Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Az első 5 rész már megvolt. Brutálisan jól összerakott cucc. A hangulatot nagyon adja. Nekem egyébként is bejön ez a rockos feeling. A szereplők is nagyon el lettek találva. Katey Sagalról nem is tudtam volna elképzelni, hogy ilyen jól el tudja játszani ezt a "gonosz" szerepet. Mindenképp végig fogom nézni az összes részt.A Sons of Anarchy-ról volt már szó?SoA-t megéri nézni, első két évad nekem nagyon adta, pedig elsőre el sem tudtam képzelni hogy engem lekössön egy ilyen témájú (motor, rock 😀) sorozat. A harmadik évad kicsit lassabb, de összességében az is átlag feletti bőven.Tomeee
Ha valaki látott belőle az írja meg milyennek találta, illetve a Justified-ról is aki tud.
Köszi.Shawn84
több mint 13 éve
gsn
3 548
Remek 11 Dexter részt elrontottak a fináléval. All in All jó volt ez az 5. évad, csak ez az utolsó epizód ritka unalmas volt. Semmi fordulat, semmi cliffhanger...Deb igazán elhúzhatta volna a függönyt :/shawnkaIgen, a várakozásokhoz képest az volt. Nagyon erőltetettnek tűnt ez a Deb féle döntés, és hogy ezt lényegében az ezer óráig nézett kínzások váltották ki nála. Quinn rész sejthető volt a cipő-vér dolog után, de azt is elvarrták minden következmény nélkül. Két potenciális boomból lett két "unalmas" lezárás. És a vége annyi, hogy a 4. évad végén összetört Dexter most kissé megerősödött a pozitív benyomás által, és a gyerekekkel is jobb a viszonya, semmi más változás nincs az életében... És sajnos komolyabb nyitva hagyott kérdés sincs a következő évadra.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Tomeee
753
A Sons of Anarchy-ról volt már szó?SoA-t megéri nézni, első két évad nekem nagyon adta, pedig elsőre el sem tudtam képzelni hogy engem lekössön egy ilyen témájú (motor, rock 😀) sorozat. A harmadik évad kicsit lassabb, de összességében az is átlag feletti bőven.
Ha valaki látott belőle az írja meg milyennek találta, illetve a Justified-ról is aki tud.
Köszi.Shawn84
több mint 13 éve
Dexter rendes feel good sorozat lett.
több mint 13 éve
Remek 11 Dexter részt elrontottak a fináléval. All in All jó volt ez az 5. évad, csak ez az utolsó epizód ritka unalmas volt. Semmi fordulat, semmi cliffhanger...Deb igazán elhúzhatta volna a függönyt :/
több mint 13 éve
A Sons of Anarchy-ról volt már szó?http://www.sorozatjunkie.hu/2010/08/13/sons-of-anarchy-irta-donnie/
Köszi.Shawn84
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
marci
1 023
A Sons of Anarchy-ról volt már szó?SoA-ról jókat hallottam, olvastam. Nekem annyira nem jött be a főszereplő karaktere, úgyhogy nem néztem meg még az első szezont sem. Asszem itt a fórumon is vannak páran, akik nézik. Ja, és Katey Sagal egy nagyon korrekt MILF. 😀
Köszi.Shawn84
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Sons of Anarchy-ról volt már szó?Tomeee meg bria imádja. nekem téliszünetre van tervezve
Köszi.Shawn84
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
A Sons of Anarchy-ról volt már szó? Ha valaki látott belőle az írja meg milyennek találta, illetve a Justified-ról is aki tud.
Köszi.
több mint 13 éve
a spartacus-ról mi a legutolsó hír? mi van a főszereplővel, vagy új főszereplő lesz vagy pedig vége a sorozatnak?kisvanek4új színész lesz Spartacus elvileg.
több mint 13 éve
a spartacus-ról mi a legutolsó hír? mi van a főszereplővel, vagy új főszereplő lesz vagy pedig vége a sorozatnak?
több mint 13 éve
Az előző évad befejező részétől jobbra úgy sem lehet megírni. Mert most már semmi sem érne azok után váratlanul. Ettől függetlenül kétségem sincs afelől, hogy alig fogjuk tudni kivárni a 6. évad kezdetét.Ez a Dexter szezonzáró valami hatalmasnak ígérkezik jövő héten. 😀 És közben megkapta hivatalosan is a 6. évadot, nem mintha valaki kételkedett volna, hogy lesz.Season finálé megint ki fog csinálni 😀pc_x
gsn
Nemrég találtam rá a Dexter:Early Cuts-ra. Nem is rossz! Az első évad jobban tetszett, mint a második.
több mint 13 éve
Michael C. Hall szerint ez lenne Dexter kedvenc karácsonyi dala 😀 : http://www.youtube.com/watch?v=ejNbqHw1NbA
több mint 13 éve
Ez a Dexter szezonzáró valami hatalmasnak ígérkezik jövő héten. 😀 És közben megkapta hivatalosan is a 6. évadot, nem mintha valaki kételkedett volna, hogy lesz.Season finálé megint ki fog csinálni 😀
gsn
több mint 13 éve
gsn
3 548
Ez a Dexter szezonzáró valami hatalmasnak ígérkezik jövő héten. 😀 És közben megkapta hivatalosan is a 6. évadot, nem mintha valaki kételkedett volna, hogy lesz.A Boardwalk se volt rossz, Nucky vs. Jimmy jön jövőre.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
FNL S05E05 LIKE!ja, jó volt ez az idegenbeli tour epizód
bár a Julie-s szál még mindig legalja, talán most már parkolópályára állítják.brk
több mint 13 éve
.brk
1 890
FNL S05E05 LIKE!bár a Julie-s szál még mindig legalja, talán most már parkolópályára állítják
több mint 13 éve
Lesz újra Kengyelfutó gyalokkakukk, 26 résszel: http://filmdroid.blog.hu/2010/12/04/bolondos_dallamok_kengyelfuto_gyalogkakukk_visszater
több mint 13 éve
Walking Dead SPOILER!Jiiiiim! Mennyire jól megírt és eljátszott karakter (volt). Félek, hogy szarul fog záródni az évad :/ ennek a résznek a végén lévő kétségbeesés viszont nagyon el lett találva 😊
több mint 13 éve
I aint buildin no bookcase - mekkora instant klasszikus 😀Ledaráltam a BE-t, néha kicsit lassú, de nem bánom, gengszter filmekre sucker vagyok.
A nő meg a csaj a Trainspottingból, imádom az akcentusát 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Dexter is zseniális volt ismét. Feszültség megvolt, köcsög főellenség megvan, aki most úgy tűnik, hogy Dex előtt jár 8 lépéssel. Nem tudom, hogy 2 rész alatt, hogy fogják elrendezni mindezt. Illetve ott van Deb is, aki egyre inkább közeledik főhősünk titkához. Végül pedig Dex-Lumen szál, ahol meglépték azt, amire vártam, remélem visszatérhet a 6. évadra is a csaj.shawnkaÉs akkor még Liddy-vel is kéne valamit csinálni ( még az előző részben nagyon nagy volt, amikor rákacsintott Quinnre 😀 ).
több mint 13 éve
Dexter is zseniális volt ismét. Feszültség megvolt, köcsög főellenség megvan, aki most úgy tűnik, hogy Dex előtt jár 8 lépéssel. Nem tudom, hogy 2 rész alatt, hogy fogják elrendezni mindezt. Illetve ott van Deb is, aki egyre inkább közeledik főhősünk titkához. Végül pedig Dex-Lumen szál, ahol meglépték azt, amire vártam, remélem visszatérhet a 6. évadra is a csaj.
több mint 14 éve
Chuck SPOILER!!Ez is egy elképesztően érdekes rész volt. Bár annyira nem jött be nekem ez a kemény Sarah, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az Ellieék is megkapták az intersectet szállal.
több mint 14 éve
pffff.most néztem meg. az az igazság, hogy kersem a szavakat, de nem igen találom egyenlőre. talán az év összes sorozata közül(persze bőven nem vagyok képben az összessel), a legjobb epizódot láttam. fergeteges, brutális, elgondolkodtató, megdöbbentő, sokkoló és olykor nyers volt. a szálak már totál össze vannak kuszálva. Al végre talán mutat valamit. Darmody félelmetes, simán a kedvenc karakteremmé vált. amikor belenézett a kamerába, hogy legyakja azt a formát... 😀 😀kellett itt lelkendezni. most néztem volna a 10.et de még nincs felirat 😕haromtkedd DU-ra általában van a hosszupuskán magyarharomthalamitáék már van, hogy aznap elkészítik a feliratot. elképesztő munkát végeznek. mind emellett nagyon igényes. tökéletesen passzol a sorozathoz.Zsoca
több mint 14 éve
Dexter, minden héten leírom, de hihetetlen 😮😮 Iszonyatos összefonódások lesznek az utolsó 3 részben... Túl sok ez az egy hét két rész közt 😀pc_xA mostani végén volt egy kis előzetes, nagyon durva lesz a következő rész 😊