NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 13 éve
na beregeltem bwinre. Höri ha van valami tuti tipped college football spreadre ne fogd vissza magad 😀Duff3 hete csak szopó tippjeim vannak 😊 köcsög Kansas
több mint 13 éve
Duff
3 133
na beregeltem bwinre. Höri ha van valami tuti tipped college football spreadre ne fogd vissza magad 😀
több mint 13 éve
Olaszokra sose...Hihetetlen, hogy egy gólt nem bírtak berámolni. Oké nem lettem volna milliomos, de holnapi bebaszáshoz jól jött volna a pénz...Asbeeolaszoknál ha barátságos meccs van nemhogy rájuk nem, inkább ellenük szoktam fogadni. Félelmetes hogy mennyire tudnak szarni az egészre... Mondjuk ez már az egész futball közegre jellemző 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Olaszokra sose...Hihetetlen, hogy egy gólt nem bírtak berámolni. Oké nem lettem volna milliomos, de holnapi bebaszáshoz jól jött volna a pénz...
több mint 13 éve
tippmixgyilkos játéknap.ZsocaBears, pats, Blackhawks, Flyers, együtt egy ezressel visszahozta plusszosra a hétvégét, de tényleg nagy meglepik voltak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
😀 turner gill utál engemHöri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
ez érdekes ha én rákattintok bejön az összes meccs de akkor mindegy, köszi a tippeket.Te simán a főhonlapot linkelted be. 😊Schleckmost kattintgassak rá egyesével a meccsekre, hogy mennyi a spread?amit belinkeltem ott az első sor a hendikep, utána az összpontszám és utána a sima eredmény, vagy te nem így láttad?davemayer
igen nagy fos ez a honlap 😊Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Te simán a főhonlapot linkelted be. 😊amit belinkeltem ott az első sor a hendikep, utána az összpontszám és utána a sima eredmény, vagy te nem így láttad?davemayerhttp://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.aspmost kattintgassak rá egyesével a meccsekre, hogy mennyi a spread?
jaja Luck-ot én is néztem, durva 😂davemayer
több mint 13 éve
amit belinkeltem ott az első sor a hendikep, utána az összpontszám és utána a sima eredmény, vagy te nem így láttad?most kattintgassak rá egyesével a meccsekre, hogy mennyi a spread?a héten vannak jók, de adj linket mik vannak mert ezt a honlapot nem látom át.http://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.asp
1.28, hogy Luck kapja a Heismant? Alig éri meg 😊Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
AwesomeNem kell egyesével. Van egy olyan, hogy NCAAF hétvége 14/11 piacok és ott játékpiac.Schleckhttp://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.aspmost kattintgassak rá egyesével a meccsekre, hogy mennyi a spread?
na akkor 2 tipp
Baylor -20.5 vs Kansas (múlt héten megszoptatott a Kansas, de in RG3 we trust)
Nebraska -3 vs Penn State
több mint 13 éve
Nem kell egyesével. Van egy olyan, hogy NCAAF hétvége 14/11 piacok és ott játékpiac.most kattintgassak rá egyesével a meccsekre, hogy mennyi a spread?a héten vannak jók, de adj linket mik vannak mert ezt a honlapot nem látom át.http://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.asp
több mint 13 éve
most kattintgassak rá egyesével a meccsekre, hogy mennyi a spread?http://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.asp4-5 jó kis NCAA tipp a tudoroktól a bet365ről?a héten vannak jók, de adj linket mik vannak mert ezt a honlapot nem látom át.
tegnap nagy kasza volt az NHL-en :cool:davemayer
igen nagy fos ez a honlap 😊
több mint 13 éve
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.asp4-5 jó kis NCAA tipp a tudoroktól a bet365ről?a héten vannak jók, de adj linket mik vannak mert ezt a honlapot nem látom át.
jaja Luck-ot én is néztem, durva 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
4-5 jó kis NCAA tipp a tudoroktól a bet365ről?a héten vannak jók, de adj linket mik vannak mert ezt a honlapot nem látom át.
1.28, hogy Luck kapja a Heismant? Alig éri meg 😊
több mint 13 éve
4-5 jó kis NCAA tipp a tudoroktól a bet365ről?tegnap nagy kasza volt az NHL-en :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tippmixen faszért nem volt kettes hendivel a magyar meccs 😕
több mint 13 éve
Maka
2 760
2011. november. 11127 meccs, másfél órát csemegéztem, sikerült kiválasztani az általam legjobbnak tartott hármas, indoklást nem írnék, még pihenem a Fridge első napját. 😀
-
Tulsa Golden Hurricane - Arkansas-Little Rock Trojans
Golden Hurricane -12.5 @1.90 (bet365)
-
Texas Tech Red Raiders - Troy Trojans
Trojans +13.5 @1.90 (bet365)
-
USC Trojans - CSU Northridge Matadors
Trojans -17.5 @1.90 (bet365)
Ez ma egy ilyen trójai nap, tök véletlenül. 😀 Szemeztem még a BYU-val, de ki-ki meccsnek tűnik. Külföldiek a Purdue ellenfelét, a Northern Illinois-t ajánlgatják, de utálok azért izgulni, hogy ne verjenek valakit teljesen tönkre. Plusz underdogot csak akkor rakok, ha látom esélyét, hogy a meccset is megnyerjék.
Jó lenne ma átfordulni a pozitív tartományba. :cool:
NCAA 0-1-1 -1.00
több mint 13 éve
Maka
2 760
Wildcats -8.0 @1.83 :rolleyes: Jordin Mayes megint fasza sparkplug volt, el is mentek miatta 10 fölött, a végén viszont ismét büntettek a fos büntetőzéssel, Solomon Hill kettőt dobhatott 2 másodperccel a vége előtt +7-nél, természetesen felezte, marad a push. 😊 😕
Holnap körülbelül 120 meccs lesz, lehet majd csemegézni.
NCAA 0-1-1 -1.00
több mint 13 éve
Maka
2 760
2011. november. 9-
Arizona Wildcats - Duquesne Dukes
Wildcats -8.0 @1.83 (bet365)
Négy meccset játszanak le ma.
A Miss. St. engem nem győzött meg, az EKU-t húsz felett kellett volna verniük, az Akron pedig egy kiegyensúlyozott csapat a MAC-ben, őket raknám, de a szezon elején nem fogok bizonytalan underdogra ülni idegenben.
A Johnnies hendije tetszik, de egyelőre nem tudom eldönteni, hogy a William & Mary első vagy a második félidei teljesítményük volt az igazi. Ha a második, akkor megértem, hogy miért kiáltják ki őket Top30-as csapatnak, nagyon aktívak voltak a védő oldalon, a lerohanásokat pedig megállíthatatlanul vezették. Valószínűleg tönkreverik a Lehigh-t is.
A Texas A&M meccsre a hendi megnézése nélkül azt mondtam, hogy ez egy 20 pontos derbi, voilá, 20.5 ponton csücsül a spread, nem vállalom be, hogy a cserék megint elaludjanak a végén.
Maradtak ismét a vadmacskák. Annyi előnyöm származott az első meccsből, hogy rajtam kívül sokan szoptak el a hendivel, nem is meglepetés, hogy a public a Dukes oldalára fogad most (csordogál is le a hendi, 10-ről indult), a birkák viszont azt nem tudják, hogy a Crusadersnél talán gyengébb játékot képvisel a Duquesne. A Wildcatset Kevin Van Wijk terrorizálta az első derbin, nem nagyon tudták fogni a hollandot, szerencsére a Dukesnak nincsen konstans király magasembere - illetve van, a 7'1 magas Abele, de ő elvileg majd csak november 20-tól játszhat valamilyen procedúra miatt.
Chol, Perry és Hill dominálhatja a festéket, ha pedig a Turner-Fogg-Johnson trió hasonló meccset hoz le, mint tették hétfőn, akkor ezt a meccset a hendi duplájával kéne nyerniük.
NCAA 0-0-1 -1.00
több mint 13 éve
Bills-Jets 2,2 Raiders-Broncos 3,9 Titans-Bengals 2,1 és Eagles-Bears 3,9Kombinálva nem mertem megtenni csak 2/4 system-ben.
De azért így is jól esett. 😀
több mint 13 éve
na, ha iktriad meglátja, hogy leszólod a kedvenc egyetemét, kitagad 😛HöriNCAA kosárban csak egy csapat létezik számomra. Coach K és mindenkori fiai(no nem Coach K, sokkal inkább Grant Hill miatt).
több mint 13 éve
Maka
2 760
Wildcats -12.0 @1.71 :/ Lapos első félidő után daráltak a másodikban, mentek hússzal is, de a cserék nem tudták tartani a hendimet, a Valponak beesett néhány tripla a végére, a büntetőket pedig megjósoltan nem dobta be a Cats. 73-64 lett a vége.
több mint 13 éve
na, ha iktriad meglátja, hogy leszólod a kedvenc egyetemét, kitagad 😛CBB-re én tuti nem fogadnék ilyenkor. Hosszú az idény, inkább szerzek némi benyomást az erőviszonyokról, aztán utána lehet a kukába dobálni a pénzt.
Más:
hétvégén lesz Nebraska - Penn State fottball, ahol a PSU a magasabra rangsorolt, ergo igen jó pénzt fogok nyerni a Huskers SIMA diadalával.