TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 13 éve
Nézi valaki a voice-ot?Egyébként meglepő, de itthon nem lett ingyenes a szavazás 😕 😀
több mint 13 éve
lol nagyon nagy 😀 JFK többször is volt, hogy 3. lett a szavazatok alapján 😀😀😀DOG meg minden héten első volt btw.
több mint 13 éve
pataki atikát akarja a nép!Keresztes: Ez csodálatos volt, te nem is evilági vagy!
eaglesmcnabb
Pataki: Basszameg, már megint eljöttek értem!! Takarodj a színpadról te mocskos ufo!!
több mint 13 éve
A várható bekövetkezett. Nincs többé zseton a zsákban, Malek Miki kiszáll az X-Faktorból. Kezdődhet a találgatás, hogy ki jön helyette, szerintem Koós János mondjuk ideális pick lenne egy ilyen színvonalas műsorba!pataki atikát akarja a nép!
Ja nem is, ideális idő a sablonkövetésre, két nő kell a zsűribe. Lehetőleg nagyon értelmes, szimpatikus, nagyszerű előadóművész. Mondjuk Kiszel Tünde.fetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Na most kibújt a szög a zsákból (vagy másképp: elvált a szar a májától): www.origo.hu/teve/20121219-radics-gigi-es-olah-gergo-unokatestverek.html
Ez egy maffia...... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Én nem sokat hallgatok rádiót de mostanában amikor a ClassFM-re kapcsolok szinte mindig van "lemezugrálás". Ennyire gagyi ez a rádió vagy senki nem hallgatja mi megy adásban!?Matthew99Tényleg többször volt ilyen, ha autóban ülök, hallgatom és néha valóban ugrál.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Kéne egy X-Faktor mentorévad, amikor a 4 mentort válogatják ki, minden héten nagy baromságokat kell mondani és SMS-ek repkedhetnek.Talán el is indulnék.
több mint 13 éve
A várható bekövetkezett. Nincs többé zseton a zsákban, Malek Miki kiszáll az X-Faktorból. Kezdődhet a találgatás, hogy ki jön helyette, szerintem Koós János mondjuk ideális pick lenne egy ilyen színvonalas műsorba!Ja nem is, ideális idő a sablonkövetésre, két nő kell a zsűribe. Lehetőleg nagyon értelmes, szimpatikus, nagyszerű előadóművész. Mondjuk Kiszel Tünde.
több mint 13 éve
Én nem sokat hallgatok rádiót de mostanában amikor a ClassFM-re kapcsolok szinte mindig van "lemezugrálás". Ennyire gagyi ez a rádió vagy senki nem hallgatja mi megy adásban!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
én meg azt hittem a feleségét kapták le 😀Mikor kiüvöltötték Oláh Gergő nevét, akkor felrohant egy csaj, azt hittem Csobot Adél, de aztán megjött az őr és lekapta gyorsba 😀fetomyja ok kösz, akkor a felrohanó csajt láttam, csak simán azt hittem hogy valami régi versenyző örül neki ennyire, és vissza is fordultam tök nyugodtan a géphez 😀kaszo
több mint 13 éve
Mikor kiüvöltötték Oláh Gergő nevét, akkor felrohant egy csaj, azt hittem Csobot Adél, de aztán megjött az őr és lekapta gyorsba 😀fetomyja ok kösz, akkor a felrohanó csajt láttam, csak simán azt hittem hogy valami régi versenyző örül neki ennyire, és vissza is fordultam tök nyugodtan a géphez 😀
több mint 13 éve
Mikor kiüvöltötték Oláh Gergő nevét, akkor felrohant egy csaj, azt hittem Csobot Adél, de aztán megjött az őr és lekapta gyorsba 😀
több mint 13 éve
de a legnagyobb az volt, mikor a színpadra felrohanó nézőt lekapta a biztonsági őrfetomylol ez mikor volt, nem is láttam, de akkor csekkolom majd rtlmoston 😀
több mint 13 éve
Jó helyre ment a nyeremény, a lehetőség meg mint tudjuk másnak is adott.
több mint 13 éve
ezzel pedig Geszti is feliratkozott Malek és Feró mellé, mint győztes mentor. a negyediknek ez sosem fog összejönni 😀
több mint 13 éve
Sejthető volt, hogy Győző megnyeri, de a legnagyobb az volt, mikor a színpadra felrohanó nézőt lekapta a biztonsági őr : DDDDe a nap híre akkoris, hogy bár jövő héten vége a világnak, X-Faktor az lesz jövőre is 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
SA
L
G
Ó
T
A
R
J
Á
N
😀
Csak ezért Schleck 😀
több mint 13 éve
Megérdemelte. (bár kb. az adás fele óta nem követem, de addig ő volt a legjobb 😂 )
több mint 13 éve
gecc, hogyan csinálj max 1 órás műsorból 3 órásat című vetélkedőnket láthatják...a legnagyobb az volt:Ha ez az egyetlen csatorna van a tévéden, akkor sem értelek, mert bárhol tudsz ingyen nézni NFL-t is most éppen. Ha pedig van mondjuk Sport2-d, akkor meg végképp nem tiszta nekem, hogy miért idegesíted magad ezen.
22 óra 00 perc, ördögnóra: utolsó percek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zene
13 perc reklám
zene
majd nóri: utolsó percek!!!!!!!!!
ANYÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gecc, hogyan csinálj max 1 órás műsorból 3 órásat című vetélkedőnket láthatják...a legnagyobb az volt:22 óra 00 perc, ördögnóra: utolsó percek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zene
13 perc reklám
zene
majd nóri: utolsó percek!!!!!!!!!
ANYÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 13 éve
Akárki nyeri az idei X faktort, megérdemelt lesz ebben a mezőnyben, a 2 legjobb jutott a döntőbe, és ott is elég jól teljesítettek. Hangsúlyozom az idei felhozatalból. maga a műsor a szokásos idegtépő, idegesítő.
több mint 13 éve
Csak nekem marha kínos ez a körkapcsolás?peteyAz egész műsor kínos, élen ezzel a kibaszott időhúzással.
Meg ez a jajj megfordult az állás atyaisten szarsággal.