Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 14 éve
Kurva jó volt a Parks and Recreation 😀 Sírtam a battlenál!
több mint 14 éve
a Himym 7x04-ben meg szerepelni fog Jeff Probst, ezt látnom kell 😀Hörimajd én is töltöm... (le vagyok döbbenve, hogy már a 7. évad megy...)
egyébként Jeff-től ez nem meglepő... már Fringe casting-jén is jelentkezett Peter szerepére 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
huh. ez is fasza rész volt szerintem, eleve a fényképezése nagyon bejött az epizódnak.na nekem az új évadból a 3. rész tetszett eddig legjobban, tényleg elég fasza
Höri
ráadásul se bonnie, se szellemek 😊
több mint 14 éve
én is már egy ideje agyalok, hogy nekiállok a PLL-nek, de mindig előbbre került valami más.azon lepődtem meg, hogy itthon nem is adja semmi (?) mégis annyi lányismerősöm lájkolja FB-n, mint kevés másik sorozatot 😀
a Himym 7x04-ben meg szerepelni fog Jeff Probst, ezt látnom kell 😀
sőt, Roy Hibbert (Pacers center) meg a PnR-ben, az se semmi 😀
több mint 14 éve
Régen találkoztam olyan sorozattal, aminek a következő részére annyira kíváncsi vagyok, hogy hajnal fél ötkor eszembe nem jut aludni, de ez a Dirty Little Whores (PLL 😛) valami kurvajó sorozat. Sokkal gagyibbra számítottam, főleg hogy 4 priti tinicsaj a főszereplő, de abszolút nem béna cucc szvsz. Úgy terveztem, hogy majd beosztom a többi sorozattal, hogy akkorra fejezzem be, amikor folytatódik, de hát 2 nap alatt letudtam a másfél évadot és most k.vaszar, hogy nincs több rész.. Btw. a New Girl-t berendelte a FOX teljes évadra, ráadásul nem 22 hanem 24 részre. Egyébként hiányzott a 102-ből coach, de az új srác se rossz figura, és maga a rész is eléggé bejött. Ha le tudják küzdeni azt az 1-2 percnyi üresjáratot, ami részenként van, simán vezető sorozat lehetne (nem mintha nem darálna így is elég jól).
több mint 14 éve
Survivor 3. rész utánVége újra lett vizes immunity challenge. A kék tábor tűnt most érdekesebbnek, bár az előzetes szerint a kavarás beindul a pirosaknál is. Brandon teljesen kattant, napok kérdése, hogy hazazavarják. Az RI-re meg felesleges szót vesztegetni. Csak értékes perceket veszít a néző a többi játékos megismeréséből. Ez múlt évadban nem hiányzott a zombie-k miatt, de itt azért jól jönne.
több mint 14 éve
ja, meg múlt évad óta a Salvatore ház is az övé papíron 😀Amúgy azt megkérdezném, hogy a MF High School igazgatót nem zavarja, hogy a töritanár 2 diákkal lakik, akikhez a világon semmi köze sincs? 😀 illetve a gyámhivatal nem akar valamit kezdeni a Gilbert gyerekekkel, btw? 😛 na ennyit a bürokráciáról.Höriszabad ország, ott lakik a töritanár, ahol akar 😛 am Elena már elmúlt 18 gondolom az övé lett a ház, ill automatikusan ő lett Jeremy gyámja, tekintve, hogy nem nagyon van más rokonuk (bár arra kíváncsi lennék, hogy miből tartják fent magukat 😀)kristof
az lenne Klaus-nak a legegyszerűbb Elena elfogására, hogy rászabadítja az adóhivatalt.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy azt megkérdezném, hogy a MF High School igazgatót nem zavarja, hogy a töritanár 2 diákkal lakik, akikhez a világon semmi köze sincs? 😀 illetve a gyámhivatal nem akar valamit kezdeni a Gilbert gyerekekkel, btw? 😛 na ennyit a bürokráciáról.Höriszabad ország, ott lakik a töritanár, ahol akar 😛 am Elena már elmúlt 18 gondolom az övé lett a ház, ill automatikusan ő lett Jeremy gyámja, tekintve, hogy nem nagyon van más rokonuk (bár arra kíváncsi lennék, hogy miből tartják fent magukat 😀)
több mint 14 éve
huh. ez is fasza rész volt szerintem, eleve a fényképezése nagyon bejött az epizódnak.A lényeg továbbra is hajrá Caroline, kill'em allHörina én már megnéztem a második részt is, nem volt olyan rossz, bár Candice kisasszony alig játszott benne (cserébe Bonnieról csak pár szó esett és fel se tűnt) ill. ez a szellemtémás fasság is egyre több nyeret ter (sajnos). a hibridek kurvamenők (spoiler! ha sikerülne megcsinálni őket 😀)kristof
Klaus már értem, hogy mit akar. Végülis ez a világuralom dolog még érthető is egy olyan fazontól, aki 1000+ éve született 😀
A ghost whisperer Jeremy geciunalmas, még Bonnie nélkül is, bele se gondolok mi lesz ha visszajön.
Caroline faterját másképpen képzeltem el. Kislánya alapján igazi felvonulásos sztereotíp buzinak 😀 így most megnyugodtam, nem eshet baja A Hősnőnek.
Amúgy azt megkérdezném, hogy a MF High School igazgatót nem zavarja, hogy a töritanár 2 diákkal lakik, akikhez a világon semmi köze sincs? 😀 illetve a gyámhivatal nem akar valamit kezdeni a Gilbert gyerekekkel, btw? 😛 na ennyit a bürokráciáról.
több mint 14 éve
Dexter 6. évad első része eléggé erősre sikeredett, talán az elsőé és a negyediké tetszett még ennyire. Promók alapján féltem ettől a vallásos vonulattól, de a látottak alapján remekül kezelik a témát.
több mint 14 éve
amilyen szarul indult a Supernatural 7x01 olyan jó lett a végére. nagyon tetszik LeviatánCas. nekem ugrott csak be róla Joker karaktere egyből?shawnkaMost hogy mondod, tényleg Jokeres 😀
de ha Castiel, akkor ez a best 😀 :http://www.youtube.com/watch?v=0ESOGHVt0pI
több mint 14 éve
Dexter ötödik évad egyre jobban beindul azért!!! Csak hát, fura, hogy egy hetet várok, mire TV6 leadja és szedhetem 😊
több mint 14 éve
Nathan elmegy? Ezt még nem is hallottam, pedig kb. ezerrel csapok le, ha Misfits hírt látok. De így már nem is igazán érdekel az egész...Denyhttp://www.tv.com/news/robert-sheehan-leaves-misfits-25592/
Megguglizva még sokkal több infót találsz.
Így van, teljesen más a kettő, a Community egy mély, okos sorozat, a MF meg egy "tradicionális" top class comedy.modern family vagy community?braxa88Mindkettő 😊tenorx
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
fuck az összes fordítónak, minden szeméthez csinálnak csak a normális műsorhoz nem 😕peachÍzlés kérdése. Engem pl. a survivor pont nem pörget fel egy picit sem. Ha érdekelne, valami béta feliratot még csinálnék is hozzá, de sokkal több sokkal jöbb van annál 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fuck az összes fordítónak, minden szeméthez csinálnak csak a normális műsorhoz nem 😕peach(inkább köszönd meg, hogy időt és energiát nem spórolva csinálnak máshoz, ha nem tennék azokat se tudnák nézni)
több mint 14 éve
amilyen szarul indult a Supernatural 7x01 olyan jó lett a végére. nagyon tetszik LeviatánCas. nekem ugrott csak be róla Joker karaktere egyből?
több mint 14 éve
fuck az összes fordítónak, minden szeméthez csinálnak csak a normális műsorhoz nem 😕valakinek nincsen valami csoda dugi site-ra tippje, ahol a telibevert survivor évadokhoz lehet magyar feliratot heggeszteni? ha már ádám fia olyan sötét h nem tud normálisan angolul... 😀nincsen hozzá, az angol is ritka 😊
kb 7-8 szériát láttam és annyira de annyira szeretném a többit is... 😀peach
mikronéziához láttam, hogy van, de egyébként nem jellemzőHöri
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Baromi jó volt! Nagyon jól sikerült a második rész. 😂big bang is megnézve, az első nem tetszett annyira, de a második epic volt 😀kristofEgész kellemesen csalódtam benne, elég sokszor nevettünk fel rajta 😊 Második részben azért Raj-ék csókos jelenete elég epic lett ténylegDeny
több mint 14 éve
modern family vagy community?
több mint 14 éve
valakinek nincsen valami csoda dugi site-ra tippje, ahol a telibevert survivor évadokhoz lehet magyar feliratot heggeszteni? ha már ádám fia olyan sötét h nem tud normálisan angolul... 😀nincsen hozzá, az angol is ritka 😊
kb 7-8 szériát láttam és annyira de annyira szeretném a többit is... 😀peach
mikronéziához láttam, hogy van, de egyébként nem jellemző
több mint 14 éve
valakinek nincsen valami csoda dugi site-ra tippje, ahol a telibevert survivor évadokhoz lehet magyar feliratot heggeszteni? ha már ádám fia olyan sötét h nem tud normálisan angolul... 😀kb 7-8 szériát láttam és annyira de annyira szeretném a többit is... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
big bang is megnézve, az első nem tetszett annyira, de a második epic volt 😀kristofEgész kellemesen csalódtam benne, elég sokszor nevettünk fel rajta 😊 Második részben azért Raj-ék csókos jelenete elég epic lett tényleg
több mint 14 éve
nem veszik ki, hanem Wayans-nek van egy másik sorozata amiről azt hitték tuti kasza lesz de kapott még egy évadot, így nyilván abban marad, a new girlbe meg keresnek mást.az unforgettable-re azt mondta a tesóm, hogy ha egy részt láttál, láttad mindet 😀 ez a cím alapján passzoló leírás