Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
A Sons of Anarchy-ról volt már szó?
Ha valaki látott belőle az írja meg milyennek találta, illetve a Justified-ról is aki tud.
Köszi.Shawn84
SoA-t megéri nézni, első két évad nekem nagyon adta, pedig elsőre el sem tudtam képzelni hogy engem lekössön egy ilyen témájú (motor, rock 😀) sorozat. A harmadik évad kicsit lassabb, de összességében az is átlag feletti bőven.Tomeee
Az első 5 rész már megvolt. Brutálisan jól összerakott cucc. A hangulatot nagyon adja. Nekem egyébként is bejön ez a rockos feeling. A szereplők is nagyon el lettek találva. Katey Sagalról nem is tudtam volna elképzelni, hogy ilyen jól el tudja játszani ezt a "gonosz" szerepet. Mindenképp végig fogom nézni az összes részt.
több mint 13 éve
gsn 3 548
Remek 11 Dexter részt elrontottak a fináléval. All in All jó volt ez az 5. évad, csak ez az utolsó epizód ritka unalmas volt. Semmi fordulat, semmi cliffhanger...Deb igazán elhúzhatta volna a függönyt :/shawnka
Igen, a várakozásokhoz képest az volt. Nagyon erőltetettnek tűnt ez a Deb féle döntés, és hogy ezt lényegében az ezer óráig nézett kínzások váltották ki nála. Quinn rész sejthető volt a cipő-vér dolog után, de azt is elvarrták minden következmény nélkül. Két potenciális boomból lett két "unalmas" lezárás. És a vége annyi, hogy a 4. évad végén összetört Dexter most kissé megerősödött a pozitív benyomás által, és a gyerekekkel is jobb a viszonya, semmi más változás nincs az életében... És sajnos komolyabb nyitva hagyott kérdés sincs a következő évadra.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Tomeee 753
Ha valaki látott belőle az írja meg milyennek találta, illetve a Justified-ról is aki tud.
Köszi.Shawn84
SoA-t megéri nézni, első két évad nekem nagyon adta, pedig elsőre el sem tudtam képzelni hogy engem lekössön egy ilyen témájú (motor, rock 😀) sorozat. A harmadik évad kicsit lassabb, de összességében az is átlag feletti bőven.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 508 — rabszolga
Dexter rendes feel good sorozat lett.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Remek 11 Dexter részt elrontottak a fináléval. All in All jó volt ez az 5. évad, csak ez az utolsó epizód ritka unalmas volt. Semmi fordulat, semmi cliffhanger...Deb igazán elhúzhatta volna a függönyt :/
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
Köszi.Shawn84
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/08/13/sons-of-anarchy-irta-donnie/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Köszi.Shawn84
SoA-ról jókat hallottam, olvastam. Nekem annyira nem jött be a főszereplő karaktere, úgyhogy nem néztem meg még az első szezont sem. Asszem itt a fórumon is vannak páran, akik nézik. Ja, és Katey Sagal egy nagyon korrekt MILF. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszi.Shawn84
Tomeee meg bria imádja. nekem téliszünetre van tervezve
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Köszi.
több mint 13 éve
a spartacus-ról mi a legutolsó hír? mi van a főszereplővel, vagy új főszereplő lesz vagy pedig vége a sorozatnak?kisvanek4
új színész lesz Spartacus elvileg.
több mint 13 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
a spartacus-ról mi a legutolsó hír? mi van a főszereplővel, vagy új főszereplő lesz vagy pedig vége a sorozatnak?
több mint 13 éve
Seventh Son 84 — Patriots fan
Ez a Dexter szezonzáró valami hatalmasnak ígérkezik jövő héten. 😀 És közben megkapta hivatalosan is a 6. évadot, nem mintha valaki kételkedett volna, hogy lesz.
gsn
Season finálé megint ki fog csinálni 😀pc_x
Az előző évad befejező részétől jobbra úgy sem lehet megírni. Mert most már semmi sem érne azok után váratlanul. Ettől függetlenül kétségem sincs afelől, hogy alig fogjuk tudni kivárni a 6. évad kezdetét.
Nemrég találtam rá a Dexter:Early Cuts-ra. Nem is rossz! Az első évad jobban tetszett, mint a második.
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Michael C. Hall szerint ez lenne Dexter kedvenc karácsonyi dala 😀 : http://www.youtube.com/watch?v=ejNbqHw1NbA

több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Ez a Dexter szezonzáró valami hatalmasnak ígérkezik jövő héten. 😀 És közben megkapta hivatalosan is a 6. évadot, nem mintha valaki kételkedett volna, hogy lesz.
gsn
Season finálé megint ki fog csinálni 😀

több mint 13 éve
gsn 3 548

A Boardwalk se volt rossz, Nucky vs. Jimmy jön jövőre.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
FNL S05E05 LIKE!
bár a Julie-s szál még mindig legalja, talán most már parkolópályára állítják.brk
ja, jó volt ez az idegenbeli tour epizód
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
FNL S05E05 LIKE!
bár a Julie-s szál még mindig legalja, talán most már parkolópályára állítják
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Lesz újra Kengyelfutó gyalokkakukk, 26 résszel: http://filmdroid.blog.hu/2010/12/04/bolondos_dallamok_kengyelfuto_gyalogkakukk_visszater
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Walking Dead SPOILER!

Jiiiiim! Mennyire jól megírt és eljátszott karakter (volt). Félek, hogy szarul fog záródni az évad :/ ennek a résznek a végén lévő kétségbeesés viszont nagyon el lett találva 😊

több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 749 — Panthers fan
I aint buildin no bookcase - mekkora instant klasszikus 😀

Ledaráltam a BE-t, néha kicsit lassú, de nem bánom, gengszter filmekre sucker vagyok.
A nő meg a csaj a Trainspottingból, imádom az akcentusát 😊

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Dexter is zseniális volt ismét. Feszültség megvolt, köcsög főellenség megvan, aki most úgy tűnik, hogy Dex előtt jár 8 lépéssel. Nem tudom, hogy 2 rész alatt, hogy fogják elrendezni mindezt. Illetve ott van Deb is, aki egyre inkább közeledik főhősünk titkához. Végül pedig Dex-Lumen szál, ahol meglépték azt, amire vártam, remélem visszatérhet a 6. évadra is a csaj.shawnka
És akkor még Liddy-vel is kéne valamit csinálni ( még az előző részben nagyon nagy volt, amikor rákacsintott Quinnre 😀 ).

több mint 13 éve
Dexter is zseniális volt ismét. Feszültség megvolt, köcsög főellenség megvan, aki most úgy tűnik, hogy Dex előtt jár 8 lépéssel. Nem tudom, hogy 2 rész alatt, hogy fogják elrendezni mindezt. Illetve ott van Deb is, aki egyre inkább közeledik főhősünk titkához. Végül pedig Dex-Lumen szál, ahol meglépték azt, amire vártam, remélem visszatérhet a 6. évadra is a csaj.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Chuck SPOILER!!

Ez is egy elképesztően érdekes rész volt. Bár annyira nem jött be nekem ez a kemény Sarah, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az Ellieék is megkapták az intersectet szállal.

több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
kedd DU-ra általában van a hosszupuskán magyarharomt
halamitáék már van, hogy aznap elkészítik a feliratot. elképesztő munkát végeznek. mind emellett nagyon igényes. tökéletesen passzol a sorozathoz.Zsoca
kellett itt lelkendezni. most néztem volna a 10.et de még nincs felirat 😕haromt
pffff.most néztem meg. az az igazság, hogy kersem a szavakat, de nem igen találom egyenlőre. talán az év összes sorozata közül(persze bőven nem vagyok képben az összessel), a legjobb epizódot láttam. fergeteges, brutális, elgondolkodtató, megdöbbentő, sokkoló és olykor nyers volt. a szálak már totál össze vannak kuszálva. Al végre talán mutat valamit. Darmody félelmetes, simán a kedvenc karakteremmé vált. amikor belenézett a kamerába, hogy legyakja azt a formát... 😀 😀

több mint 14 éve
Dexter, minden héten leírom, de hihetetlen 😮😮 Iszonyatos összefonódások lesznek az utolsó 3 részben... Túl sok ez az egy hét két rész közt 😀pc_x
A mostani végén volt egy kis előzetes, nagyon durva lesz a következő rész 😊