NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Jólvan na, nem kell megsértődni rajta, magas labda volt!Most erre mit mondjad.Éliás Jr azért nem az überfos kategória.tenorxŐ csak űberszar 😀Bruce
A jazzélet eléggé meghatározó tagja Éliás, nem hiszem, hogy überfosként kellene emlegetni.tenorx
több mint 13 éve
Most erre mit mondjad.Éliás Jr azért nem az überfos kategória.tenorxŐ csak űberszar 😀Bruce
A jazzélet eléggé meghatározó tagja Éliás, nem hiszem, hogy überfosként kellene emlegetni.
több mint 13 éve
Attól még űberfos.Sobri JóskaNa! Az tény h az a szám az, de a srácnak kegyetlen jó hangja van. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=yPHcqnn-DrU&feature=related ez pl egy baromi szép szám, aki már volt szerelmes, az tudja h miről szól... 😊
több mint 13 éve
Éliás Jr azért nem az überfos kategória.tenorxŐ csak űberszar 😀
több mint 13 éve
Éliás Jr azért nem az überfos kategória.Attól még űberfos.Sobri Jóskahttp://www.youtube.com/watch?v=d5DPPG2qDuQmekkora reklámot kap 😊Höri
bann aki nem ismeri felJayB
több mint 13 éve
Attól még űberfos.http://www.youtube.com/watch?v=d5DPPG2qDuQmekkora reklámot kap 😊Höri
több mint 13 éve
még Zsófi hasonló szürke, viszont jobb bőr nálakonquerorRuha nélkül is? Ildit még nem láttam zuhanyzás közben, de erre nem vennék mérget 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=d5DPPG2qDuQJah és akkor nézd meg a commenteket:
"Tényleg ezt énekli és énis csak miatta néztem meg xDDDDDDDDDD"
Ennyi ma Magyarország 😛
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=d5DPPG2qDuQmekkora reklámot kap 😊
több mint 13 éve
Azon semmit nem lehetett rosszul felmérni. Ildi 1-az-1-ben olyan, mint a kis filmjében, és a beszavazón volt. Lételeme, hogy meg akar felelni mindig mindenkinek, de ezzel csak maga ellen fordít mindenkit, mert halálra idegesíti őket. Lásd. AlekoszGRAFIAkkor miért küldték be, hm?
több mint 13 éve
Azon semmit nem lehetett rosszul felmérni. Ildi 1-az-1-ben olyan, mint a kis filmjében, és a beszavazón volt. Lételeme, hogy meg akar felelni mindig mindenkinek, de ezzel csak maga ellen fordít mindenkit, mert halálra idegesíti őket. Lásd. Alekosz
több mint 13 éve
Ildi < bárkimég Zsófi hasonló szürke, viszont jobb bőr nála --> semmi esélye sincsen
több mint 13 éve
Akárhogy gondolkozok én sem tudok értelmes választ adni arra, hogy Ildikó miért került be! Lehet hogy az elkövetkező két három napban (nem tom mikor lesz a kiválasztás) mutat valamit, de az már sztem késő!
Az a lényeg hogy hisz a sorsszerűségben! 😀
Az RTL sorsszerűségében! 😊
több mint 13 éve
Mert annyit rinyált a beszavazón. Ha valaki látta azt a részt, tudja mi volt. Szóval szerintem csak kibaszni akartak vele. 😊Ildinek Technikailag senki ellen nincs szemernyi esélye sem. kérdés, hogy ezt vajon ő tudja e.arra van ötleted, hogy mi szükség volt ildike beküldésére?
Midnenesetre egyetlen esélye ha felépíti azonnal az Alekosz projektet, majd "elszánt szerelmesként" kihívja Zsófit, vagy Anikót, akiknek így már nem marad elég idejük felfuttatni a saját projektjüket. De még így is Ildi fog kiesni. 😊Sobri Jóska
ennyi erővel egy érdemleges karaktert is berakhattak volna.Höri
Ezt akartad? Ennyire?? Nesze. Egyed!!
több mint 13 éve
Volt. 😊 De eddig nem támaszt alá semmilyen várakozást. Biztos voltak vele tervek, de az RTL szerintem elbénázta, rosszul mérték fel a karakterét. De ha még egy Éva szerű szarkavaró lenne, már rég egymás haját tépnék, és minden csaj rühellné őket, lenne rengeteg érdekes interakció, ahogy egyiknek a másikat, másiknak az egyiket kenik össze szarral.Ildinek Technikailag senki ellen nincs szemernyi esélye sem. kérdés, hogy ezt vajon ő tudja e.arra van ötleted, hogy mi szükség volt ildike beküldésére?
Midnenesetre egyetlen esélye ha felépíti azonnal az Alekosz projektet, majd "elszánt szerelmesként" kihívja Zsófit, vagy Anikót, akiknek így már nem marad elég idejük felfuttatni a saját projektjüket. De még így is Ildi fog kiesni. 😊Sobri Jóska
ennyi erővel egy érdemleges karaktert is berakhattak volna.Höri
több mint 13 éve
meg van az újabb kieső.Höriszerintem is,de nem is baj
több mint 13 éve
Igaz, Anikóban is van ráció. Lefekszik Alekosszal, eljátsza a szerelmest, aztán kihívja Anikót, mert bántotta Alekoszt jog nélkül. Ezzel a sok Alekosz supporter is rászavazna :pDe ehhez sajnos nincs elég esze szerintem.
több mint 13 éve
Ildinek Technikailag senki ellen nincs szemernyi esélye sem. kérdés, hogy ezt vajon ő tudja e.arra van ötleted, hogy mi szükség volt ildike beküldésére?
ennyi erővel egy érdemleges karaktert is berakhattak volna.
több mint 13 éve
Ildinek Technikailag senki ellen nincs szemernyi esélye sem. kérdés, hogy ezt vajon ő tudja e.Midnenesetre egyetlen esélye ha felépíti azonnal az Alekosz projektet, majd "elszánt szerelmesként" kihívja Zsófit, vagy Anikót, akiknek így már nem marad elég idejük felfuttatni a saját projektjüket. De még így is Ildi fog kiesni. 😊
több mint 13 éve
Duff
3 133
hát akkor végképp zsófi menne ki.Ja amúgy Ildinek most kellene rámásznia Alekoszra, és akkor Zsófika ellen még esélye is lenne 😀tenorxutána bepucsítana zsófi, szóval buktaHöri
több mint 13 éve
Ja amúgy Ildinek most kellene rámásznia Alekoszra, és akkor Zsófika ellen még esélye is lenne 😀tenorxutána bepucsítana zsófi, szóval bukta
több mint 13 éve
Ja amúgy Ildinek most kellene rámásznia Alekoszra, és akkor Zsófika ellen még esélye is lenne 😀
több mint 13 éve
De mi van ha mostmár Alekosz közeledésére nem elutasítással válaszol Ildi? Hanem megengedi vagy meglebegteti, hogy lekúrhatja a Maestro? 😀Minden Alekosz fan szavazatát elnyerné, aztán úgyis ugyanolyan unalmas karakter maradna, hogy úgyis kiesne 😀
több mint 13 éve
Ha úgygondolja van esélye visszajönni akkor kiviszi Zsófit, ha beletörődött hogy ennyi volt akkor kiviszi Évát vagy Szandikát. Éva amúgy szerintem soakt gyengült, már csak simán patkány, elveszett az érdekesség.JayBEzt én is érzem rajta. Amióta visszajött nagyon ráment a kavarógép stílusra, előtte ennyire nem volt. Biztos arra gondolt, hogy a népnek ez kell. Látszik rajta, hogy már teljesen értelmetlen dolgokra mond ellent, meg kavar.