TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
aztakurva h néz ki alekosz szobája. anyja szerint am az egészet magára költené 😀kristofWTF, ott vagy Érden? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
aztakurva h néz ki alekosz szobája. anyja szerint am az egészet magára költené 😀
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=rPJ5ZFLTd1I - Alekosz után újabb VV lakóról van mixDIZNILEEEEEND
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Elnézést, ha volt már.Ez a nő kiborít. Állandóan keménykedik hogy ő itt az őszinte, megmondó ember és hogy milyen kemény, másik pillanatban meg sírva könyörög hogy "ne bánts már olivér". Meg cigányozni sem kéne...
http://webbulvar.hu/tart/cikk/d/0/86043/1/bulvar/Botrany_Reszegen_ciganyozott_Eva_a_Valo_Vilagban?place=srss
Végre tudom, hogy miért böki mindig őt B&G.marci
több mint 13 éve
VV Shopban nagy forgalma lenne az Alekosz meznek 😊1 rendel 😀
Lehet el is kezdem ilyen árumegnevezéssel árusítani az atlétatrikókat 😊 ki kér?Höri
több mint 13 éve
VV Shopban nagy forgalma lenne az Alekosz meznek 😊Lehet el is kezdem ilyen árumegnevezéssel árusítani az atlétatrikókat 😊 ki kér?
több mint 13 éve
JéBé
7 035
"Anikóval való együttalvásom új értelmet ad ittlétemnek. Iszom erre."konqueror"Jó éjszakát (hangsúly fel), hamarosan érkezem. (hangsúly le) "
több mint 13 éve
baze, hányan tudnák itt szeretni Anikót, amiről mennyire fogalma sincsen, ha már Alek simogatása is ennyire jól esett neki..Lilu: "Ildinek nagyon meg kell fontolnia, kit whis key a párbajra 😀
több mint 13 éve
"Anikóval való együttalvásom új értelmet ad ittlétemnek. Iszom erre."konquerorerre Éva: "Nem azt mondtad, h velem alszol?"
Alek: "Erre inkább nem mondok semmit."
😊
|
több mint 13 éve
"Anikóval való együttalvásom új értelmet ad ittlétemnek. Iszom erre."
több mint 13 éve
Alekosz a legnagyobb mester. 😀
több mint 13 éve
Alek nagy tanár voltYoung G: -Anikó, milyen kapcsolataid voltak eddig?
-"Szarok." 😀
több mint 13 éve
ja hogy a Mester a részeg Anikóra hajtott rá 😀DuffPersze, figyelembe vesz minden eshetőséget 😀
Anikó: Megkedveltél?
Mester: Izgató hatással vagy a bioritmusomra.
több mint 13 éve
Duff
3 133
ja hogy a Mester a részeg anikóra hajtott rá 😀
több mint 13 éve
Norbi a "ha kijössz, szívesen látlak majd egy fellépésemen" mondattal gyakorlatilag lepattintotta Anikót 😀 Fatal mistake.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Kiraly L Norbert a kedves kisfiu: "Ha kijöttél, szivesen latlak egy koncertemen..." 😀
több mint 13 éve
marci
1 023
Elnézést, ha volt már.http://webbulvar.hu/tart/cikk/d/0/86043/1/bulvar/Botrany_Reszegen_ciganyozott_Eva_a_Valo_Vilagban?place=srss
Végre tudom, hogy miért böki mindig őt B&G.
több mint 13 éve
"ha meg kéne választani a villa színészét akkor színésznek Bécit választanám, Anikót meg egy raká...színésznőnek" 😀
több mint 13 éve
én meg Alekosz viseletén 😂nincs jobb programom, ez valljuk be kicsit szomorúNorbi elmondta a nekedvalóban hogy 2 hete valami college barátnője van, és igazából leszarja Anikót 😀konquerorÉs még én vagyok a NekedValó junkie 😀 😀shawnka
Béci Gombi paródiáján sírok bazzeg 😂 😂konqueror
több mint 13 éve
Duff
3 133
1. alkalom, h röhögök mint allat, ezen a bécigyereken 😀nincs jobb programom, ez valljuk be kicsit szomorúNorbi elmondta a nekedvalóban hogy 2 hete valami college barátnője van, és igazából leszarja Anikót 😀konquerorÉs még én vagyok a NekedValó junkie 😀 😀shawnka
Béci Gombi paródiáján sírok bazzeg 😂 😂konqueror
több mint 13 éve
nincs jobb programom, ez valljuk be kicsit szomorúNorbi elmondta a nekedvalóban hogy 2 hete valami college barátnője van, és igazából leszarja Anikót 😀konquerorÉs még én vagyok a NekedValó junkie 😀 😀shawnka
Béci Gombi paródiáján sírok bazzeg 😂 😂
több mint 13 éve
Norbi elmondta a nekedvalóban hogy 2 hete valami college barátnője van, és igazából leszarja Anikót 😀konquerorÉs még én vagyok a NekedValó junkie 😀 😀
több mint 13 éve
Norbi elmondta a nekedvalóban hogy 2 hete valami college barátnője van, és igazából leszarja Anikót 😀Norbi meg fogja támadni a villát 😀shawnkaAlek bazzeg 😂 😂 😂shawnkaennyi, ezt pofázom mióta, egyszer kell kedvesnek lenni amikor Anikó kifeszül, és nyitva a kapu 😛 😀 én bent professzionálisan forgattam volna az eseményeket 😛 😀konqueror