Téli Sportok
6 feliratkozó
23 órája
Braathen nyerte a férfi GS, Shiffrin a női szlalomot, utóbbi viszont nem összetett győztes még, mert Aicher 3. lett.
Poloska vagyok.
1 napja
Láttam egy rövid videót most a menetéről, eléggé szét volt esve.Braathen 1, Odermatt DNF, lehet brazil szakági nyertes.Nem lepődnék meg, hogyha kiderülne sérült vagy valami családi gondja van
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Poloska vagyok.
1 napja
Braathen 1, Odermatt DNF, lehet brazil szakági nyertes.Nem lepődnék meg, hogyha kiderülne sérült vagy valami családi gondja van
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 napja
Braathen 1, Odermatt DNF, lehet brazil szakági nyertes.
Poloska vagyok.
3 napja
Szóval 10 verseny alatt 2 db 3. hely, 3 db 2. hely és zsinórban 5 W.Jó kérdés, de ha ez kell akkor az első opció, mert ez mostmár a 3. W.Laegreid az egyébként szánalmas vallomása óta újra formába lendült.Félrekúrással és egyből vallomással, vagy a félrebaszás elkerülésével? 😅
7 verseny alatt 2 W, 3 db 2. hely és 2 db 3. hely.
Idén egyébként ezt vártam, hogy ledominálja a Biathlont, de úgy néz ki kellett hozzá ez a “felszabadulás”. 😀 Jövőre ezzel kell kezdeni.
Jughead
zacknorb
Jughead
Azt hiszen Perrot hálás lehet a sorsnak, hogy Laegreid magánélete nem volt rendezett az Olimpia előtt.
3 napja
dawyd728
4 141
Tombáét ugyan nem übereli, de Pellegrino is stílusosan vonul vissza. 😊Paris is győzött a vk döntőn. Nagy napja van az olaszoknak.
Ja és alpine snowboardban is végül két kristálygömböt ma vitték el, összesen így 6-ból 4 lett olaszoké. Csak a női összetett és PGS lett Mikié.
Szerkesztette: dawyd728
3 napja
Embachernek is összejött az első vk győzelem
Poloska vagyok.
3 napja
Ez a Sturla-Perrot is lehet ilyen, bár köztük van 4.5 secLaegreid egy fél cipőnyivel nyeri kb
zacknorb
Poloska vagyok.
3 napja
Ez az Oeberg-Simon harc a mai versenyen zseni.Ez a Sturla-Perrot is lehet ilyen, bár köztük van 4.5 sec
zacknorb
Poloska vagyok.
3 napja
Oeberg nem sok helyet hagyott 😕
3 napja
Ez az Oeberg-Simon harc amai versenyen zseni.Sturla meg úgy nyerte a sprint szakágit, hogy verseny előtt 4. volt, és pontazonosságnál több nyert versennyel húzta be.
Poloska vagyok.
4 napja
dawyd728
4 141
Kvitfjell is hasonló.Komoly ez az időjárás Lake PlacidbenCserébe Vikersund március közepén úgy néz ki, mint egy legelő…
eaglesmcnabb
somoskovig
4 napja
dawyd728
4 141
Pirovano szakági kristálygömbjének tán jobban örülök, mint Fede aranyainak Cortinán. 😀Ha még Goggia behúzza holnap az SG-t is, az lesz a korona az olaszok idei szezonjára.
4 napja
Komoly ez az időjárás Lake PlacidbenCserébe Vikersund március közepén úgy néz ki, mint egy legelő…
eaglesmcnabb
4 napja
Komoly ez az időjárás Lake Placidben
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 napja
Az komoly, Raimund bemondta hogy Kapjátok be gyíkok én leléptem, és nem ugrik
Poloska vagyok.
9 napja
Ez nem semmi:index.hu/sport/telisport/2026/03/15/sifutas-oslo-norvegia-vilagkupa-gabriel-gledhill-egyesult-kiralysag-reszeg/
Csoda, hogy túlélte.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
9 napja
azta a rohadt, mekkora betlit tolnak ma a franciákszombat-vasárnap nagy dili volt a széllel
NB2
és jövőre itt lesz a vb
Poloska vagyok.
9 napja
azta a rohadt, mekkora betlit tolnak ma a franciák
10 napja
Wow, Deschwanden győzelem!Aztarohadt milyen köd van az 50 kilin Osloban.Simán lett verseny, igaz elég dili.
Hát, hogy ott ebből ma hogy lesz síugrás, azt nem tudom.
zacknorb
zacknorb
Poloska vagyok.
10 napja
Aztarohadt milyen köd van az 50 kilin Osloban.Simán lett verseny, igaz elég dili.
Hát, hogy ott ebből ma hogy lesz síugrás, azt nem tudom.
zacknorb
Poloska vagyok.
10 napja
Jó kérdés, de ha ez kell akkor az első opció, mert ez mostmár a 3. W.Laegreid az egyébként szánalmas vallomása óta újra formába lendült.Félrekúrással és egyből vallomással, vagy a félrebaszás elkerülésével? 😅
7 verseny alatt 2 W, 3 db 2. hely és 2 db 3. hely.
Idén egyébként ezt vártam, hogy ledominálja a Biathlont, de úgy néz ki kellett hozzá ez a “felszabadulás”. 😀 Jövőre ezzel kell kezdeni.
Jughead
zacknorb
10 napja
nagy mákja volt a norvégnak a széllel