Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 14 éve
na megvolt a HIMYM s06e01hát továbbra sem tudom ki lesz a mother 😀 de a jelenetért megérte 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hawaii5-O-t vki megnézte? szép nézettséget hozott de engem a promók csak elriasztottak 😀
több mint 14 éve
Ez kötelező darab lesz: http://comment.blog.hu/2010/09/21/boardwalk_empire_elore_kurvak_gengszterekDzsokijuingNekem nagyon tetszett a pilot, pedig tartottam tőle (Scorcese, töménytelen pénz, Maffiózók-forgatókönyvíró, túlságosan is tuti volt), de Buscemi korrekt, a fiatal csávó korrekt, az Al Capone-t játszó faszit imádom a Guy Ritchie-filmekből, szóval alig várom a jövő hétfőt. 😊
szerk.: Ahogy nézem Scorcese után is jó nevek fognak rendezni (ahogy Sixx is írta). Egyik a Mad Men-pilotot jegyzi, egy másik a Rubicon-pilotot, egy harmadik szakajtónyi Maffiózók-részt, szóval jó lesz ez. 😊
több mint 14 éve
Ez kötelező darab lesz: http://comment.blog.hu/2010/09/21/boardwalk_empire_elore_kurvak_gengszterek
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
http://comment.blog.hu/2010/09/21/breaking_jj_abrams_komolyan_gondolja_a_locke_linus_sorozatotFuck Yeah! 😀
Végreee!! Látatlanban is hatalmas sorozatterv 😀shawnka
több mint 14 éve
http://comment.blog.hu/2010/09/21/breaking_jj_abrams_komolyan_gondolja_a_locke_linus_sorozatotVégreee!! Látatlanban is hatalmas sorozatterv 😀
több mint 14 éve
House új évadjának első része megvolt. Cuddy rajongóknak nagyon ajánlom. 13 rajongóknak is; csak ők spájoljanak be a látványából....
több mint 14 éve
hát ezt nagyon nem.http://www.imdb.com/title/tt1608180/Chuck Lorre miatt ezt én is nagyon várom.Bébé
ma/holnap debut, tegnap láttam dolphins meccsen a reklámját, nem tűnik rossznak, első részt mindenképp megnézem 😊kristof
melissa mccarthy-t már a gilmore girlsben is utáltam 😛

több mint 14 éve
pedig nem lorre írja, csak producere lesz, vele próbálják eladni..http://www.imdb.com/title/tt1608180/Chuck Lorre miatt ezt én is nagyon várom.Bébé
ma/holnap debut, tegnap láttam dolphins meccsen a reklámját, nem tűnik rossznak, első részt mindenképp megnézem 😊kristof
child please!
több mint 14 éve
http://www.imdb.com/title/tt1608180/Chuck Lorre miatt ezt én is nagyon várom.
több mint 14 éve
mad menből most fejezem be az első évadot, nem is értem miért vártam eddig.Mad Men-t annyian ajánlják, és annyian istenítik, de annyira nem tudom rávenni magamat, hogy nézzem. Random részeket láttam, de nem jött be az a világ sajnos. Holnap tömény délutánom lesz: Chuck, House, The Event, TaaHM, Castleshawnkacsóró junkiek biztos idegbajt kapnak ilyenkor 😊én meg ebből már egyiket sem, pedig valamilyen szinten junkie-nak számítok 😊 az új kedvencem a Louie, aminek kipróbálását nagyon ajánlom... a régebb óta futók közül a Mad Men óriási még, a negyedik évad színvonalban übereli az előző - amúgy igen jó - hármatJJ Tiller
én szerencsés helyzetben vagyok, csak a rules of engagementet és a two and a half mant nézem.Höri
nem merem felsorolni hány sorozatot nézek, szerintem engem is sokkolna.
tippre olyan 25 körül

több mint 14 éve
Igen, én ebből nézem a Houset, HIMYMet, Rules of Engagementet, elkezdem az Eventet, Two and a Half Mant nézem meg a Castlet is.Mai premierek:csóró junkiek biztos idegbajt kapnak ilyenkor 😊
09.20. hétfő: Chuck S4, Dancing With The Stars S11, House S7, How I Met Your Mother S6, Rules of Engagement S5, The Event S1, Lone Star S1, Two and a Half Men S8, Mike & Molly S1, Chase S1, Hawaii Five-O S1, Castle S3shawnka
én szerencsés helyzetben vagyok, csak a rules of engagementet és a two and a half mant nézem.Höri
több mint 14 éve
soha nem láttam egyetlen lost részt sem 😛biztos én vagyok túlzottan rendmániás, de én egy sorozatból sem tudnék csak úgy random részeket megnézni, vagy elkezdem a legelsőtől vagy annál, esetkeg a másodiknál feladom... JJ TillerSzerintem egy sorinak azért figyelnie kell arra, hogy ha valaki véletlenül belefut egy-egy részbe, akkor berántsa, és elkezdje érdekelni. A pilot volt az egyik, amit láttam, meg utána valami évközbeni rész, dehát nem lehet nézni mindent...van, aki utálta a Lostot, mégis mekkora istenkirály franchise volt 😀shawnka
nem értek azzal, amit mondasz, én az olyan sorozatokat imádom, ahol van karakterfejlődés és kibontakozik egy történet, ami viszont nem rugaszkodik el a valóságtól... még a vígjátékoknál is ilyen konzervatív vagyok 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.imdb.com/title/tt1608180/ma/holnap debut, tegnap láttam dolphins meccsen a reklámját, nem tűnik rossznak, első részt mindenképp megnézem 😊
több mint 14 éve
biztos én vagyok túlzottan rendmániás, de én egy sorozatból sem tudnék csak úgy random részeket megnézni, vagy elkezdem a legelsőtől vagy annál, esetkeg a másodiknál feladom... JJ TillerSzerintem egy sorinak azért figyelnie kell arra, hogy ha valaki véletlenül belefut egy-egy részbe, akkor berántsa, és elkezdje érdekelni. A pilot volt az egyik, amit láttam, meg utána valami évközbeni rész, dehát nem lehet nézni mindent...van, aki utálta a Lostot, mégis mekkora istenkirály franchise volt 😀
több mint 14 éve
biztos én vagyok túlzottan rendmániás, de én egy sorozatból sem tudnék csak úgy random részeket megnézni, vagy elkezdem a legelsőtől vagy annál, esetkeg a másodiknál feladom... a Mad Men meg pláne nem olyan, hogy csak úgy találomra belepillantson az ember egy epizódbaMad Men-t annyian ajánlják, és annyian istenítik, de annyira nem tudom rávenni magamat, hogy nézzem. Random részeket láttam, de nem jött be az a világ sajnos. Holnap tömény délutánom lesz: Chuck, House, The Event, TaaHM, Castleshawnkacsóró junkiek biztos idegbajt kapnak ilyenkor 😊én meg ebből már egyiket sem, pedig valamilyen szinten junkie-nak számítok 😊 az új kedvencem a Louie, aminek kipróbálását nagyon ajánlom... a régebb óta futók közül a Mad Men óriási még, a negyedik évad színvonalban übereli az előző - amúgy igen jó - hármatJJ Tiller
a Rescue Me utolsó előtti évada is parádés lett amúgy, bár ahogy magamban számolgatok, tényleg egyre kevesebb újba kezdek bele és a régiek is csak egyre fogynak 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Mad Men-t annyian ajánlják, és annyian istenítik, de annyira nem tudom rávenni magamat, hogy nézzem. Random részeket láttam, de nem jött be az a világ sajnos. Holnap tömény délutánom lesz: Chuck, House, The Event, TaaHM, Castleén meg ebből már egyiket sem, pedig valamilyen szinten junkie-nak számítok 😊 az új kedvencem a Louie, aminek kipróbálását nagyon ajánlom... a régebb óta futók közül a Mad Men óriási még, a negyedik évad színvonalban übereli az előző - amúgy igen jó - hármatJJ TillerMai premierek:csóró junkiek biztos idegbajt kapnak ilyenkor 😊
09.20. hétfő: Chuck S4, Dancing With The Stars S11, House S7, How I Met Your Mother S6, Rules of Engagement S5, The Event S1, Lone Star S1, Two and a Half Men S8, Mike & Molly S1, Chase S1, Hawaii Five-O S1, Castle S3shawnka
több mint 14 éve
én meg ebből már egyiket sem, pedig valamilyen szinten junkie-nak számítok 😊 az új kedvencem a Louie, aminek kipróbálását nagyon ajánlom... a régebb óta futók közül a Mad Men óriási még, a negyedik évad színvonalban übereli az előző - amúgy igen jó - hármatMai premierek:csóró junkiek biztos idegbajt kapnak ilyenkor 😊

---
több mint 14 éve
Ma (holnap) HIMYM szezonkezdés. Alig várom(juk) 😊Gabesz92úgybiza
kíváncsi vagyok lesz-e Eriksen gyerek, vagy legalább terhesség
több mint 14 éve
Mai premierek:csóró junkiek biztos idegbajt kapnak ilyenkor 😊
én szerencsés helyzetben vagyok, csak a rules of engagementet és a two and a half mant nézem.

több mint 14 éve
Mai premierek:09.20. hétfő: Chuck S4, Dancing With The Stars S11, House S7, How I Met Your Mother S6, Rules of Engagement S5, The Event S1, Lone Star S1, Two and a Half Men S8, Mike & Molly S1, Chase S1, Hawaii Five-O S1, Castle S3
több mint 14 éve
Most végeztem az első évaddal.Bréking nyúz: Andy Whitfield-nek keményebb rákkezelésre lesz szüksége, így tovább csúszik a Spartacus 2. évad forgatásának kezdete 😕Ne már, így is elég messze volt a második évad 😕 Jobbulást neki!barney
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/09/18/breking-andy-whitfield-nem-ter-vissza/shawnka
Az első rész nézése közben a gondolatom majdnem határozott kijelentéssé lényegült: ez nálam paródia. 😊 Kellett szoknom ezt a világot, aztán sikerült is (azt hiszem,h ebben segítettek a cicik meg a sunák is). Jupiter pöcsére mondom,h ez szórakoztató. 10-ből 9 pont nálam.
Nagyon remélem, Andy Whitfield felülkerekedik a betegségen!
több mint 14 éve
A FNL 5. évadját tényleg okt. 28-án kezdik az USA-ban?JC6mindig a directv adja ősszel, majd tavasszal ugyanazt megismétli hétről-hétre az nbc.
szóval igen.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A FNL 5. évadját tényleg okt. 28-án kezdik az USA-ban?