TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nézi valaki a voice-ot?

Egyébként meglepő, de itthon nem lett ingyenes a szavazás 😕 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
OG meg minden héten első volt btw.fetomy
Ogli G? Caaaam? 😮

több mint 13 éve
lol nagyon nagy 😀 JFK többször is volt, hogy 3. lett a szavazatok alapján 😀😀😀D
OG meg minden héten első volt btw.
több mint 13 éve
pataki atikát akarja a nép!
eaglesmcnabb
Keresztes: Ez csodálatos volt, te nem is evilági vagy!
Pataki: Basszameg, már megint eljöttek értem!! Takarodj a színpadról te mocskos ufo!!
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
A várható bekövetkezett. Nincs többé zseton a zsákban, Malek Miki kiszáll az X-Faktorból. Kezdődhet a találgatás, hogy ki jön helyette, szerintem Koós János mondjuk ideális pick lenne egy ilyen színvonalas műsorba!

Ja nem is, ideális idő a sablonkövetésre, két nő kell a zsűribe. Lehetőleg nagyon értelmes, szimpatikus, nagyszerű előadóművész. Mondjuk Kiszel Tünde.fetomy
pataki atikát akarja a nép!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 207 — Bears & Illinois fan
Na most kibújt a szög a zsákból (vagy másképp: elvált a szar a májától):

www.origo.hu/teve/20121219-radics-gigi-es-olah-gergo-unokatestverek.html

Ez egy maffia...... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 207 — Bears & Illinois fan
Én nem sokat hallgatok rádiót de mostanában amikor a ClassFM-re kapcsolok szinte mindig van "lemezugrálás". Ennyire gagyi ez a rádió vagy senki nem hallgatja mi megy adásban!?Matthew99
Tényleg többször volt ilyen, ha autóban ülök, hallgatom és néha valóban ugrál.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Kéne egy X-Faktor mentorévad, amikor a 4 mentort válogatják ki, minden héten nagy baromságokat kell mondani és SMS-ek repkedhetnek.

Talán el is indulnék.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jimmy fia jó lenne mentornak, hozná a nézettséget

több mint 13 éve
A várható bekövetkezett. Nincs többé zseton a zsákban, Malek Miki kiszáll az X-Faktorból. Kezdődhet a találgatás, hogy ki jön helyette, szerintem Koós János mondjuk ideális pick lenne egy ilyen színvonalas műsorba!

Ja nem is, ideális idő a sablonkövetésre, két nő kell a zsűribe. Lehetőleg nagyon értelmes, szimpatikus, nagyszerű előadóművész. Mondjuk Kiszel Tünde.
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 116 — Invisible man
Én nem sokat hallgatok rádiót de mostanában amikor a ClassFM-re kapcsolok szinte mindig van "lemezugrálás". Ennyire gagyi ez a rádió vagy senki nem hallgatja mi megy adásban!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 726 — Csodabogár
Mikor kiüvöltötték Oláh Gergő nevét, akkor felrohant egy csaj, azt hittem Csobot Adél, de aztán megjött az őr és lekapta gyorsba 😀fetomy
ja ok kösz, akkor a felrohanó csajt láttam, csak simán azt hittem hogy valami régi versenyző örül neki ennyire, és vissza is fordultam tök nyugodtan a géphez 😀kaszo
én meg azt hittem a feleségét kapták le 😀

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Mikor kiüvöltötték Oláh Gergő nevét, akkor felrohant egy csaj, azt hittem Csobot Adél, de aztán megjött az őr és lekapta gyorsba 😀fetomy
ja ok kösz, akkor a felrohanó csajt láttam, csak simán azt hittem hogy valami régi versenyző örül neki ennyire, és vissza is fordultam tök nyugodtan a géphez 😀
több mint 13 éve
Mikor kiüvöltötték Oláh Gergő nevét, akkor felrohant egy csaj, azt hittem Csobot Adél, de aztán megjött az őr és lekapta gyorsba 😀
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
de a legnagyobb az volt, mikor a színpadra felrohanó nézőt lekapta a biztonsági őrfetomy
lol ez mikor volt, nem is láttam, de akkor csekkolom majd rtlmoston 😀
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 756
Jó helyre ment a nyeremény, a lehetőség meg mint tudjuk másnak is adott.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 592 — Tyrone Creek
ezzel pedig Geszti is feliratkozott Malek és Feró mellé, mint győztes mentor. a negyediknek ez sosem fog összejönni 😀
több mint 13 éve
Sejthető volt, hogy Győző megnyeri, de a legnagyobb az volt, mikor a színpadra felrohanó nézőt lekapta a biztonsági őr : DDD

De a nap híre akkoris, hogy bár jövő héten vége a világnak, X-Faktor az lesz jövőre is 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
S
A
L
G
Ó
T
A
R
J
Á
N

😀

Csak ezért Schleck 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Megérdemelte. (bár kb. az adás fele óta nem követem, de addig ő volt a legjobb 😂 )

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
gecc, hogyan csinálj max 1 órás műsorból 3 órásat című vetélkedőnket láthatják...a legnagyobb az volt:
22 óra 00 perc, ördögnóra: utolsó percek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zene
13 perc reklám
zene
majd nóri: utolsó percek!!!!!!!!!

ANYÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JC6
Ha ez az egyetlen csatorna van a tévéden, akkor sem értelek, mert bárhol tudsz ingyen nézni NFL-t is most éppen. Ha pedig van mondjuk Sport2-d, akkor meg végképp nem tiszta nekem, hogy miért idegesíted magad ezen.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gecc, hogyan csinálj max 1 órás műsorból 3 órásat című vetélkedőnket láthatják...a legnagyobb az volt:
22 óra 00 perc, ördögnóra: utolsó percek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zene
13 perc reklám
zene
majd nóri: utolsó percek!!!!!!!!!

ANYÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 472 — Amerikai sportok rajongója
Akárki nyeri az idei X faktort, megérdemelt lesz ebben a mezőnyben, a 2 legjobb jutott a döntőbe, és ott is elég jól teljesítettek. Hangsúlyozom az idei felhozatalból. maga a műsor a szokásos idegtépő, idegesítő.
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Ki fogja-e verni Oláh Gergő?

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Csak nekem marha kínos ez a körkapcsolás?petey
Az egész műsor kínos, élen ezzel a kibaszott időhúzással.
Meg ez a jajj megfordult az állás atyaisten szarsággal.