NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Megraktam délután a Wozniacki,Anderson duót,hogy le tudjam venni a beinvesztált lóvém az unibetről 😀 Szerencsére 3500ből lett is gyors 5200 úgy hogy le is kaptam azt,és nyomom is fel bet at home-ra 😊
több mint 13 éve
jó, majd ha véglegesek a spreadek, akkor végignézem mi a kínálat 😊Hétvégére is jöhetne egy(két) ilyen tuti!Bazzanihát most a spreadek miatt mind a 81 elég húzós, de ha egyet kéne választani, én ezt tenném:11-gyel nyert a Texas Tech 😊Höri
Texas Tech -6.5 vs KansasHöri
több mint 13 éve
tavaly egyszer megraktam 8 hendikeppes meccset kombiban és csak egyen ment el - azóta 4es kötésben játszom úgy egész korrekten hoz 😀Brutális kombókat összelehet dobni NCAA-ből, szinte minden héten nyerek vele pedig még csak nem is vagyok nagy szakértő 😊JayB11-gyel nyert a Texas Tech 😊HöriHétvégére is jöhetne egy(két) ilyen tuti!Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Brutális kombókat összelehet dobni NCAA-ből, szinte minden héten nyerek vele pedig még csak nem is vagyok nagy szakértő 😊Hétvégére is jöhetne egy(két) ilyen tuti!Bazzanihát most a spreadek miatt mind a 81 elég húzós, de ha egyet kéne választani, én ezt tenném:11-gyel nyert a Texas Tech 😊Höri
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Most a tokyoi és pekingi ATP-re fogadok, azok is szépen hozzák a pénzt eddig.Hétvégére is jöhetne egy(két) ilyen tuti!Bazzanihát most a spreadek miatt mind a 81 elég húzós, de ha egyet kéne választani, én ezt tenném:11-gyel nyert a Texas Tech 😊Höri
Höri kössz a tippet. 😊
több mint 13 éve
Hétvégére is jöhetne egy(két) ilyen tuti!11-gyel nyert a Texas Tech 😊HöriMost viszont rengeteg college focira lehet fogadni. Ötletek?Sebiihát most a spreadek miatt mind a 81 elég húzós, de ha egyet kéne választani, én ezt tenném:
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Na hát ez fasza...Most töltöttem az unibetre,mert eddig ezen fogadtam az nfl-re,de most nézem,hogy kivették az egészet a kínálatból :mad: Ti melyik "irodánál" vagytok?JoeyPorterbet-at-home
Voltam bet365-ön de ez most jobban bejön.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Na hát ez fasza...Most töltöttem az unibetre,mert eddig ezen fogadtam az nfl-re,de most nézem,hogy kivették az egészet a kínálatból :mad: Ti melyik "irodánál" vagytok?
több mint 13 éve
11-gyel nyert a Texas Tech 😊Most viszont rengeteg college focira lehet fogadni. Ötletek?Sebiihát most a spreadek miatt mind a 81 elég húzós, de ha egyet kéne választani, én ezt tenném:
több mint 13 éve
Most viszont rengeteg college focira lehet fogadni. Ötletek?Sebiihát most a spreadek miatt mind a 81 elég húzós, de ha egyet kéne választani, én ezt tenném:
Texas Tech -6.5 vs Kansas
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Most viszont rengeteg college focira lehet fogadni. Ötletek?
több mint 13 éve
Washington 31 - 23 CalVégre megjött a mastercardom, úgyhogy mehet a bwin. Valakinek valami tuti tipp? 😊Sebiiaz komoly, hogy 1 college meccsre lehet fogani összesen 😀
rakd meg a Washingtont homerségből 1.91-értHöri
több mint 13 éve
Végre megjött a mastercardom, úgyhogy mehet a bwin. Valakinek valami tuti tipp? 😊Sebiiaz komoly, hogy 1 college meccsre lehet fogani összesen 😀
rakd meg a Washingtont homerségből 1.91-ért
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Végre megjött a mastercardom, úgyhogy mehet a bwin. Valakinek valami tuti tipp? 😊Sebiijah, Gyula Vettelre veri. Ez tuti. 😀.
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Végre megjött a mastercardom, úgyhogy mehet a bwin. Valakinek valami tuti tipp? 😊
több mint 13 éve
Van olyan magyar sportfogadó oldal ahol a simább NCAA meccsekre is lehet handicap nélkül tenni?JayBnincsen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyáltalán van magyar sportfogadó oldal? 😀 bet-at-home-on egyébként biztos, hogy van, régen én is ott játszottam 😉
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Van olyan magyar sportfogadó oldal ahol a simább NCAA meccsekre is lehet handicap nélkül tenni?
több mint 13 éve
Női foci vb: 6.5-ös oddsa van a franciák győzelmének a németek ellen. A németeknél játszik egy csomó olyan, aki eddig nem játszott és a meccs előtt nyilatkozta az edzőjük, hogy nekik jobb ellenfél lenne a másik csoport elsője, Anglia. Az az egy kár, hogy a döntetlen is jó nekik, de én egy kétesélyessel megtettem a németeket. De biztosat nem ígérek. 😊
szerk: Hopsz, úgy tűnik nem jön be. 😀
több mint 13 éve
Kb. mindennap játszik mindenki, szóval ez ne lepjen meg 😊 a mai matchup különösen kedvező a Philsnek, ezen a téren jó az ízlésed 😀de gyökér vagyok most látom hogy játszik ma a Phillies. Akkor vedd úgy hogy nem szóltam.Épp hogy kedvem támadt egy kis baseball nézésre, de úgy hogy nincs kiért szorítani nem látom értelmét 😀eaglesmcnabbMondjad melyik meccset akarod nézni és akkor mondhatok róla valamit ha csak ennek látod értelmét 😛Rajna
Mondjuk a szabályokat nem vágom, de valahol el kell kezdeni 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
de gyökér vagyok most látom hogy játszik ma a Phillies. Akkor vedd úgy hogy nem szóltam.Mondjad melyik meccset akarod nézni és akkor mondhatok róla valamit ha csak ennek látod értelmét 😛RajnaMiért fogadsz olyan sportra amiről lövésed sincs? Ezt sosem értettem, egyrészt nem lehetsz biztos a tippek helyességében, másrészt elveszik az az élvezet, hogy te tudtál valami frankót, harmadrészt nem is nézed azt az eseményt, ergo a meccs közbeni extraizgalom sincs meg. Én pedig pont ezért a háromért fogadok :ÖRajnaÉpp hogy kedvem támadt egy kis baseball nézésre, de úgy hogy nincs kiért szorítani nem látom értelmét 😀eaglesmcnabb
Mondjuk a szabályokat nem vágom, de valahol el kell kezdeni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Mondjad melyik meccset akarod nézni és akkor mondhatok róla valamit ha csak ennek látod értelmét 😛Épp hogy kedvem támadt egy kis baseball nézésre, de úgy hogy nincs kiért szorítani nem látom értelmét 😀eaglesmcnabbbaseballra valakinek valami tuti tipp? :rolleyes:eaglesmcnabbMiért fogadsz olyan sportra amiről lövésed sincs? Ezt sosem értettem, egyrészt nem lehetsz biztos a tippek helyességében, másrészt elveszik az az élvezet, hogy te tudtál valami frankót, harmadrészt nem is nézed azt az eseményt, ergo a meccs közbeni extraizgalom sincs meg. Én pedig pont ezért a háromért fogadok :ÖRajna
több mint 13 éve
Épp hogy kedvem támadt egy kis baseball nézésre, de úgy hogy nincs kiért szorítani nem látom értelmét 😀baseballra valakinek valami tuti tipp? :rolleyes:eaglesmcnabbMiért fogadsz olyan sportra amiről lövésed sincs? Ezt sosem értettem, egyrészt nem lehetsz biztos a tippek helyességében, másrészt elveszik az az élvezet, hogy te tudtál valami frankót, harmadrészt nem is nézed azt az eseményt, ergo a meccs közbeni extraizgalom sincs meg. Én pedig pont ezért a háromért fogadok :ÖRajna
NCAA-t is így kezdtem el, a VT volt az első csapat akire fogadtam 17 pontos félidei hátrányból fordítottak, azóta VT fan-nek
tartom magam 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
baseballra valakinek valami tuti tipp? :rolleyes:eaglesmcnabbMiért fogadsz olyan sportra amiről lövésed sincs? Ezt sosem értettem, egyrészt nem lehetsz biztos a tippek helyességében, másrészt elveszik az az élvezet, hogy te tudtál valami frankót, harmadrészt nem is nézed azt az eseményt, ergo a meccs közbeni extraizgalom sincs meg. Én pedig pont ezért a háromért fogadok :Ö