Tenisz
16 feliratkozó
több mint 2 éve
Korai még de 3 amerikai ott lehet a 8 között és az egyik várhat Djokora! Talán jobb is,mint a Rune,Ruud,Tsi vonal..
több mint 2 éve
Csak az egyik nyerhetett es Paul jobb, de en Tsi-hez hasonlitottam.Stri es most Safiullin is allatul nyomja. Es az orosz mar Wimbledonban is tolta rendesen. Mindegy melyik nyer mindketto erosebb konkurencia Tsi-nel Djokonak. Eubanks-et inkabb sajnalom, mert egeszsegesen egy allat o is.Safiullin azért nem akkora konkurencia. 😊
no
somoskovig
Nem, de a jateka sokkal inkabb jobb Djoko ellen mint Tsi-e, aki sokkal jobb jatekos osszesegeben az egesz evet nezve. Amiert nincs eselye es nem veletlen miert 60 a ranglistan mert nem tud meg sokaig magas szinten jatszani.
több mint 2 éve
Mert amúgy bárkinek is van eselye ellene Alcarazon kívül ?Én inkább nézem meg őket egy fiatal ellen minthogy ugyanazokat verje meg újra.
Amúgy előre le kéne játszani az Alcaraz - Djoko döntőt és utána a többi meccset.
több mint 2 éve
Rune után Tsitsipas is ,lekerült' Djokovic ágáról!És Ruud is. A top8ból senki se maradt 😀 .
Gondolom ez is az ő hibája! 🙃
steelwolf
több mint 2 éve
Rune után Tsitsipas is ,lekerült' Djokovic ágáról!Szokásos mázlija. A következő ellenfele gondolom visszalép majd sérülés miatt.
steelwolf

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Stri es most Safiullin is allatul nyomja. Es az orosz mar Wimbledonban is tolta rendesen. Mindegy melyik nyer mindketto erosebb konkurencia Tsi-nel Djokonak. Eubanks-et inkabb sajnalom, mert egeszsegesen egy allat o is.Safiullin azért nem akkora konkurencia. 😊
no
több mint 2 éve
Stri es most Safiullin is allatul nyomja. Es az orosz mar Wimbledonban is tolta rendesen. Mindegy melyik nyer mindketto erosebb konkurencia Tsi-nel Djokonak. Eubanks-et inkabb sajnalom, mert egeszsegesen egy allat o is.
több mint 2 éve
Attól tartok, ez nem a mi napunk.
több mint 2 éve
ja persze, kicsit szétcsúszott a szerkesztéssel. lehet aludnom kéne.Meg se néztem, remélem, hogy külön ágon van a két magyar. Nem örülnék, ha a döntő előtt összekerülnének.Ha mindketten nyernek, akkor asszem biztosan lesz magyar a negyedik körben
nagylaza, főpohárnok
Szerk: ja nem, csak az ötödik kanyarban kerülhetnek egymás ellen.
Fucsovicsra Ruud várhatna a negyedik körben, Marozsánra Tiafoe.
slowmotion
Egy körrel el vagy csúszva. Ha esetleg eljutnak odáig, akkor a 4. körben mehetnek egymás ellen a QF-ért.
Jughead
több mint 2 éve
Stricker annyira nem chockernek tűnik mint amekkora chocker a görög. Mondjuk lehet csak ezért.Rune után Tsitsipas is ,lekerült' Djokovic ágáról!Stricker nagyot játszott, Tsitsipasnak meg nagyon nem fekszik New York.
steelwolf
Jughead
Követni fogom a srácot remelem elit lesz.
több mint 2 éve
Meg se néztem, remélem, hogy külön ágon van a két magyar. Nem örülnék, ha a döntő előtt összekerülnének.Ha mindketten nyernek, akkor asszem biztosan lesz magyar a negyedik körben
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
Egy körrel el vagy csúszva. Ha esetleg eljutnak odáig, akkor a 4. körben mehetnek egymás ellen a QF-ért.
több mint 2 éve
Meg se néztem, remélem, hogy külön ágon van a két magyar. Nem örülnék, ha a döntő előtt összekerülnének.Ha mindketten nyernek, akkor asszem biztosan lesz magyar a negyedik körben
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Rune után Tsitsipas is ,lekerült' Djokovic ágáról!Stricker nagyot játszott, Tsitsipasnak meg nagyon nem fekszik New York.
steelwolf
több mint 2 éve
Meg se néztem, remélem, hogy külön ágon van a két magyar. Nem örülnék, ha a döntő előtt összekerülnének.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Rune után Tsitsipas is ,lekerült' Djokovic ágáról! Gondolom ez is az ő hibája! 🙃
több mint 2 éve
Ma egy másik hír látott napvilágot, amely sokakban biztos kétes érzéseket vált ki, és talán sokan valami háttérben húzódó feszültséget, problémát sejtenek. Nem tudni mi van tényleg a színfalak mögött de Fucsovics Marci nem vállalja a törökök elleni igen fontos Davis Kupa fordulót, amelynek tétje, hogy ismét lehetőséget kapjunk a világcsoportba kerülésre. Ha ez most nem sikerül, akkor messze kerülünk ismét, és jó pár év munkája kezdődhet előröl. Ebből a szempontból nehéz kommentálni Marci döntését, de a szövetségi kapitány azért megmagyarázta a dolgot: "Egyeztettem Fucsovics Marcival és stábjával, úgy döntöttek, hogy ezúttal nem vállalja a játékot. A wimbledoni időszak után nem játszott salakon és a következő időszakban is kemény pályán szeretne készülni, ráadásul apróbb sérülések is akadályozzák. Sajnálom, hogy Marci most nem tud velünk lenni Keszthelyen, de a csapatunk így is nagyon erős, ráadásul újoncot is avatunk Füle Mátyás személyében, aki nemrég salakon megnyert egy 25 ezres versenyt, többek között a harmadik számú török játékost is legyőzve" - nyilatkozott Nagy Zoltán.Szerintem ebbe most nem kell semmit belelátni, egyszerűen így jön ki a lèpès. Nem sokkal a US open után (bár lehet már honaptól nem aktuális ez a felvetès 😏) de ezt a párharcot nélküle is hozni kellene. Fábián lábának kellene addig rendbe jönnie.
Hát meglátjuk, hogy Marozsán Fábián be tudja-e húzni a meccseit, mert azért nem valószínű Füle Matyi fogja nekünk megnyerni a párharcot.
steelwolf
több mint 2 éve
Ma egy másik hír látott napvilágot, amely sokakban biztos kétes érzéseket vált ki, és talán sokan valami háttérben húzódó feszültséget, problémát sejtenek. Nem tudni mi van tényleg a színfalak mögött de Fucsovics Marci nem vállalja a törökök elleni igen fontos Davis Kupa fordulót, amelynek tétje, hogy ismét lehetőséget kapjunk a világcsoportba kerülésre. Ha ez most nem sikerül, akkor messze kerülünk ismét, és jó pár év munkája kezdődhet előröl. Ebből a szempontból nehéz kommentálni Marci döntését, de a szövetségi kapitány azért megmagyarázta a dolgot: "Egyeztettem Fucsovics Marcival és stábjával, úgy döntöttek, hogy ezúttal nem vállalja a játékot. A wimbledoni időszak után nem játszott salakon és a következő időszakban is kemény pályán szeretne készülni, ráadásul apróbb sérülések is akadályozzák. Sajnálom, hogy Marci most nem tud velünk lenni Keszthelyen, de a csapatunk így is nagyon erős, ráadásul újoncot is avatunk Füle Mátyás személyében, aki nemrég salakon megnyert egy 25 ezres versenyt, többek között a harmadik számú török játékost is legyőzve" - nyilatkozott Nagy Zoltán.Hát meglátjuk, hogy Marozsán Fábián be tudja-e húzni a meccseit, mert azért nem valószínű Füle Matyi fogja nekünk megnyerni a párharcot.
több mint 2 éve
Nem is tudtam, hogy Wozniacki visszatért... 2020-ban vonult vissza, van két gyereke.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Azt kérdezted mit keres kint, amire az a válasz, hogy pénzt 😊 a védett ranglista miatt elindulhatott a főtáblán, de mivel még mindig nincs egészségileg - formailag meg végképp - rendben, ezért sportszakmai oka nincs az indulásának (ha selejteznie kellett volna, ki se megy) , ez látszott a meccsen is, nem ment bele nagy dolgokba, vigyázott magára, mákja volt na. De meg is érdemli.Nem érdekel mennyit keres, nem is ezt kérdeztem.Ez színtiszta pénzkeresés volt Ati oldaláról, idén ugye 4 meccset játszott összesen, azt is mind elvesztette plusz a sérülés.Nem mintha bánnám, de mit keres Balázs Attila egy US Open főtáblán? 😮Egészen pontosan 81.500 dollárt
Stoki
slowmotion
Ha jól tudom egyedül ment, a kötelező költségek (repjegy, szállás stb.) levonása után is marad a zsebében vagy 25 misi, az nem rossz óradíj 1 óra 17 perc játèkért. Egyébént egyáltalán nem ítélem el, ha ezzel valakinek gondja van, forduljon a szövetséghez a védett ranglista nevű marhaság miatt.
MC12
A védett ranglistáról nem hallottam még, így már értem.
Stoki
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Nem érdekel mennyit keres, nem is ezt kérdeztem.Ez színtiszta pénzkeresés volt Ati oldaláról, idén ugye 4 meccset játszott összesen, azt is mind elvesztette plusz a sérülés.Nem mintha bánnám, de mit keres Balázs Attila egy US Open főtáblán? 😮Egészen pontosan 81.500 dollárt
Stoki
slowmotion
Ha jól tudom egyedül ment, a kötelező költségek (repjegy, szállás stb.) levonása után is marad a zsebében vagy 25 misi, az nem rossz óradíj 1 óra 17 perc játèkért. Egyébént egyáltalán nem ítélem el, ha ezzel valakinek gondja van, forduljon a szövetséghez a védett ranglista nevű marhaság miatt.
MC12
A védett ranglistáról nem hallottam még, így már értem.
több mint 2 éve
Ez színtiszta pénzkeresés volt Ati oldaláról, idén ugye 4 meccset játszott összesen, azt is mind elvesztette plusz a sérülés.Nem mintha bánnám, de mit keres Balázs Attila egy US Open főtáblán? 😮Egészen pontosan 81.500 dollárt
Stoki
slowmotion
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Nem mintha bánnám, de mit keres Balázs Attila egy US Open főtáblán? 😮Egészen pontosan 81.500 dollárt
Stoki
több mint 2 éve
Nem mintha bánnám, de mit keres Balázs Attila egy US Open főtáblán? 😮Kisorsolták? 😊
több mint 2 éve
Ugye nem Fucsót kell ápolni?Korda bokáját kellett, ami nem meglepő, hiszen múlt héten ugyanezen boka miatt lépett vissza Winston-Salemben az SF-től.
zacknorb
több mint 2 éve
Ugye nem Fucsót kell ápolni?
Poloska vagyok.