Tenisz

16 feliratkozó

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 581 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Korai még de 3 amerikai ott lehet a 8 között és az egyik várhat Djokora!
Talán jobb is,mint a Rune,Ruud,Tsi vonal..
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 613
Stri es most Safiullin is allatul nyomja. Es az orosz mar Wimbledonban is tolta rendesen. Mindegy melyik nyer mindketto erosebb konkurencia Tsi-nel Djokonak. Eubanks-et inkabb sajnalom, mert egeszsegesen egy allat o is.
no
Safiullin azért nem akkora konkurencia. 😊
somoskovig
Csak az egyik nyerhetett es Paul jobb, de en Tsi-hez hasonlitottam.
Nem, de a jateka sokkal inkabb jobb Djoko ellen mint Tsi-e, aki sokkal jobb jatekos osszesegeben az egesz evet nezve. Amiert nincs eselye es nem veletlen miert 60 a ranglistan mert nem tud meg sokaig magas szinten jatszani.
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 274 — Vikings fan
Mert amúgy bárkinek is van eselye ellene Alcarazon kívül ?
Én inkább nézem meg őket egy fiatal ellen minthogy ugyanazokat verje meg újra.

Amúgy előre le kéne játszani az Alcaraz - Djoko döntőt és utána a többi meccset.
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 428
Rune után Tsitsipas is ,lekerült' Djokovic ágáról!
Gondolom ez is az ő hibája! 🙃
steelwolf
És Ruud is. A top8ból senki se maradt 😀 .
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 044 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
steelwolf
Szokásos mázlija. A következő ellenfele gondolom visszalép majd sérülés miatt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 178 — Chiefs GM
Stri es most Safiullin is allatul nyomja. Es az orosz mar Wimbledonban is tolta rendesen. Mindegy melyik nyer mindketto erosebb konkurencia Tsi-nel Djokonak. Eubanks-et inkabb sajnalom, mert egeszsegesen egy allat o is.
no
Safiullin azért nem akkora konkurencia. 😊

több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 613
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 316 — beers & Packers
Attól tartok, ez nem a mi napunk.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
Meg se néztem, remélem, hogy külön ágon van a két magyar. Nem örülnék, ha a döntő előtt összekerülnének.
nagylaza, főpohárnok
Ha mindketten nyernek, akkor asszem biztosan lesz magyar a negyedik körben

Szerk: ja nem, csak az ötödik kanyarban kerülhetnek egymás ellen.
Fucsovicsra Ruud várhatna a negyedik körben, Marozsánra Tiafoe.
slowmotion

Egy körrel el vagy csúszva. Ha esetleg eljutnak odáig, akkor a 4. körben mehetnek egymás ellen a QF-ért.
Jughead
ja persze, kicsit szétcsúszott a szerkesztéssel. lehet aludnom kéne.
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 274 — Vikings fan
steelwolf
Stricker nagyot játszott, Tsitsipasnak meg nagyon nem fekszik New York.
Jughead
Stricker annyira nem chockernek tűnik mint amekkora chocker a görög. Mondjuk lehet csak ezért.
Követni fogom a srácot remelem elit lesz.
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 347
Meg se néztem, remélem, hogy külön ágon van a két magyar. Nem örülnék, ha a döntő előtt összekerülnének.
nagylaza, főpohárnok

slowmotion

Egy körrel el vagy csúszva. Ha esetleg eljutnak odáig, akkor a 4. körben mehetnek egymás ellen a QF-ért.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok

Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
steelwolf
Stricker nagyot játszott, Tsitsipasnak meg nagyon nem fekszik New York.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 316 — beers & Packers

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 581 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 318 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ma egy másik hír látott napvilágot, amely sokakban biztos kétes érzéseket vált ki, és talán sokan valami háttérben húzódó feszültséget, problémát sejtenek. Nem tudni mi van tényleg a színfalak mögött de Fucsovics Marci nem vállalja a törökök elleni igen fontos Davis Kupa fordulót, amelynek tétje, hogy ismét lehetőséget kapjunk a világcsoportba kerülésre. Ha ez most nem sikerül, akkor messze kerülünk ismét, és jó pár év munkája kezdődhet előröl. Ebből a szempontból nehéz kommentálni Marci döntését, de a szövetségi kapitány azért megmagyarázta a dolgot: "Egyeztettem Fucsovics Marcival és stábjával, úgy döntöttek, hogy ezúttal nem vállalja a játékot. A wimbledoni időszak után nem játszott salakon és a következő időszakban is kemény pályán szeretne készülni, ráadásul apróbb sérülések is akadályozzák. Sajnálom, hogy Marci most nem tud velünk lenni Keszthelyen, de a csapatunk így is nagyon erős, ráadásul újoncot is avatunk Füle Mátyás személyében, aki nemrég salakon megnyert egy 25 ezres versenyt, többek között a harmadik számú török játékost is legyőzve" - nyilatkozott Nagy Zoltán.
Hát meglátjuk, hogy Marozsán Fábián be tudja-e húzni a meccseit, mert azért nem valószínű Füle Matyi fogja nekünk megnyerni a párharcot.
steelwolf
Szerintem ebbe most nem kell semmit belelátni, egyszerűen így jön ki a lèpès. Nem sokkal a US open után (bár lehet már honaptól nem aktuális ez a felvetès 😏) de ezt a párharcot nélküle is hozni kellene. Fábián lábának kellene addig rendbe jönnie.
több mint 2 éve
Ma egy másik hír látott napvilágot, amely sokakban biztos kétes érzéseket vált ki, és talán sokan valami háttérben húzódó feszültséget, problémát sejtenek. Nem tudni mi van tényleg a színfalak mögött de Fucsovics Marci nem vállalja a törökök elleni igen fontos Davis Kupa fordulót, amelynek tétje, hogy ismét lehetőséget kapjunk a világcsoportba kerülésre. Ha ez most nem sikerül, akkor messze kerülünk ismét, és jó pár év munkája kezdődhet előröl. Ebből a szempontból nehéz kommentálni Marci döntését, de a szövetségi kapitány azért megmagyarázta a dolgot: "Egyeztettem Fucsovics Marcival és stábjával, úgy döntöttek, hogy ezúttal nem vállalja a játékot. A wimbledoni időszak után nem játszott salakon és a következő időszakban is kemény pályán szeretne készülni, ráadásul apróbb sérülések is akadályozzák. Sajnálom, hogy Marci most nem tud velünk lenni Keszthelyen, de a csapatunk így is nagyon erős, ráadásul újoncot is avatunk Füle Mátyás személyében, aki nemrég salakon megnyert egy 25 ezres versenyt, többek között a harmadik számú török játékost is legyőzve" - nyilatkozott Nagy Zoltán.
Hát meglátjuk, hogy Marozsán Fábián be tudja-e húzni a meccseit, mert azért nem valószínű Füle Matyi fogja nekünk megnyerni a párharcot.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 044 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem is tudtam, hogy Wozniacki visszatért... 2020-ban vonult vissza, van két gyereke.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 400
Nem mintha bánnám, de mit keres Balázs Attila egy US Open főtáblán? 😮
Stoki
Egészen pontosan 81.500 dollárt
slowmotion
Ez színtiszta pénzkeresés volt Ati oldaláról, idén ugye 4 meccset játszott összesen, azt is mind elvesztette plusz a sérülés.
Ha jól tudom egyedül ment, a kötelező költségek (repjegy, szállás stb.) levonása után is marad a zsebében vagy 25 misi, az nem rossz óradíj 1 óra 17 perc játèkért. Egyébént egyáltalán nem ítélem el, ha ezzel valakinek gondja van, forduljon a szövetséghez a védett ranglista nevű marhaság miatt.
MC12
Nem érdekel mennyit keres, nem is ezt kérdeztem.
A védett ranglistáról nem hallottam még, így már értem.
Stoki
Azt kérdezted mit keres kint, amire az a válasz, hogy pénzt 😊 a védett ranglista miatt elindulhatott a főtáblán, de mivel még mindig nincs egészségileg - formailag meg végképp - rendben, ezért sportszakmai oka nincs az indulásának (ha selejteznie kellett volna, ki se megy) , ez látszott a meccsen is, nem ment bele nagy dolgokba, vigyázott magára, mákja volt na. De meg is érdemli.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Stoki
slowmotion
Ez színtiszta pénzkeresés volt Ati oldaláról, idén ugye 4 meccset játszott összesen, azt is mind elvesztette plusz a sérülés.
Ha jól tudom egyedül ment, a kötelező költségek (repjegy, szállás stb.) levonása után is marad a zsebében vagy 25 misi, az nem rossz óradíj 1 óra 17 perc játèkért. Egyébént egyáltalán nem ítélem el, ha ezzel valakinek gondja van, forduljon a szövetséghez a védett ranglista nevű marhaság miatt.
MC12
Nem érdekel mennyit keres, nem is ezt kérdeztem.
A védett ranglistáról nem hallottam még, így már értem.
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 400
Stoki
slowmotion

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Stoki
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Kisorsolták? 😊
több mint 2 éve
Ugye nem Fucsót kell ápolni?
zacknorb
Korda bokáját kellett, ami nem meglepő, hiszen múlt héten ugyanezen boka miatt lépett vissza Winston-Salemben az SF-től.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 800 — Kinek mit intézett a kormánya
Ugye nem Fucsót kell ápolni?

Poloska vagyok.