NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 13 éve
azért ezt csinálni zsinórban háááát... minimum megkérdezném az edzői stábot hogy mi az elképzelésük...Texas AM jól leadta a meccset b+...davemayeridei Aggiest látva már ne lepődj meg semmin 😀Deny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Texas AM jól leadta a meccset b+...davemayeridei Aggiest látva már ne lepődj meg semmin 😀
több mint 13 éve
Texas AM jól leadta a meccset b+...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
AZ NCAA-ben kicsit több meglepi van mint a soccerban 😀adam8nem tudom mennyire vagy rendszeres fogadó de nálam ha soccerre fogadok rendszerint az 1.20 vagy a körüli odds viszi. Persze, mindkettőben vannak meglepetések, talán csak azért gondolom hogy a soccerben több mert ott több a meccs.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
vassadi
15 617
a Tulsa neve el van baszva 😀HöriBet365-ön a Georgiát lefordították Grúziának. 😊
több mint 13 éve
köszi Höri, pont az ilyen "tutikat" szeretem, jók ezek az 1,20as oddsok ha elég pénzt raksz rá (persze nem a soccerben mert ott mindig van meglepi) 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
az a baj, hogy a spread nélküli tuti toppjeim may 1.2-t szoktak érni 😀eheti bwinbetclicken lehet simán is fogadni az NCAA-re, ha csak simán kell megrakni miket tudnál ajánlani?davemayer
Georgia -3 vs Florida
Clemson -3.5 vs Georgia TechHöri
Northwestern vs Indiana 1.25
Texas A&M vs Missouri 1.20
Iowa vs Minnesota 1.10
Texas vs Kansas 1.13
Texas Tech vs Iowa State 1.15
a Tulsa neve el van baszva 😀
ami upset lenne, de aránytalanul magas az odds:
Baylor vs Oklahoma State 5.25
Tennessee vs South Carolina 2.45
de mondom, ez a 2 csak hazárdírozni jó
több mint 13 éve
eheti bwinbetclicken lehet simán is fogadni az NCAA-re, ha csak simán kell megrakni miket tudnál ajánlani?
Georgia -3 vs Florida
Clemson -3.5 vs Georgia TechHöri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
fú de remélem, h a Baltimore több, mint egy TD-vel nyerni fog ma este....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát én bet-at-home-on ilyet tettemköcsög illinois, bár ~2 euró így is jött
kansas - kansas st. 2 - 1.2
notre dame - usc 2 - 3.6
purdue - illinois 2 - 1.45
2/3ban, soronként 1.5 euróvalkristof
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Meg is húztam 1800 forinttal + még melléraktam az Oklahoma State-t -6,5-el.megnéztem bwinen mik vannak és ezen nagyon röhögtem:59 - 21Höri
Kansas State -10 vs Kansas. Ennél tutibb tippem sose volt 1.91-ért.Höri
több mint 13 éve
megnéztem bwinen mik vannak és ezen nagyon röhögtem:59 - 21
Kansas State -10 vs Kansas. Ennél tutibb tippem sose volt 1.91-ért.Höri
több mint 13 éve
USC-re 2x-es szorzó van a Notre Dame ellen, ez elég jó nem?JayBmind2 csapat kiszámíthatatlan, sose fogadnék egyikre se
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát én bet-at-home-on ilyet tettemkansas - kansas st. 2 - 1.2
notre dame - usc 2 - 3.6
purdue - illinois 2 - 1.45
2/3ban, soronként 1.5 euróval
több mint 13 éve
JéBé
7 035
USC-re 2x-es szorzó van a Notre Dame ellen, ez elég jó nem?
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Attól függ milyen hosszú távon,lehet olyan hosszú hogy azt már meg sem érem 😊Sporting, Udinese, Tottenham, Hannover 10x szorzó egy 89. percben kapott gólon ment el a Hannover meccsen...civilmanuMiért fogadtok olyan meccsekre, amelyeknek nem tudjátok a végeredményét? Ez így hosszútávon biztos mínuszos lesz.Sobri Jóska
A keddiből így is annyira jöttem ki,hogy a szerda-csütörtök ingyen volt,ráadásul még maradt egy kicsi szombatra is a pluszból 😊
Ha meg olyanra fogadnánk aminek tudjuk előre a végeredményét,akkor elvesztené az egész a feelingjét 😊
több mint 13 éve
megnéztem bwinen mik vannak és ezen nagyon röhögtem:Kansas State -10 vs Kansas. Ennél tutibb tippem sose volt 1.91-ért.
több mint 13 éve
Sporting, Udinese, Tottenham, Hannover 10x szorzó egy 89. percben kapott gólon ment el a Hannover meccsen...civilmanuMiért fogadtok olyan meccsekre, amelyeknek nem tudjátok a végeredményét? Ez így hosszútávon biztos mínuszos lesz.
több mint 13 éve
Sporting, Udinese, Tottenham, Hannover 10x szorzó egy 89. percben kapott gólon ment el a Hannover meccsen...
Go Jets!
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Tegnapi :mad: után itt a mai adag:1:Sporting,Bilbao,Udinese
2😛AOK,Alkmaar,Schalke,Lokomotiv
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Mai tutik:Chelsea,Milan,Barca 0-1ről,Porto,ArsenalSzívem szerint az OM-re tettem volna,de annyira gyengék,hogy nem lehetett kihagyni a 3,30-as szorzót :/
Szerk:egy másik:Shakhtar,Valencia 0-1ről
több mint 13 éve
Ja és a Bruinsnak megazannyát (igen, az összesnek), rajtuk ment el az éjszakai szelvényem, 8 meccs volt rajta... :mad:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal