TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez most sokkolt 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Aztagecikettébaszottkurvaélet Norbikám.
több mint 13 éve
en eleinte szerettem h egy ilyen normalisabb krapek is bent van mint a laci.Laciban egyetértünk. Elég volt belőle.
de az utobbi idoben a hapsi ezzel a folyamatos magyarazkodasi es rendszabalyozasi kenyszerevel
engem nagyon idegesit. es a tetejebe meg az is elkezd latszani h o is nem kicsi szarkavarogep.
en jelenleg 4 embert rapidmodban basznek ki a vityillobol :
a gigi es a laci amiatt nagyon antipatikus h mennyire alszentek
a zsofi meg az aniko meg olyan szajbabaszott hulyek h nemigaz es megcsak nem is csinaljak a musort
csak visitanak mint a geci ha tortenik vmi.Fake
Szandika és Évike is sikít egyfolytában nem csak ez a 2 (mindig minden körülmények között)
Anikó maradjon azért 😀 de a Titless mehet nyugodtan ahová akar.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Így egy hónap után naggyából kialakultak már a "rajongótáborok", ahoz valami nagyon nagy dolgot kell csinálni hogy ez komoly mértékben változzon. Béci úgy jófej és erős hogy nem csinál semmi extrát, csak van. Konfiktusokba nincs benne, őt nem nagyon fogják megjelölni jódarabig szal érthető ez a hozzáállása, szeretne tűzközelbe kerülni hogy rájöjjön van-e értelme bent rohadni.-Bécinek igaza van, mi a fasznak taktikázni a gyenge emberekkel, ha valaki nem szeret ott lenni akkor az elején ki kell hívni az erős embereket mert annak nincs értelme hogy szenved 3 hónapot aztán később esik ki, ha esélye van a fődíjra az most az elején is kiderül, ha nincs akkor meg mehet haza boldogan.szolnek nektek h az emberi kapcsolatok sot egyes emberek megitelese sem kobevesett dolog
JayB
az ugy alakul folyamatosan az ilyen helyzetben ahogyan az illeto viselkedik
mondjuk elhiszem a belanak h o ezzel nem igy van.
o bement elore eltervezte h hozza honapokon keresztul ezt a besztondult figurat aztan csa.
ez alapjan valoban igaza van mert makszimum az o megitelese akkor fog valtozni.Fake
több mint 13 éve
nem teljesen, inkább direkt felhúz, felbassza az agyátidegesítJayBhasonló elcsépelt frázis a "stuffolni" ige használatakonquerorez létező szó?
mit jelent?Höri
példamondat: "Olivér addig stuffolta (fel) Zsuzsit, míg az nekiesett"
több mint 13 éve
JéBé
7 035
idegesíthasonló elcsépelt frázis a "stuffolni" ige használatakonquerorez létező szó?
mit jelent?Höri
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
-Bécinek igaza van, mi a fasznak taktikázni a gyenge emberekkel, ha valaki nem szeret ott lenni akkor az elején ki kell hívni az erős embereket mert annak nincs értelme hogy szenved 3 hónapot aztán később esik ki, ha esélye van a fődíjra az most az elején is kiderül, ha nincs akkor meg mehet haza boldogan.szolnek nektek h az emberi kapcsolatok sot egyes emberek megitelese sem kobevesett dolog
JayB
az ugy alakul folyamatosan az ilyen helyzetben ahogyan az illeto viselkedik
mondjuk elhiszem a belanak h o ezzel nem igy van.
o bement elore eltervezte h hozza honapokon keresztul ezt a besztondult figurat aztan csa.
ez alapjan valoban igaza van mert makszimum az o megitelese akkor fog valtozni
ha vki kokemenyen betamadja h reagalnia kelljen vmit.
mas
en eleinte szerettem h egy ilyen normalisabb krapek is bent van mint a laci.
de az utobbi idoben a hapsi ezzel a folyamatos magyarazkodasi es rendszabalyozasi kenyszerevel
engem nagyon idegesit. es a tetejebe meg az is elkezd latszani h o is nem kicsi szarkavarogep.
en jelenleg 4 embert rapidmodban basznek ki a vityillobol :
a gigi es a laci amiatt nagyon antipatikus h mennyire alszentek
a zsofi meg az aniko meg olyan szajbabaszott hulyek h nemigaz es megcsak nem is csinaljak a musort
csak visitanak mint a geci ha tortenik vmi.
több mint 13 éve
hasonló elcsépelt frázis a "stuffolni" ige használatakonquerorez létező szó?
mit jelent?
több mint 13 éve
Ja és egy gigant szólás:ezt mondja mindenki mindenkire
Alekosz segget csinált a szájából - SZANDIKAJayB
hasonló elcsépelt frázis a "stuffolni" ige használata
több mint 13 éve
-Alekosz iszonyat kultúrált férfi, én valszeg fejbebasztam volna Szandikát ő meg egy rossz szót nem szóltNekem az tetszett, amikor mondta Szandika Olivérnek, hogy ha őt viszi ki párbajozni majd egyszer Alekosz, akkor őt kikészíti ott. Úgy látszik azt elfelejtette, hogy előtte nem sokkal elég hosszan próbálkozott semmi sikerrel, Alekosz pedig egy mondattal elintézte őt, ráadásul a végén még ő sírt 😀
JayB
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Na amit a tegnapi adásból leszűrtem:-Szerelmes vagyok Anikóba
-Szandika egy útszéli kurva, semmi több, szó sincs pozitív csalódásról.
-Alekosz iszonyat kultúrált férfi, én valszeg fejbebasztam volna Szandikát ő meg egy rossz szót nem szólt
-Bécinek igaza van, mi a fasznak taktikázni a gyenge emberekkel, ha valaki nem szeret ott lenni akkor az elején ki kell hívni az erős embereket mert annak nincs értelme hogy szenved 3 hónapot aztán később esik ki, ha esélye van a fődíjra az most az elején is kiderül, ha nincs akkor meg mehet haza boldogan.
-Nincs az az isten hogy Ildi kapott 29% voksot az énekversenyre, RTL manipulál rendesen hogy kicsit ő is képernyőn legyen
több mint 13 éve
Az utolsó három tartotta rendesen, csak Béci hülye volt és egy kézzel fogta, azért ejtette el.Alekosz a terminátor, ezt eddig is tudtuk.
Kár, hogy a farönköset elbukta Alekosz mester, de az erkölcsi győzelem így is az övé, mert ő legalább nem sipákolt, mint egy fürdős kurva, ellentétben Bécivel.barney
Rezzenéstelen arca ismét alátámasztotta
több mint 13 éve
Az utolsó három tartotta rendesen, csak Béci hülye volt és egy kézzel fogta, azért ejtette el.Kár, hogy a farönköset elbukta Alekosz mester, de az erkölcsi győzelem így is az övé, mert ő legalább nem sipákolt, mint egy fürdős kurva, ellentétben Bécivel.
több mint 13 éve
Nem volt egyedül a szar technikájával...szuperkommandósnindzsa lacit lenyomta anikó tojástartásban - championshipHörimondjuk Laci nem kicsit balfasz tartásmódot alkalmazott 😀tüsi91
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Csak akkor néz ki igazán jól, ha össze van fröcskölve a feje! 😛szuperkommandósnindzsa lacit lenyomta anikó tojástartásban - championshipHöriAnikó még akkor is milyen jól nézett ki, elképesztő 😀Hurka
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
szuperkommandósnindzsa lacit lenyomta anikó tojástartásban - championshipHörimondjuk Laci nem kicsit balfasz tartásmódot alkalmazott 😀
több mint 13 éve
szuperkommandósnindzsa lacit lenyomta anikó tojástartásban - championshipHöriAnikó még akkor is milyen jól nézett ki, elképesztő 😀
több mint 13 éve
szuperkommandósnindzsa lacit lenyomta anikó tojástartásban - championship
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Szandika azért most paraszt volt, de úgy istenigazából nagyon."Ha annyira vagy erős, mint amekkora a f*szod, akkor nyertünk."
"Olyan pici a f*szod, hogy megb*szni sem tudnál."
szandika mindenki előtt a Mesterről.
több mint 13 éve
"Alekosz, ha feladod, szexelek veled!" - Szandika
több mint 13 éve
lol most mondja anyám hogy hallottaolvasta valahol, hogyma este valami VP szórakozóhelyen Vastag T és Summer Sisters ( 😛 ) lesz, nehogy ottlegyek 😀 😀konquerorkicsivastag tud teleportálni? 😀
több mint 13 éve
lol most mondja anyám hogy hallottaolvasta valahol, hogyma este valami VP szórakozóhelyen Vastag T és Summer Sisters ( 😛 ) lesz, nehogy ottlegyek 😀 😀
több mint 13 éve
Buci te fasz 😀