TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
én is, de nálam MMKK (mindig, minden körülmények között - innentől rövidítem) rosszul sül elakkora fórom van karmában, hogy már rég nem motivál ez a dolog.megtisztelve érzem magam!Hörivalld be, ha nem lenne likerendszer akkor nem bizseregnének ennyire az agytekervényeid és kevésbé lennél fogékony a hülyeségre
így is nagyobb a karmád mint Alekosz libidójakonqueror
egyszerűen nagyon jókat tudok mondani, szoktam.Höri
még emlékszem, mikor én voltam a karma leader, kár, hogy nincs screenshotom 😕
több mint 13 éve
akkora fórom van karmában, hogy már rég nem motivál ez a dolog.megtisztelve érzem magam!Hörivalld be, ha nem lenne likerendszer akkor nem bizseregnének ennyire az agytekervényeid és kevésbé lennél fogékony a hülyeségre
így is nagyobb a karmád mint Alekosz libidójakonqueror
egyszerűen nagyon jókat tudok mondani, szoktam.
több mint 13 éve
megtisztelve érzem magam!Hörivalld be, ha nem lenne likerendszer akkor nem bizseregnének ennyire az agytekervényeid és kevésbé lennél fogékony a hülyeségre
így is nagyobb a karmád mint Alekosz libidója
több mint 13 éve
sok dolgot láttam már a fórumon, extrémebbnél extrémebb társításokat, szakbarbár poénokat, asszociációkat, de ez még engem is kifektetetthát ha ő is élőben magához nyúl, mint Lynch, akkor lehet esélyenemtom ildikének vagy a seahawksnak van kevesebb esélyeHöriöööö, vagyis Ildi megy vissza? 😊Sobri Jóska
Höri
több mint 13 éve
hát ha ő is élőben magához nyúl, mint Lynch, akkor lehet esélyenemtom ildikének vagy a seahawksnak van kevesebb esélyeHöriöööö, vagyis Ildi megy vissza? 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
nemtom ildikének vagy a seahawksnak van kevesebb esélyeHöriöööö, vagyis Ildi megy vissza? 😊
több mint 13 éve
a kiválasztást, kihívást "elvileg" nem tudják, a párbajt viszont megtudják előre, asszem 1 vagy 2 nappal előtte szólnak nekik(Azt bírtam, hogy utóbbi napokban sulykolták, hogy "a játékosoknak fingja sincs, hogy mikor van a kiválasztás". A kiválasztás során csak arra történt utalás, hogy tudták, hogy ma van, ellenkezőjére nem. 😊)marciPersze, h nem tudják, azért ül a játékosok fele már a kanapén, amin napközben max 2-en ülnek, meg ezért vannak a csajok kifestve, kikenve meg kiöltözve a csajok, mint Szaros Pista Jézus neve napján. 😀roniadi
Ildi VS Éva, mivel nem volt ma kedvem írni így nem véleményeztem, most megteszem:
jó matchup, mivel mindenképp hullik a férgese. Évával kapcsolatban az a leginkább elszomorító számomra, hogy rájöttem, IRL is van egy 100%ig hasonló, törtető leányismerősöm. majd vágok ki kartonból VV jelet és majd jól kisavazok
több mint 13 éve
fasz, reméltem, hogy a szünetben nézek eg ykis élőt, hát nincs közvetítés :/ amúgy a faszom, hogy még egy hét a vérbajig, reméltem, hogy már csak 1-2 napig kell elviselni Dilikót :/
több mint 13 éve
(Azt bírtam, hogy utóbbi napokban sulykolták, hogy "a játékosoknak fingja sincs, hogy mikor van a kiválasztás". A kiválasztás során csak arra történt utalás, hogy tudták, hogy ma van, ellenkezőjére nem. 😊)marciPersze, h nem tudják, azért ül a játékosok fele már a kanapén, amin napközben max 2-en ülnek, meg ezért vannak a csajok kifestve, kikenve meg kiöltözve a csajok, mint Szaros Pista Jézus neve napján. 😀
több mint 13 éve
A múltkor Olivér is két nappal a párbaj előtt magyarázgatta Ildinek, hogy ő két nap múlva párbajozik, hagyja már békén, pedig a párbajt is elvileg adott pillanatban tudják meg 😊
több mint 13 éve
marci
1 023
Köszi. Alig várom a következő Wikileaks adagot, hátha ilyenek is benne lesznek.Köszi a PR-t.Ma pl megmondta hogyha kimegy kap 60 rongyot amivel kitörölheti a seggét erre mondta Olivér hogy ilyenekről ne beszéljen már, erre éva válasza a "ki nem szarja le más is beszélt már róla" volt.JayB
12. (+1) Ildi – Egy apró adalék, hogy mi az a pici esélye, amibe kapaszkodhat: az RTL-nél kezd tele lenni sokak töke Évával, minden „belső infót“ elfecseg, amikor megy az élő stream, nem tud lakatot tenni a szájára. Ha már most ki akarják venni, akkor Ildi bent tud maradni.Sobri JóskaEzek mik voltak?marci
(Azt bírtam, hogy utóbbi napokban sulykolták, hogy "a játékosoknak fingja sincs, hogy mikor van a kiválasztás". A kiválasztás során csak arra történt utalás, hogy tudták, hogy ma van, ellenkezőjére nem. 😊)
több mint 13 éve
Valamint beszélt arról, hogy a videószobában mit "kértek tőle", mire "utasították", és egyéb a műsor működtetésével kapcsolatos apróságokról. És a "ki nem szarja le" attitűdöt sem díjazzák a műsor készítői.Köszi a PR-t.Ma pl megmondta hogyha kimegy kap 60 rongyot amivel kitörölheti a seggét erre mondta Olivér hogy ilyenekről ne beszéljen már, erre éva válasza a "ki nem szarja le más is beszélt már róla" volt.JayB
12. (+1) Ildi – Egy apró adalék, hogy mi az a pici esélye, amibe kapaszkodhat: az RTL-nél kezd tele lenni sokak töke Évával, minden „belső infót“ elfecseg, amikor megy az élő stream, nem tud lakatot tenni a szájára. Ha már most ki akarják venni, akkor Ildi bent tud maradni.Sobri JóskaEzek mik voltak?marci
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Köszi a PR-t.Ma pl megmondta hogyha kimegy kap 60 rongyot amivel kitörölheti a seggét erre mondta Olivér hogy ilyenekről ne beszéljen már, erre éva válasza a "ki nem szarja le más is beszélt már róla" volt.
több mint 13 éve
marci
1 023
Köszi a PR-t.12. (+1) Ildi – Egy apró adalék, hogy mi az a pici esélye, amibe kapaszkodhat: az RTL-nél kezd tele lenni sokak töke Évával, minden „belső infót“ elfecseg, amikor megy az élő stream, nem tud lakatot tenni a szájára. Ha már most ki akarják venni, akkor Ildi bent tud maradni.Sobri JóskaEzek mik voltak?
több mint 13 éve
Gina kiment, volt egy kiválasztás, és egy kihívás, jöjjön egy új PR is.1. (-) Jerzy – Érdemben nem változott semmi, sokat számít majd, miként alakul a bénázása Gigivel.
2. (-) Gombi – Telefon letudva, összeomlás felszámolva, újra a lé a tét.
3. (-) Laci – Amíg nem szerepel egy párbajon, fogalmunk se lehet valós erejéről, de amíg nyomják a „nyugalom szobra“ frázisokat, addig nem szűnik meg esélyes lenni.
4. (+1) Béci – Néha kezd életjeleket mutatni, az élőbeszédének a bpm-je kezdi elérni a mágikus 30as határt, ez a javára szól mindenképpen, valamint az, hogy amíg bent a testvére, könnyen össze tudnak dolgozni.
5. (-1) Alekosz – Még mindig ő a „király“, a VV Villa első törvénye értelmében: Bármi történik a vilában az Alekosz malmára hajtja a vizet. Ez alól talán kivétel maga Alekosz. Ettől függetlenül tartom, hogy simán eljuthat a hármas döntőbe, de ott nem sok eséllyel indul harcba a végső győzelemért
6. (-) Olivér – Stabilan bentmarad a top6-ig, de utána már kevés lesz, hogy ő a beépített ember, akkor már mennek maguktól az események. De az még odébb van.
7. (-) Anikó – Eddig még csak két emberbe volt halálosan, örökkétartóan szerelmes, úgy érzem több is van benne. Egy viszonzott őszinte szerelem -Alekosz- sokat segíthetne rajta.
8. (+1) Gigi – Az, hogy konstans kimarad a történésekből egyelőre nem hátrány. Csak aprítsák egymás idegeit az elmeroggyantak.
9. (+1) Szandika – Teljes homály, de őszintén bocsánatot tudott kérni Ilditől, meg is úszta a kiválasztást.
10. (+2) Zsófi – Gina távozása, és Éva elhatalmasodó elmebaja, valamint kiválasztottsága 2 helyet hozott neki a pr-ben, egyébként ugyanolyan fostosan ergya mint eleddig.
11. (-3) Éva – Teljesen elmebeteg. Csak idő kérdése, hogy mikor távozik, úgy néz ki, hogy személyében meg is van minden második párbaj állandó résztvevője. Csak megy a párbajokra, csak megy, aztán egyszer majd nem jön vissza. Valamint zsidózó, cigányozó, buzizó, piásan kontrol nélkül fröcsögő liba nem fog VV-t nyerni. Az RTL-en biztosan nem.
12. (+1) Ildi – Csak annak köszönhetően lépett egyet előre, hogy Gina már nincs bent. Egyébként stabilan csont utolsó, teljesen esélytelen, nagy valószínűséggel meg van a következő kieső. Innentől már csak az RTL-en múlik, hogy melyik sztorit tartják többre, az övét, vagy Éváét. Egy apró adalék, hogy mi az a pici esélye, amibe kapaszkodhat: az RTL-nél kezd tele lenni sokak töke Évával, minden „belső infót“ elfecseg, amikor megy az élő stream, nem tud lakatot tenni a szájára. Ha már most ki akarják venni, akkor Ildi bent tud maradni.
több mint 13 éve
Ez az Ildi totál idegbeteg... Elmondja, hogy mostmár nyitnak felé, de úgy, mint akinek épp rohama van... A rappelésnél is, olyan beleéléssel szidta az embereket, hogy az hihetetlen, de kábé ennyi is volt a lényege az egésznek, hogy ildikó alázgathasson jobbra-balra, mert még egy szar rím sem volt benne... meg poén sem úgy konkrétan...Amúgymeg kissé unalmas már ez a falat emeltek szöveg, főleg, hogy ha játékba hívják, ő nem megy, ha közelednek hozzá, ő betámadja azonnal a másikat, hát még jó, hogy falakat húznak elé... Nagyon remélem, hogy kimegy a p.csába végre, mert nála idegesítőbb ember nem sok létezik.. igaza van Alekosznak, nem kell hogy megszólaljon, ha tudom, hogy ott van, már idegesít 😀😀
Alekosz amúgy továbbra is elképesztő pofa 😀
több mint 13 éve
menjünk szervert rongálni.Olyan nincs hogy mindkettő kintmarad?JayBde. ha nem érkezik szavazat 😊Höri
több mint 13 éve
Olyan nincs hogy mindkettő kintmarad?JayBde. ha nem érkezik szavazat 😊
több mint 13 éve
Bazzeg Béci beszólásán beszartam 😀B-Éva mikor tanulod meg a kötéstudomnyát
É-Soha mert hazamegyek
B-Hidd el mi lennénk a legboldogabbak . De inkább tanuld meg a kötést. 😀 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Csak gondolom Höri van olyan szerény hogy saját magát nem teszi aranyköpővé,a többiek meg még nem reagáltak(vagy irigyek)nemtom ildikének vagy a seahawksnak van kevesebb esélyeHöri😀 De nagy aranyköpés 😀tenorx
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Na Ildi ezt is elszavalta, osztotta az észt mintha ő lenne a Terminátrix hátha beszarnak tőle, de azok az unott arcok...Szegény Oli megint várhat +1 hetet, mert nem tudja Évát kivinni párbajra 😂
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
villalakók helyében mostmár azértsem nyitnék Ildi felé...braxa88hogy lehetett kibírni, hogy valaki ne üsse meg? ahogy beszélt, a hideg futkosott a hátamon, annyira szánalmas volt
több mint 13 éve
braxa88
12 534
villalakók helyében mostmár azértsem nyitnék Ildi felé...
több mint 13 éve
Na, kezdhet Éva teperni Alekoszra.Rá is jöttem a VV első törvényére: A Villában bármi történik, az Alekosz malmára hajtja a vizet.