Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Na viszont ez a mai FG nem jött át,a gegek nagyon laposak voltak,a sztori is fura volt.A 9dik évadból eddig ez volt a leggyengébb rész szvsz.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Tetszett a mai Chuck, bár történetben nem sok minden történt.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csak most olvastam Bria levezetését rólam

kimaradt a német (labdarúgó) válogatott és a Kispest Honvéd iránti fanatizmuskonqueror
ezért lett levezetve a zdf pontig 😛briareos
És a Lost is (meg még pár dolog) - ha már sorozat topik.

De megnyugtatok mindenkit; nem török világuralomra és a szándékaim békések. Jelenleg legalább is....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a "The Inbetweeners" c. brit sitcomot nézi valaki?
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
3.műszakban: Hazai rögbi liga = nfl... ez mindennek a legalja
több mint 13 éve
Az influenzás volt sztem eddig a legjobb 😀
Egyébként a szlogenek:
-Pawnee, the Paris of America
-Pawnee, the Akron of southwest Indiana
-Pawnee, welcome, German soldiers (After the Nazis took France our mayor kind of panicked.)
-Pawnee, the factory fire capital of America
-Pawnee, welcome, Vietnamese soldiers
-Pawnee, engage with Zorp (For a brief time in the '70s, our town was taken over by a cult)
-Pawnee, Zorp is dead. Long live Zorp.
-Pawnee, it's safe to be here now.
-Pawnee, birthplace of Julia Roberts. (That was a lie, she sued and so we had to change it.)
-Pawnee, home of the world famous Julia Roberts lawsuit.
-Pawnee, welcome, Taliban soldiers.
-And finally, our current slogan: Pawnee, first in friendship, fourth in obesity.
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 749 — Panthers fan
-Parks and Recreation - Ennek is csak az eleje volt jó, amikor felsorolta a város volt szlogenjeit 😀 (Welcome Germans!)tenorx
Nekem nagyon tetszett a Parks&Rec, nálam az idei szezon legjobb része volt. Annak ellenére, hogy tényleg nem a poénok domináltak, sőt, de a mondanivalóval maximálisan egyetértek és remekül volt felépítve a rész (mondjuk azzal nem szokott gond lenni).

A Community meg a legátgondoltabb (ez így magyarul elég hülyén hangzik 😊 ) comedy ever. Mondjuk ez sem a poénok miatt volt annyira jó.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
amerikai focis témájú sorozatokról van cikk a zindexen
http://comment.blog.hu/2011/02/06/a_legjobb_amerikaifocis_sorozatokDiamondsHead44
Vicces, hogy már az első mondat hülyeség. Egyébként ez egész indexes blogszcéna legellenszenvesebb személyisége ez a sixx, szóval lehet, hogy ezért nem tetszik nagyon.

több mint 13 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
amerikai focis témájú sorozatokról van cikk a zindexen
http://comment.blog.hu/2011/02/06/a_legjobb_amerikaifocis_sorozatok

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
miről szól a Community?konqueror
"A történetről elég annyit, hogy egy community college-ban játszódik, afféle közösségi iskolában, ahol megtalálható a gimiből kibukott diák, az elvált anyuka, a (nagyon) öreg diák és egyéb halmozottan hátrányos helyzetű, iskolai papírra vágyó illető. Hősünk pedig egy ügyvéd, igazi tapló, tróger, akinek a kamu diplomáját igazi papírra kéne cserélnie. Ő az, aki, hogy lefektessen egy csajt, összehoz egy (kamu) tanulócsoportot, amiből véletlenül igazi lesz."F.Schleck
JuCo bajnokság, Cam Newton és Nick Fairley képzőhelye, hogy csak a 2 legnagyobbat említsem 😀Höri
kár, hogy Ogli G nincs benne
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
"A történetről elég annyit, hogy egy community college-ban játszódik, afféle közösségi iskolában, ahol megtalálható a gimiből kibukott diák, az elvált anyuka, a (nagyon) öreg diák és egyéb halmozottan hátrányos helyzetű, iskolai papírra vágyó illető. Hősünk pedig egy ügyvéd, igazi tapló, tróger, akinek a kamu diplomáját igazi papírra kéne cserélnie. Ő az, aki, hogy lefektessen egy csajt, összehoz egy (kamu) tanulócsoportot, amiből véletlenül igazi lesz."F.Schleck
JuCo bajnokság, Cam Newton és Nick Fairley képzőhelye, hogy csak a 2 legnagyobbat említsem 😀

több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Communityre szavak nincsenek. ez az évad teljes elszállás, de fantasztikus 😊 a mostani rész pl tökéletes példája a 0 pénzből valami csodát alkotni!
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 696 — StuG Life
spartacus gods of the arena 3 hozta a szintet 😊briareos
jó hogy mindig beírod, mert konzekvensen minden héten elfelejtem 😊JJ Tiller
live to serve, serve to live

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 428 — no es importante
spartacus gods of the arena 3 hozta a szintet 😊briareos
jó hogy mindig beírod, mert konzekvensen minden héten elfelejtem 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 696 — StuG Life
spartacus gods of the arena 3 hozta a szintet 😊

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
"A történetről elég annyit, hogy egy community college-ban játszódik, afféle közösségi iskolában, ahol megtalálható a gimiből kibukott diák, az elvált anyuka, a (nagyon) öreg diák és egyéb halmozottan hátrányos helyzetű, iskolai papírra vágyó illető. Hősünk pedig egy ügyvéd, igazi tapló, tróger, akinek a kamu diplomáját igazi papírra kéne cserélnie. Ő az, aki, hogy lefektessen egy csajt, összehoz egy (kamu) tanulócsoportot, amiből véletlenül igazi lesz."

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
miről szól a Community?
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 906 — Amerikai sportok rajongója
Na akkor a mai adag:
-Community - továbbra is zseniális, lassan már egy külön kategóriát alkot a sorozatok között 😀 Mindenkinek néznie kell (bár Magyarországon nem lesz túl népszerű, kegyetlen szar a szinkron szerintem)
-30 Rock - szintén hozza a 7-8/10es szintet, Lutz ftw!
-Big Bang - Ezt a részt Raj vitte a hátán, sírtam az éneklős résznél 😀
-Grey's Anatomy - kezdem egy kicsit unni a Mark & Lexie szálat
-Office - szerintem ez most szar volt, egyáltalán nem jött be
-Parks and Recreation - Ennek is csak az eleje volt jó, amikor felsorolta a város volt szlogenjeit 😀 (Welcome Germans!)tenorx
Na ebbe a Community-be is belekostolok mostmár annyi dicsértétek!
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 906 — Amerikai sportok rajongója
nem tudom ki látta itt a Twin Peaks-t, de most nézem a fringe-t, (3x10) és Walter azt mondta Dr. Jacoby készítette neki azt a menő szemüveget.

Akkor egy kép twin peaks-ből dr jacoby-ról:
H_Marko
Twin Peaks örök, felejthetetlen kedvencem!! Az a hangulat, zenék, beteg karakterek stb. Fringe is nagyon jó ám!
több mint 13 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
nem tudom ki látta itt a Twin Peaks-t, de most nézem a fringe-t, (3x10) és Walter azt mondta Dr. Jacoby készítette neki azt a menő szemüveget.

Akkor egy kép twin peaks-ből dr jacoby-ról:

több mint 13 éve
Na akkor a mai adag:
-Community - továbbra is zseniális, lassan már egy külön kategóriát alkot a sorozatok között 😀 Mindenkinek néznie kell (bár Magyarországon nem lesz túl népszerű, kegyetlen szar a szinkron szerintem)
-30 Rock - szintén hozza a 7-8/10es szintet, Lutz ftw!
-Big Bang - Ezt a részt Raj vitte a hátán, sírtam az éneklős résznél 😀
-Grey's Anatomy - kezdem egy kicsit unni a Mark & Lexie szálat
-Office - szerintem ez most szar volt, egyáltalán nem jött be
-Parks and Recreation - Ennek is csak az eleje volt jó, amikor felsorolta a város volt szlogenjeit 😀 (Welcome Germans!)
több mint 13 éve
Tomeee 753
Misfitset nézi valaki? Angol sorozat, szuperhősös és azt mondják sokkal jobb, mint a Heroes volt.barney
Haver 2 nap alatt nézte meg a 2 évadot, és azóta folyton mondja, hogy kezdjem el nézni. Szóval csak jó lehet 😀Chevy
Ugyanígy voltam vele, szóval tényleg ajánlom.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Misfitset nézi valaki? Angol sorozat, szuperhősös és azt mondják sokkal jobb, mint a Heroes volt.barney
Fasza, nyugodt szívvel ajánlom.
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Haver 2 nap alatt nézte meg a 2 évadot, és azóta folyton mondja, hogy kezdjem el nézni. Szóval csak jó lehet 😀
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Lehet még ajánlani olyat, amit nem nézek és vicces 😀 (It's Always Sunny in Philadelphia az amire gondoltam most)tenorx
It's always sunnyt csak ajánlani tudom, nagy kedvenc. Mondjuk elég köcsög poénok vannak benne, amik nem mindenkinek jönnek be.

Misfitset nézi valaki? Angol sorozat, szuperhősös és azt mondják sokkal jobb, mint a Heroes volt.