TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Alek bazzeg 😂 😂 😂shawnka
ennyi, ezt pofázom mióta, egyszer kell kedvesnek lenni amikor Anikó kifeszül, és nyitva a kapu 😛 😀 én bent professzionálisan forgattam volna az eseményeket 😛 😀konqueror
Norbi meg fogja támadni a villát 😀
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Alek bazzeg 😂 😂 😂shawnka
ennyi, ezt pofázom mióta, egyszer kell kedvesnek lenni amikor Anikó kifeszül, és nyitva a kapu 😛 😀 én bent professzionálisan forgattam volna az eseményeket 😛 😀
több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Én élek-halok mindenért ami vv de ez a nekedvaló tényleg kurva nagy szar, ilyen igazi szenny, tényleg nincs rá jobb szó.JayB
bezzeg a belevaló győzikével 😂konqueror
Győzinek reszpekt, akkora energiával tolja késő este, hogy én is teljesen felébredek. 😀
több mint 13 éve
Alek bazzeg 😂 😂 😂
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Én élek-halok mindenért ami vv de ez a nekedvaló tényleg kurva nagy szar, ilyen igazi szenny, tényleg nincs rá jobb szó.JayB
bezzeg a belevaló győzikével 😂konqueror
fényévekkel jobb 😛
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
bezzeg a belevaló győzikével 😂
több mint 13 éve
Én élek-halok mindenért ami vv de ez a nekedvaló tényleg kurva nagy szar, ilyen igazi szenny, tényleg nincs rá jobb szó.
több mint 13 éve
nekedvaló junkie vagy, vagy pedig elolvastad az első kommentet 😀
konqueror
Szerinted melyik? 😛
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
valaki kitalálja, hogy neki mi köze van a Való Világhoz? 😀
http://www.youtube.com/watch?v=qQ7TToZJWv8&feature=relatedHurka
Ildi tesója 😀shawnka
nekedvaló junkie vagy, vagy pedig elolvastad az első kommentet 😀

nekedvaló amúgy szennyebb, mint a VV (!!!). kb egy Mónika-Balázs showt képzelj el, villatémában. és mindig, minden körülmények között szinte ugyanazok vannak benne. alap karakterek Gombi bátyja, Zsuzsi, Leonidasz, Ildi tesója, Gina nővére, Gina, Kristóf, a régi villalakók, meg VV fanok, pl Jani aki adásonként 4x buzizza le Gombit, és verekszik össze majdnem Gombi bátyjával 😂 másik epikus páros az Olivér kigyúrt kopasz barátja VS Zsuzsi 😀

névaláírások a legjobbak, ezen megfeszültem:

VV Anett
valóságshow hős 😀
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=qQ7TToZJWv8&feature=relatedHurka
Ildi tesója 😀
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
http://www.youtube.com/watch?v=qQ7TToZJWv8&feature=related
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Tipp: Gigi.

Sztem itt az ideje h végre egy lány nyerjen.
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
ja, meg nem tudom miért nem írta be senki, mikor Éva, Anikó és Ildi beszélgetett a kihívásról
Éva: sztem a Jerzy, Gombi, zsófi 3-as ellen lenne esélyed"
Anikó: Sztem a Zsófi ellen biztos nem lenne esélye"
áá nem 😂Hurka
az egyetlen olyan párosítás ahol ennek a szar Ildinek szurkolnék 😀
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ezt a sok Jerzy tippet nem tudom mire vélni. az ember akkora néma levente, hogy ha nem lenne külön napi összefoglaló a cuppogásukról, azt se tudnánk, hogy bent van.

zéro hozzáadott érték.gabtsi
Jerzy simán top3 favorit. A pr-em is jelenleg első helyen áll. Tipikus VV-győztes karakter. Sobri Jóska
karakter ? az ember szellemileg kb anikó és szandika között van félúton, igazából a cuppogáson kívül nem vesz részt a műsorban, ha konfliktusa van azt is más gerjeszti vele, ő nem nagyon vesz részt ilyesmiben, sodródik az árral. és hát a csajozós dumáin sztem a 13 éves lánynézők is szakadnak a röhögéstől.

az ember tk egy díszfasz a villában, kizártnak tartom, hogy Gombi ellen esélye legyen a párbajon, ami pedig csak idő kérdése.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Amúgy az összes VV játékos közűl nekem Vitkó Laci tűnt a legnormálisabbnak.
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
ja, meg nem tudom miért nem írta be senki, mikor Éva, Anikó és Ildi beszélgetett a kihívásról
Éva: sztem a Jerzy, Gombi, zsófi 3-as ellen lenne esélyed"
Anikó: Sztem a Zsófi ellen biztos nem lenne esélye"
áá nem 😂
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
ezt a sok Jerzy tippet nem tudom mire vélni. az ember akkora néma levente, hogy ha nem lenne külön napi összefoglaló a cuppogásukról, azt se tudnánk, hogy bent van.

Jerzy simán top3 favorit. A pr-em is jelenleg első helyen áll. Tipikus VV-győztes karakter. Nem lesz sokat párbajon, de akkor is könnyen lép túl deviánsabb ellenfelén. Így döntőbe várom. Ott pedig a Milo-Szabolcs-effektus lévén top favorit.Sobri Jóska
az a baj h te a vitkó lati féle győzelmet sose veszed alapul... 1. vv-t szürke gyökér nyerte , 2. vv nem , 3. vv-t megint szürke egér , 4. vvt....??
nyílván ennek semmi köze az egészhez , csak azt mondom h nem feltétlen fog ilyen erzsi féle ember nyerni...akkor már inkább a gombár gabi 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 415 — #NoStress

Jerzy simán top3 favorit. A pr-em is jelenleg első helyen áll. Tipikus VV-győztes karakter. Nem lesz sokat párbajon, de akkor is könnyen lép túl deviánsabb ellenfelén. Így döntőbe várom. Ott pedig a Milo-Szabolcs-effektus lévén top favorit.

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Olivér a tippem

Zsófi: "Aki bebizonyítja, hogy rám szavazott az mind bejöhetne."
Olviér: "Akkor mind a 25-en beférnétek."

Hoppá ez már volt csak most olvastam, hallottam 😀

Nap kérdése:

"És mi a különbség a valóvilág és a belevalóvilág között?
"Az egyikben nézhetjük a benti állatokat. A másikban meg azokat elemzik még nagyobb állatok" 😀

😂 :cool:

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

zéro hozzáadott érték.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
boom or bust: Éva
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 415 — #NoStress
6 tipp:Alekosz: F.Scleck, tenorx, Joci, peach, Hanni, shawnka

0 tipp:Anikó:

5 tipp:Béci: Höri, FViktor93, braxa88, Sebii, JayB

0 tipp:Éva:

1 tipp:Gigi: Rataccess

6 tipp:Gombi: Sobri Jóska, Bazzani, gabtsi, Bruce, roniadi, fetomy

0 tipp:Ildi:

4 tipp:Jerzy: tüsi91, Duff, Divat, Little Jerry

1 tipp:Laci: kristof

1 tipp:Olivér: Matthew99

1 tipp:Szandika: Hurka

0 tipp:Zsófi:

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Hmm, nem tudom hogy a mai adáson kívül eddig mit generált Zsófi, szerintem kimondottan szürke egér kategória. Nekem nem is tetszik: ahogy már írták a nem túl "handsome"-nak nevezhető arca tele van anyajegyekkel. Ráadásul szerencsétlen szörnyű testalkattal rendelkezik a kilógó bordáival / nem létező melleivel. Ha ránézek alapvetően a szutyok szó jut eszembe 😊 + a fejrángatása, színészkedése is kimondottan idegesít. Dehát erre van egy híres mondás... Úgy tűnik nekem inkább a papné 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
Zsófit ne baszogassátok. Kreálja az eseményeket és nekems zemély szerint ő jön be a legjobban a benn lévőek közül.Rajna
Rajna szerelmes Zsófiba, rajna szerelmes Zsófiba na na na na naaa 😀

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Zsófit ne baszogassátok. Kreálja az eseményeket és nekems zemély szerint ő jön be a legjobban a benn lévőek közül.