Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Milyen kicsi a világ. Valamiért elolvastam az on the spot facebook oldalára írt kommenteket, erre iktriaddal találkozom. 😊
Egyébként egyetértek veled maximálisan, egyre jobban tetszenek a részek.

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 696 — StuG Life
azért a mai Chuck is elég jóra sikerült, mondjuk mikor nem 😀Chevy
Én várok halamitára. De már nagyon kíváncsi vagyok. Nekem a kedvenc sorozatom amúgy, szinte minden részt végig mosolyogva nézek végig. 😊F.Schleck
Nekem is a kedvencem, ezért aznap amikor kijön az új rész, mindííg, minden körülmények között megnézem.

Más: A szinkron szerintem elég fos(fordítási hibák, karakterhez nem illő szinkronhangok), szóval én mindenképpen angolul nézném felirattal.Chevy
Már csak Casey morgásai miatt is érdemes angolul nézni 😀

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Most megy a cmen eza azok a '70es évek show című sorozat.Egész jó.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Én várok halamitára. De már nagyon kíváncsi vagyok. Nekem a kedvenc sorozatom amúgy, szinte minden részt végig mosolyogva nézek végig. 😊F.Schleck
Nekem is a kedvencem, ezért aznap amikor kijön az új rész, mindííg, minden körülmények között megnézem.

Más: A szinkron szerintem elég fos(fordítási hibák, karakterhez nem illő szinkronhangok), szóval én mindenképpen angolul nézném felirattal.
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 256 — Saturday Night Lights
Visszatérek a Dallasba. Már ezért érdemes volt felkelni.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Annyian dicséritek már ezt a Chuckot, lehet belekostolok pár részbe! Végülis ez ilyen akcióvígjáték?zavi27
ráadásul a minőségibb fajtából.shawnka
magyar szinkron milyen? Vagy érdemes valami speckó kiejtés miatt a külföldit hallgatni inkább?zavi27
Nem rossz, de az eredeti az igazi 😊 , ha jól tudom csak az első 2 évad van meg szinkronosan.
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 906 — Amerikai sportok rajongója
Annyian dicséritek már ezt a Chuckot, lehet belekostolok pár részbe! Végülis ez ilyen akcióvígjáték?zavi27
ráadásul a minőségibb fajtából.shawnka
magyar szinkron milyen? Vagy érdemes valami speckó kiejtés miatt a külföldit hallgatni inkább?
több mint 13 éve
feliratok.hu helyett miért az sg.hu jön be egyből?Zsoca
Itt a magyarázat: http://feliratok.na.tl/index.php?ablak=kozlemeny
Nem szoktam gyakran használni, de tipikus magyaros sztori. Ráadásul mostanában a hosszú puska is szarakodik.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Mert már nem működik az a mirror, ezt használd:
http://feliratok.hs.vc/

Egyébként sokkoló, hogy nem biztos, hogy lesz Chuck S5
több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
feliratok.hu helyett miért az sg.hu jön be egyből?

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
ráadásul a minőségibb fajtából.
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 906 — Amerikai sportok rajongója
Annyian dicséritek már ezt a Chuckot, lehet belekostolok pár részbe! Végülis ez ilyen akcióvígjáték?
több mint 13 éve
Én várok halamitára. De már nagyon kíváncsi vagyok. Nekem a kedvenc sorozatom amúgy, szinte minden részt végig mosolyogva nézek végig. 😊

több mint 13 éve
azért a mai Chuck is elég jóra sikerült, mondjuk mikor nem 😀
több mint 13 éve
😀 Remélem.

Most Yvonne Strahovski miatt játszhatom újra a Mass Effect 2t 😀tenorx
Jó játék az amúgy is 😊
Saran kívül szerintem benne van Casey is. Esküdni mernék, hogy az egyik quarian az ő hangján szólal meg.
több mint 13 éve
😀 Remélem.

Most Yvonne Strahovski miatt játszhatom újra a Mass Effect 2t 😀
több mint 13 éve
Facepalm 😀

Előre örülök, hogy lesz még egy ilyen fasz benne 😕tenorx
Shaw azért viccesebb fasz, nyugi. 😀

több mint 13 éve
Facepalm 😀

Előre örülök, hogy lesz még egy ilyen fasz benne 😕
több mint 13 éve
Nem hiszem, alvás és szünet nélkül néztem végig 25 részt 😀tenorx
Pedig a "Yeah, if you are into the strong, Superman-y type of a guy" nem kis utalás volt. 😊F.Schleck
SPOILER

az nem sónál volt? mert ő csak a 3. évadba jött beChevy
Oh, basszus tényleg. Kicsit összefolyt a 3. és a 2. évad. Ez a 3.07-ben volt. Shaw meg Larkin nekem annyira ugyanaz a karakter. 😀
De akkor bocs tenorx a kis spoilerért, és a hülyeségemért.

több mint 13 éve
A 2x07-ben a legnagyobb idézet feltűnt? 😉F.Schleck
Pedig a "Yeah, if you are into the strong, Superman-y type of a guy" nem kis utalás volt. 😊F.Schleck
SPOILER

az nem sónál volt? mert ő csak a 3. évadba jött be
több mint 13 éve
Pedig a "Yeah, if you are into the strong, Superman-y type of a guy" nem kis utalás volt. 😊

több mint 13 éve
meg fog még párszor 😀briareos
2x14nél tartok már 😀

Egyébként a White Collarban tényleg a legnagyobb arc (ilyen Kapj el, ha tudsz-os sorozat, a legjobb tolvaj segíti az FBIt), itt viszont rohadt ellenszenves, pedig hasonló a karakter 😀tenorx
Nem hiszem, alvás és szünet nélkül néztem végig 25 részt 😀
több mint 13 éve
Fasza ez a Chuck (már ha faszának lehet azt nevezni, hogy éjfélkor nekiálltam, hogy megnézek egy részt, és most már a 2x03nál járok), egyedül Sarah idegesít. Mégegyszer megjelenik Neal a White Collarból (Larkin) úgy pofánvágnám Chuck helyében...tenorx
2x14nél tartok már 😀

Egyébként a White Collarban tényleg a legnagyobb arc (ilyen Kapj el, ha tudsz-os sorozat, a legjobb tolvaj segíti az FBIt), itt viszont rohadt ellenszenves, pedig hasonló a karakter 😀tenorx
A 2x07-ben a legnagyobb idézet feltűnt? 😉

több mint 13 éve
Fasza ez a Chuck (már ha faszának lehet azt nevezni, hogy éjfélkor nekiálltam, hogy megnézek egy részt, és most már a 2x03nál járok), egyedül Sarah idegesít. Mégegyszer megjelenik Neal a White Collarból (Larkin) úgy pofánvágnám Chuck helyében...tenorx
2x14nél tartok már 😀

Egyébként a White Collarban tényleg a legnagyobb arc (ilyen Kapj el, ha tudsz-os sorozat, a legjobb tolvaj segíti az FBIt), itt viszont rohadt ellenszenves, pedig hasonló a karakter 😀
több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Hupsz, látod műveletlen vagyok, nem vágtam, hogy új sorozata van a formának (mondjuk címválasztásnál lehetne kreatívabb is 😀 ), de akkor le is csekkolom a napokban.Rajna
Na, így legalább kedvet hoztál, hogy azt is megnézzem majd. 😊