Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 430 — no es importante
"Community is the shit" 😊

feladvány: melyik sorozatból lehet az a kép?

+ új kedvenc: Shameless

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
gsn 3 548
Hétfőn kezdődik a Confession. Elméletileg csak Hulun lesz, de remélhetőleg megoldják valahogy a "problémát". Nem egy rendes sorozatnak megfelelő hossszúságú, kb. 1 óra az egész, de 24 fanoknak kötelező.

http://www.youtube.com/watch?v=MVcSczfLn48

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
lehet örülni, valaki megcsinált a feliratot az FNL 5x7-hez http://feliratok.hs.vc/index.php?action=letolt&fnev=Friday.Night.Lights.S05E07.iNTERNAL.HDTV.XviD-H.srt&felirat=1300917595

több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
De megutáltam a HIMYM.Nem tudom miért,de ha csak meglátom hogy kezdődik kapcsolom át.Pedig az első évadokat kimondottan kedveltem.Cowboykarcsi
Californication is hanyatlik sajnos, de nálam még a nézhető kategóriában van.Pocs
Szerintem nincs gond a Californicationnel. Az első pár rész szerintem is gyengébb volt, de mostanában jól adagolják a drámát és a pár poént. Stu karaktere irritáló nagyon nekem, de szerencsére mostanában belőle és Becca rinyálásaiból is kevesebb van.Schleck
Nekem is csak az első 2 évadhoz viszonyítva van bajom inkább. Beccát ne is mondd, pont a legújabb részben kezdte nyomni a hülyeségeit a sipákolós hangjával...

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
De megutáltam a HIMYM.Nem tudom miért,de ha csak meglátom hogy kezdődik kapcsolom át.Pedig az első évadokat kimondottan kedveltem.Cowboykarcsi
Californication is hanyatlik sajnos, de nálam még a nézhető kategóriában van.Pocs
Szerintem nincs gond a Californicationnel. Az első pár rész szerintem is gyengébb volt, de mostanában jól adagolják a drámát és a pár poént. Stu karaktere irritáló nagyon nekem, de szerencsére mostanában belőle és Becca rinyálásaiból is kevesebb van.

több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Californication is hanyatlik sajnos, de nálam még a nézhető kategóriában van.

több mint 13 éve
nagyon overrated szar, de ezt a Lithgow-s részt látnom kell.

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
De megutáltam a HIMYM.Nem tudom miért,de ha csak meglátom hogy kezdődik kapcsolom át.Pedig az első évadokat kimondottan kedveltem.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Facebookon terjed hogy Charlie Sheen helyét Stohl Buci veszi át a Two and a half menben. Mindenképp megfontolandó 😊
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Asszem pont itt jött fel a múltkor szóba hogy az HBO nem nagyon tud mellé nyúlni sorozat készítés ügyben.Jelentem találtam egy kivételt. Nem tudom ki találkozott innen a Gyilkos Megszállás(Generation Kill) című hét részes sorozattal.Háborús téma ez is,Irak 2003,tengerészgyalogosok,blablabla.Igazából két problémám van a sorozattal.Az egyik hogy rettentő unalmas.Nem az hiányzik nekem hogy az egyenként 60 perces részek nem 40 perces tűzharcokkal van feltöltve,nem is kimondottan a harci cselekmények hiánya miatt unalmas nekem(Ott van pl a BoB,a 10 részben összesen nincs 5 résznyi vegytiszta lövöldözés még is szájtátva néztem végig mind a tíz részt).Egyszerűen unalmas nem történik semmi érdemleges,mennek a Humvee-kal,valamilyen ellenséggel esetleg össze találkoznak,vagy nem(az "elfoglalt" reptér)aztán megint mennek tovább a Humvee-kal.De mind ez még nem lenne baj ha azért lenne ilyen mert akkora hangsúlyt próbálnának fektetni a karakterek megismertetésére,a katona élet,az ott fűződő kapcsolatok bemutatására.Hát ezt sem mondhatnám.Igazából az egészben a hangsúly 4 katonán van(ugyancsak ezzel önmagában még nem lenne probléma)az egyik Humvee személyzetén,látjuk a többieket is de vagy csupa sablon karakter(geci őrmester,izomagyú szépfiú,és a rasszista,segg hülye én vagyok a fasza gyerek típusú emberke,ezekből kb minden b kategóriás katonás filmben látunk legalább egyet)vagy még említésre sem méltó.Hol vannak az olyan karakterek mint Guarnere,Luz,Spears,Sobel, vagy Webster voltak a BoB-ben?Csak hogy megint a szintén az HBO által készített produkcióra utaljak.Igazából két olyan srácot tudnék mondani akik megmaradt az a Humvee sofőrje,illetve Flick főhadnagy.Meg talán Ferrando alezredes(egy picit skizónak tűnik egy alezredestől hogy E/3ban beszél magáról és olyan a hangja mint dártvédernek,de ez még ötletes is volt).Azért sikerült ilyen hosszúra ez a hsz mert én sokkal többet vártam ettől,több ismerősöm is nagyon dicsérte,meg hogy majd mindenképpen nézzem meg,meg jobb mint a Band of Brothers...Hát nekem nagyon nem jött át.Lehet ha nem pörgetnek rá ennyire,akkor egyszer végig nézem és kész de így most nagyon koppantam.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
davekid 349 — Go Big Red
elkezdték feliratozni az első 3 részt a chicago code-nak de még mindig nem raktak fel az új részekhez feliratot 😕 valaki nem tudna esetleg csinálni? 😊

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 13 éve
davekid 349 — Go Big Red
nem tud valaki magyar feliratot a chicago code s01 e04 és 05-nek?

FOLLOW @davekid12
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
nem tudom volt-e már, de How I Met Your Motherből rendeltek még 2 évadot, szóval folytatódik

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Kösz. Igazából Charlie ezt már megoldotta a Sheen's Kornerrel, Ustreamen csinál műsort minden nap 😀 De ebből a winning, tigerblood, plan better és hasonló árukból szarrá fogja magát keresni 😀
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Akit érdekel: Charlie Sheen-t kirúgták a "Két pasi - meg egy kicsi"-ből.iktriad
Mekkora meglepő fejlemény 😀tenorx
Ha én MTVs fejes lennék, lazán csinálnék vele egy reality show-t. Ha a Jersey Shore bevállt, ez egyenesen csillagászati nézettséget produkálna.
OFF: Jó az avatarod!
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Akit érdekel: Charlie Sheen-t kirúgták a "Két pasi - meg egy kicsi"-ből.iktriad
Mekkora meglepő fejlemény 😀
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Akit érdekel: Charlie Sheen-t kirúgták a "Két pasi - meg egy kicsi"-ből.
több mint 13 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 493 — Steelers fan
http://twitter.com/rldk

itt lehet követni hogy áll....
de már jó ideje 90%-on áll
több mint 13 éve
davekid 349 — Go Big Red
A napokban kezdtem el nézni az FNL 5. évadot, el is jutottam a hatodik részig, itt viszont megakadtam... Konkrétan sehol nem találok magyar feliratot a 7. és azt követő részekhez... Nem készült, vagy csak én keresem lúzer módon? 😊Rataccess
én se találtam, pedig kerestem de ha van valami hír akkor szívesen fogadom 😊davekid
én az 5x03-nál vagyok de hetente csak 1 max 2 részt szoktam megnézni.
ha mire odaérek a 7-hez és még mindig nem lesz akkor majd lefordítom magyarra. Egy éjszaka alatt össze tudom dobniHöri
az jó lenne, ha majd esetleg kész lesz beírhatnád ide hogy feleslegesen ne keresgéljünk 😊

FOLLOW @davekid12
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Igen, közben megtaláltam a nemrég újraindult feliratos oldal fórumán a "Mikor lész kész XY felirat" topicban, hogy többen is erre várnak...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
A napokban kezdtem el nézni az FNL 5. évadot, el is jutottam a hatodik részig, itt viszont megakadtam... Konkrétan sehol nem találok magyar feliratot a 7. és azt követő részekhez... Nem készült, vagy csak én keresem lúzer módon? 😊Rataccess
nem csinálta meg senki sem, én is angollal néztem végig az évadot.
több mint 13 éve
Én most napi két részre rendezkedtem be, de akkor úgy tűnik lassítanom kell... Szerintem érteném angol felirattal is, lefordítani végképp le tudnám, de úgy nincs meg a valódi "frissennézős" élménny 😊

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
én se találtam, pedig kerestem de ha van valami hír akkor szívesen fogadom 😊davekid
én az 5x03-nál vagyok de hetente csak 1 max 2 részt szoktam megnézni.
ha mire odaérek a 7-hez és még mindig nem lesz akkor majd lefordítom magyarra. Egy éjszaka alatt össze tudom dobni

több mint 13 éve
davekid 349 — Go Big Red
én se találtam, pedig kerestem de ha van valami hír akkor szívesen fogadom 😊

FOLLOW @davekid12
több mint 13 éve
A napokban kezdtem el nézni az FNL 5. évadot, el is jutottam a hatodik részig, itt viszont megakadtam... Konkrétan sehol nem találok magyar feliratot a 7. és azt követő részekhez... Nem készült, vagy csak én keresem lúzer módon? 😊

Ex-Rataxes