NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az RTL klubon most van valami műsor amiben az X fucktorosok lépnek fel. Azért jobban hangzik Wolf Kati szájából a Magyarország c nóta, mint az Olák Ibolyáéból, bár most így elgondolkozva, ilyen névvel hogy Wolf, nem biztos hogy echte magyar ez a Kati sem! 😀Bruce
Egyébként az az érdekes, hogy a magyaroknak hatalmas mániája a "Barack Obama anyai üknagydédmamája 20adrészben magyar volt", de közben rengeteg magyar embernek lehetne találni a családfájában 1-2 külföldi rokonságot. Tolvai Renivel meg Kökénnyel, meg a korábbi megasztáros/satöbbisekkel kapcsolatban is állandóan jön ez a "nem magyar nyerte", aztán közben sok ilyen ember k.vanagyot nézne, mikor kiderülne, hogy kettővel feljebb mondjuk osztrák a család. Na mindegy, csak sokan már nagyon túlzásba viszik ezt a "magyarozást".

Amúgy pedig abban a mai, retekklubos szarságban gyönyörű volt Lilutól a "Csak mi akasztunk a szaloncukorra fát" mondat, meg az is, hogy Átok Zoli, vagy ki az hagyján, hogy szar, de olyan szinten szarik az egészbe, hogy egy icipicit sem akar úgy tenni, mintha nem playback lenne az egész... Nem bírom a szaros playback előadásokat. Öreganyám is eltátog bármit.

Király Norbi... Nem tudom mit kell itt szirénázni. Lehet, hogy nincs jó énekhangja, és lehet, hogy kicsit sem vonzó külsejű. Csakhogy a külső egy dolog, a kisugárzás meg egy másik, nem egy ronda ember volt és van, aki a nők kedvence. És az énekhangot is leszarja sok ember, amíg elszórakoztatják, és megőrül a koncerten.

Anikó... Kurvabuta lány. Szellemileg olyan szinten alacsonyan van, hogy beszarás. Ebből kifolyólag önkritika is nulla. Nem csúnya, de igazából szerintem túlságosan erős az ő esetében az, hogy csak úgy vonzó, ha be van tömve a pofája. Amúgy ma szóba került, hogy frigid, és előkerestem a vidit, és érdekes volt leszűrni, hogy ő 5 éve, 16 évesen már belefáradt az orgazmus elérésének szélmalomharcába...
Szandika meg amellett, hogy ronda mint a bűn, mostmár végképp irritál. Már eddig is úgy gondoltam, hogy kicsit okosabbnak hiszi magát, mint amennyire az (mégha a villa szintjéhez képest azért tényleg elfogadható lenne), de ezzel a "mér, ez csak hadvisellés"-féle Alekosz gyalázással kicsit lecsúszott az értelem létráján, de legalább csak magát nevettette ki, hiszen a gyalázkodása 1. nem használt 2. senki nem volt rá vevő, sőt 3. alekosz egy kultúrált formájú, kis mondattal azonnal a padlóra küldte (mégha az ő szájából kicsit hiteltelen is volt a "nem feküdnék le veled" mondat).

ui.: A stuffol szleng szó, és a Stupfen (noszogat, unszol) német szóból ered. Valóban uszít, felhúz a jelentése.
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Megvolt Gina első értelmes megmozdulása is:

Anikó: Úgy érzem bennem van az X.
Gina: Még nincs!

😀barney
volt már egy jó beszólása 😊Hurka
kihívás előtt

Anikó: -feldobok egy érmét, ha fej Olivért várom vissza, ha írás Lacit
Gina: -honnan veszel érmét?

OWNED
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14

😀barney
volt már egy jó beszólása 😊
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
Az RTL szépen maga alá szalad mindig, amikor kapcsolják élőben a villát az adás végén.
Ma is kicsúszott kb 3 "kibaszott" és az az örvendetes hír, hogy Ildinek sikerült végre szarnia.
Főműsoridőben piros karika, kisípolás nélkül.
És, hogy erről mit gondol a NMHH?

több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king

😀

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Az RTL klubon most van valami műsor amiben az X fucktorosok lépnek fel. Azért jobban hangzik Wolf Kati szájából a Magyarország c nóta, mint az Olák Ibolyáéból, bár most így elgondolkozva, ilyen névvel hogy Wolf, nem biztos hogy echte magyar ez a Kati sem! 😀Bruce
Most már csak az a gáz, hogy a dal nem magyar. 😀F.Schleck
De a szövege magyar és még Magyarországról is szól! 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Most már csak az a gáz, hogy a dal nem magyar. 😀

több mint 13 éve
Az RTL klubon most van valami műsor amiben az X fucktorosok lépnek fel. Azért jobban hangzik Wolf Kati szájából a Magyarország c nóta, mint az Olák Ibolyáéból, bár most így elgondolkozva, ilyen névvel hogy Wolf, nem biztos hogy echte magyar ez a Kati sem! 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ha király l tetszik neki,akkor a fórumról vsz senki nem tetszene neki,az általad említett indok miattNewman
elutasítom a feltételezéstHöri
logikus következtetés 😛

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ha király l tetszik neki,akkor a fórumról vsz senki nem tetszene neki,az általad említett indok miattNewman
elutasítom a feltételezést

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Király L-t nemtudom miért szídjátok ennyien, abszolút nincs elszállva magától és amit csinál azt jól csinálja. Szerencstélen sorsú gyerek akivel az élet csúnyán elbánt, rendes handicap szegánykémnek ez a külső, most kicsit ki veszi a részét a jóból, ne irigykedjünk már.
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Vastag gyerek még itt is szar...tüsi91
Szted miért ezt a 2 girhest küldték be szilveszterkor? Aki egy kicsit is értelmesebb azt már lekötötték máshova, vagy talált másirányú elfoglaltságot szilveszterre. 😀

több mint 13 éve
Gina is énekli? Az gáz 😀
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Vastag gyerek még itt is szar...tüsi91
😂 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
omg eddig kedvenc jelenetem az évadból 😀
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Anikót bevittem volna a nyugiszobába 😀Farky
minek ? on the spot!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ez durva volt 😀
ráadásul nem is nyelves volt,ülj le Norbi fiam,egyes

több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Na utolért engem is a sz*r, bekapcsoltam... Ez az anikó micsoda egy ízlésficamos hülye picsa, Dunába vele 😂 😀 Ez a kapafogú hülyegyerek meg ránézésre is olyan irritáló, hogy szó nélkül fejbe rúgnám.
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
eddig azt hittem Anikó egy növény értelmiségi szintjén áll, de tévedtem. Lejjebb.
több mint 13 éve
Nehéz zavarba hozni... LOL
Mondjuk aki nem tudja leírni a szavakat és a kamera előtt emiatt nem jön zavarba, azt tényleg nehéz 😀 😀 😀
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
"Stuffolták" - ott volt a Magic word 😀
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
Anikót bevittem volna a nyugiszobába 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
"hát alőször kicsit magijedtem..."

Ez beszélni nem tud...Bruce
nah ne szídjad 😛JayB
Hát de így beszél...
Sajnálom 😀Bruce
szerintem kibaszott aranyos ahogy beszél 😀
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek

nah ne szídjad 😛JayB
Hát de így beszél...
Sajnálom 😀Bruce
apróbb szépséghiba 😛
több mint 13 éve

nah ne szídjad 😛JayB
Hát de így beszél...
Sajnálom 😀