Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Simpsooooon csaláááááád húúúszoooon negyediiiik éééévaaaaad !!!
több mint 13 éve
😕

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
| szegéncs Opie :/ szerencsétlen karakterrel agész sorozat alatt 0 pozitív dolog történt. még a halála is... 😕 |
több mint 13 éve
Asszem már sikerült is belefutnom, de még iszok kicsit és reszetelem az agyam.Lehet, én utálok darálni 😀a tegnapi Sons bazmeg. Rendesen odavertHöriÉn általában inkább darálom. 1 hetet várni minden részre, kész kínszenvedés.Shawn84
De a spoilereket igen nehéz lesz elkerülnöd, nem akármilyen volumenű esemény volt itt a 3. részben. Mondjuk a Samcro facebook oldalon jól beharangozták előre...Höri
több mint 13 éve
Ó wazz, akkor muszáj lesz még megnéznem a ma esti meccs előttLehet, én utálok darálni 😀a tegnapi Sons bazmeg. Rendesen odavertHöriÉn általában inkább darálom. 1 hetet várni minden részre, kész kínszenvedés.Shawn84
De a spoilereket igen nehéz lesz elkerülnöd, nem akármilyen volumenű esemény volt itt a 3. részben. Mondjuk a Samcro facebook oldalon jól beharangozták előre...Höri
Facebook oldalunkon is megosztottam ha valaki lusta guglizniSouthPark 😀😀 úristen 😀kzol+1.
MINDENKI NÉZZE MEG 😀
Természetesen a kedvenc sportunkról és a biztonságról van szó 😀tenorx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
SouthPark 😀😀 úristen 😀kzol+1.
MINDENKI NÉZZE MEG 😀
Természetesen a kedvenc sportunkról és a biztonságról van szó 😀
több mint 13 éve
Lehet, én utálok darálni 😀a tegnapi Sons bazmeg. Rendesen odavertHöriÉn általában inkább darálom. 1 hetet várni minden részre, kész kínszenvedés.Shawn84
De a spoilereket igen nehéz lesz elkerülnöd, nem akármilyen volumenű esemény volt itt a 3. részben. Mondjuk a Samcro facebook oldalon jól beharangozták előre...
több mint 13 éve
a tegnapi Sons bazmeg. Rendesen odavertHöriÉn általában inkább darálom. 1 hetet várni minden részre, kész kínszenvedés.
több mint 13 éve
www.hollywoodreporter.com/news/johnny-lewis-dies-28-katy-perry-sons-of-anarchy-374729Szegény Félbél. ő volt az egyik kedvencem a sorozat elején. csúnya vége lett.
az élet iróniája..
rip.lol
Nyugodjék békében!
több mint 13 éve
www.hollywoodreporter.com/news/johnny-lewis-dies-28-katy-perry-sons-of-anarchy-374729az élet iróniája..
rip.
több mint 13 éve
Homelandet nézi vki?Az utolsó résztől eltekintve nagyon tetszett. A végét elkúrták kicsit, de ahogy nézem az új évad elején megint jó lesz.
mi a vélemény róla?braxa88
több mint 13 éve
Nekem is nagyon tetszett az első évad, csak ajánlani tudom.Homelandet nézi vki?Nekem rohadtul bejott. Fordulatos. Kivancsi vagyok tudjak-e a magas szinvonalat tartani .Toca
több mint 13 éve
Homelandet nézi vki?Nekem rohadtul bejott. Fordulatos. Kivancsi vagyok tudjak-e a magas szinvonalat tartani .
több mint 13 éve
Homelandet nézi vki?az első évadot megnéztem , nem rossz, amíg néztem tetszett de nem mondanám hogy forgolódok az ágyban várva a második évadot.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
SouthPark 😀😀 úristen 😀
több mint 13 éve
a SoA és a Gengszterkorzó is állat volt, ilyenkor nem tudok nem arra gondolni, hogy mennyire el vagyunk kényeztetve 😊 és akkor a Treme + Dexter még el sem indult, meg talán lesz egy-két nézésre érdemes újonc is

---
több mint 13 éve
ma folytatódik a Boardwalk Empire is, a 2. évad vége valami brutálisan jó lett, bár nem félek tőle, hogy esni fog a színvonal

---
több mint 13 éve
Na, megnéztem az 01x01 és 01x02-t, hát kifejezetten tetszik eddig. Érdekes, izgalmas, kemény. Fogom folyatni😊Belfast túl hosszú volt, az vitathatatlanHöriJah, mondjuk nekem a harmadik évad nem nagyon jött be, viszont a negyedik volt a legjobb idáig szerintem.s.gergoEz egy bűnszervezetről szól, amelynek tagjai motorral közlekednek és a pénzmosást egy autószervízben (is) végzik.korrekt volt a kezdés, az új szereplők közül mind3 jól működött.HöriMostmár egyszer belekostolok ebbe a sorozatba, annyi jót hallotam róla. Csak valahogy ez a motoros banda vonal annyira nem vonzó, bár gondolom nem csak arról szól.zavi27
Meglepő, de nem 40 percig tépnek az aszfalton hegynek lefelé, bár sokan azt hiszik hogy ennyi a történet és közben szól a kemény zene 😀
Amúgy az első évad eléggé lassú, nem mindenkit ránt be, de a 2x01 után nehéz otthagyniHöri
több mint 13 éve
Belfast túl hosszú volt, az vitathatatlanJah, mondjuk nekem a harmadik évad nem nagyon jött be, viszont a negyedik volt a legjobb idáig szerintem.s.gergoEz egy bűnszervezetről szól, amelynek tagjai motorral közlekednek és a pénzmosást egy autószervízben (is) végzik.korrekt volt a kezdés, az új szereplők közül mind3 jól működött.HöriMostmár egyszer belekostolok ebbe a sorozatba, annyi jót hallotam róla. Csak valahogy ez a motoros banda vonal annyira nem vonzó, bár gondolom nem csak arról szól.zavi27
Meglepő, de nem 40 percig tépnek az aszfalton hegynek lefelé, bár sokan azt hiszik hogy ennyi a történet és közben szól a kemény zene 😀
Amúgy az első évad eléggé lassú, nem mindenkit ránt be, de a 2x01 után nehéz otthagyniHöri
több mint 13 éve
Jah, mondjuk nekem a harmadik évad nem nagyon jött be, viszont a negyedik volt a legjobb idáig szerintem.Ez egy bűnszervezetről szól, amelynek tagjai motorral közlekednek és a pénzmosást egy autószervízben (is) végzik.korrekt volt a kezdés, az új szereplők közül mind3 jól működött.HöriMostmár egyszer belekostolok ebbe a sorozatba, annyi jót hallotam róla. Csak valahogy ez a motoros banda vonal annyira nem vonzó, bár gondolom nem csak arról szól.zavi27
több mint 13 éve
Ez egy bűnszervezetről szól, amelynek tagjai motorral közlekednek és a pénzmosást egy autószervízben (is) végzik.korrekt volt a kezdés, az új szereplők közül mind3 jól működött.HöriMostmár egyszer belekostolok ebbe a sorozatba, annyi jót hallotam róla. Csak valahogy ez a motoros banda vonal annyira nem vonzó, bár gondolom nem csak arról szól.zavi27
Amúgy az első évad eléggé lassú, nem mindenkit ránt be, de a 2x01 után nehéz otthagyni
több mint 13 éve
korrekt volt a kezdés, az új szereplők közül mind3 jól működött.HöriMostmár egyszer belekostolok ebbe a sorozatba, annyi jót hallotam róla. Csak valahogy ez a motoros banda vonal annyira nem vonzó, bár gondolom nem csak arról szól.