Tenisz
15 feliratkozó
több mint 6 éve
Padrinaggio
228
Izgalmas meccs lett a Federer - Anderson.
több mint 6 éve
szóval jövő hétfőtől Babos a világelső.wow. soha nem gondoltam, hogy valaha ezt le lehet majd írni.
több mint 6 éve
Srácok!Esplayer. Most már egy picit drágább, de még mindig ez a legjobb megoldás.
több mint 6 éve
shagi0206
11 212
Valaki esetleg tudja, hogy Wimbledon közvetítés miért csak az Eurosport 2-n van? Semmi más élő esemény nincs amit közvetítenének, de az Eurosport 1 mégsem adja egyik nap Sem elvileg.Igen, ez nekem is elég nagy probléma. Vagy 4 éve elvette az eurosportot a kábelszolgáltató (no nem baj, szeptemberre csődbe mennek, mert augusztusba építik ki a jobbat), így a GS tornákat csak linken tudom nézni (és azt se normálisan, köszönhetően a fos net miatt, ami szintén a kábelszolgáltatóé). Fizetünk érte annyit, mint más a 10x jobbért.
Leonidasz007
több mint 6 éve
Jughead
5 302
Valaki esetleg tudja, hogy Wimbledon közvetítés miért csak az Eurosport 2-n van? Semmi más élő esemény nincs amit közvetítenének, de az Eurosport 1 mégsem adja egyik nap Sem elvileg.Mert csak az Eurosport 2 birtokolja a jogokat. Az Eurosport 1 és az Eurosport 2 ugyanis nem teljesen azonos, pl. a Bundesliga is csak a 2-esé.
Leonidasz007
több mint 6 éve
Lisicki wimbledoni selejtezőben nagyon fura látvány. Nem tudom hogyan jutott idáig, de azért a torna szervezői egy korábbi döntősnek adhattak volna szerintem szabadkártyát.usual story, szerteszét volt sérülve
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Lisicki wimbledoni selejtezőben nagyon fura látvány. Nem tudom hogyan jutott idáig, de azért a torna szervezői egy korábbi döntősnek adhattak volna szerintem szabadkártyát.
több mint 6 éve
Patrik007
344
Ha jól tudom Stuttgartot a Mercis a szerződése miatt vállalja. De idén a világelsőség miatt is jól jött. Amugy ha Halleban vagy Wimbledonban nem lesz cimvedes akkor ismer csere.közben hétfőtől megint Roger az első.lol, indult 250-es atp tornán? 😊 Hobbi tornázik
idén eddig kb több csere volt az élen, mint előtte egy fél évtizeden keresztül.
slowmotion
shagi0206
több mint 6 éve
tavaly is elindult ugyanitt, csak kikapott a szenior derbin.közben hétfőtől megint Roger az első.lol, indult 250-es atp tornán? 😊 Hobbi tornázik
slowmotion
shagi0206
Stuttgart, Halle, Wimbledon.
több mint 6 éve
shagi0206
11 212
közben hétfőtől megint Roger az első.lol, indult 250-es atp tornán? 😊 Hobbi tornázik
slowmotion
több mint 6 éve
közben hétfőtől megint Roger az első.idén eddig kb több csere volt az élen, mint előtte egy fél évtizeden keresztül.
több mint 6 éve
laszloborbeli odatette a cikket, pedig eddig ki nem állhattam halepetés tényleg, jó a cikk!
eaglesmcnabb
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
shagi0206
11 212
laszloborbeli odatette a cikket, pedig eddig ki nem állhattam halepetnekem elég a tudat, hogy román 😊
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
laszloborbeli odatette a cikket, pedig eddig ki nem állhattam halepet
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
shagi0206
11 212
az ujjával volt vmi gebasz, gyorsan "megoperálták", aztán mintha mi se történt volna, játszott tovább.eurosporton néztem és 3-1nél jött emlegetve valami hogy baja vannah csak behúztamire gondolsz?
pontosan mi lett Rafával?!
Negritis
shagi0206
de nem épp nem voltam a tv előtt így nem vágom mi lett
Negritis
több mint 6 éve
eurosporton néztem és 3-1nél jött emlegetve valami hogy baja vannah csak behúztamire gondolsz?
pontosan mi lett Rafával?!
Negritis
shagi0206
de nem épp nem voltam a tv előtt így nem vágom mi lett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
nah csak behúztapontosan mi lett Rafával?!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
shagi0206
11 212
Bár én neten nézem, angolul, így nem tudom mennyire szopkodták Thiemet.Mondjuk ezt a Thiem-hype-ot nem teljesen értettem amit a kommentátorok toltak, még az első szett csak-csak (bár szerintem már az elején is voltak jelek), de utána köze se volt a meccshez...ugye verte idén Rafát salakon. Azt hitték, hogy a Garroson is lesz esélye? 😊
Igor
shagi0206
Múltkor nem tudom melyik torna ment (annyi biztos, hogy salak volt - szerintem Róma), ott a magyar kommentátor már annyira élvezett Rafára, hogy lenyomtam a hangot a francba.
több mint 6 éve
shagi0206
11 212
Mondjuk ezt a Thiem-hype-ot nem teljesen értettem amit a kommentátorok toltak, még az első szett csak-csak (bár szerintem már az elején is voltak jelek), de utána köze se volt a meccshez...ugye verte idén Rafát salakon. Azt hitték, hogy a Garroson is lesz esélye? 😊
Igor
több mint 6 éve
Mondjuk ezt a Thiem-hype-ot nem teljesen értettem amit a kommentátorok toltak, még az első szett csak-csak (bár szerintem már az elején is voltak jelek), de utána köze se volt a meccshez...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
shagi0206
11 212
Most már azért ütögetnek becsülettel 😊most már 😊
gabokocka
Thiem viszont rengeteget hibázik. Pedig a tenyeresei elég "gyilkosak".
több mint 6 éve
Most már azért ütögetnek becsülettel 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
shagi0206
11 212
Nézitek a döntőt? Színvonal eddig nagyon kezdetleges. Unforced error everywhere 😊