TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Ilyen flegmatikus felállás/leülés/fejrázás mozdulatsort életemben nem láttam még, mint amilyet Éva csinált. Amíg ő választhatott a többiek közül, addig "höhöhö, énvagyok a király, szarok mindenre", amikor meg most kiválasztották, akkor "kurvaanyádhogyképzeled". Undorító ez a nő.
több mint 13 éve
rúgja már fejbe valaki Ildit, annyira szánalmas és béna beszéd volt, hogy az hihetetlen...
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Olyan nincs hogy mindkettő kintmarad?
több mint 13 éve
Duff
3 133
"Mondd meg a konfliktusodat" ez mit jelent?
több mint 13 éve
Ez a nő idegbeteg baszki 😀
több mint 13 éve
nemtom ildikének vagy a seahawksnak van kevesebb esélyeHöri😀 De nagy aranyköpés 😀
több mint 13 éve
Azért nem véletlen hogy béláék szövege lett a legjobb. 😀
több mint 13 éve
Bréla fanoknak: http://www.youtube.com/watch?v=oO9P8DpZigI&feature=rec-exp_stronger_r2-2r-44-HM
több mint 13 éve
"Tégy velem amit akarsz! Adj utasításokat!""Használj ki! Nem csak nekem lenne ám jó apukám."
Óriási 😀roniadi
több mint 13 éve
Anikó milyen jól rappelt 😀
több mint 13 éve
szaba
10 546
Plusz a 12th men 😛nemtom ildikének vagy a seahawksnak van kevesebb esélyeHöriildinek
ot nem segiti az idojaras meg a hosszu repuloutFake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nemtom ildikének vagy a seahawksnak van kevesebb esélyeHöriildinek
ot nem segiti az idojaras meg a hosszu repulout
több mint 13 éve
Sebii
3 534
nemtom ildikének vagy a seahawksnak van kevesebb esélyeHöriHol van a dislike gomb? :rolleyes:
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Na életemben először megnéztem 2 óra élő adást, ebből másfél óra Éva és Alekosz beszélgetése volt. Évanál nincs lejjebb, azon van felháborodva hogy Gigi takarít és köti a sálat (ami a feladatuk), szerinte minden feszültség a Rácz tesók miatt van mert próbálnak valamiféle rendet tartani és nem csak élnek mint hal a vízben. Elsírta Aleknak hogy Béci bogjának nevezte erre, idázem "Még mindig jobban nézek ki mint az a cigány". Alekosz persze mindenre helyeselt vagy folytatta a gondolatmenetet mire Éva kezdett helyeselni, ment a seggnyalás rendesen. Ja meg felbontottak egy üveg elrejtett bort, elosztották egymás közt erre Éva átöntötte Jerzy adagját mert ő valamikor régebben kiöntötte az övét. Úgy kattogott a borra mint valami masszív alkesz... Egy szó mint száz remélem elhúz innen hamar.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ez az Éva... Nézem az élőt, Béci mondja neki hogy fasza kivan Alekosszal meg vele hogy nem takarítanak és hogy Alekoszra rak ha Évára nem lehet majd erre ez a kurva felkel kimegy elmondja Alekosznak mit mondott Béci aztán visszafekszik. Ekkora egy szarházit. 😀
több mint 13 éve
6 tipp:Alekosz: F.Scleck, tenorx, Joci, peach, Hanni, shawnka0 tipp:Anikó:
5 tipp:Béci: Höri, FViktor93, braxa88, Sebii, JayB
1 tipp:Éva: Shilkor
2 tipp:Gigi: Rataccess, Danna
6 tipp:Gombi: Sobri Jóska, Bazzani, gabtsi, Bruce, roniadi, fetomy
0 tipp:Ildi:
4 tipp:Jerzy: tüsi91, Duff, Divat, Little Jerry
1 tipp:Laci: kristof
2 tipp:Olivér: Matthew99, Bruschi85
1 tipp:Szandika: Hurka
0 tipp:Zsófi:
több mint 13 éve
úgy értettem, hogy ilyenkor alszanak, és a sötétség látható-e általában, vagy mivan, mert nem írja, hogy ne lenne közvetítés, mégsem látok semmit.köszi a bestofot 😀8 hsz-el feljebb van a válasz.Sebii
amúgy most gondoltam egyet, benyomom az élőt.. de feketeség van. másnak is, vagy nálam van a hiba, illetve szokott-e egyáltalán ilyenkor lenni valami? 😀fetomy
szerk.: de már közben megoldódott, úgyhogy mindegy.
amúgy fasza, nézhetem zsófit, amint köt 😀 faszom, valaki kössön már bele, vagy valami legyen 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 534
köszi a bestofot 😀8 hsz-el feljebb van a válasz.
amúgy most gondoltam egyet, benyomom az élőt.. de feketeség van. másnak is, vagy nálam van a hiba, illetve szokott-e egyáltalán ilyenkor lenni valami? 😀fetomy
több mint 13 éve
köszi a bestofot 😀 amúgy most gondoltam egyet, benyomom az élőt.. de feketeség van. másnak is, vagy nálam van a hiba, illetve szokott-e egyáltalán ilyenkor lenni valami? 😀
több mint 13 éve
Elkészült a második rész is. Az első 2 perc nekem új volt, akkor még nem néztem, de nálam TOP 5 😀 😀óriási jelent, Alekosz origins 😊 ekkor még nem volt meg topik 😀 és ez hétvégén játszódott, ezért nem is sokan láttuk élőben a foci miatt.
"Adtam neki 2 papírzsebkendőt aztán elbúcsúztunk egymástól." 😂
http://www.youtube.com/watch?v=-oSAZzVx4SEbarney
több mint 13 éve
A Mester:Elkészült a második rész is. Az első 2 perc nekem új volt, akkor még nem néztem, de nálam TOP 5 😀 😀
Ha volt, azonnal törlöm!
http://www.youtube.com/watch?v=NzPQPIzkC18&feature=fvw
Sírok! 😂catattack
"Adtam neki 2 papírzsebkendőt aztán elbúcsúztunk egymástól." 😂
http://www.youtube.com/watch?v=-oSAZzVx4SE