NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Megraktam délután a Wozniacki,Anderson duót,hogy le tudjam venni a beinvesztált lóvém az unibetről 😀 Szerencsére 3500ből lett is gyors 5200 úgy hogy le is kaptam azt,és nyomom is fel bet at home-ra 😊

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hát most a spreadek miatt mind a 81 elég húzós, de ha egyet kéne választani, én ezt tenném:

Texas Tech -6.5 vs KansasHöri
11-gyel nyert a Texas Tech 😊Höri
Hétvégére is jöhetne egy(két) ilyen tuti!Bazzani
jó, majd ha véglegesek a spreadek, akkor végignézem mi a kínálat 😊

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 750 — "Grammar maci"
Brutális kombókat összelehet dobni NCAA-ből, szinte minden héten nyerek vele pedig még csak nem is vagyok nagy szakértő 😊JayB
tavaly egyszer megraktam 8 hendikeppes meccset kombiban és csak egyen ment el - azóta 4es kötésben játszom úgy egész korrekten hoz 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
hát most a spreadek miatt mind a 81 elég húzós, de ha egyet kéne választani, én ezt tenném:

Brutális kombókat összelehet dobni NCAA-ből, szinte minden héten nyerek vele pedig még csak nem is vagyok nagy szakértő 😊
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526

Most a tokyoi és pekingi ATP-re fogadok, azok is szépen hozzák a pénzt eddig.
Höri kössz a tippet. 😊
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Most viszont rengeteg college focira lehet fogadni. Ötletek?Sebii

Hétvégére is jöhetne egy(két) ilyen tuti!

több mint 13 éve
Na hát ez fasza...Most töltöttem az unibetre,mert eddig ezen fogadtam az nfl-re,de most nézem,hogy kivették az egészet a kínálatból :mad: Ti melyik "irodánál" vagytok?JoeyPorter
bet-at-home

Voltam bet365-ön de ez most jobban bejön.
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Na hát ez fasza...Most töltöttem az unibetre,mert eddig ezen fogadtam az nfl-re,de most nézem,hogy kivették az egészet a kínálatból :mad: Ti melyik "irodánál" vagytok?

több mint 13 éve

11-gyel nyert a Texas Tech 😊

több mint 13 éve

Texas Tech -6.5 vs Kansas

több mint 13 éve
Most viszont rengeteg college focira lehet fogadni. Ötletek?
több mint 13 éve
Végre megjött a mastercardom, úgyhogy mehet a bwin. Valakinek valami tuti tipp? 😊Sebii
az komoly, hogy 1 college meccsre lehet fogani összesen 😀

rakd meg a Washingtont homerségből 1.91-értHöri
Washington 31 - 23 Cal

több mint 13 éve
Végre megjött a mastercardom, úgyhogy mehet a bwin. Valakinek valami tuti tipp? 😊Sebii
az komoly, hogy 1 college meccsre lehet fogani összesen 😀

rakd meg a Washingtont homerségből 1.91-ért

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
jah, Gyula Vettelre veri. Ez tuti. 😀.
több mint 13 éve
Végre megjött a mastercardom, úgyhogy mehet a bwin. Valakinek valami tuti tipp? 😊
több mint 13 éve
Van olyan magyar sportfogadó oldal ahol a simább NCAA meccsekre is lehet handicap nélkül tenni?JayB
nincsen

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyáltalán van magyar sportfogadó oldal? 😀 bet-at-home-on egyébként biztos, hogy van, régen én is ott játszottam 😉
több mint 13 éve
Van olyan magyar sportfogadó oldal ahol a simább NCAA meccsekre is lehet handicap nélkül tenni?
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Női sportokra nem szabad fogadni. 😊

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Női foci vb: 6.5-ös oddsa van a franciák győzelmének a németek ellen. A németeknél játszik egy csomó olyan, aki eddig nem játszott és a meccs előtt nyilatkozta az edzőjük, hogy nekik jobb ellenfél lenne a másik csoport elsője, Anglia. Az az egy kár, hogy a döntetlen is jó nekik, de én egy kétesélyessel megtettem a németeket.
De biztosat nem ígérek. 😊

szerk: Hopsz, úgy tűnik nem jön be. 😀

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Épp hogy kedvem támadt egy kis baseball nézésre, de úgy hogy nincs kiért szorítani nem látom értelmét 😀eaglesmcnabb
Mondjad melyik meccset akarod nézni és akkor mondhatok róla valamit ha csak ennek látod értelmét 😛Rajna
de gyökér vagyok most látom hogy játszik ma a Phillies. Akkor vedd úgy hogy nem szóltam.
Mondjuk a szabályokat nem vágom, de valahol el kell kezdeni 😀eaglesmcnabb
Kb. mindennap játszik mindenki, szóval ez ne lepjen meg 😊 a mai matchup különösen kedvező a Philsnek, ezen a téren jó az ízlésed 😀

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Miért fogadsz olyan sportra amiről lövésed sincs? Ezt sosem értettem, egyrészt nem lehetsz biztos a tippek helyességében, másrészt elveszik az az élvezet, hogy te tudtál valami frankót, harmadrészt nem is nézed azt az eseményt, ergo a meccs közbeni extraizgalom sincs meg. Én pedig pont ezért a háromért fogadok :ÖRajna
Épp hogy kedvem támadt egy kis baseball nézésre, de úgy hogy nincs kiért szorítani nem látom értelmét 😀eaglesmcnabb
Mondjad melyik meccset akarod nézni és akkor mondhatok róla valamit ha csak ennek látod értelmét 😛Rajna
de gyökér vagyok most látom hogy játszik ma a Phillies. Akkor vedd úgy hogy nem szóltam.
Mondjuk a szabályokat nem vágom, de valahol el kell kezdeni 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
baseballra valakinek valami tuti tipp? :rolleyes:eaglesmcnabb
Miért fogadsz olyan sportra amiről lövésed sincs? Ezt sosem értettem, egyrészt nem lehetsz biztos a tippek helyességében, másrészt elveszik az az élvezet, hogy te tudtál valami frankót, harmadrészt nem is nézed azt az eseményt, ergo a meccs közbeni extraizgalom sincs meg. Én pedig pont ezért a háromért fogadok :ÖRajna
Mondjad melyik meccset akarod nézni és akkor mondhatok róla valamit ha csak ennek látod értelmét 😛

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Épp hogy kedvem támadt egy kis baseball nézésre, de úgy hogy nincs kiért szorítani nem látom értelmét 😀
NCAA-t is így kezdtem el, a VT volt az első csapat akire fogadtam 17 pontos félidei hátrányból fordítottak, azóta VT fan-nek
tartom magam 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Miért fogadsz olyan sportra amiről lövésed sincs? Ezt sosem értettem, egyrészt nem lehetsz biztos a tippek helyességében, másrészt elveszik az az élvezet, hogy te tudtál valami frankót, harmadrészt nem is nézed azt az eseményt, ergo a meccs közbeni extraizgalom sincs meg. Én pedig pont ezért a háromért fogadok :Ö