NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 683
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 13 éve
baseballra valakinek valami tuti tipp? :rolleyes:
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
NHL- és NBA-rájátszás. :cool:vassadiPfuj... de azért én is próbálkozom majd holnap 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Catania-Lazio szerintem sima X, de a többi tipp tetszik.Bízom a Lazióban, de miattuk teszem meg a második szelvényt, és a Sevillában se vagyok annyira biztos.
Holnap én is teszek 2 szelvényt.Sebii
NHL- és NBA-rájátszás. :cool:
Szerk.: Napoli-Udinesén és Arsenal-Liverpoolon is vendéget érzek (4,50; illetve 4,45), de szerintem nem fogom megtenni egyiket se
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Catania-Lazio szerintem sima X, de a többi tipp tetszik.Holnap én is teszek 2 szelvényt.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
167 Man. City - Man. Utd. V171 Getafe - Sevilla V
173 Almería - Valencia V
174 Real Madrid - Barcelona V
233 Catania - Lazio V
500 -> 32220 Ft
167 Man. City - Man. Utd. V
173 Almería - Valencia V
174 Real Madrid - Barcelona V
240 Haladás - Videoton V
500 -> 9820 Ft
159 Cardiff - Portsmouth H
168 Man. City - Man. Utd., továbbjutás V
228 Aberdeen - Celtic V
500 -> 1730 Ft
több mint 13 éve
Egy BL mix: Real D,Barca D,Inter V,Mu HJoeyPorterdettó csak a zinter is D 😀
aztán majd ebből jön ki az hogy Real V, Shaktar H, Inter D és MU D :/
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Újabb bravúr tőlem:Nekem az ilyen 1.05x német meg spanyol kézilabda bajnokik a kedvenceim 😀
Tegnap megtettem egy 4 meccses tippmixet, a legmagasabb odds 1,5, a többi 1,2-1,3.
A 4 meccsből egy se jött be 😀 Tudom, aki nem tudja a végeredményt, minek fogad 😀Bálesz
több mint 13 éve
Újabb bravúr tőlem:Tegnap megtettem egy 4 meccses tippmixet, a legmagasabb odds 1,5, a többi 1,2-1,3.
A 4 meccsből egy se jött be 😀 Tudom, aki nem tudja a végeredményt, minek fogad 😀
több mint 13 éve
Csak nekem szart be BWIN? Nem engedi egyénileg tétet rakni csak 250-500-1000-2500-5000 Huf 😐HanniMűködik egyéni téttel is
Tegnapi győztes: Győr, Barca, Inter, Sporting
Mai: Lazio, Arsenal, Atletico
Go Jets!
több mint 13 éve
Csak nekem szart be BWIN? Nem engedi egyénileg tétet rakni csak 250-500-1000-2500-5000 Huf 😐
több mint 13 éve
Tesómnak volt ilyen tippmixe: félrerakta, azt akarta megrakni hogy a EURO 2000-en a Belgium-Töröko. meccsen Hakan Sükür nem lő gólt, erre megrakta hogy legalább 2őt lő 8as oddsért - vége 2-0 a törököknek HS 2 góljával 😂 fizetett neki 5ös kötésben 100 Ft-ra 36 ezret.Sztem az a meccs megjósolhatatlan. Nem tennék rá semmit.Aztán még azzal nyersz! :cool:Gabesz92
------------------
Ma írtam egy tippmixet, kiszámoltam kb. 500->50e lenne a nyeremény. Beadom, nézem 115e a nyeremény. Gondoltma elszámoltam, erre itthon veszem észre, h elírtam az egyik meccset -_-
Hnap mehetek ujra... 😀Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ha meg pont azon fog elmenni, agyfaszt fogok kapni 😀Aztán még azzal nyersz! :cool:Gabesz92Real - Tottenham meccsen gondolkozom, a V kimenetelre combos odds van. Vélemény?GogoSztem az a meccs megjósolhatatlan. Nem tennék rá semmit.
------------------
Ma írtam egy tippmixet, kiszámoltam kb. 500->50e lenne a nyeremény. Beadom, nézem 115e a nyeremény. Gondoltma elszámoltam, erre itthon veszem észre, h elírtam az egyik meccset -_-
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Aztán még azzal nyersz! :cool:Real - Tottenham meccsen gondolkozom, a V kimenetelre combos odds van. Vélemény?GogoSztem az a meccs megjósolhatatlan. Nem tennék rá semmit.
------------------
több mint 13 éve
Duff
3 133
Real - Tottenham meccsen gondolkozom, a V kimenetelre combos odds van. Vélemény?GogoSztem az a meccs megjósolhatatlan. Nem tennék rá semmit.
------------------
Hnap mehetek ujra... 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 617
én tegnap nyomtam először live-on fogadást, de nagyon bejön. Szóval itt az ideje bankkártyát csinálnom, mert szerintem itt sokkal jobban/többet lehet kaszálni.HabiPersze, de már hozzászokott az ember a Tippmixhez. 😊
több mint 13 éve
én tegnap nyomtam először live-on fogadást, de nagyon bejön. Szóval itt az ideje bankkártyát csinálnom, mert szerintem itt sokkal jobban/többet lehet kaszálni.
JT Daniels fan
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Nekem is hasonló a stratégiám, egy biztosnak tűnő, ami ha bejön, akkor se megyek le mínuszba, ha a másik két (esetleg három) kockázatosabb szelvényt bukom.
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Általában 3 szelvényt játszok meg egy hétvégén. Egy biztosnak tűnő szelvényt 1,6-2,0 közötti oddsokkal, egy kicsit rizikósabbat, ahol van egy meglepetésszagú meccs. Ezt a kettőt ugyanannyi pénzzel. A harmadikat, az minimális összeggel teszem, ott nem ritka a 3,8-5,0 körüli odds sem.Itt van például a mostani vicces mixem:
Roma - Juve V
Fulham - Blackpool D
Real Sociedad - Hercules H
Lens - Marseille V
Eredő odds: 46,069
Ja meg néha becsúsznak nagyon ajándék oddsok, pl. vagy 3 hete a Parma-Chievo meccsen 3,6-ot fizettek a D-re amit nem lehetett kihagyni nagyobb pénzzel sem.
több mint 13 éve
Eddig 6,5-szeres pénzen állok, mondjuk még nem csinálom olyan régóta.SebiiTehát mondjuk 1000 forintot felneveltél 6500-ra, ha jól értem?
Az remek.
Egy fogadással a tőkéd hány százalékát kockáztatod?
És milyen oddsokat preferálsz?
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Eddig 6,5-szeres pénzen állok, mondjuk még nem csinálom olyan régóta.
több mint 13 éve
Lehet nyereségesen csinálni. Csak nem úgy kell fogadni, mint én régen, hogy bementem a lottózóba és megérzésre.Mennyit nyersz mennyi pénz mozgatásával, ha nem titok?
Mostanában itthon töltöm ki a szelvényeimet, hosszas számolgatás, tabella- és formaböngészés és hírolvasás után. Eddig nyerőben vagyok (kopp-kopp).Sebii
Úgy is jó, ha elárulod, hogy minden 100 forintra amivel fogadsz mennyi az átlaghaszon? 110? 150? 200?
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
én pénzt ugyan nem tettem rá, de a stúdióban a sárga lapot emeltem fel, jelezve, hogy gólt szerzünk, bár én biztonsági megoldásként a holland öngólt is belevettem, sajna nem kaptam érte semmit, pedig a 46. perces gólt annak is vehetnénk 😀
több mint 13 éve
Én hibrid megoldást alkalmazok: utána nézek a formának, a híreket követem, aztán a megérzéseimre hallgatva teszem meg a tétet - ha csak a tutira fogadsz biztosan bukni tudsz sajnos, elég sok a meglepetés. Nekem erre most a legjobb példám az hogy megraktam hogy lőnek gólt a magyarok a hollandok ellen idegenben, 2.30-as odds volt rá.Dettó... fogadás előtt tájékozódom, olvasgatok, sérült listát csekkolom, aztán valahogy mindig sikerül elcseszni. Bár néha azért jön...néha 😀 :cool:Gabesz92Lehet nyereségesen csinálni. Csak nem úgy kell fogadni, mint én régen, hogy bementem a lottózóba és megérzésre.Én is így csinálom. Mégse nyerek f@szt se...Hanni
Mostanában itthon töltöm ki a szelvényeimet, hosszas számolgatás, tabella- és formaböngészés és hírolvasás után. Eddig nyerőben vagyok (kopp-kopp).Sebii
Érdekes dolog ez a sportfogadás...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Dettó... fogadás előtt tájékozódom, olvasgatok, sérült listát csekkolom, aztán valahogy mindig sikerül elcseszni. Bár néha azért jön...néha 😀 :cool:Lehet nyereségesen csinálni. Csak nem úgy kell fogadni, mint én régen, hogy bementem a lottózóba és megérzésre.Én is így csinálom. Mégse nyerek f@szt se...Hanni