NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Indul az NCAA szezon ma hajnalban, úgyhogy ideje nekilátni fogadni. 😊 A legjobban az jár, aki egész évben ellenem fogad. 😀

2011. november. 7.

-
Arizona Wildcats - Valparaiso Crusaders

Wildcats -12.0 @1.71 (bet365)

Derrick Williams kiválása nagy visszaesésnek tűnhet, de a Zona minden rangsorban a top20 között van. A Pac-10-t idén is nyerniük kéne, habár az előszezonban nem egy lebőgésük volt - ez talán lehet motiváltság is a nyitómeccsre. Tavaly hazai pályán egyetlen egyszer sem kaptak ki, ezt a sorozatot pedig ma könnyedén folytathatják. A Crusaders a Horizon Leagueben vitézkedik, tavaly felemás sikerrel, kiemelt csapattal tavaly kétszer mérkőztek meg, mind a kétszer 18 pont fölötti zakóval zártak (a Jayhawkstól 35 ponttal kaptak ki).

Aggályaim: A Cats one man show helyett csapatjátékot akar idén futtatni, ebben kulcsszerepe lesz a másodéves dobóhátvédnek Kyle Foggnak, aki a nyáron több mint 40000 tempót dobott, hogy fejlessze nem túl kiegyensúlyozott kinti dobását. Ha ő nem teljesít jól, akkor a tipp könnyen mehet a lecsóba. A másik problémám a Cats büntetőzése, ami a top25 kiemelt csapatok közül messze a legszarabb, ha a meccs nem torkollik blowoutba és a végén büntetőkkel kell fagyasztani a győzelmet, akkor könnyen gondban lehetnek (ez most a hendikepptől függetlenül).

A fogadóirodáknál jelenleg 13.5 pontos favorit a Wildcats, én óvatos jeromosként vettem 1.5 pontot.

A másik két derbin is a hazai favoritot lovagolnám, habár a St. John's-tól nem igazán tudom mit lehetne várni, tavalyról egy játékosuk tér csak vissza, bár a szakértők szerint a teljesen friss keretüknek is picsáznia kéne az amúgy is sérülésekkel bajlódó nem túl jegyzett William & Mary-t.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 365 — No 1 Zhang Yufei fan
Sztem az NHL-nél is azért a bukiknak rengeteg adatuk/statisztikájuk van.. és nem vagyok benne biztos, hogy ott ilyen egyszerű dolgokkal lehetne fix nyerőzni. Major sportokban nem igazán hiszek, legalábbis észak-amerikai/nagyobb interenetes oldalakon fogadva biztos nem... magyar postán, a tippmix-es oddsoknál lehet félreárazás.

Én most kifejezetten az olyan apróbb sportokra gondoltam, mint a biatlon, krikett, golf (habár ez az abszolút lutri), ahol időnként a fogadó legálisan is információelőnyben lehet a fogadóirodával szemben saját szakértelme folytán.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 260 — Steelers fan
Hokimeccsekkel is jól lehet hozni, egyáltalán nem értek hozzá, annyit szoktam megtenni hogy nem lesz döntetlen, 10 meccsből 9-en tuti nincs.JayB
jó neked én akármikor teszek hokira az esetek 80%ban X lesz 😀kristof
nhl-ben a döntetlen a kifizetődő ha nem száll el az ember agya. Egy csapat átlagosan minden 4. meccse X. (ill. pár éve még ezt az átlagot hozták, gondolom sokat nem változott azóta) Erre azért már lehet alapozni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hokimeccsekkel is jól lehet hozni, egyáltalán nem értek hozzá, annyit szoktam megtenni hogy nem lesz döntetlen, 10 meccsből 9-en tuti nincs.JayB
jó neked én akármikor teszek hokira az esetek 80%ban X lesz 😀
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Hokimeccsekkel is jól lehet hozni, egyáltalán nem értek hozzá, annyit szoktam megtenni hogy nem lesz döntetlen, 10 meccsből 9-en tuti nincs.
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 365 — No 1 Zhang Yufei fan
Azokon a területeken kell fogadni, ahol előnyöd van a fogadóirodával szemben.. vagy többet tudsz (belsős infó/bunda), vagy nagyon pici rétegsportra - erre talán a téli olimpia és a magyar tippmix volt jó példa 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
13-10

a KURVA anyjukat nem basszéák sdzívenHöri
Sose fogadj olyan meccsre, aminek nem tudod a végeredményét.Sobri Jóska
Ezt Kenesei Zoltántól idézted? 😀Bazzani
Ez a sportfogadás első aranyszabálya.
Egyébként lutri az egész, és hosszútávon csak veszíthetsz rajta.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
13-10

Ezt Kenesei Zoltántól idézted? 😀

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
13-10

😀 😀 😀

|
több mint 13 éve
13-10

Sose fogadj olyan meccsre, aminek nem tudod a végeredményét.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
13-10

a KURVA anyjukat nem basszéák sdzíven

több mint 13 éve
minden héten érdemes fogadni a Kansas meccsre, úgy is kikapnak harminccal legalább.

Iowa State -14 most a spread, sima liba.

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
már kezdtem írni, h lszi az 5-ös lottó számokat is, de aztán rájöttem a turpisságra... 😀Divat
nem tudom de szólhatna nekem pár Milan játékos hogy mikor akarnak nyerni és mikor nem mert egyszerűen nevetséges volt ami alibit a pályán előadtak. Lehet h ma fogadtam soccerre utoljára, vicc lett ez a sportág ebből a szempontból (is)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
már kezdtem írni, h lszi az 5-ös lottó számokat is, de aztán rájöttem a turpisságra... 😀

|
több mint 13 éve
szerintetek ma nyerhet ezek közül mind: Milan, Barca, Chelsea, Arsenal, Valencia?davemayer
szerintem a Milan nem nyer 😀tüsi91
aha... köszi...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
szerintetek ma nyerhet ezek közül mind: Milan, Barca, Chelsea, Arsenal, Valencia?davemayer
szerintem a Milan nem nyer 😀
több mint 13 éve
szerintetek ma nyerhet ezek közül mind: Milan, Barca, Chelsea, Arsenal, Valencia?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Szerintem, ha mindenki beírná, hogy szerinte mire nem szabad fogadni, igencsak leszűkülne a még fogadható sportesemények spektruma. 😊tüsi91
Arra érdemes fogadni, aminek tudod a végerdményét. Nyilvánvaló.

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szerintem, ha mindenki beírná, hogy szerinte mire nem szabad fogadni, igencsak leszűkülne a még fogadható sportesemények spektruma. 😊
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 897
Ez a kedvencem, amikor az utolsó meccsen megy el a 500->30e-s szelvény. Pusztuljon el az Eintracht Frankfurt... :mad:Duff
Sose fogadj német bajnokira.Sobri Jóska
hát még mindig jobb mint az orosz.... emlékszem mikor a Dinamo Moszkván a 95. percben ment el egy hasonló tippmixem.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Ez a kedvencem, amikor az utolsó meccsen megy el a 500->30e-s szelvény. Pusztuljon el az Eintracht Frankfurt... :mad:Duff
Sose fogadj német bajnokira.

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Ez a kedvencem, amikor az utolsó meccsen megy el a 500->30e-s szelvény. Pusztuljon el az Eintracht Frankfurt... :mad:
több mint 13 éve
elbaszta a GT idén már másodszor az egészet.

nagyon elegem van belőlük

több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 260 — Steelers fan
Texas AM jól leadta a meccset b+...davemayer
idei Aggiest látva már ne lepődj meg semmin 😀Deny
No hát én meglepődtem. Mondjuk így sem lett minuszos, de azért jól esett volna....
több mint 13 éve
az Iowa is elbaszta, szép 😀

de a 2 spreades még él, az a lényeg.