NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 13 éve
Sobri, ismerek olyat, aki hosszútávon nyomja és pozitívban van. Igaz ritka az ilyen 😀
több mint 13 éve
Lehet, hogy már mondtam, arra szabad aminek tudod a végeredményét.Bajnokok Ligájára nem szabad fogadni.Sobri Jóskalassan úgy érzem, hogy rövidebb az a lista, amire szabad 😀Hurka
Egyébként hosszútávon biztos negatív lesz az EV.
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Hol az a lista amire szabad? 😀Bajnokok Ligájára nem szabad fogadni.Sobri Jóskalassan úgy érzem, hogy rövidebb az a lista, amire szabad 😀Hurka
több mint 13 éve
Bajnokok Ligájára nem szabad fogadni.Sobri JóskaDehogynem, csak okosan kell csinálni, mint én. MU esetén arra fogadtam, hogy nem veszít, Inter esetén szintén, mellé jött a Real haza win, plusz két alapvetően sima NCAA kosár meccs (az más kérdés, hogy mákom volt, a Pitt Panthers az esélyeinek megfelelően éppen 4 ponttal nyert). Jó, nem nagy így az odds, de azért a 2.25 se rossz kb.
több mint 13 éve
Bajnokok Ligájára nem szabad fogadni.Sobri Jóskalassan úgy érzem, hogy rövidebb az a lista, amire szabad 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Fergussont se értem hogy miért ezt a kivénhedt alkesz Bolgár köcsögöt kezdeti Chicharitoval szemben, el is vitte a mixem... 😕
több mint 13 éve
"Kedves civilmanu, mondja el, miért utálja a Bajnokok Ligáját?""2011.09.14. Benfica - Manchester United 1-1
2011.09.27. Manchester United - Basel 3-3
2011.11.02. Benfica - Basel 1-1
2011.11.22. Machester United - Benfica 2-2
Többet nem akarok elmondani, kérem kapcsojja ki."
Go Jets!
több mint 13 éve
http://sportgeza.hu/mindenidok/2011/11/22/1_eurora_nyert_676_ezret_19_meccsel/vadibandimáltai az IP-m? nem ? kár :/ 😀
MU, Real (akár 2-3al is sztem), Lyon 1X, Basel X2, Inter X2, Bayern, City X2. Ezek mára nálam.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
inkább a giants... mekkora egy fos, kész...Meg az Eagles is 😛DenyBaltimore, Jax, GB, Mia, OAK, DAL, Frisco, Rams, Falcons, Bears(...), Giants, NE. És ez mind be is fog jönni 😀davemayerJAX és a Rams jól elcseszte...davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Meg az Eagles is 😛Baltimore, Jax, GB, Mia, OAK, DAL, Frisco, Rams, Falcons, Bears(...), Giants, NE. És ez mind be is fog jönni 😀davemayerJAX és a Rams jól elcseszte...davemayer
több mint 13 éve
Baltimore, Jax, GB, Mia, OAK, DAL, Frisco, Rams, Falcons, Bears(...), Giants, NE. És ez mind be is fog jönni 😀davemayerJAX és a Rams jól elcseszte...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
így egyben nem raktam meg de a bet365ön most 72,44 lenne 😉500-ra lottó ötös 😀Gabesz92Baltimore, Jax, GB, Mia, OAK, DAL, Frisco, Rams, Falcons, Bears(...), Giants, NE. És ez mind be is fog jönni 😀davemayerSzép sor 😀 Mekkora szorzó jött erre így ki? 😀Deny
na MOST megraktam 😂 😂 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
500-ra lottó ötös 😀Baltimore, Jax, GB, Mia, OAK, DAL, Frisco, Rams, Falcons, Bears(...), Giants, NE. És ez mind be is fog jönni 😀davemayerSzép sor 😀 Mekkora szorzó jött erre így ki? 😀Deny
több mint 13 éve
Baltimore, Jax, GB, Mia, OAK, DAL, Frisco, Rams, Falcons, Bears(...), Giants, NE. És ez mind be is fog jönni 😀davemayerSzép sor 😀 Mekkora szorzó jött erre így ki? 😀
több mint 13 éve
Baltimore, Jax, GB, Mia, OAK, DAL, Frisco, Rams, Falcons, Bears(...), Giants, NE. És ez mind be is fog jönni 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
köcsög kansasde a lúvill bejött igen simán 😀
és a miami is nyert 6-3-ra
több mint 13 éve
na, akkor sem unom meg, és most se hagyom ki 😀Sejthetnek valamit, szünetben 0-44 az Aggiesnek 😀
Kansas +31 vs Texas A&M 😀 olyan szépen fejlődnek, majdcsak nem kapnak ki ennyivel. Bár a Kansasről van szó, ergo tuti ki fognak velem baszni.
Höri
több mint 13 éve
na, akkor sem unom meg, és most se hagyom ki 😀Kansas +31 vs Texas A&M 😀 olyan szépen fejlődnek, majdcsak nem kapnak ki ennyivel. Bár a Kansasről van szó, ergo tuti ki fognak velem baszni.
Plusz az eheti kínálat sokkal faszább, mint az előző X hét. Lehet csak azért gondolom így mert többet láttam a csapatokból.
Louisville +1 vs UConn. Ha nem jön be, JJ hibája. Mondjuk big east, itt se lepődök meg semmin, de nem véletlen 1 pont a spread.
Miami (FL) +1 vs South Florida
Vanderbilt -1.5 vs Tennessee
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Tudom,azért írtam,hogy a 3. fogadásomnál sült be :/Valaha be akartam fizetni, így meg plusz 5 euró lehet kellő motiváló. Most nézegettem foci téren, ahogy nézem college is spread nélkül fogadható, ami egész jó így.Bet-at-home oldalról tudtok jót, rosszat mondani? Mert tegnap nyomdában ilyen kuponokat fűztünk, aztán hoztam belőle párat, és jár ingyen 5 ojró mindegyik után, még befizetés nélkül is 😊DenyÉn azon vagyok,nekem semmi gondom vele.A kifizetés is gyors,csak ezt az 5 eurós jegyeket nehéz kipörgetni,nekem a nemzeti sportban volt egy,de kb 3. fogadásomnál besült 😕JoeyPorter
Egyébként elvileg kifizetni akkor fogják az 5 eurót, ha legalább 3-szor a kifizetés előtt 1.5-ös szorzóval megforgatom az 5 euró értékét bármire.Deny
több mint 13 éve
Valaha be akartam fizetni, így meg plusz 5 euró lehet kellő motiváló. Most nézegettem foci téren, ahogy nézem college is spread nélkül fogadható, ami egész jó így.Bet-at-home oldalról tudtok jót, rosszat mondani? Mert tegnap nyomdában ilyen kuponokat fűztünk, aztán hoztam belőle párat, és jár ingyen 5 ojró mindegyik után, még befizetés nélkül is 😊DenyÉn azon vagyok,nekem semmi gondom vele.A kifizetés is gyors,csak ezt az 5 eurós jegyeket nehéz kipörgetni,nekem a nemzeti sportban volt egy,de kb 3. fogadásomnál besült 😕JoeyPorter
Egyébként elvileg kifizetni akkor fogják az 5 eurót, ha legalább 3-szor a kifizetés előtt 1.5-ös szorzóval megforgatom az 5 euró értékét bármire.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Bet-at-home oldalról tudtok jót, rosszat mondani? Mert tegnap nyomdában ilyen kuponokat fűztünk, aztán hoztam belőle párat, és jár ingyen 5 ojró mindegyik után, még befizetés nélkül is 😊DenyÉn azon vagyok,nekem semmi gondom vele.A kifizetés is gyors,csak ezt az 5 eurós jegyeket nehéz kipörgetni,nekem a nemzeti sportban volt egy,de kb 3. fogadásomnál besült 😕
több mint 13 éve
Bet-at-home oldalról tudtok jót, rosszat mondani? Mert tegnap nyomdában ilyen kuponokat fűztünk, aztán hoztam belőle párat, és jár ingyen 5 ojró mindegyik után, még befizetés nélkül is 😊
több mint 13 éve
a héten már negyedik szelvényemmel nyerek, ha a 7végén bejön legalább 4 meglesz az all-time record, úgyhogy Höri várjuk a tippjeidet 😉 Amúgy ez az NHL egész tűrhető idén, néhány meglepi a többi hoz rendesen + tegnap csak azért nyertem mert átjöttem a bwinről a bet365re, itt lehet spread nélkül is NCAAre fogadni és pl a Marshall-meccs megszívatott volna ha spreadbe lehet csak tenni... Jobb a bet365 az a véleményem + itt szerencsém is van 😂
Tegnap a Broncos 3.60-as oddsal kasza volt, nyomtam is a tebowingot az utolsó drive-nál :cool: 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal