TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
"... a mama, a mama 30 éve nem volt sehol, mos, vasal ránk, élősködünk rajta, őt elküldeném a nyereményből... 4 napra, Zalakarosra."vinnyogtam.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jerzy
több mint 13 éve
Zsófi: "aki rám szavaz, az egy hétig házibulizhat nálunk"Olivér: "az fasza, be is férnek mind a 25-en" 😀
több mint 13 éve
Nem szarkeverő az csak 19 éves tini picsa 😀Fetomi: Anikoinnyó 😂
több mint 13 éve
Tetszik Szandikától a "Elveszíted a türelmedet? És akkor mi a faszom lesz?" 😀😀Egyébként Zsófi egy k.vanagy szarkeverő, azért ez kemény, feláll, és azonnal megy beköpni Ildinek, majd benyal Alekosz szemébe, aztán meg újra idiótázza Alekot... A sötét oldal méltó képviselője, ahogyan Ildi is. Még szerinte emel mindenki falat, mikor ha valaki közeledik, ő iszonyatmód beleköt, ha játszani hívják, ő nem hajlandó, ha megviccelnek néhányan valakit, ő beköpi őket... De ez a megmondalak anyukámnak téma ütött, méghozzá kurvanagyot 😀 Tényleg érdekelne, hogy mit gondol, mi lesz ha Alek fél év múlva pl. összefut Ildi anyjával? A néni leteremti, hogy cúnafiúcka? 😀
Amúgy Sobri, ha jól emlékszem, én is tettem egy jelet Gombi győzelmére. 😊 (Ha meg nem, akkor most teszek 😊)
Jó lenne szépen kiszórni a következő három kiesőként az Ildinho-Zsófinho-Anikó triót 😛 Csak azért nem lehet ez, mert eltűnne a sötétség nagy része, és nem tudnának aludni..
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lacira tennék
több mint 13 éve
én is Alekinnyónak szurkolok, de sztem se fog nyerni, így a tippem Dzsörzi
|
több mint 13 éve
megmondalak anyunak
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Na végre nem a rinyálás megy.
több mint 13 éve
Utoljára 😊Mindiiiig minden körülmények között AlekoszHurkaváltoztatnék, még ha lehet, legyen Szandika 😛Hurka
Én még olyan nő nemű élőlénnyel nem találkoztam aki kedvelné Alekoszt, a szavazatokat meg ők adják. (Tudom hogy az RTL adja 😛)JayBMeglepne, ha az RTL megengedné Alekosznak, hogy ő nyerjen, függetlenül a szavazatok valós számától. Bár -ahogy írod- egy Gombi, Alekosz, Éva döntőben ténylegesen se Alekosz kapná a legtöbb szavazatot.
Szerintem maradnak a jó kis középszernél, valakinél, akit lehet lóbálni a szatelitműsorokban, interjúkban, stb.
De még nagyon messze a vége, (majdnem) minden megtörténhet.
több mint 13 éve
Mindiiiig minden körülmények között AlekoszHurkaváltoztatnék, még ha lehet, legyen Szandika 😛
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Én még olyan nő nemű élőlénnyel nem találkoztam aki kedvelné Alekoszt, a szavazatokat meg ők adják. (Tudom hogy az RTL adja 😛)
több mint 13 éve
Mindiiiig minden körülmények között Alekosz
több mint 13 éve
Alekosz
több mint 13 éve
ehh. Balázs műsorvezető, nem szerkesztő. Szerinted mennyi beleszólása van egy ilyen dologba? Vagyis látom, szerinted van. Elárulom: nulla.HA elolvatad az ezt megelőző HSZ-t, abban benne volt.Azon semmit nem lehetett rosszul felmérni. Ildi 1-az-1-ben olyan, mint a kis filmjében, és a beszavazón volt. Lételeme, hogy meg akar felelni mindig mindenkinek, de ezzel csak maga ellen fordít mindenkit, mert halálra idegesíti őket. Lásd. AlekoszGRAFIAkkor miért küldték be, hm?Sobri Jóska
Ha láttál néhány Balász Showt, abban is oltotta a hülyéket Balázs, ahogy Ildit is a beszavazón. Nem tartanám kizártnak, hogy az ő ötlete volt, mikor szóba került, hogy egy valakit be kellene még dobni, hogy a rinyálós picsa legyen. Kicsit felkavarja bent a kedélyeket, és biztosak lehettek benne, hogy nem csak ő fog kiakasztani másokat, de őt is hamar kifogják.GRAFI
Mivel az RTL tudta, hogy kiveszi Zsuzsit, ezért nem ad hoc ötlet volt, hogy betesznek a helyére mást.
Valamint egy sima: felkavarja a kedélyeket, az azért nem egy egzakt feladat, ezt mindenkire el lehet mondani.
Valamint:
5 tipp:Alekosz: F.Scleck, tenorx, Joci, peach, Hanni
0 tipp:Anikó:
5 tipp:Béci: Höri, FViktor93, braxa88, Sebii, JayB
0 tipp:Éva:
1 tipp:Gigi: Rataccess
5 tipp:Gombi: Sobri Jóska, Bazzani, gabtsi, Bruce, roniadi
0 tipp:Ildi:
2 tipp:Jerzy: tüsi91, Duff
0 tipp:Laci:
1 tipp:Olivér: Matthew99,
0 tipp:Szandika:
0 tipp:Zsófi:
több mint 13 éve
"Évi állítása szerint, abban a rövid időszakban, amíg a stílusáról elhíresült, jobb napokat látott újságíróval dolgozott, Havas Henrik többször is felajánlotta, hogy legyen a barátnője.újabb bizonyíték h a nők szerint a :
A szőke tündér egy szuszra azt az információt is megosztotta a hallgatóságával, hogy ő Talmácsi Gábor barátnője is volt, aki még a szüleinek is bemutatta"
http://valovilag.postr.hu/havas-henrik-le-akarta-fektetni-vv-evitJayB
szopjjáleribanc = legyél a barátnőm
több mint 13 éve
Nézitek ezt a Nekedvalót? Szenzációs 😂
több mint 13 éve
"Évi állítása szerint, abban a rövid időszakban, amíg a stílusáról elhíresült, jobb napokat látott újságíróval dolgozott, Havas Henrik többször is felajánlotta, hogy legyen a barátnője.a lényeg, hogy valaki tartsa el.
A szőke tündér egy szuszra azt az információt is megosztotta a hallgatóságával, hogy ő Talmácsi Gábor barátnője is volt, aki még a szüleinek is bemutatta"
http://valovilag.postr.hu/havas-henrik-le-akarta-fektetni-vv-evitJayB
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
http://www.youtube.com/watch?v=C2aBnXfg4Cc&feature=relatedVV Béci micsoda hang 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
"Évi állítása szerint, abban a rövid időszakban, amíg a stílusáról elhíresült, jobb napokat látott újságíróval dolgozott, Havas Henrik többször is felajánlotta, hogy legyen a barátnője. A szőke tündér egy szuszra azt az információt is megosztotta a hallgatóságával, hogy ő Talmácsi Gábor barátnője is volt, aki még a szüleinek is bemutatta"
http://valovilag.postr.hu/havas-henrik-le-akarta-fektetni-vv-evit
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Tippem Béci. Balázs legnagyobb aranyköpéséről már facebook klubb is van 😀
"Lilu: A nyeremény pedig a villalakók által dedikált póló.
Balázs: huuuuu, azt a mindenit, de oda tettük magunkat!'
több mint 13 éve
Sebii
3 533
A tippem Béla.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Szerintem Jerzsi fog nyerni. (A 2. Alekinho mester lesz 😛)megnéztem ezt a komoly műveltségi vetélkedőt http://indavideo.hu/video/vv010401000130Fu én ezt a videot, nem bírtam végignézni. Komolyan mondom, fájt hallgatni, amiket anikó mond, egyszerűen borszató. Éva, meg Laci viszont okosnak tűnt.
hát két kézzel szórtam a facepalmokat 😊
anno csodálakoztam is, hogy ezek 20 évesen jelentkeznek a műsorba és nem főiskolások, de mostmár értem miért.Höri