Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 12 éve
Real-Lyon-Milan tutikombó 😀 egy vagyont kellett volna raknom. 😕eaglesmcnabbUtólag könnyű.
Így utólag én a Dortmund-Nürnberg-WBA-Chievo-Getafe-Espanyol hatosra felraknék bármit.
több mint 12 éve
Real-Lyon-Milan tutikombó 😀 egy vagyont kellett volna raknom. 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Mai NFL: BAL, HOU ?(valamiért sztem elrontja a CIN), MIA, ATL, TB(?), Jets, NO, NE, SF(?), GB, SD, DAL (?)
hát a cincy tényleg elrontotta 😀
mai nap 3000 HUF fogadásból 38 ezer + még 9 ha nyer a Dallas. :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Jó kis eredmények születtek tegnap az NHL-ben, az egyik szelvényem különösen tetszett :cool: PIT Penguins PIT Penguins @ NY Islanders
(Nyereményszorzó) 12/11/2011 1.76 Nyert
BOS Bruins BOS Bruins @ CLB Bluejackets
(Nyereményszorzó - háromesély) 12/11/2011 1.95 Nyert
NY Rangers NY Rangers @ BUF Sabres
(Nyereményszorzó) 12/11/2011 1.86 Nyert
VAN Canucks VAN Canucks @ OTT Senators
(Nyereményszorzó - háromesély) 12/11/2011 1.95 Nyert
DET Redwings WIN Jets @ DET Redwings
(Nyereményszorzó - háromesély) 12/11/2011 1.68 Nyert
PHL Flyers TB Lightning @ PHL Flyers
(Nyereményszorzó - háromesély) 12/11/2011 1.86 Nyert
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nyolcszoros pénzt fizet ma a Browns győzelme....erősen gondolkodom rajta, eléggé irreális, de ugye az NFL-ben bármi megtörténhet és ezen az alapon már nem egyszer sikerült eltalálni ilyen ugynevezett hülyeséget 😊 😊 😊
több mint 12 éve
a négymeccses kombi nekem is ugyanez, a 7700 meg úgy volt, hogy miilann garantálta ( 😀 hozzá kell tenni, hogy egy korábbi meccsnél garantált egy Ramos gólt, amit végül nem raktam meg 8-szoros szorzóért, pedig bejött volna), hogy lövünk hármat, így Real 2,5+ gólra 5,2-es szorzóért ment egy 1000-es, és ha valamiért nem jönne be, abban azért biztos voltam, hogy nem kapunk ki, úgyhogy 1,666-ért ment 1500 a Real DNB-re, így 5200+2500 volt a két nyereményaz a 7700 hogy jött ki? hendi?A MU vitte az 500-->11200-as mixemet, fasza, de legalább a Real meccs miatt: 5000--->11500. csak a biztosra érdemes menni, megfogadtam 😀eaglesmcnabbnagyon hasonló nálam is, a MU vitte a 250-->5600-as kombit (erre valszeg ugyanazt a 4-et raktuk 😀), de a Real meccsel 2500-->7700 😀 😀kaszo
nekem az 500on volt egy MU, Lyon, Napoli, és egy Real- 1-rőleaglesmcnabb
több mint 12 éve
meccset is tudok nézni bet365ön?Melyik netes oldalt ajánljátok fogadásokra? Az az hol vannak a legjobb oddsok 😀 meg mondjuk a bónusz mértéke is beleszámítén most tértem át a bwinről a bet365-re, jobbak az oddsai de főleg jobbak a fogadási lehetőségek pl az NCAA-re.davemayer
nfl+ncaaf+ncaab+nhl+nba+soccer+f1 érdekelnekHabi
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Melyik netes oldalt ajánljátok fogadásokra? Az az hol vannak a legjobb oddsok 😀 meg mondjuk a bónusz mértéke is beleszámítén most tértem át a bwinről a bet365-re, jobbak az oddsai de főleg jobbak a fogadási lehetőségek pl az NCAA-re.
nfl+ncaaf+ncaab+nhl+nba+soccer+f1 érdekelnekHabi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Melyik netes oldalt ajánljátok fogadásokra? Az az hol vannak a legjobb oddsok 😀 meg mondjuk a bónusz mértéke is beleszámítnfl+ncaaf+ncaab+nhl+nba+soccer+f1 érdekelnek
JT Daniels fan
több mint 12 éve
az a 7700 hogy jött ki? hendi?A MU vitte az 500-->11200-as mixemet, fasza, de legalább a Real meccs miatt: 5000--->11500. csak a biztosra érdemes menni, megfogadtam 😀eaglesmcnabbnagyon hasonló nálam is, a MU vitte a 250-->5600-as kombit (erre valszeg ugyanazt a 4-et raktuk 😀), de a Real meccsel 2500-->7700 😀 😀kaszo
nekem az 500on volt egy MU, Lyon, Napoli, és egy Real- 1-ről
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
A MU vitte az 500-->11200-as mixemet, fasza, de legalább a Real meccs miatt: 5000--->11500. csak a biztosra érdemes menni, megfogadtam 😀eaglesmcnabbnagyon hasonló nálam is, a MU vitte a 250-->5600-as kombit (erre valszeg ugyanazt a 4-et raktuk 😀), de a Real meccsel 2500-->7700 😀 😀
több mint 12 éve
MU-ra nem szabad fogadni.Ja, csak a biztosra, így igaz. 😊
több mint 12 éve
A MU vitte az 500-->11200-as mixemet, fasza, de legalább a Real meccs miatt: 5000--->11500. csak a biztosra érdemes menni, megfogadtam 😀
több mint 12 éve
Hendrix
1 555
:cool: :cool: I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
LOL lehet hogy elment már a Raiders meccs? 😀 ha ellenük rakok mindig nyernek 😀
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
TEN(?), CHI, OAK(?), MIN(csak megérzés), PITT, NE, TB, NYJ, BAL, DAL, GB, Frisco, NO, SD. Texans/ Falcons sztem megtippelhetetlen.Személy szerint a Raiders-t semmiképp sem raknám meg. (Bár ki tudja?!) Tampa szintén necces, de a többi esélyes. 😊
de jó hogy a tampát csak egy szelvényre raktam rá + 3,5-el (Freeman out)...davemayer
több mint 12 éve
TEN(?), CHI, OAK(?), MIN(csak megérzés), PITT, NE, TB, NYJ, BAL, DAL, GB, Frisco, NO, SD. Texans/ Falcons sztem megtippelhetetlen.de jó hogy a tampát csak egy szelvényre raktam rá + 3,5-el (Freeman out)...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
LOL 😀 McNabb bácsi így akart bevonulni a történelembe. És be is fog 😀ezzel a nicknévvel ez ütős hsz 😀HöriNFL-re nem értem miért jó fogadni...szabaegy soccer mérkőzésen 3 lehetőség közül kell választani. Itt csak 2 közül.eaglesmcnabb
több mint 12 éve
ezzel a nicknévvel ez ütős hsz 😀NFL-re nem értem miért jó fogadni...szabaegy soccer mérkőzésen 3 lehetőség közül kell választani. Itt csak 2 közül.eaglesmcnabb
több mint 12 éve
NFL-re nem értem miért jó fogadni...szabaegy soccer mérkőzésen 3 lehetőség közül kell választani. Itt csak 2 közül.
több mint 12 éve
Amerikai futball, NFLeaglesmcnabbtippre, ebből 3at fogsz elbukni 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
szaba
10 543
NFL-re nem értem miért jó fogadni...
több mint 12 éve
Amerikai futball, NFLWashington Redskins - New York Jets
Meccs eredmény : NY Jets (Nyereményszorzók : 1,72)
Amerikai futball, NFL
Miami Dolphins - Oakland Raiders
Meccs eredmény : OAK Raiders (Nyereményszorzók : 2,30)
Amerikai futball, NFL
Houston Texans - Atlanta Falcons
Meccs eredmény : ATL Falcons (Nyereményszorzók : 1,65)
Amerikai futball, NFL
Tampa Bay Buccaneers - Carolina Panthers
Meccs eredmény : CAR Panthers (Nyereményszorzók : 2,00)
összesen 13.05 A mai tuti 😀