Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Háhá, ez óriási! A House 7/13 eleje full Pulp Fiction. 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Akinek van kedve, szavazhat napjaink és a közelmúlt legjobb showrunnerjére (három nevet lehet kiválasztani): http://donnie.blog.hu/2011/04/02/szavazas_ki_a_legjobb_showrunner
több mint 13 éve
a smartfootballos csávó írta, hogy neki az NFL-es megegyezésnél fontosabb a Mad Men-é, na ő (meg én) már fellélegezhet, sőt jöhet majd hatodik-hetedik évad is 😊http://www.sorozatjunkie.hu/2011/04/01/mad-men-megkapta/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
feladvány: melyik sorozatból lehet az a kép?Túl könnyű, legalább az nbc logót levághattad volna. Mondjuk Leslie Knope-ot hátulról is könnyű felismerni 😊
JJ
Az Archer 2. évad is teljesen beteg.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Chuck s02
több mint 13 éve
The Good Guys. Sajna évadot nem kell választanom. 😐SchleckFúúúú de jó, hogy mondod, még pár részt nem néztem meg. Na majd vége lesz annak a szar napnak, amit holnapnak hívnak akkor meg is nézem 😀 (Bár lehet előtte befejezem a Tetovált lányt)
több mint 13 éve
nekem eszembe se jutott abbahagyni, mert kedvemre való a téma ( 😀 😀 ) de azt nem nehéz belátni, hogy nem egyenletes a szintengem ott az utsó részek győztek meg...addig is elment, de az első évad végén nagyot nőt a szemembe a sorozat. 😀BébéEngem egyáltalán nem kötött le a PB első évad, kb 3 rész után meguntam.most nyomom a Comu 1. évadot, 14. résznél járok.
Ami számomra kiemelkedő az a Community első évad, az tényleg zseniális volt.tenorx
Pilot jó volt, de az első 4 rész annál is felejtős.Höri
több mint 13 éve
Igaz, az elején kicsit lassan indul be, de pl a paintballos rész 😀
több mint 13 éve
engem ott az utsó részek győztek meg...addig is elment, de az első évad végén nagyot nőt a szemembe a sorozat. 😀Engem egyáltalán nem kötött le a PB első évad, kb 3 rész után meguntam.most nyomom a Comu 1. évadot, 14. résznél járok.
Ami számomra kiemelkedő az a Community első évad, az tényleg zseniális volt.tenorx
Pilot jó volt, de az első 4 rész annál is felejtős.Höri
több mint 13 éve
Engem egyáltalán nem kötött le a PB első évad, kb 3 rész után meguntam.most nyomom a Comu 1. évadot, 14. résznél járok.
Pilot jó volt, de az első 4 rész annál is felejtős.
több mint 13 éve
a PB jó kis sorozat volt,kár,hogy nem tudtam végig nézni (vagy csak nem tudom,hogy az volt-e a vége 😀)
több mint 13 éve
Engem egyáltalán nem kötött le a PB első évad, kb 3 rész után meguntam.Ami számomra kiemelkedő az a Community első évad, az tényleg zseniális volt.
több mint 13 éve
engem a Prison Break első évad csak a börtönlázadásos duplarész után rántott be, az első 4-5 rész szerintem nem volt kiemelkedő
több mint 13 éve
JéBé
7 035
PB S1-en konkrétan remegtem egy-egy rész után, tényleg elképesztő volt.
több mint 13 éve
Ez tényleg jó.túl nehéz dönteni még így is 😊 a Wire vagy a Deadwood mondjuk szerintem végig tartotta a szintet, de személyes emlékek miatt én is a Prison Break első évadat mondanám, a fél kolesz nagyjából az elejétől a végéig, szinte megállás nélkül darálta együtt végig 😊
Ilyen kategóriában nálam az abszolút nummeró one a Prison Break 1. évad. Nagyon eltalálták sztem.Bébé
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ez tényleg jó.Ilyen kategóriában nálam az abszolút nummeró one a Prison Break 1. évad. Nagyon eltalálták sztem.
több mint 13 éve
A sorozatoknál szimpatikusabb az olyan best of lista, mint az alábbi, ahol nem egyszerűen sorozatneveket dobálnak a vérmes rajongók, hanem csak 1-1 évadot, és lehetőleg nem ér duplázni, triplázni stb. egyikből sem. Bármennyire is legyen korszakalkotó, legendás egy show, különösen ha több éven keresztül volt műsoron, nagyon ritkán képesek tartani az alkotók a magas színvonalat, és az is előfordulhat, hogy változik a show runner személye is.http://www.pajiba.com/guides/20-best-seasons-of-the-last-20-years.php
A nyilvánvalókon kívül én a "Murder One" első évadját emelném ki, ami a mai napig talán a legjobb jogi sorozat, amihez szerencsém volt. Igen, még a The Practice-nél és a Boston Legalnél is. Bár ők is ott vannak a top listán. A Hollander-féle The Guardiannel együtt.
több mint 13 éve
Top Gear a világ legjobb sorozata, régebben is nézegettem de most belőttem a set top boxot hogy vegye fel a részeket, elképesztő 😀 Sírva röhögök akkora barom állatok.JayB4 hónapja szívok a Pace France 2009-2010-es környezetvédelmi termékdíj visszaigénylésével, már ott tartok h epilepsziás rohamot kapok ha meglátom a set top box szóhármast, szóval köszi 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Top Gear a világ legjobb sorozata, régebben is nézegettem de most belőttem a set top boxot hogy vegye fel a részeket, elképesztő 😀 Sírva röhögök akkora barom állatok.
több mint 13 éve
Mike & Molly-t mindenkinek csak ajánlani tudom. Nálam a legjobb újonc sitcom.
több mint 13 éve
Asszem pont itt jött fel a múltkor szóba hogy az HBO nem nagyon tud mellé nyúlni sorozat készítés ügyben.Jelentem találtam egy kivételt. Nem tudom ki találkozott innen a Gyilkos Megszállás(Generation Kill) című hét részes sorozattal.Cowboykarcsi1, Kiba nagy sorozat
2, A sorozat egy újságíró könyve alapján készült, aki végigutazta az egész iraki megszállást a 1st Recon Marines-al. Csak remélem hogy feltűnt ez az apró szösszenet. Ennek fényében sablonos karakterekről beszélni eléggé ciki 😊
3, Rudy Reyes őrmester pedig(izomagyú szépfiú) saját magát alakítja a filmben, fyi. Ferrando hangja azért "ötletes" mert torokrákja volt.