NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
33
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
23
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
17
9
22:25
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
én egyátalán a tiszta, igaz szerelemben nem hiszek 😛 😀konquerorArról nem is beszélve hogy ez nem két ember. 😀
több mint 13 éve
én egyátalán a tiszta, igaz szerelemben nem hiszek 😛 😀Nem tudom, te miért nem hiszel a tiszta, igaz szerelemben ami e két ember között kialakult.Matthew99várható volt? várható volt.shawnkamennyivel jobban a hangzik az "összejöttünk, szeretjük egymást" annál, hogy "Leót kibaszta a csaja amiatt amit művelt a villában, a médianyilvánosság miatt pedig együtt mutatkozunk"konqueror
több mint 13 éve
Nem tudom, te miért nem hiszel a tiszta, igaz szerelemben ami e két ember között kialakult.mennyivel jobban a hangzik az "összejöttünk, szeretjük egymást" annál, hogy "Leót kibaszta a csaja amiatt amit művelt a villában, a médianyilvánosság miatt pedig együtt mutatkozunk"konquerorLeonidasz összejött Zsuzsival, OMFG LOLkonquerorvárható volt? várható volt.shawnka
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
mennyivel jobban a hangzik az "összejöttünk, szeretjük egymást" annál, hogy "Leót kibaszta a csaja amiatt amit művelt a villában, a médianyilvánosság miatt pedig együtt mutatkozunk"Leonidasz összejött Zsuzsival, OMFG LOLkonquerorvárható volt? várható volt.shawnka
több mint 13 éve
számomra annyira érdektelenek ezek az emberek miután kiestek, hogy azt elmondani sem tudom.Leonidasz összejött Zsuzsival, OMFG LOLkonquerorvárható volt? várható volt.shawnka
több mint 13 éve
Leonidasz összejött Zsuzsival, OMFG LOLkonquerorvárható volt? várható volt.
több mint 13 éve
...A fórumnak része, hogy ha beírsz valamit, tán válaszolnak rá.fetomy"Ha teszem azt, a legközelebbi párbajon Gombi kap négyezer szavazatot öt számról, Dzsörzé meg kétezret, de nyolcvanról, akkor ki marad és ki megy?"nem károgtam soha, ezután sem fogok de mivel egy fórumon vagyunk gondolom leírhatom a véleményemet, a témát itt zárjuk is le...ja amúgy elsősorban a magyar műsorokra értettem amit mondtam...Mad
Ez egyébként engem is érdekelne...
Ismered azt a két szót, hogy szubjektív és ízlés? Na, itt a válasz. Én sem tudom hogy lehet szeretni a krikettet, a hokit, a kosárlabdát, a ..... mégsem járkálok ezekbe a topikokba, közzétenni, hogy nem értem mit lehet szeretni rajta, mert képes vagyok felfogni, hogy ami nekem szórakozás, az nem feltétlen az másnak, és amit én megvetek, az még lehet szórakoztató is.fetomy
@KJuraszik
több mint 13 éve
Leonidasz összejött Zsuzsival, OMFG LOL
több mint 13 éve
Hát Buci mellett csak egy igazi survivor élhet túl 😛A Bár nagyon jó volt, az első ilyen műfajú műsor itthon. Az RTL-féle Survivor 1. évada is teljesen nézhető volt szerintem, csak nem folytak olyan geciskedések mint egy kinti verzióban. Legalább Buci párra lelt a versenyzők között 😀shawnkanekem aki évadokat néz az már fan, nekem nincs lehetőségem rá, néha TV-benkonquerorMagyar rialitiben a Kisértés volt a kedvencem. Jó volt a koncepció és ájkendi-hegyek. No meg ott tűnt fel Debreczeni Zita.vadibandi
több mint 13 éve
A Bár nagyon jó volt, az első ilyen műfajú műsor itthon. Az RTL-féle Survivor 1. évada is teljesen nézhető volt szerintem, csak nem folytak olyan geciskedések mint egy kinti verzióban. Legalább Buci párra lelt a versenyzők között 😀Magyar rialitiben a Kisértés volt a kedvencem. Jó volt a koncepció és ájkendi-hegyek. No meg ott tűnt fel Debreczeni Zita.vadibandiTenorx a nagy survivor, én csak gimiben néztem meg 4 évadot, de már nincs időm rá 😕Hörinekem aki évadokat néz az már fan, nekem nincs lehetőségem rá, néha TV-benkonqueror
több mint 13 éve
Survivor legjobb reality 😀nekem aki évadokat néz az már fan, nekem nincs lehetőségem rá, néha TV-benkonquerorjó cikk, télleg királyak a külföldi realitykTenorx a nagy survivor, én csak gimiben néztem meg 4 évadot, de már nincs időm rá 😕Höri
én szeretem az Amazing Racet, Survivorba is belenézegettem AXN-en, Höri utóbbinak a nagy fanjakonqueror
A legutolsóban (Jimmy Johnson is ott volt) a teljesen retardáltak összefogtak, és kiszavazták a taktikusokat, poén volt 😀
több mint 13 éve
A fórumnak része, hogy ha beírsz valamit, tán válaszolnak rá."Ha teszem azt, a legközelebbi párbajon Gombi kap négyezer szavazatot öt számról, Dzsörzé meg kétezret, de nyolcvanról, akkor ki marad és ki megy?"nem károgtam soha, ezután sem fogok de mivel egy fórumon vagyunk gondolom leírhatom a véleményemet, a témát itt zárjuk is le...ja amúgy elsősorban a magyar műsorokra értettem amit mondtam...Mad
nem tudom, hogy lehet ezeket a szarokat nézni....kismillió értelmesebb dologgal el lehet ütni az estéket....MadIsmered azt a két szót, hogy szubjektív és ízlés? Na, itt a válasz. Én sem tudom hogy lehet szeretni a krikettet, a hokit, a kosárlabdát, a ..... mégsem járkálok ezekbe a topikokba, közzétenni, hogy nem értem mit lehet szeretni rajta, mert képes vagyok felfogni, hogy ami nekem szórakozás, az nem feltétlen az másnak, és amit én megvetek, az még lehet szórakoztató is.fetomy
több mint 13 éve
rá nem is emlékszem onnan.Magyar rialitiben a Kisértés volt a kedvencem. Jó volt a koncepció és ájkendi-hegyek. No meg ott tűnt fel Debreczeni Zita.vadibandiTenorx a nagy survivor, én csak gimiben néztem meg 4 évadot, de már nincs időm rá 😕Hörinekem aki évadokat néz az már fan, nekem nincs lehetőségem rá, néha TV-benkonqueror
csak pocahontasra 😀
több mint 13 éve
"négy szorosan együttműködő játékos eldöntheti a fődíj kimenetelét, irányíthatják a játékot, végig úgy rángathatják a szálakat, ahogy ők akarják. Ez a stratégia az esetek kilencven százalékában működik: a Big Brother idei nyári kiadásában az első adás alatt alakult meg a Brigade névre hallgató szövetség, amiben négy faszi tűzte ki célul azt, hogy a végső négyesbe ők kerüljenek. Hárman el is jutottak oda, egyikük pedig elvitte a fődíjat."Mi műsorunkban ez hogy nézne ki? Alekosz, Oli, Gombi meg Jerzy? csapatnevet inkább nem is mernék tippelni 😀
több mint 13 éve
Magyar rialitiben a Kisértés volt a kedvencem. Jó volt a koncepció és ájkendi-hegyek. No meg ott tűnt fel Debreczeni Zita.nekem aki évadokat néz az már fan, nekem nincs lehetőségem rá, néha TV-benkonquerorjó cikk, télleg királyak a külföldi realitykTenorx a nagy survivor, én csak gimiben néztem meg 4 évadot, de már nincs időm rá 😕Höri
én szeretem az Amazing Racet, Survivorba is belenézegettem AXN-en, Höri utóbbinak a nagy fanjakonqueror
több mint 13 éve
"Ha teszem azt, a legközelebbi párbajon Gombi kap négyezer szavazatot öt számról, Dzsörzé meg kétezret, de nyolcvanról, akkor ki marad és ki megy?"nem károgtam soha, ezután sem fogok de mivel egy fórumon vagyunk gondolom leírhatom a véleményemet, a témát itt zárjuk is le...ja amúgy elsősorban a magyar műsorokra értettem amit mondtam...
nem tudom, hogy lehet ezeket a szarokat nézni....kismillió értelmesebb dologgal el lehet ütni az estéket....MadIsmered azt a két szót, hogy szubjektív és ízlés? Na, itt a válasz. Én sem tudom hogy lehet szeretni a krikettet, a hokit, a kosárlabdát, a ..... mégsem járkálok ezekbe a topikokba, közzétenni, hogy nem értem mit lehet szeretni rajta, mert képes vagyok felfogni, hogy ami nekem szórakozás, az nem feltétlen az másnak, és amit én megvetek, az még lehet szórakoztató is.fetomy
@KJuraszik
több mint 13 éve
"Ha teszem azt, a legközelebbi párbajon Gombi kap négyezer szavazatot öt számról, Dzsörzé meg kétezret, de nyolcvanról, akkor ki marad és ki megy?"Ez egyébként engem is érdekelne...
nem tudom, hogy lehet ezeket a szarokat nézni....kismillió értelmesebb dologgal el lehet ütni az estéket....MadIsmered azt a két szót, hogy szubjektív és ízlés? Na, itt a válasz. Én sem tudom hogy lehet szeretni a krikettet, a hokit, a kosárlabdát, a ..... mégsem járkálok ezekbe a topikokba, közzétenni, hogy nem értem mit lehet szeretni rajta, mert képes vagyok felfogni, hogy ami nekem szórakozás, az nem feltétlen az másnak, és amit én megvetek, az még lehet szórakoztató is.
több mint 13 éve
nekem aki évadokat néz az már fan, nekem nincs lehetőségem rá, néha TV-benTenorx a nagy survivor, én csak gimiben néztem meg 4 évadot, de már nincs időm rá 😕Hörihttp://comment.blog.hu/2011/01/03/unalomba_fulladnak_a_villalakokjó cikk, télleg királyak a külföldi realityk
végülis van benne igazságshawnka
több mint 13 éve
nekedvalóban Zsuzsi, Leonidasz, Kristóf, Béciné a vendégek 😀 bunyó lesz 😀
több mint 13 éve
Tenorx a nagy survivor, én csak gimiben néztem meg 4 évadot, de már nincs időm rá 😕http://comment.blog.hu/2011/01/03/unalomba_fulladnak_a_villalakokjó cikk, télleg királyak a külföldi realityk
több mint 13 éve
nem tudom, hogy lehet ezeket a szarokat nézni....kismillió értelmesebb dologgal el lehet ütni az estéket....
@KJuraszik
több mint 13 éve
http://comment.blog.hu/2011/01/03/unalomba_fulladnak_a_villalakokjó cikk, télleg királyak a külföldi realityk
én szeretem az Amazing Racet, Survivorba is belenézegettem AXN-en, Höri utóbbinak a nagy fanja
több mint 13 éve
http://comment.blog.hu/2011/01/03/unalomba_fulladnak_a_villalakokvégülis van benne igazság
több mint 13 éve
gina most az egyik legerősebb párbaj ellenfél szvsz. , "a magyar ember egyértelműen visszaszavazná hisz annyira haza akar menni".... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...