Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ma végre folytatódik a spartacus, kurva szar érzés viszont hogy tutira az utolsó évad

több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Awake-szerű sorozatot tudtok mondani? Az se baj, ha több évados, izgalmas, de nem "szörnyes", vagy túl misztikus, mert aztat asszony gyomra nem eszi.

Revenge-t néz még a lelkem...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
No,hát véget ért az Asylum, vegyes érzéseket hagyva bennem.

Marha jó évad volt, nekem végig tetszett, de volt 1-2 WTF rész, jelenet, aminek így utólag nem sok értelme volt.
No de, ez könnyen lehet, hogy direkt, hiszen Asylum, ott aztán nem az értelem a fő mozgatórugó. 😀

Kellően beteges, morbid, romlott, groteszk volt ez az évad, a karakterek zseniálisak voltak, a színészek remekül alakítottak. A finálé is úgy ahogy tetszett, lehetett volna rosszabb is. 😀

Októberben 3. évad, természetesen várós. 😀

AHS-t a népnek!
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 187 — no es importante
április hetedikén folytatódik a Mad Men!
 artsbeat.blogs.nytimes.com/2013/01/23/mad-men-set-to-return-on-april-7/?smid=tw-nytimes

a hatodik évad első része is 2 órás lesz majd 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Köszönke, ez az 😀 ESPN 30 for 30 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Mr Jutúb elég sokat tud erről a sorozatról.
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 598 — Chiefs GM
Nem csak NFL, hanem főleg amerikai major sportok, olyan sztorikat dolgoznak fel, amik kicsit benéznek a kulisszák mögé, most pl. Gretzky Los Angeles-be igazolásáról lesz egy rész asszem a sport TV-n. Itt van egy pár rész, sportfogadás, egyetemi foci, Ricky Williams sztorija, de van box, rögbi is pl.

en.wikipedia.org/wiki/30_for_30

több mint 13 éve
'30', ez valami nfl-es sorozatnak hat, ki tud róla valamit? SportX adja X = 1,2

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 843 — Vikings fan
Köszi, de szerintem félreértettél, tényleg ez volt benne 😀fetomy
Hát ha ezt már végig nézted és így leírtad,az is a betegség tünetei 😀
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
Van új Archer 😊

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Köszi, de szerintem félreértettél, tényleg ez volt benne 😀
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 843 — Vikings fan
 www.port.hu/bunok_es_szerelmek/pls/w/films.film_page?i_film_id=139262

ezt nézi valaki? TV2, szóval alapból pesszimista vagyok.Amadeus91
egy részből láttam pár percet. Óriási sorozat. Bodzás Valter a keresztapa, akinek két fia Bodzás Lorenzo és Bodzás Frankie vívnak azért, hogy átvegyék a bizniszt az apjuktól, ám bejön a képbe Bodzás Rómeó, akit nem tartanak igazi Bodzásnak, de pedig ő is Valter fia. Véletlenül Zénó és Szöszi, Valter két embere lelövi Rómeót, azonban a fiú túléli a lövést, ugyanis a szívébe tartó golyót felfogja a saját verseiből kiadott verseskötete. A képben van még Balla Tina, és a két intézetis, Kékesi Kevin és Kékesi Kíra, a producer pedig Hajdú Péter, szóval mindenképpen ajánlom megnézésre. Ha szeretted a Keresztapát és a Maffiózókat, akkor imádni fogod biztosan!!!fetomy
Sokadjára jutok arra z elhatározásra, hogy nem vagy normális 😀
több mint 13 éve
Így második évadjára ez az Anger Management tiszta jó sorozat lett 😊 Remélem Martin Sheen sokat fog ezentúl szerepelni, nagyon bírom a faszit. 😀
több mint 13 éve

egy részből láttam pár percet. Óriási sorozat. Bodzás Valter a keresztapa, akinek két fia Bodzás Lorenzo és Bodzás Frankie vívnak azért, hogy átvegyék a bizniszt az apjuktól, ám bejön a képbe Bodzás Rómeó, akit nem tartanak igazi Bodzásnak, de pedig ő is Valter fia. Véletlenül Zénó és Szöszi, Valter két embere lelövi Rómeót, azonban a fiú túléli a lövést, ugyanis a szívébe tartó golyót felfogja a saját verseiből kiadott verseskötete. A képben van még Balla Tina, és a két intézetis, Kékesi Kevin és Kékesi Kíra, a producer pedig Hajdú Péter, szóval mindenképpen ajánlom megnézésre. Ha szeretted a Keresztapát és a Maffiózókat, akkor imádni fogod biztosan!!!
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 894

kérlek ne csúfoljuk meg a sorozatok topikot ezzel a gaz jelenethalmazzal.shawnka
a zenei topic után nem szeretnék a sorozatosról is leiratkozni, szóval az ilyet kérlek ide írd be
 bowl.hu/forum/egyeb_temak/tv_radiojjncaa
kk, sorry. (bejött amire gondoltam)
több mint 13 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 705 — Tyrone Creek

kérlek ne csúfoljuk meg a sorozatok topikot ezzel a gaz jelenethalmazzal.
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 187 — no es importante
a zenei topic után nem szeretnék a sorozatosról is leiratkozni, szóval az ilyet kérlek ide írd be
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
TV, rádió - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 894

ezt nézi valaki? TV2, szóval alapból pesszimista vagyok.
több mint 13 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Nagyon rég nem volt ennyire jó Parks and Recreation rész, fantasztikusan feelgood volt 😀

Aki meg akarja nézni, hogy milyen az most tegye meg, benne volt Luck, Reggie Wayne meg Irsay is.tenorx
A hype alapján többre számítottam 😀

Szerintem nem volt kiemelkedő rész, pedig én imádom a pyrexet.Höri
Nem tudom, én a srácok bulizása közben végig mosolyogtam, annyira feelgood volt + a végén az indiános.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nagyon rég nem volt ennyire jó Parks and Recreation rész, fantasztikusan feelgood volt 😀

Aki meg akarja nézni, hogy milyen az most tegye meg, benne volt Luck, Reggie Wayne meg Irsay is.tenorx
A hype alapján többre számítottam 😀

Szerintem nem volt kiemelkedő rész, pedig én imádom a pyrexet.

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Várós lesz idén is egy két sorozat. 😀

A Roth féle Hemlock Grove, a Ripper Street minisorozat, Bates Motel, stb. 😀 2013 eddig elkényeztet (illetve fog. 😀) horror és ilyen jellegű sorozatok terén. 😀

Az AHS meg egyszerre zseniális, bizarr, beteg, morbid, kiszámíthatatlan, csak kapod a fejed jobbra-balra. 😀

Jövőhéten utolsó rész, vérzik a szívem egy kicsit, mert ennyi beteg dolgot egy évadba belerakni nem sokaknak megy. 😀

Áááá, és októberben 3. évad... 😀 De az még odébb van, de fel van írva persze. 😀
több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
 www.sorozatjunkie.hu/2013/01/17/pilot-utopia/

Most néztem meg a pilotot és mindfuck az egész+ angol. nagyon biztató, zseniális az egész.

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
tenorx 14 202 — fő libsi

Aki meg akarja nézni, hogy milyen az most tegye meg, benne volt Luck, Reggie Wayne meg Irsay is.
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
"A február- márciusban forgó angol filmhez 17 és 50 éves kor közötti, katona kinézetű statisztákat keresünk (rövid haj, illetve hajnyírás vállalása), jelentkezni hétfőn (01.21) , 10h és 18h között lehet a Rómer Flóris utca 41-ben. Banner Casting"

Ian Fleming új BBC sorozatához keresnek embereket. II. világháborús Londonban fog elvileg játszódni. Ha már én nem tudok menni, valaki próbálja be 😀shawnka
Második VH-S London= mai Budapest szánalmas
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 758 — Amerikai sportok rajongója
A West Wing tényleg annyira jó, szórakoztató, néztétek? Már régóta gondolkodom rajta, de félek hogy lehet kicsit unalmas lenne, meghogy azért elég régi sorozat.zavi27
A WW szerintem TÉNYLEG top sorozat 😊 Már jó párszor végignéztem, megunhatatlan. Persze csak ha érdekel az USA politika háttere, és a dráma mivel masszívan politikai dráma 😊 Kellő mennyiségű poénnal, szvsz tökéletes karakterekkel, zsír színészi játékkal, rendezéssel, szóval tényleg szerintem az egyik legjobb sorozat evör (bár én sok hypeolt szart nem nézek 😛) 😊 Ha semmiképp nem érdekel a politika ne nézd meg, de ha nem irtózol tőle, akkor nagyon tudom ajánlani, mert igazán érdekes 😊

Elég régi... 1999-2006. Azért ez nem az a kategória, mint mikor egy 50es évekbeli FF filmre mondják, hogy nézd meg mert elit film 😀 De még csak nem is Rém rendes család vagy Dallas-szerű régiség. Bár nem mostanában láttam, de szvsz képi világában nem marad el a maiaktól egyáltalán. Kivéve persze, hogy nem HD, de ha nem vagy fixálódva arra, akkor nem lesz gond (meg ha igen akkor se 😛)

Szerintem nem nagyon van unalmas rész. Persze jöhet mindig olyan szál, esemény ami adott nézőt nem annyira érdekel, de alapvetően egy pörgős sorozat. Állandóan rohannak, de nem is meglepő, hiszen ugyebár az Elnökről és az ő embereiről szól, akik nem épp pasziánsszal ütik el a munkaidejüket 😊fetomy
Koszi az infokat, ajanlast, belecsapok majd!😊