Tenisz
15 feliratkozó
több mint 3 éve
no
7 450
Djoko nem jatszott rosszul, sot a szervajan kivul nagyon jol jatszott csak nem kivaloan. Remekul valtotta az utemet labdamenet kozben es jatekok kozott is. Berrettini azert ha nem szerval ilyen kivaloan siman kapott volna ki, de a 2.-ja volt kb Djoko elsoje. Es hat kockaztatnia kellett volna a labdameneteknel is tobbet mint ahogy a szervajanal. Amikor labdamenet volt ugy hogy mindketto odaert labon az elso uteshez akkor nagy %-ban Djoko nyert.
Viszont mentalisan mar itt is latszott meg rajta is a nyomas, mi lesz rajta az US Openen.
több mint 3 éve
Sokat elmond a mezonyrol, hogy Djokovics ma abszolut nem jatszott nagyot, igazabol kb 80 szazalekos erobedobassal siman megforditotta a meccset, aminel nagy lelektani hatranyban volt, Berrettini meg nagy elonyben.Erről beszéltem a napokban.
Es megis, ennyit ert. Egyaltalan nem ereztem, hogy top jatekkal nyert itt ma Djoko. Sot..
Stez
Semmit nem jelent nála, ha elveszti az első szettet. Vagy az első kettőt 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Djoko lett a tenisz Tom Bradyje.
több mint 3 éve
Jughead
5 302
Sokat elmond a mezonyrol, hogy Djokovics ma abszolut nem jatszott nagyot, igazabol kb 80 szazalekos erobedobassal siman megforditotta a meccset, aminel nagy lelektani hatranyban volt, Berrettini meg nagy elonyben.Szerintem az egész tornán gyenge volt magához képest, valószínűleg az RG miatt nem volt igazán formában.
Es megis, ennyit ert. Egyaltalan nem ereztem, hogy top jatekkal nyert itt ma Djoko. Sot..
Stez
Más kérdés, hogy így se volt egy pillanatig veszélyben a 7 meccsen.
több mint 3 éve
Sokat elmond a mezonyrol, hogy Djokovics ma abszolut nem jatszott nagyot, igazabol kb 80 szazalekos erobedobassal siman megforditotta a meccset, aminel nagy lelektani hatranyban volt, Berrettini meg nagy elonyben.Teljesen igaz, és az elődöntőben ugyanez volt, ami a játék minőségét illeti. A lélektani hátrány viszont nála nem úgy működik, mint a normális embereknél, ha előnyben van, akkor magabiztos, ha hátrányban, akkor meg még inkább. 😊
Stez
több mint 3 éve
Furcsa hogy hármuk közül valószínűleg Federernek lesz a legkevesebb GS-e.Nadalban még benne van egy RG, Novakban meg még akár 6-8 GS is.
több mint 3 éve
Sokat elmond a mezonyrol, hogy Djokovics ma abszolut nem jatszott nagyot, igazabol kb 80 szazalekos erobedobassal siman megforditotta a meccset, aminel nagy lelektani hatranyban volt, Berrettini meg nagy elonyben. Es megis, ennyit ert. Egyaltalan nem ereztem, hogy top jatekkal nyert itt ma Djoko. Sot..
több mint 3 éve
Egy igazi hidegvérű, rohadék bérgyilkos nyugalmával végezte ki Djokovic szegény Berrettinit, amikor igazán kellett, akkor még az adogatását is akkor vette el, amikor akarta.
több mint 3 éve
Nem okoz csalódást az olasz, de most már kezd kicsúszni a kezéből a meccs.Ebből fűevés lesz megint
nagylaza
több mint 3 éve
Nem okoz csalódást az olasz, de most már kezd kicsúszni a kezéből a meccs.
több mint 3 éve
Köszönöm! Egyelőre nem tudok életet lehelni belé, de még próbálkozom...😊Francba. Tud valaki streamet?tennisstreams.me/wimbledon-men-s-final-novak-djokovic-vs-matteo-berrettini-live/stream-1
nagylaza
Kampman
Sikerült!
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Kampman
28 697
Francba. Tud valaki streamet?tennisstreams.me/wimbledon-men-s-final-novak-djokovic-vs-matteo-berrettini-live/stream-1
nagylaza
több mint 3 éve
Djoko kurva szar mentalisan eddig ma.
több mint 3 éve
Francba. Tud valaki streamet?
több mint 3 éve
A másodikban viszont Djoko-cunami van.
több mint 3 éve
Módosítok: 1-0.😊 (Elütöttem.)Nocsak! 1-1. Djoko számára - úgy néz ki - nem lesz diadalmenet.1-1?
nagylaza
bcsarli
több mint 3 éve
Nocsak! 1-1. Djoko számára - úgy néz ki - nem lesz diadalmenet.1-1?
nagylaza
több mint 3 éve
Nocsak! 1-1. Djoko számára - úgy néz ki - nem lesz diadalmenet.
több mint 3 éve
Berrettini feltámadt, kezdek reménykedni 😊
több mint 3 éve
index.hu/sport/tenisz/2021/07/08/boris-becker-wimbledon-fucsovics-marton-bozsormenyi-anett/player.hu/kult/reagalt-fucsovics-baratnoje-boris-becker-szexistanak-kikialtott-bokjara/?utm_source=Facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=isebi7&fbclid=IwAR2U9lKrioaR28so4UvCVneJm2NirWMiEdwYcpZcoIuLP8fiPgo83lkimqU
Bazzeg, ez mennyire nevetséges már... 😆🙄
Nagyon elferdült világ lett...
warr_b
Itt a korrekt viszont válasz a "Hölgynek".
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Összességében rohadt nehéz lehet Djokovic ellen játszani, egyrészt bármennyire is kozepszeruen játszik, meg kell nyerni ellene a pontokat, másrészt a gyengébb meccsein is tudja a fontos pontoknal az extrát. Szegény Shapovalov se nagyon nyert lényeges labdamenetet...Szomorú ez a meccs…Djoko szar de Shaponak se ez a legjobb meccse…23 ki nem kényszerített hibàval meg 1/11 kihasznált break labdával nem lehet nyerni ellene sajnos 😕
Djoko szarul játszik, Shapo jól és Djokoé az első 2 szett egy GS elődöntőben.
Jughead
MC12
több mint 3 éve
Szomorú ez a meccs…Roger fénykorában ment ez, hogy aki szembekerült vele, az betojt, és a tudása max 2/3-át tudta a pályára tenni, Rozsé meg akkor is nyert, ha épp gyengébb napot fogott ki.
Jughead
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
MC12
6 499
Szomorú ez a meccs…Djoko szar de Shaponak se ez a legjobb meccse…23 ki nem kényszerített hibàval meg 1/11 kihasznált break labdával nem lehet nyerni ellene sajnos 😕
Jughead
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Jughead
5 302
Szomorú ez a meccs…Djoko szarul játszik, Shapo jól és Djokoé az első 2 szett egy GS elődöntőben.
több mint 3 éve
És 3 szetten át fejben is végigbírd!Mindnekinek van olyan játék, ami ellen nem megy olyan jól neki, nem komfortos. Nadalnak, Fedexnek, Djokonak mindegyiknek. A kérdés, hogy te tudod-e azt játszani egyáltalán és ha igen akkor olyan magas szinten, hogy rákényszerítsd a másikra. Na ez az együttállás ritkán van meg ellenük 😊 de létezik, írtam is pár példát korábban.Nem hiszem, hogy létezik ilyen technika.ez az a technika amivel a szerb fogható. Ügyes tipp 😊Most lattam Londonban. Hihetetlen jo fuvon, durva szerva-tenyeres es forma. Neki van fegyvere. Viszont vicces laba van, mintha nem lenne vadlija.Teniszezek egynehány éve, heti rendszerességgel, szóval sajnos pontosan tudom milyen nehéz arra a pici helyre beütni, hogy rohadna meg 😀 😀De nem egyszeru, mert talan o a legjobb fogado. Folyamatosan pici helyre beutni nem egyszeru. De en Berettinni mondom az elejetol. A Lengyel is jol tolta, de 3 szettet kell tokeletesen szervalniuk, bar a mai Djoko ellen siman lenne eselye a jobbaknak.A gyengébb képességűeknek - és hát a mezőny 99.7%-a ugye az 😀 - egyszerűen ezt kell játszani ellene mert minden másban Ő nyer. Kyrgios egyszerűen zseni volt, ahogy '17-ben lenyomta ezzel a taktikával, kétszer. Vagy korábban Tsonga meg Federer is így kapta szét 2008-10 között. Szerválni kell 10-20-30 ászt, és erőből leütni, amennyire csak tudod.Visszatérve Marcira, nem egészen értettem a stratégiát. Djoko ellen egyetlen esélyed van, ha nem vagy a Nadal - Federer párosból valaki - hogy lerohanod. Vagy megvered 3:0-ra vagy kikapsz. És amúgy amit Schwartzman ellen csinált Marci, az kellett volna ide is. Bátor, gyors-rövid, erős labdamenetek, agresszió. Na most ebből 0 volt 😊 lehet mondani, hogy a szerb ennyit hagyott, de ez csak részben igaz, agresszív játéknak a nyomát se láttam, ehelyett belement az alapvonali játékba, meg a szép, nyugodt hosszú game-ekbe - márpedig ebben - is - verhetetlen Djoko. Kicsit úgy éreztem, hogy felment, tisztességgel kikapott és ennyi, igazából nem éreztem, hogy elhitte egy másodpercre is, hogy nyerhet. Lehet elkészült az erejével, vagy csak simán megelégedett ezzel a 8 köze jutással, nem tudom. Mindenesetre szép volt így is, nagy gratula 😊Én azt reméltem, hogy nyom egy bátor szerva-röpte játékot, megpróbálja leütni Djokovicot a pályáról, aztán vagy sikerül vagy nem.
MC12
De meg se próbálta, belesétált a szerb utcájába, onnan meg nem tudott, nem tudhatott jól kijönni. Ez van.
De arról nem Djoko tehet, ha nem jön szembe erős ellenfél, mert egy gyengébtől korábban kikap. Akkor lehet ezen a héten a gyengébb az erősebb.
Sobri Jóska
MC12
no
Sajnos Berettiniben nem vagyok otthon, nagyon kevészer láttam, talán csak pesten amit megnyert 19ben, meg most a Zverev elleni római 1000-est és ennyi, valahogy mindig volt jobb meccs amit lehet nézni 😊
MC12
no
MC12
Jughead
MC12
Lásd Tsitsipas, neki játék alapján simán nyernie kellett volna az RGt