TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
A Mester azaz Alekosz :cool:
több mint 13 éve
braxa88
12 534
én Bécire tippelek
több mint 13 éve
nem mindig a szürke egerek nyernek... pl. vv2-t laci nyerte akinek elég nagy volt az arca...alekoszt nem lehet nem szeretni , ő a tippem...!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
HA elolvatad az ezt megelőző HSZ-t, abban benne volt.Azon semmit nem lehetett rosszul felmérni. Ildi 1-az-1-ben olyan, mint a kis filmjében, és a beszavazón volt. Lételeme, hogy meg akar felelni mindig mindenkinek, de ezzel csak maga ellen fordít mindenkit, mert halálra idegesíti őket. Lásd. AlekoszGRAFIAkkor miért küldték be, hm?Sobri Jóska
Ha láttál néhány Balász Showt, abban is oltotta a hülyéket Balázs, ahogy Ildit is a beszavazón. Nem tartanám kizártnak, hogy az ő ötlete volt, mikor szóba került, hogy egy valakit be kellene még dobni, hogy a rinyálós picsa legyen. Kicsit felkavarja bent a kedélyeket, és biztosak lehettek benne, hogy nem csak ő fog kiakasztani másokat, de őt is hamar kifogják.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Általában nem nyerek tippversenyeken,de mivel ez nem pénzben megy akár még be is jöhet. Tehát szerintem a győztes J. Erzsébet nevű elkövető.
több mint 13 éve
Én is Gombira tippelek!
több mint 13 éve
1. Zsófi arca tele van anyajeggyel. 2. Anikó átvette a hisztis picsa szerepet Évától, így nem kell még az Ildi is, mert tökéletesen pótolja, hiszen mindenen besértődik, össze-vissza támad és bőg, mint a borjú.
több mint 13 éve
Egyelőre Gombi a tippem.Amúgy sztem Ildi sokkal kevésbé irritáló karakter mint a poloskaagyúZsófi,a kőbunkóSzandika vagy a mindenenelsírommagamAnikó.
Csak én vagyok ezzel így?
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Szerintem Béci nyeri.
több mint 13 éve
Oli
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Gombóc Artúramúgy Farky: Király kép 😀 Csak ő nem VV Szandika, hanem OV Szandika..😀
több mint 13 éve
megnéztem ezt a komoly műveltségi vetélkedőt http://indavideo.hu/video/vv010401000130hát két kézzel szórtam a facepalmokat 😊
anno csodálakoztam is, hogy ezek 20 évesen jelentkeznek a műsorba és nem főiskolások, de mostmár értem miért.
több mint 13 éve
ne írj szavazatonként új hsz-t, elég bőven ha naponta frissítedHöriA régit mindig törlöm, no para 😊
több mint 13 éve
ne írj szavazatonként új hsz-t, elég bőven ha naponta frissíted
több mint 13 éve
3 tipp:Alekosz: F.Scleck, tenorx, Joci0 tipp:Anikó:
1 tipp:Béci: Höri,
0 tipp:Éva:
1 tipp:Gigi: Rataccess
1 tipp:Gombi: Sobri Jóska
0 tipp:Ildi:
0 tipp:Jerzy:
0 tipp:Laci:
0 tipp:Olivér:
0 tipp:Szandika:
0 tipp:Zsófi:
több mint 13 éve
Alekosz mester!
több mint 13 éve
Elég hülye a csaj, de szerintem nem viszi ki Alekot vagy G-t, annyira azért mégsem... Nekem talán Zsófi a tippem, ellene esetleg esélyesnek érezheti magát 😊szerk.: jaa, hogy a végső győztesről van szó... azt most még nem merném megítélni, talán Gigire tenném a voksom.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Alekinho
több mint 13 éve
Még 12 játékos van versenyben a ValóVilágban, ez jó lehetőség arra, hogy megejtsünk egy tippjátékot.Vagyis aki akarja, az tippelje meg, hogy ki lesz a befutó, ki nyeri a ValóVilágot.
Mindenkitől csak 1 tippet fogadok el, aki kettőt tippel, vagy többet, annak a tippje nem érvényes, míg nem rakja le a voksát egyértelműen egy ember mellett.
(Mikor már csak hatan maradnak, akkor csinálhatunk majd még egy ilyet.)
0 tipp:Alekosz:
0 tipp:Anikó:
0 tipp:Béci:
0 tipp:Éva:
0 tipp:Gigi:
0 tipp:Gombi:
0 tipp:Ildi:
0 tipp:Jerzy:
0 tipp:Laci:
0 tipp:Olivér:
0 tipp:Szandika:
0 tipp:Zsófi:
Az én tippem, mivel összeszedte magát, és így ismét ő fogja vezetni a pr-emet: Gombi.
több mint 13 éve
Ha tudnám, hogy nem tudok, akkor az azt jelentené, hogy el tudnám olvasni, hogy rosszra gondoltam, =>tehát tudnék olvasni 😀Nem tudok már olvasni, bocs. Én az Alekosz-Szandikára gondoltam, majd két nap alvás után újra fogok tudni majd olvasni.Amíg nem tudsz olvasni, minek írsz? 😊Sobri Jóska
My bad.tenorx
több mint 13 éve
😀Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Nem tudok már olvasni, bocs. Én az Alekosz-Szandikára gondoltam, majd két nap alvás után újra fogok tudni majd olvasni.Amíg nem tudsz olvasni, minek írsz? 😊
My bad.tenorx