül, ő volt a Wireben a második évadban Ziggy talán, a kikötős főarc gyík fia, akit börtönbe csuktak a 2. évad végén, mert hülye volt. Ha nagyon frusztrál, rakhatok képet... 😀 Volt két perce itt, csak azért írtam, mert ismerős volt. 😊
Pacific-et nem láttam, az totál homály. 😐csabi19
megvan, bár ha két másodpercnél tovább mutatják, akkor biztos beugrott volna elsőre is 😛 a Treme-mel az egyetlen gond szerintem, hogy annyira sokfelé ágazik a történet, hogy az 50-60 perces részek kifejezetten kevésnek tűnnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
A Pacific-es csávót nem tudom, ki lehet, én a csaj egyik szobatársára gondolok, aki beköhög. A tetovált srác.
a Pacific-es arc főszerepet kapott, szóval ez azért érdekes, Jon Seda (Basilone tábornok) 😊
az arcmemóriám elég jó, viszont a névmemóriám katasztrofális, ezzel az infoval nem sokat nem segítenél 😊JJ
Pacific-et nem láttam, az totál homály. 😐

több mint 13 éve
Ne is mondd, hiányzott már nagyon. 😀 Az új szálra kíváncsi vagyok, érdekes lesz.
A zenéken szokás szerint behaltam, LEGJOBBAK, az összes, és még föltűnt egy másik The Wire volt szereplő is. 😀csabi19
kicsoda? nekem csak a Pacific-es csávó tűnt fel, de ha megmondod, biztos beugrikJJ
az arcmemóriám elég jó, viszont a névmemóriám katasztrofális, ezzel az infoval nem sokat nem segítenél 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Treme S2 zseniális...JJ
Ne is mondd, hiányzott már nagyon. 😀 Az új szálra kíváncsi vagyok, érdekes lesz.
A zenéken szokás szerint behaltam, LEGJOBBAK, az összes, és még föltűnt egy másik The Wire volt szereplő is. 😀csabi19
kicsoda? nekem csak a Pacific-es csávó tűnt fel, de ha megmondod, biztos beugrikJJ
Ha nem ugrik be, segítek, hogy a Drótban kivel volt kapcsolatban. 😊

több mint 13 éve
Treme S2 zseniális...JJ
kicsoda? nekem csak a Pacific-es csávó tűnt fel, de ha megmondod, biztos beugrik

---
több mint 13 éve
Treme S2 zseniális...JJ
A zenéken szokás szerint behaltam, LEGJOBBAK, az összes, és még föltűnt egy másik The Wire volt szereplő is. 😀

több mint 13 éve
Treme S2 zseniális, a Mildred Pierce-t meg mintha nekem találták volna ki
a Game of Thrones 2. része enyhe csalódás, de imádom az HBO-t

---
több mint 13 éve
A mostani Parks&Rec is jó volt, ahogy Ron alázta a bioboltban a népeket 😊Jakehomer
Kurva jó volt a péntek!
Community, Parks&Rec, 30 Rock, Office mind csillagos ötös!
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 751 — Panthers fan
A mostani Parks&Rec is jó volt, ahogy Ron alázta a bioboltban a népeket 😊

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Én meg ma ledaráltam 6 Ezel részt így utolértem a tv-t, a véleményem mit sem változott, hibátlan. Van itt még valaki aki rajtam kívül nézi? 😀
több mint 13 éve
a Community a múlt heti egyik legjobb epizódját tegnap megfejelte A legjobb epizóddal, ha esetleg valaki még nem próbálta, akkor legalább ezt a rész pótolja hogy megtudja, miből is marad ki...

könnyesre nevettem magam 😊

---
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Utolsó Amber Tamblynes(Masters) House rész megvolt, jó rész volt, de nem vagyok boldog. 😕Schleck
Pont most fejeztem be 😕 Hát én se. Nagyon bírtam Masterst.tenorx
Én szerintem sokkal jobb karakter volt mint a 13-as(bocsi az Olivia Wilde fanoktól, és a főrajongótól, i.k.t.r.i.a.d-tól). De elvileg főszereplőként kapna valami új sorozatot a színésznő, ami ha megtörténik, akkor meg tudnék bocsájtani a House készítőinek, főleg, hogy nem gyengén Houseos beütésű lesz a dolog. A két készítő közül egyik, a House-os Katie Jacobs és Amber mellett a másik főszereplő az elvonós duplarészben szereplő Alvie lenne. 😊

több mint 13 éve
Utolsó Amber Tamblynes(Masters) House rész megvolt, jó rész volt, de nem vagyok boldog. 😕Schleck
Pont most fejeztem be 😕 Hát én se. Nagyon bírtam Masterst.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Utolsó Amber Tamblynes(Masters) House rész megvolt, jó rész volt, de nem vagyok boldog. 😕

több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
mostani HIMYM teljesen jó volt 😊 végre olyan dologra utaltak vissza, ami tényleg megtörtént.
Game of Thrones meg engem elkapott, csak a hype miatt néztem meg, de tetszik és kíváncsi vagyok, merre folyik a történet. Nem ismerem a könyvet, de így kapásból Deresből kb mindenki szimpatikus, az Imp meg hatalmas forma 😊
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Valaki nézi még a "Chaos" című új, komolytalan CIA-s sorozatot? Nagyon eltalálták benne a figurákat. Szórakoztató. :cool:
több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Ma este 10-től kódolatlan lesz a magyar HBO kb. minden szolgáltatónál, leadják a tegnap debütált Game of Thrones pilotot.

Azóta hogy kijött a hír hogy sorozat lesz belőle, elolvastam a könyvet, hát elég kemény, ha csak negyed olyan színvonalú lesz a sorozat, már etalon lesz... 😊