TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 13 éve
A top2 nem lepett meg, pont ezt vártam, de hogy végig | Maloney | vezetett... azért az durva. Igaz halloween óta totálisan kiábrándultam a szériából, nem is néztem, de hát a csávó abszolúte nem volt ennyire jó. | James | már nagyon-nagyon rég óta tuti befutó volt nálam, meg is lep, hogy csak a végén lett első. Vagyis jobban megnézve... nem véletlen, hogy a párbajáig 5-6. volt, onnantól meg rommá vert mindenkit. Gondolom akkor eszméltek rá, hogy bakker attól még, hogy nagyon jó, kell rá szavazni is 😀Egyébként Ellát vártam még a döntőbe, csak ő is azzal szívott, hogy azt hihették, hogy szavaznak rá így is elegen. Meg persze Tulisa miatt. Az szánalmas, hogy Gaylan Clark tovább maradt bent mint ő... (vagy mint akárki más) Na de az a James-Ella bottom2, Rylannel a mezőnyben... akkkor már csak röhögtem.
Egyébként nem kell nevetni a 1D-n. Jól összerakott csapat az, bizonyítja, hogy azért külföldön van utóélete ezeknek a versenyzőknek.
több mint 13 éve
YoungZeeZee
9 419
fetomy😊Hagyján, nekem az is szimpi, hogy a keresztnevét mondja csak és nem a teljeset, én ettől is picit emberközelibbnek éreztem a dolgokat.
Apropó: A UK final lenyűgözött. 2napos, manchesterben 10 ezer ember előtt. Mondjuk zeneileg nem ezt a stílust kedvelem, de egy kylie, kelly clarkson, one direction😀, rita ora, rhianna névsor nem volt rossz.
Nem tudom tudod-e, de aki a 3. lett, konkrétan az elsőtől a 7. hétig a nézők szavazata alapján ő volt az első. A győztes, csak a 8. héten volt az első kettőben, előtte még párbajoznia is kellett.
Amúgy a győztes megéredemli, tényleg egy ready made a srác, de a mezőnyből tudtam volna még mondani 3-4 embert aki simán vihette volna a nyereményt.
Ennyi voltam😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jaja. Csak azt nem értem, hogy a csőcselék 2006-ban miért nem az rtl székházat verte szét 😀 Kedvem lenne most gyújtogatni... 😀
több mint 13 éve
JC6: Az a durva ezzel az ökör időhúzással kapcsolatban amit Ördög Nóri csinál, hogy a külföldi X-ekben minden élő show 2 nap. 1 a produkciók, 1 a results show. A resultsban van a vendégfellépő, közös szar, és az eredményhirdetés. Mégis meg tudják normálisan oldani, hogy a host annyit mond, hogy "A következő továbbjutó..pár másodperc... XY" meg 1-2 alkalommal hozzáteszi, hogy nem sorrendben mondják. Mi nem csinálunk plusz 1 napot, mégis kell annyi időhúzás, hogy 2 név között közel 1 perc eltelik. Ja és persze külföldön normális emberi hangnemben mondják az eredményt, pedig jóval nagyobb a nézőtér, míg itthon Nóri szétüvölti a torkát amint a nevet ordibálja. De hát ez van, van még hova fejlődni 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Amikor az űrből érkező gonosz velociraptorok felbukkannak Hawaii egyik szigetén, hogy lakhatóbbá tegyék a bolygónkat a fajuk számára, csak a Betolakodó Felkutató Csoport mentheti meg az emberiséget a kihalástól.Bekövetkezett az, amit írtam nem is olyan rég. Lefordultam a székről. Csak nem akkor, amikor pofánrúgták adélt, hanem akkor, amikor megláttam az állítólagos velociraptort. Ez a film még nem is ZS kategóriás, mivel egy normális verekedős jelenetet is CGI-vel csináltak meg 😀
Jónak tűnik! 😀Schleck
több mint 13 éve
Amikor az űrből érkező gonosz velociraptorok felbukkannak Hawaii egyik szigetén, hogy lakhatóbbá tegyék a bolygónkat a fajuk számára, csak a Betolakodó Felkutató Csoport mentheti meg az emberiséget a kihalástól.Jónak tűnik! 😀
több mint 13 éve
papír, egyébként most sem sorrendben mondták ugye?
több mint 13 éve
hú lerágtam a körmeimet. DE IZGALMAS VOLT! hihetetlen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
megvannak a szavazatok, közjegyző jelenlétébeneldől ki lehet holnap a döntőben
mindjárt megvannak az eredmények
holnap is itt lesz velünk
a színpadon
és énekelhet
megmutathatja mit tud valójában
hárman maradtak
kettő közülük holnap is itt lesz
velünk
itt az x-szatyorban
a mindent eldöntő párbajban
aki holnap esélyt kap arra hogy...
bazzeg, meddig lehet ezt húzni??????? 😀
több mint 13 éve
tök mindegy honnan közelítjük meg a dolgokat, a végén úgyis arra jutunk hogy mindenkit ki kéne rugdosni onnan 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
plusz "kisfiam" & "mentor anyád"Gesztit rugdosnám le elsőnek az a csávó nem tud semmit mondani csak hogy fú de érzelmes volt meg nem volt a dalban lélek meg még ilyen bullshiteket aztán csókolomTocajogos megállapítás.hát, nemtom te hogy vagy vele eagles, de Gesztin kívül mindenkit lerugdosnék onnan. néha még bejött Malek dumája meg hozzáállása a dolgokhoz, de látszik, hogy megfenyítették fentről...
mondjuk ha mindenkit pofánbasznék aki irritál, akkor csak a gergő gyerek maradna épen, zsűrikkel műsorvezetővel együttvéve!!eaglesmcnabb
keresztespókkal meg azt csinálnám, hogy lekötözném és JFK számokat kellene hallgatnia 24 órán keresztül, max hangerőn.
ferót meg elküldeném a detoxba.
nem hiszem el, hogy ez a "én nagyonszeretlekimádlak" "úgyimádomszeretemamitcsinálsz" nem kergeti ki a világból az embereket...JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gesztit rugdosnám le elsőnek az a csávó nem tud semmit mondani csak hogy fú de érzelmes volt meg nem volt a dalban lélek meg még ilyen bullshiteket aztán csókolomTocamost ez nem jobb attól, hogy: "DE É NAGYON IMÁDOM AMIT CSINÁLSZ, ÉN NAGYON SZERETLEK!!!!"
?? 😀
több mint 13 éve
Gesztit rugdosnám le elsőnek az a csávó nem tud semmit mondani csak hogy fú de érzelmes volt meg nem volt a dalban lélek meg még ilyen bullshiteket aztán csókolomjogos megállapítás.hát, nemtom te hogy vagy vele eagles, de Gesztin kívül mindenkit lerugdosnék onnan. néha még bejött Malek dumája meg hozzáállása a dolgokhoz, de látszik, hogy megfenyítették fentről...
mondjuk ha mindenkit pofánbasznék aki irritál, akkor csak a gergő gyerek maradna épen, zsűrikkel műsorvezetővel együttvéve!!eaglesmcnabb
keresztespókkal meg azt csinálnám, hogy lekötözném és JFK számokat kellene hallgatnia 24 órán keresztül, max hangerőn.
nem hiszem el, hogy ez a "én nagyonszeretlekimádlak" "úgyimádomszeretemamitcsinálsz" nem kergeti ki a világból az embereket...JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jogos megállapítás.hát, nemtom te hogy vagy vele eagles, de Gesztin kívül mindenkit lerugdosnék onnan. néha még bejött Malek dumája meg hozzáállása a dolgokhoz, de látszik, hogy megfenyítették fentről...
nem hiszem el, hogy ez a "én nagyonszeretlekimádlak" "úgyimádomszeretemamitcsinálsz" nem kergeti ki a világból az embereket...
több mint 13 éve
Lefordulnék a székről, ha egyszer valaki felszaladna a színpadra és pofánrúgná Csókos Adélt.jogos megállapítás.
Ennyire ember még nem irritált engem...JC6
mondjuk ha mindenkit pofánbasznék aki irritál, akkor csak a gergő gyerek maradna épen, zsűrikkel műsorvezetővel együttvéve!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lefordulnék a székről, ha egyszer valaki felszaladna a színpadra és pofánrúgná Csókos Adélt.Ennyire ember még nem irritált engem...
több mint 13 éve
Az RTL-nek ezekkel a helyszíni kapcsolásokkal sikerült alulmúlni önmagát. Megszólal Marika/Gizike néni a volt tanárnő, kiderül, h Oláh Gergőnél jobb gyereket nem hordott hátán a Föld és előkerül Bras Bence (vagy ki) batman jelmezben. "Asszem" tényleg jön a világvége. Szerk.: Csobot Adél és Berry pedig súlyosan megingatta hitemet az élő zene varázsában.
Do your job
több mint 13 éve
Még pár kapcsolás Gergőékhez és a végén tényleg egy lány nyer... JayBmondjuk az tényleg nem ártott volna mellé ha az OSZTÁLYFŐNÖKE tudna beszélni. 😀
lol ma sikerült a magyar pop legjavát előkotorni, Istenem miről maradtam én le az elmúlt 3 hónapban? 😂
több mint 13 éve
Azt hittétek Kasza Tibi nincs az X faktorban? DE VAAAN 😊
több mint 13 éve
az első csaj szerintem sok helyen hamiskás, az uccsó csaj stílusa meg kurvára undorító----> Nem a csávó nyer, mert sose a legjobb nyert!!!
több mint 13 éve
Még pár kapcsolás Gergőékhez és a végén tényleg egy lány nyer...
több mint 13 éve
Petra time <3
több mint 13 éve
ahhoz azért nagyban hozzájárult az Universal is, mert balfaszul reklámoztak.az Asylum filmstúdió munkásságát csak ajánlani tudom. direkt csinálnak mockbustereket 😊A Battle of Los Angelesbe, egyszer nagyon csúnyán beleszaladtam
en.wikipedia.org/wiki/The_Asylumshawnka
azt hiszem ez volt a legfélrevezetőbb címüksapka
comment.blog.hu/2011/09/29/elpusztitjak_los_angelest_a_universal_channelen_ma_este
több mint 13 éve
az Asylum filmstúdió munkásságát csak ajánlani tudom. direkt csinálnak mockbustereket 😊A Battle of Los Angelesbe, egyszer nagyon csúnyán beleszaladtam
en.wikipedia.org/wiki/The_Asylumshawnka
azt hiszem ez volt a legfélrevezetőbb címük
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!