Tenisz
16 feliratkozó
több mint 2 éve
A 18 éves Mensik is elég tehetségesnek tűnik, éppen egy Top 5 skalpot szerzett. 🙂Joao Fonseca tavalyi év végi junior világelső, 17 évesen, élete második felnőtt tornáján (az elsőt 16 évesen játszotta és fel kellett adnia a meccset), 6-0, 6-4-gyel küldte haza a világranglista 36. Arthur Fils-t.Nem rossz bemutatkozas, de Fils pont egy evvel van elotte es meg o is egy remenyteli tehetsegnek szamit es nem egy established jatekos. Az hogy az eredmenyei a 36. helyre volt eleg az lehetne a tema inkabb. A jatekuk/eredmenyeik erejet van jobban kifejezo szamadat es Fils jelenleg a hurka kategoriaban van ( kicsit van elorebb mint Marozsan ). De az egyik legnagyobb remenysegu jelenleg meg hurka jatekos. 😊 A kovetkjezo reteg ahova pl Fucsovics tartozik ami jonni fog ( es jonni fog Filsnek ). amugy ebbol a retegbol vagy ettol felfele 3 db jatekost gyozott le ( igaz az mind nagyot szolt ).
Nem rossz bemutatkozás.
Jughead
JF viszont nagyon jo helyen van jelenleg, de az ugras nem egyszeru ahogy a kismillio hasonlo elbukott pelda van ra es a ritkabb eset mikor nem. De most sokkal nyitottabb a kapu a betoresre es a tenisznek szuksege is lesz ra( bar ez izlesek es pofonok.
no
több mint 2 éve
Joao Fonseca tavalyi év végi junior világelső, 17 évesen, élete második felnőtt tornáján (az elsőt 16 évesen játszotta és fel kellett adnia a meccset), 6-0, 6-4-gyel küldte haza a világranglista 36. Arthur Fils-t.Nem rossz bemutatkozas, de Fils pont egy evvel van elotte es meg o is egy remenyteli tehetsegnek szamit es nem egy established jatekos. Az hogy az eredmenyei a 36. helyre volt eleg az lehetne a tema inkabb. A jatekuk/eredmenyeik erejet van jobban kifejezo szamadat es Fils jelenleg a hurka kategoriaban van ( kicsit van elorebb mint Marozsan ). De az egyik legnagyobb remenysegu jelenleg meg hurka jatekos. 😊 A kovetkjezo reteg ahova pl Fucsovics tartozik ami jonni fog ( es jonni fog Filsnek ). amugy ebbol a retegbol vagy ettol felfele 3 db jatekost gyozott le ( igaz az mind nagyot szolt ).
Nem rossz bemutatkozás.
Jughead
JF viszont nagyon jo helyen van jelenleg, de az ugras nem egyszeru ahogy a kismillio hasonlo elbukott pelda van ra es a ritkabb eset mikor nem. De most sokkal nyitottabb a kapu a betoresre es a tenisznek szuksege is lesz ra( bar ez izlesek es pofonok.
több mint 2 éve
Joao Fonseca tavalyi év végi junior világelső, 17 évesen, élete második felnőtt tornáján (az elsőt 16 évesen játszotta és fel kellett adnia a meccset), 6-0, 6-4-gyel küldte haza a világranglista 36. Arthur Fils-t.Nem rossz bemutatkozás.
több mint 2 éve
Fucso elég nagyot harcol Bublikkal (remélem tudja hogy nem rá fogadtam 😀)..és hozta is Bublik. Az elöző tornát úgy nyerte h set hátrányból nyerte meg mind a 4 meccsét! Érdemes talán így fogadni rá 😊
zacknorb
Közben Alcaraz...

bokaficam, nem súlyos.
több mint 2 éve
Fucso elég nagyot harcol Bublikkal (remélem tudja hogy nem rá fogadtam 😀)
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Fucsovics-Marozsán 2-0
több mint 2 éve
Ti hol szoktátok nézni a meccseket? (Gondolom otthon) 🙃
több mint 2 éve
Laver cup-ra próbált már bárki jegyet venni? Mennyire kapkodják el ?
több mint 2 éve
Meleg van riyadban.Na de miért ordit mindenki?Szóval bemutató verseny 🙃Újabb versennyel bővül az év!Ez egy bemutató torna.
steelwolf
Jughead
steelwolf
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Na de miért ordit mindenki?Szóval bemutató verseny 🙃Újabb versennyel bővül az év!Ez egy bemutató torna.
steelwolf
Jughead
steelwolf
több mint 2 éve
Amúgy ha eu-n belül lenne elmennek ra.Szóval bemutató verseny 🙃Újabb versennyel bővül az év!Ez egy bemutató torna.
steelwolf
Jughead
steelwolf
több mint 2 éve
Szóval bemutató verseny 🙃Újabb versennyel bővül az év!Ez egy bemutató torna.
steelwolf
Jughead
több mint 2 éve
Újabb versennyel bővül az év!
több mint 2 éve
Állítólag beteg volt
több mint 2 éve
Az oké, de azért esélyesebb lett volna Struff ellen mint MátéHogy hogy nem Marozsán játszik? Megsérült?párosban és egyesben is kikapott már 1x
garincsa
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Hogy hogy nem Marozsán játszik? Megsérült?párosban és egyesben is kikapott már 1x
garincsa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Hogy hogy nem Marozsán játszik? Megsérült?
több mint 2 éve
M4 sport adja elméletileg, csak minden labdamenet között lesz egy egyperces migransretteges/Putyin-simogatás.Adja valami a DK meccset vagy marad a stream?www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2024/01/heti-program-nb-i-topligak-noi-kezi-bl
garincsa
itt nem írnak semmit mellette szóval valszeg stream
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Adja valami a DK meccset vagy marad a stream?www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2024/01/heti-program-nb-i-topligak-noi-kezi-bl
garincsa
itt nem írnak semmit mellette szóval valszeg stream
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Adja valami a DK meccset vagy marad a stream?
több mint 2 éve
Egy par gondolat. Alcaraz most lepeshatranbyban van, de a stabja kivalo es meg fogjak forditani ezt. Egyszeruen most ugy jatszik mar egy fel eve hogy "annyira jo vagyok es visszaadok mindent hogy gyozok mindenkeppen". Taktikailag borzaszto volt ezen a tornan uteskombinaciok, valtasok, utem, sebesseg ,---semmi. Hozta a nagyon magas jatekat felkeszules nelkul. Sinner az ellentetje es alapvetoen meg mindig le van maradva sok mindenben de mar nem annyival a spanyolhoz kepest es ami a legnagyobb kulonbseg volt az elmult 2 evben a fizikai foleny kb eltunt. Meg mindketto sokkal jobb lesz.
Djokovic mar a kor aldozata lesz es ezzel nem fog tudni mit kezdeni. Nadal meg annyira nem fogja tudni huzni mar mint a Szerb. Remelem hogy a salakon Alcaraz ellen latjuk jatszani 5szor ( az olimpiat nem tudom, de akkor 6szor ), mert az csemege LEHET.
En Zverevet is ideveszem, a jateka meg van es o meg mindig jon vissza, de a kovetkezo par honapban kiderul hogy allando resztvevoje lesz a legjobbaknak.
Medve viszont egy kulon tortenet. A gyorsabb kemeny palyakon o nagyon dominans es a jateka arra van kitalalva. A djoko-nadal ellen o meg a csucsukon kezdett jatszani es kikapott ahogy kb mindenki es ezt nehez fejben lekuzdeni. A ket fiatal egy sokkal gyengebb Djokoval talalkozott es Nadallal szinte nem ami szamitana. Naluk is van gat de nem sajat "rossz tapasztalatbol"
Ezen a tornan Medve egy kulon tortenet ahogy a dontot elbukta. Ha durvan atlagban nezem - akkor reszben a sorsolasnak es reszben sajat maganak koszonhetoen- de idoben mintha ketto meccsel tobbet jatszott volna mint Sinner a tornan. Hence a taktika ami tole teljesen idegen ahogy kezdte a meccset. Nem emlekszem tole ilyen aggro teniszt latni. Es csak hogy kiemeljem aki esetleg nem tudna, az alaptaktikaja a "teglafal vissza ad mindent", de itt sietette a pontokat es kesobb mar szinte minden hosszabb labdamenetet Sinner nyert. A masodik szett amugy majdnem rament a sietesre az orosznak. Talalo volt mikor meg kozel sem volt vege de mar Cahillek mondtak Sinnernek hogy ok Medve halott ( nem szo szerint persze ).
De Medve nem lesz ott vegig, neki a gyors kemeny ahol van/lesz eselye.
több mint 2 éve
Medve volt ellenállhatatlan 2 szettig, Sinner csak hozta magát a 3. szettől. Szerintem amúgy Sinner Djoko ellen se játszott jobban, ott Djoko volt borzasztó. A bécsi döntőben pl. Sinner sokkal jobb volt, mint itt akármikor.Meg hát a két meccsnek semmi köze egymáshoz. Nadal ellen Medve elveszítette a meccset, mert Nadal volt az ellenfél, és ezt okozza a Big 3 sokaknál. Azért hibáztathatta magát.Nekem ez azt jelenti hogy Medve marad 2.polcos. Hacsak nem minden körülmény kijön, nincs realitása annak, hogy GSt nyerjen.
Ma kijött 2 szettig minden összejött neki, míg Sinner meg volt szellembe, de ezt követően is jól játszott Medve, csak nem volt ellenállhatatlan, cserébe Sinner elővette a legjobb játékát.
Jughead
Előbb a big3/2 most Alcaraz/Sinner duónak kell ahhoz botlania egyszerre, hogy odaérhessen.
Sinner ellenállhatatlannal vitatkoznék, nézzük meg a Djoko Eleni meccsét, hat wz egy magasabb polc volt.
Ennyit szűrtem le, fejben döntő helyzetben, mindig van egy visszalépés nála, mikor közelebb van a siker.
Toca
Az meg szerintem nyilvánvaló, hogy Medvedev a Djoko, Alcaraz, Sinner trió mögött van, ebben szerintem nincs vita. Medvedev gyakorlatilag ugyanaz, mint Murray: nagyon stabil játékos, aki a többiek felett áll (salak kivételével), de ahhoz, hogy GS-t nyerjen kellenek a többiek is (Murray jobb, mint Medve, de a helyzet ugyanaz, egyikük se egy Wawrinka, aki 1-1 tornán a Big 3 bármelyik tagját leütötte a pályáról) . Amiben szerencséje lehet, hogy Djoko azért csak egy 10-essel öregebb nála, így egyelőre úgy néz ki, hogy 1-2 év múlva neki csak két ember botlására lesz szüksége, akik ráadásul egyelőre nem is a Fed/Djoko féle vasemberek.
több mint 2 éve
Meg hát a két meccsnek semmi köze egymáshoz. Nadal ellen Medve elveszítette a meccset, mert Nadal volt az ellenfél, és ezt okozza a Big 3 sokaknál. Azért hibáztathatta magát.Nekem ez azt jelenti hogy Medve marad 2.polcos. Hacsak nem minden körülmény kijön, nincs realitása annak, hogy GSt nyerjen.
Ma kijött 2 szettig minden összejött neki, míg Sinner meg volt szellembe, de ezt követően is jól játszott Medve, csak nem volt ellenállhatatlan, cserébe Sinner elővette a legjobb játékát.
Jughead
Előbb a big3/2 most Alcaraz/Sinner duónak kell ahhoz botlania egyszerre, hogy odaérhessen.
Sinner ellenállhatatlannal vitatkoznék, nézzük meg a Djoko Eleni meccsét, hat wz egy magasabb polc volt.
Ennyit szűrtem le, fejben döntő helyzetben, mindig van egy visszalépés nála, mikor közelebb van a siker.
több mint 2 éve
Meg hát a két meccsnek semmi köze egymáshoz. Nadal ellen Medve elveszítette a meccset, mert Nadal volt az ellenfél, és ezt okozza a Big 3 sokaknál. Azért hibáztathatta magát.Ma kijött 2 szettig minden összejött neki, míg Sinner meg volt szellembe, de ezt követően is jól játszott Medve, csak nem volt ellenállhatatlan, cserébe Sinner elővette a legjobb játékát.
Szerkesztette: Jughead