TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
juuuujj Alekék de beszopatták Évát 😀

|
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Elmondom szívesen még egyszer, mert itt sokan azt hiszik, hogy ami nem fehér, az fekete, és ami nem fekete, az már rögtön fehér, holott árnyaltabba kép.
Tehát: a VV esetében túl nagy pénzekről van szó ahhoz, hogy az RTL a húzóműsorát tizeniksz agyhalott hülyére bízza. Vagyis nem lehet gyenge a nézettség. Ehhez pedig az kell, hogy legyen olyan történés, ami másnap is odaülteti azt, aki ma látta. Majd megint. És megint. És így tovább a végéig.
Azért vannak a műsornak szerkesztői, hogy biztosítsák a fő, állandó storyline-okat, valamint időről időre mellékszálakat vigyenek a történetbe.
Ez nem azt jelenti, hogy a szereplők, mint egy filmben, szó szerinti szövegeket mondanak fel, de azt sem, hogy azt csinálnak mindig, minden körülmények között, amit akarnak.
Vannak szereplők, pl. Alekosz, akit finoman irányítgatnak (kérdésekkel mondjuk: - szerinted miért tetszel valakinek? - miért, tetszem valakinek? és már el is van hintve az infó, vagy ahogy Oli manipulálgatja, stb), de alapvetően, mivel főszereplő, azt csinál, amit akar, mert ilyen a karaktere, persze bizonyos határig. ha azt túllépné, az nem kerülne adásba. (Mint például Éva cigányozása.)
Aztán van olyan szereplő, aki direktbe együttműködik a műsor készítőivel, a műsor érdekében, ő pl. Oivér.
Aztán vannak olyanok is, mint pl. Laci, Jerzy vagy Gigi, akik szívesen együttműködnek a műsorkészítőkkel, vagy régi ismerettség okán, vagy remélt jövőbeni lehetőségek miatt.
Egy ilyen együttműködésre bizonyíték a linkelt video. Hogy ugyebár a történések nem spontán történtek, hanem itt két profi felnőttfilmes tapasztalatokkal rendelkező ember, előre megkoreografált együttlétéről volt szó.
A VV egy tévéműsor, ezt nem szabad elfelejteni. Csakúgy, mint mondjuk Bear Grylls világvégi túlélőkalandjai, ahol bár azt látjuk, hogy ő egyedül túlél a tundrán, dzsungelben, sivatagban, ott van körötte a stáb, hiszen ettől lesz tévéműsor. Vagy amikor Győzike annak idején spontán meglátogatta xy-t, és xy-nál ott volt a kamera, és vette ahogy nyílik az ajtó, bejön Győzike, és xy jajjde meglepődik.

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
hasonlóképp reagáltam a tévé előtt Jerzy házi barkács movejait látva, mint Balázs a tévében

elsőre azt a fehér izét látva fel se fogtam, mi is az 😊 grat Jerzy

az is figyelemreméltó, hogy milyen finom utalásokat helyezett el az RTL, hogy "dugjatok má, gyerekek"
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
looool Balázs röhögőgörcs 😀

|
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Balázs 😀😀😀😀
több mint 14 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Balázst elvesztettük.... 😀😀😀

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
bazzeg Balázs 😀 😀
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
j. erzsi ennyire nem lehet puhapöcs...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Hát ha még itt se lesz kefélés, akkor nem tudom mit tehetne még az rtl 😀

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 14 éve
ezek nem is szeretik egymast. nem is smarolnak...
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
sejtettem, hogy ez lesz a bünti
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
ez igy má nem is valovilag, h folyton bejönnek hozzájuk, meg mindig kimennek: hajas szalon, disznovagas, most meg ez...Duff
kell nekik a motiváció 😛
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 730
Béci erről az egészről: Pont amikor megvan neki? 😀 😀
több mint 14 éve
ez igy má nem is valovilag, h folyton bejönnek hozzájuk, meg mindig kimennek: hajas szalon, disznovagas, most meg ez...
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
"ezt a tóóótát mamááá sose vágjuk fel?" - anikó 😂 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Köszi!

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mikor lehet neten nézni? Korábban már írta valaki de nem találom..Hall Of Green
17-19 és 0-10 ha jól tudom
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Mikor lehet neten nézni? Korábban már írta valaki de nem találom..Hall Of Green
0-10, 17-19 óra között
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Mikor lehet neten nézni? Korábban már írta valaki de nem találom..

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Nekedvalóba durva Ildi savazás folyik épp 😀
több mint 14 éve
Am sztem a köv 3 kieső: Zsofi, Laci, Gombi
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
Ne mond már nekem hogy megrendezettek a benti dolgok... Mint mondtam biztos kapnak ötleteket, utasításokat de ettől még nem megrendezett.JayB
Majd jön Sobri és sok 😊 😉 kíséretében elmondja, hogy naiv vagy (már fetomy is az ő mondatait használja 😀)tenorx
OFF: jó az új avatarodkonqueror
Kösz, deacon csinálta, és posztolta a Steelers topicba (belinkelem, mert azt a topicot a Steelers fanokon és az aktuális ellenfélen kívül úgyse olvassa senki 😀 http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=182090#p182090 )
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Mindenkinek szíve joga naivnak lenni 😊fetomy
Ne mond már nekem hogy megrendezettek a benti dolgok... Mint mondtam biztos kapnak ötleteket, utasításokat de ettől még nem megrendezett.JayB
Majd jön Sobri és sok 😊 😉 kíséretében elmondja, hogy naiv vagy (már fetomy is az ő mondatait használja 😀)tenorx
OFF: jó az új avatarod
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 927
Nem Sobri mondatait használom, hanem a sajátjaimat. Személy szerint Sobri belső infói sem érdekelnek túl magas szinten. elolvasom, meg minden, de nem ismerem őt, ezért nem veszem készpénznek amit ír, és kicsit sem az ő hozzászólásai alapján gondolom azt, amit. Ellenben van logikám(ami éppenséggel e témában még nem hagyott cserben..) és érdekel is a média témája, nem véletlen, hogy ezt tanulom, így vannak elképzeléseim.

Egyébként nyilván nem azt mondom, hogy minden kimondott szó betanult szöveg, de a műsor spontaneitása, véletlenszerűsége nem valami nagy.fetomy
OFF: nézz pm-et.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nem Sobri mondatait használom, hanem a sajátjaimat. Személy szerint Sobri belső infói sem érdekelnek túl magas szinten. elolvasom, meg minden, de nem ismerem őt, ezért nem veszem készpénznek amit ír, és kicsit sem az ő hozzászólásai alapján gondolom azt, amit. Ellenben van logikám(ami éppenséggel e témában még nem hagyott cserben..) és érdekel is a média témája, nem véletlen, hogy ezt tanulom, így vannak elképzeléseim.

Egyébként nyilván nem azt mondom, hogy minden kimondott szó betanult szöveg, de a műsor spontaneitása, véletlenszerűsége nem valami nagy.