Társasjátékok

15 feliratkozó

2 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 646 — The Mathematician
Társasjáték geekektől kérnék tanácsot, kétszemélyes játékokra. Lehet kooperatív vagy egymás elleni is, nem baj, ha nem kell hozzá MTA rendes doktori fokozat, és mivel drága feleségem a másik fél, ezért fantasy és hasonló dolgok, kártyajátékok kizárva.

Erről a repülőgépes pilóta/másodpilóta cuccról olvastam jókat, próbálta már valaki?
somoskovig
- Hive: lényegében egy leegyszerűsített sakk rovarokkal
- Szerintem a több fős kooperációs játékok is tudnak jól működni 2 fővel. Olyan is volt már hogy úgy toltuk ketten hogy mindenki 2-2 karakterrel volt. (pl. a Horrified-ot szeretjük) Erre biztos nem ad mind lehetőséget, de érdemes kísérletezni, mert változtat a játék dinamikáján.
- Nem bírom ki hogy ne írjam le az Ironwood-ot, de ez a 2 fős kitétel közül nem nagyon teljesíti a feltételeket. 😊 Többek között az teszi izgalmassá, hogy egy aszimmetrikus játék, így "új" játékélményt kapsz ha másik törzset irányítasz.
Gorcsev
én marvel unitedet szoktam néha unokaöcsémmel ketten játszani meg sűrűbben 3an haverokkal
de abban is van kártya és "fantasyhoz hasonló" dolog 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 órája
Gorcsev Pittsburgh Steelers 505
Társasjáték geekektől kérnék tanácsot, kétszemélyes játékokra. Lehet kooperatív vagy egymás elleni is, nem baj, ha nem kell hozzá MTA rendes doktori fokozat, és mivel drága feleségem a másik fél, ezért fantasy és hasonló dolgok, kártyajátékok kizárva.

Erről a repülőgépes pilóta/másodpilóta cuccról olvastam jókat, próbálta már valaki?
somoskovig
- Hive: lényegében egy leegyszerűsített sakk rovarokkal
- Szerintem a több fős kooperációs játékok is tudnak jól működni 2 fővel. Olyan is volt már hogy úgy toltuk ketten hogy mindenki 2-2 karakterrel volt. (pl. a Horrified-ot szeretjük) Erre biztos nem ad mind lehetőséget, de érdemes kísérletezni, mert változtat a játék dinamikáján.
- Nem bírom ki hogy ne írjam le az Ironwood-ot, de ez a 2 fős kitétel közül nem nagyon teljesíti a feltételeket. 😊 Többek között az teszi izgalmassá, hogy egy aszimmetrikus játék, így "új" játékélményt kapsz ha másik törzset irányítasz.

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
22 órája
YoungZeeZee 8 593
monopoly gazdasag junior
5ert megerte,a gyereknek tetszik,amit nem ertek
minden alkatresz minosegi,de a kurva penz szaros papir ami konnyen szakad es osztani sem tudod mert osszeragad😭
YoungZeeZee
nem lehet venni sleevet hozzá?
Negritis, a vajda
sleevet?nem is hallottam ilyenrol.

amugy a low budget cuccokkal csak szivas van.
olcson volt guess who.gondoltam gyereknek jo.bazz neked kellett felragasztani az egeszet es a helyukre pattintatni...persze h ketto bele is tort.

most is hotel.uj kiadas,de valami foss utangyartott (7-8ezer)
gecc jatszunk erre az osszes hotelt neked kell osszeorigamiznod.1ora kb ezzel telik.es minosegre sem a regi😂😭
YoungZeeZee
😀
én a másik véglet vagyok hogy ha egy játékhoz van kártya akkor egyből kell a védőtok/sleeve hozzá 😊
mondjuk ha tényleg olcsó fosra lett nyomtatva akkor lehet érdemes megkeresni az eredeti képeket online és vmi nívósabb helyen csak után nyomtatni
Negritis, a vajda
koszi, ennyire nem vagyok benne a tarsasokban. ellleszek veluk ,csak a faszom igy is eleg sok penzt kernek a szar minosegert.

j
1 napja
dugo93 Indianapolis Colts 4 245

somoskovig
Habár félig meddig kártyajáték, de nem a klasszikus értelemben, így bátran ajánlom a Hanamikojit. Nekem hatalmas kedvencem. Kár, hogy a feleségemnek kevésbé. 😀

1 napja
Szesze New York Giants 21 295 — Giants fan

somoskovig
Nah, ha nem írod oda a végére ezt, akkor pont a Sky teamet (magyarul Légitársaság néven jelent meg) javasoltam volna elsőre, az kb minden kritériumnak megfelel amit írtál, szerintem jó választás.

A legjobb két személyes játék alapból szerintem amúgy a Hét csoda párbaj (most megjelent egy Középföldés verzió is, az talán még jobb) - de ez valamennyire fantasy is, meg kártya is.. Nézz rá a Splendor párbajra, szerintem az is tetszene.
1 napja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 406

somoskovig
Repcsishez +1, és bónusz, hogy csendben kell játszani... 😜
1 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 344 — 49ers GM

1 napja
monopoly gazdasag junior
minden alkatresz minosegi,de a kurva penz szaros papir ami konnyen szakad es osztani sem tudod mert osszeragad😭
YoungZeeZee
Negritis, a vajda

olcson volt guess who.gondoltam gyereknek jo.bazz neked kellett felragasztani az egeszet es a helyukre pattintatni...persze h ketto bele is tort.

gecc jatszunk erre az osszes hotelt neked kell osszeorigamiznod.1ora kb ezzel telik.es minosegre sem a regi😂😭
YoungZeeZee
😀
én a másik véglet vagyok hogy ha egy játékhoz van kártya akkor egyből kell a védőtok/sleeve hozzá 😊
mondjuk ha tényleg olcsó fosra lett nyomtatva akkor lehet érdemes megkeresni az eredeti képeket online és vmi nívósabb helyen csak után nyomtatni

1 napja
YoungZeeZee 8 593
monopoly gazdasag junior
YoungZeeZee
Negritis, a vajda

1 napja
monopoly gazdasag junior
YoungZeeZee

1 napja
YoungZeeZee 8 593
monopoly gazdasag junior
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 24 766 — Cowboys fan
 auchan.hu/catalog/karacsonyi-jatek-ajanlataink
36-37. oldalon jó kis akciók vannak
NB2
kit érdekel, amikor a címlapon ott van egy Miele játékkonyha?!?!

viszont a hati ajánlatban az a Talisker 16-ért egész jól néz ki, lehet idén hamarabb megtörténik a karácsonyi bevásárlás

Szerkesztette: slowmotion
1 hónapja
NB2 New England Patriots 25 091 — nabege2@yahoo.com
 auchan.hu/catalog/karacsonyi-jatek-ajanlataink
36-37. oldalon jó kis akciók vannak
2 hónapja
Sonpi Dallas Cowboys 268 — Cowboys fan
Sziasztok!

2024.11.02-án szombaton 10:00-kor kerül megrendezésre Zsámbékon az Országos Unmatched Bajnokság utolsó fordulója. A versenyről az első 3 helyezett automatikusan bejut a 40 fős Jászberényi döntőbe.
A korábban már kvalifikált játékosok nem vesznek el bejutó helyeket, de a versenyen részt vehetnek, az első 3 helyért járó nyereményt megszerezhetik.
Ha van saját szetted az előny, de ha nincs az sem probléma, mivel a Reflexshop minden eddig magyarul megjelent szettből biztosít kettőt minden helyszínen.
A verseny svájci rendszerben kerül lebonyolításra. Így minimum 4, de inkább 5 forduló vár mindenkire, amelyik mind 2 nyertes meccsig tartanak.
Jelentkezni a Társasjátékos kupa oldalán lehet, az alábbi linken:
 www.boardgamecup.com/main/championship/fLXNdzUWhSx9B3pN/417

2 hónapja
YoungZeeZee 8 593
végre megjött a Marvel United multiverse kickstarter package
iszonyat fun
Negritis, a vajda
Nekünk is! 😊

shawnka
ez tenyleg a tietek, lattam ezt a kepet twitteren 😀
2 hónapja
iszonyat fun
Negritis, a vajda
Nekünk is! 😊

shawnka

2 hónapja
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 316 — Tyrone Creek
iszonyat fun
Negritis, a vajda
Nekünk is! 😊
2 hónapja
iszonyat fun

3 hónapja
Köszönöm! Ez jobban alakult a vártnál. 😀

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
3 hónapja
Szesze New York Giants 21 295 — Giants fan
Van esetleg ötlete valakinek, hogy honnan lehetne Mars Hellas & Elysium kiegészítőt szerezni (magyar nyelvűt szeretnék)? Újonnan már egy ideje készlethiányos. Használtan pedig nem nagyon találtam. Benne vagyok Facebook-on egy társas adok-veszek csoportba, de ott se nagyon (vagy már túl későn) látom.
Gorcsev
 konyvbagoly.hu/sci-fi/116235-a-mars-terraformalasa-hellas-elysium-5999886707095.html?utm_source=tarsasjatekok.com&utm_campaign=konyvbagoly-202408&utm_medium=product-link

még árban is fasza

Szerkesztette: Szesze
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 477 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Van esetleg ötlete valakinek, hogy honnan lehetne Mars Hellas & Elysium kiegészítőt szerezni (magyar nyelvűt szeretnék)? Újonnan már egy ideje készlethiányos. Használtan pedig nem nagyon találtam. Benne vagyok Facebook-on egy társas adok-veszek csoportba, de ott se nagyon (vagy már túl későn) látom.
Gorcsev
Szellemlovasnál azt írja, előrendelhető, várható érkezés szeptember 13.

www.szellemlovas.hu/index.php?r=webboltTermekValtozat/view&termek_valtozat_id=16679&uj_termek=1

Máshol nem látom én se.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja

több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 380 — No 1 Zhang Yufei fan
 telex.hu/after/2023/11/21/a-jo-bornak-nem-kell-ceger-de-tarsasjatek-igen
empty taxi
Érdekes... sajnos nem voltam TÜ-n most, de ez a játék több okból is érdekes - pl az első komolyabb Pierrot játék, és ez a fekete dizájn/színskála is meglepett elsőre - nekem ebből eléggé az jön le, hogy minél messzebb próbálják pozicionálni a Viticulture-től.

A mechanizmusokra kíváncsi leszek mit tud, mert igazából a cikkből pont az nem jött át... bár nem is ez a célja persze.

PS: remélem írnak az egész TÜ-ről is, pláne hogy idén pont nem tudtam menni (a bejutás ahogy hallom, megint egy sikersztori volt..), és nem csak erről az 1 db játékról.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 429 — Lájkold a zsűrit!
 telex.hu/after/2023/11/21/a-jo-bornak-nem-kell-ceger-de-tarsasjatek-igen

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 667 — no es importante
 www.fanatics.co.uk/en/nfl/shield-merchandise/nfl-american-football-billionaire-board-game/o-3549+t-25820487+p-235869544510+z-9-1169520391

majd írok róla review-t, ha megérkezik 😊

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal