NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 13 éve
Kellett nagyon,hogy gólig játsszák a City meccset 😀Benficára miért adtak 2es oddsot... nem értem 😀
Volt egy ilyen kombóm:
MU,City,Real,CSZKA,Benfica,Ajax 😀JoeyPorter
nekem ilyen volt a neten: MU, Benfica, City, CSZKA vagy X, Inter vagy X, Ajax vagy X, Bayern vagy X, Real 10 ójróra 110.
tippmixen: CSZKA, Lille-Inter X, Napoli-Bayern-en nem lesz 3 gól, City, MU, Real, Ajax, Benfica. Ez ugye végül csak a Lille-Interen ment el de már majdnem eldobtam félidőben a Bayernes félidő 1-1 miatt. Utólag azért sajnálom hogy nem hallgattam a megérzésemre mert Intert akartam tenni, csak azért raktam X-et mert nem olyan jók és összehozhattak volna a Lillenek egy gólt. 200 HUFra hozott volna 14700-at... 😐
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Kellett nagyon,hogy gólig játsszák a City meccset 😀 Volt egy ilyen kombóm:
MU,City,Real,CSZKA,Benfica,Ajax 😀
több mint 13 éve
és bazmeg kikapott a GT, kezdem feladni ezt a topikotHöriSose fogadj college focira.
több mint 13 éve
és bazmeg kikapott a GT, kezdem feladni ezt a topikotHöriazon ment el de nem gáz, így is adtál jó tippeket 😉
amit saját magamtól raktam azon meg az Auburn nyert szóval igazad volt 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Én ezeket tettem:Oklahoma State at Texas (Spread) Oklahoma State -7,5
UTEP at Tulane (Spread) UTEP +1,5
Navy at Rutgers (Spread) Rutgers -4
USC at California (Spread) USC -3
Florida State at Duke (Spread) Florida State -13,5
Clemson at Maryland (Spread) Clemson -9
Arizona State at Oregon (Spread) Oregon -14
Oklahoma at Kansas (Spread) Oklahoma -34
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Packers Jets Saints Steelers Okalhoam State LSU Florida State Penn State =5.52
több mint 13 éve
az merésznek tűnik, de ha Trotter megint balfasz lesz, akkor a Gators D lehet összehozza.köszi, én az Auburn helyett a Floridat raktam meg 😀davemayerbwin, csak spreadek vannak, köszi előre is 😀davemayermúlt héten 2 öngólt vágtam, szóval kicsit félve írom be, de
Oklahoma State -7 vs Texas
Georgia Tech -7 vs Virginia
Auburn +2.5 vs FloridaHöri
több mint 13 éve
köszi, én az Auburn helyett a Floridat raktam meg 😀múlt héten 2 öngólt vágtam, szóval kicsit félve írom be, dehonlap?Höribwin, csak spreadek vannak, köszi előre is 😀davemayer
Auburn +2.5 vs FloridaHöri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
FSU vs Duke 1.15bet-at-homemára valami college tipp?davemayerhonlap?Höri
5-6 mérget is vennék rá meccs kéne 😀 Ötletem vannak de kiváncsi vagyok egy insider miket lő be 😊JayB
LSU vs Tennessee 1.10
Alabama vs Ole Miss 1.01 😂
több mint 13 éve
múlt héten 2 öngólt vágtam, szóval kicsit félve írom be, debwin, csak spreadek vannak, köszi előre is 😀davemayermára valami college tipp?davemayerhonlap?Höri
Auburn +2.5 vs Florida
több mint 13 éve
JéBé
7 035
bet-at-homemára valami college tipp?davemayerhonlap?Höri
5-6 mérget is vennék rá meccs kéne 😀 Ötletem vannak de kiváncsi vagyok egy insider miket lő be 😊
több mint 13 éve
bwin, csak spreadek vannak, köszi előre is 😀mára valami college tipp?davemayerhonlap?Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
mára valami college tipp?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
hát a jó szorzójúak közül egyet se tudok, csak 1.30 alattit 😀 de az legalább bejönne.na hogy ez nem fog bejönni az is biztosHörinem is teszem meg kombiba, csak kiemeltem, hogy sztem jó szorzó van rájuk. de ha ennyire értesz hozzá, várom a tippjeid 😛kristof
+ a Hawaii, ami 1.40 a SJSU ellen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na hogy ez nem fog bejönni az is biztosHörinem is teszem meg kombiba, csak kiemeltem, hogy sztem jó szorzó van rájuk. de ha ennyire értesz hozzá, várom a tippjeid 😛
több mint 13 éve
azért én most is várok tippeket, bet-at-home-on 46 meccs van, spread nélkül. amit én néztem eddig:na hogy ez nem fog bejönni az is biztos
cal golden bears - usc trojans 2 for 1.6
pitt panthers - utah utes 2 for 2.9
wake forest - v-tech hokies 2 for 1.3
texas tech - kansas state 1 for 1.6
de 1,1 és 1,3as közötti szorzókra elég sok "biztos" van 😊 ti miket ajánlotok még?kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azért én most is várok tippeket, bet-at-home-on 46 meccs van, spread nélkül. amit én néztem eddig:cal golden bears - usc trojans 2 for 1.6
pitt panthers - utah utes 2 for 2.9
wake forest - v-tech hokies 2 for 1.3
texas tech - kansas state 1 for 1.6
de 1,1 és 1,3as közötti szorzókra elég sok "biztos" van 😊 ti miket ajánlotok még?
több mint 13 éve
na éppen ez az, hogy ennek az Arizónának elméletileg sokkal jobbnak kéne lennie a tavalyi év alapjánleromboltam ma a szobromat eléggéHöriarizonát néztem be. tanulság: 2 fos csapat közül egyikre se rakj 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
leromboltam ma a szobromat eléggéHöriarizonát néztem be. tanulság: 2 fos csapat közül egyikre se rakj 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Na bwinen megvannak a spreadek. Egy ilyet tettem kezdésnek:Penn State izgalmas lesz... Inkább Iowa
Maryland at Georgia Tech
Spread
Tipp: Georgia Tech -14
Arizona State at Utah
Spread
Tipp: Arizona State -4
Iowa at Penn State
Spread
Tipp: Penn State -3,5
Missouri at Kansas State
Spread
Tipp: Kansas State +3Sebii
Go Jets!
több mint 13 éve
nekem ezek tetszenek még:Florida State -10 vs Wake Forest
Arizona -2 vs Oregon State
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Na bwinen megvannak a spreadek. Egy ilyet tettem kezdésnek:Maryland at Georgia Tech
Spread
Tipp: Georgia Tech -14
Arizona State at Utah
Spread
Tipp: Arizona State -4
Iowa at Penn State
Spread
Tipp: Penn State -3,5
Missouri at Kansas State
Spread
Tipp: Kansas State +3