NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Éliás Jr azért nem az überfos kategória.tenorx
Ő csak űberszar 😀Bruce
Most erre mit mondjad.
A jazzélet eléggé meghatározó tagja Éliás, nem hiszem, hogy überfosként kellene emlegetni.tenorx
Jólvan na, nem kell megsértődni rajta, magas labda volt!
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ő csak űberszar 😀Bruce
Most erre mit mondjad.
A jazzélet eléggé meghatározó tagja Éliás, nem hiszem, hogy überfosként kellene emlegetni.
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Attól még űberfos.Sobri Jóska
Na! Az tény h az a szám az, de a srácnak kegyetlen jó hangja van. 😊

http://www.youtube.com/watch?v=yPHcqnn-DrU&feature=related ez pl egy baromi szép szám, aki már volt szerelmes, az tudja h miről szól... 😊
több mint 13 éve
Ő csak űberszar 😀
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=d5DPPG2qDuQ

bann aki nem ismeri felJayB
mekkora reklámot kap 😊Höri
Attól még űberfos.Sobri Jóska
Éliás Jr azért nem az überfos kategória.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 415 — #NoStress

mekkora reklámot kap 😊Höri
Attól még űberfos.

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
még Zsófi hasonló szürke, viszont jobb bőr nálakonqueror
Ruha nélkül is? Ildit még nem láttam zuhanyzás közben, de erre nem vennék mérget 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve

Jah és akkor nézd meg a commenteket:
"Tényleg ezt énekli és énis csak miatta néztem meg xDDDDDDDDDD"
Ennyi ma Magyarország 😛
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

mekkora reklámot kap 😊

több mint 13 éve
Azon semmit nem lehetett rosszul felmérni. Ildi 1-az-1-ben olyan, mint a kis filmjében, és a beszavazón volt. Lételeme, hogy meg akar felelni mindig mindenkinek, de ezzel csak maga ellen fordít mindenkit, mert halálra idegesíti őket. Lásd. AlekoszGRAFI
Akkor miért küldték be, hm?

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035

bann aki nem ismeri fel
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Azon semmit nem lehetett rosszul felmérni. Ildi 1-az-1-ben olyan, mint a kis filmjében, és a beszavazón volt. Lételeme, hogy meg akar felelni mindig mindenkinek, de ezzel csak maga ellen fordít mindenkit, mert halálra idegesíti őket. Lásd. Alekosz
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Ildi < bárki

még Zsófi hasonló szürke, viszont jobb bőr nála --> semmi esélye sincsen
több mint 13 éve
Akárhogy gondolkozok én sem tudok értelmes választ adni arra, hogy Ildikó miért került be!
Lehet hogy az elkövetkező két három napban (nem tom mikor lesz a kiválasztás) mutat valamit, de az már sztem késő!

Az a lényeg hogy hisz a sorsszerűségben! 😀
Az RTL sorsszerűségében! 😊
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ildinek Technikailag senki ellen nincs szemernyi esélye sem. kérdés, hogy ezt vajon ő tudja e.
Midnenesetre egyetlen esélye ha felépíti azonnal az Alekosz projektet, majd "elszánt szerelmesként" kihívja Zsófit, vagy Anikót, akiknek így már nem marad elég idejük felfuttatni a saját projektjüket. De még így is Ildi fog kiesni. 😊Sobri Jóska
arra van ötleted, hogy mi szükség volt ildike beküldésére?

ennyi erővel egy érdemleges karaktert is berakhattak volna.Höri
Mert annyit rinyált a beszavazón. Ha valaki látta azt a részt, tudja mi volt. Szóval szerintem csak kibaszni akartak vele. 😊
Ezt akartad? Ennyire?? Nesze. Egyed!!
több mint 13 éve
Ildinek Technikailag senki ellen nincs szemernyi esélye sem. kérdés, hogy ezt vajon ő tudja e.
Midnenesetre egyetlen esélye ha felépíti azonnal az Alekosz projektet, majd "elszánt szerelmesként" kihívja Zsófit, vagy Anikót, akiknek így már nem marad elég idejük felfuttatni a saját projektjüket. De még így is Ildi fog kiesni. 😊Sobri Jóska

ennyi erővel egy érdemleges karaktert is berakhattak volna.Höri
Volt. 😊 De eddig nem támaszt alá semmilyen várakozást. Biztos voltak vele tervek, de az RTL szerintem elbénázta, rosszul mérték fel a karakterét. De ha még egy Éva szerű szarkavaró lenne, már rég egymás haját tépnék, és minden csaj rühellné őket, lenne rengeteg érdekes interakció, ahogy egyiknek a másikat, másiknak az egyiket kenik össze szarral.

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
meg van az újabb kieső.Höri
szerintem is,de nem is baj

több mint 13 éve
Igaz, Anikóban is van ráció. Lefekszik Alekosszal, eljátsza a szerelmest, aztán kihívja Anikót, mert bántotta Alekoszt jog nélkül. Ezzel a sok Alekosz supporter is rászavazna :p
De ehhez sajnos nincs elég esze szerintem.
több mint 13 éve

ennyi erővel egy érdemleges karaktert is berakhattak volna.

több mint 13 éve
Midnenesetre egyetlen esélye ha felépíti azonnal az Alekosz projektet, majd "elszánt szerelmesként" kihívja Zsófit, vagy Anikót, akiknek így már nem marad elég idejük felfuttatni a saját projektjüket. De még így is Ildi fog kiesni. 😊

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Ja amúgy Ildinek most kellene rámásznia Alekoszra, és akkor Zsófika ellen még esélye is lenne 😀tenorx
utána bepucsítana zsófi, szóval buktaHöri
hát akkor végképp zsófi menne ki.
több mint 13 éve
Ja amúgy Ildinek most kellene rámásznia Alekoszra, és akkor Zsófika ellen még esélye is lenne 😀tenorx
utána bepucsítana zsófi, szóval bukta

több mint 13 éve
Ja amúgy Ildinek most kellene rámásznia Alekoszra, és akkor Zsófika ellen még esélye is lenne 😀
több mint 13 éve
De mi van ha mostmár Alekosz közeledésére nem elutasítással válaszol Ildi? Hanem megengedi vagy meglebegteti, hogy lekúrhatja a Maestro? 😀

Minden Alekosz fan szavazatát elnyerné, aztán úgyis ugyanolyan unalmas karakter maradna, hogy úgyis kiesne 😀
több mint 13 éve
Ha úgygondolja van esélye visszajönni akkor kiviszi Zsófit, ha beletörődött hogy ennyi volt akkor kiviszi Évát vagy Szandikát. Éva amúgy szerintem soakt gyengült, már csak simán patkány, elveszett az érdekesség.JayB
Ezt én is érzem rajta. Amióta visszajött nagyon ráment a kavarógép stílusra, előtte ennyire nem volt. Biztos arra gondolt, hogy a népnek ez kell. Látszik rajta, hogy már teljesen értelmetlen dolgokra mond ellent, meg kavar.