NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 526
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Jah, ha benne volt a tévében, akkor tényleg nem lehet fake 😂Szerintem realityben azért ezt nem tehetik meg, hogy faket adnak be, meg az Amazing Race tényleg elég real, nem úgy, mint a Bear Grylls 😀 Én néztem az eddigi évadokat, és nem voltak ilyenek benne, ez meg pont megtörtént 😛 Amúgy én is csodálkoztam, hogy nem tört be semmilye, dehát már repülőből való kiugrást is éltek túl emberek.
Lőjétek fejbe magatokat egy cca 60 km/h-val repülő 8 kilós dinnyével, nézzétek meg, mi történik és utána gyertek vissza megmondani, hogy ez nem fake.Jakehomer
több mint 14 éve
On topik: Adtam még egy esélyt a Lone Starnak, javulgat. A Houset meg lassan át lehet nevezni Cuddyra 😊
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Jah, ha benne volt a tévében, akkor tényleg nem lehet fake 😂 Lőjétek fejbe magatokat egy cca 60 km/h-val repülő 8 kilós dinnyével, nézzétek meg, mi történik és utána gyertek vissza megmondani, hogy ez nem fake.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Amazing Raceben volt, nem lehet fake, leadták Amerikában 😛Ez mennyire durva már 😀FakeJakehomer
http://www.youtube.com/watch?v=cUXoTWqKf-gBébé
több mint 14 éve
Nem.Ez mennyire durva már 😀FakeJakehomer
több mint 14 éve
Ez mennyire durva már 😀Fake
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
épp most néztem meg, én annyira nem éreztem
több mint 14 éve
Jézusom, jó volt a HIMYM 😀
több mint 14 éve
.brk
1 890
himym s06e02 nem is volt vészes. kellemes feelgood rész
több mint 14 éve
valtine
13
most néztem meg a Boardwalk Emipire pilotot.eléggé.
Hát odabaszós.haromt
mondjuk a rész felépitése erősen hajaz a nagymenőkre, de annyi baj legyen. ha hazaérek melóból nézem is a 2. részt.
több mint 14 éve
Sebii
3 526
Ez mennyire durva már 😀Nem kicsit fájhatott, de egyszerűen nem bírom röhögés nélkül. 😀
több mint 14 éve
báze community nagyon durva. aki nem nézi feltétlenül kövesse 😊kristofhatalmas, az embernek kedve támad tőle suliba menni 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
báze community nagyon durva. aki nem nézi feltétlenül kövesse 😊
több mint 14 éve
engem nem vett meg az új dexter... jó volt persze, de valamiért nem tetszett, ahogy folytatták
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ez a Dexter-premier, valami elképesztő volt. Ahogy bemutatták, hogy Dex hogyan dolgozza fel a helyzetet, zseniálisan hatott.Jo volt ez kezdesnek, kicsit lassan indult nekem, de a resz vege mar hozta a megszokott szinvonalat.
Quinn mondjon le.shawnka
Family Guy is letudva, nekem bejott, ezekbol a faraszto poenokbol sosem eleg 😀
Viszont egy rossz hir: Steven S. DeKnight szerint két lehetőség van a Spartacus: Blood and Sand-del kapcsolatban: befejezik a sorozatot vagy új színész fogja játszani Spartacus-t. A készítő még konzultál Andy Whitfield-del, s nemsokára a csatorna meg fogja hozni a döntést.
több mint 14 éve
Ez a Dexter-premier, valami elképesztő volt. Ahogy bemutatták, hogy Dex hogyan dolgozza fel a helyzetet, zseniálisan hatott.Quinn mondjon le.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most néztem meg a Boardwalk Emipire pilotot.Hát odabaszós.
több mint 14 éve
braxa88
12 534
Family Guy valami 1órás résszel kezd 😊ma(holnap) Dexter!!! reméljük hamar lesz felirat is 😊 várós...braxa88Ideje volt mar, csakugy mint a Family Guy, Cleveland show kettos kezdesenek 😊barney
több mint 14 éve
Lehet bepróbálom, sitcomból sose elég 😊Mike&Molly-t majd csekkold pilot tűrhető volt majd meglátjuk mi sül ki belőle 😊kristofna még az is, kezdek elúszni a sorozatnézéssel, annyi megy most egyszerre... 😊 elkezdődött az office hetedik évada is, nem gyengén amúgy 😀JJ TillerOffice kurva jó volt 😀 Nagyon hiányzott.
Sitcomok amik bejöttek: Community, Office, TBBT, Modern Family, TaaHM
Amik annyira nem: Himym, RoEtenorx
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mike&Molly-t majd csekkold pilot tűrhető volt majd meglátjuk mi sül ki belőle 😊Office kurva jó volt 😀 Nagyon hiányzott.Parks&Recreation = Office 2. Amúgy én már tavaly is hangoztattam, hogy a Community a legjobb sitcom, örülök, hogy ennyien elkezdték nézni 😊tenorxna még az is, kezdek elúszni a sorozatnézéssel, annyi megy most egyszerre... 😊 elkezdődött az office hetedik évada is, nem gyengén amúgy 😀JJ Tiller
Sitcomok amik bejöttek: Community, Office, TBBT, Modern Family, TaaHM
Amik annyira nem: Himym, RoEtenorx
több mint 14 éve
Office kurva jó volt 😀 Nagyon hiányzott.Parks&Recreation = Office 2. Amúgy én már tavaly is hangoztattam, hogy a Community a legjobb sitcom, örülök, hogy ennyien elkezdték nézni 😊tenorxna még az is, kezdek elúszni a sorozatnézéssel, annyi megy most egyszerre... 😊 elkezdődött az office hetedik évada is, nem gyengén amúgy 😀JJ Tiller
Sitcomok amik bejöttek: Community, Office, TBBT, Modern Family, TaaHM, The League
Amik annyira nem: Himym, RoE, 30 Rock
több mint 14 éve
ma(holnap) Dexter!!! reméljük hamar lesz felirat is 😊 várós...braxa88Ideje volt mar, csakugy mint a Family Guy, Cleveland show kettos kezdesenek 😊
több mint 14 éve
braxa88
12 534
ma(holnap) Dexter!!! reméljük hamar lesz felirat is 😊 várós...