NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
Tehát pr, vagyis ki a legesélyesebb a végső győzelemre jelenleg:

1. Jerzy – Top3 arc, igazi jófiú, jól jön neki Gombi nyűglődése, és a setesuta kaland Gigi-vel (ne feledjük, annakidején Milo villaútja is egy ilyen töketlenkedéssel indult)
2. Gombi – szintén Top3 karakter, bár kisebb összeomlásban leledzik momentán, ha összekapja magát, akkor könnyedén visszafoglalhatja a pr csúcsát
3. Laci – a sötét ló, bár teljesen unalmas figura, ezzel az image-el sikeresen megvívhat pár párbajt, és hopp, máris a hármas döntőben találhatja magát
4. Alekosz – a mester, a modoros pszichopata, végső győzelemre nem igazán esélyes, de egyelőre biztos bentmaradó, még jó darabig
5. Béci – amíg nem párbajozik, nem lehet tudni, hogy ez a belassult zombi karakter mennyire életképes, de kétlem, hogy valós győzelmi esélye lenne
6. Olivér – a műsor első pár hónapjában elengedhetetlen a jelenléte bent, de amikor már csak 2-3 hét lesz hátra, vagyis öten-hatan maradnak, akkor már bárki legyőzheti egy kényszerpárbajban, nem szükséges a moderátori szerepe bent
7. Anikó – bár rettentően rossz színésznő, végtelenül bárgyú és buta, de mégis ő a legesélyesebb lány, bár nő még sosem nyert VV-t, és szerintem most sem fog
8. Éva – ha ügyesen taktikázik, akkor a fiúkkal (Oli, Alekosz) való jó kapcsolata bent tartja még egy darabig, de nem tudok olyan végső hármast elképzelni, amiben érdemi győzelmi esélye lenne
9. Gigi – innentől a teljesen esélytelenek kis csapata következik, közülük kötve hiszem, hogy a győztes kikerülne, vicces lesz Gigi döbbent arcát nézni, amikor mondjuk Évi kint hagyja
10. Szandika – szegényke úgy élte le eddigi életét, hogy azt se tudta hol van, mit csinál, hát kb. ennyi tudatosággal mozog ebben a játékban is, az Alekoszos elbaszott baszás óta teljesen felesleges karakter a sztoriban, ellőtte a puskaporát, mondhatni
11. Gina – érdekes, hogy bár összecsomagolt, de mégsem jött még ki, neki is valami jó sztorit kreálnak éppen szerintem, aminek legalább reklámértéke van, az lendíthetne rajta, ha nem akarna kijönni, és adna egy esélyt Alekosznak, de momentán erre kicsi a sansz
12. Zsófi – bárki is lesz a kiválasztott, vagy őt, vagy Ildit viszi, és simán kint hagyja szerencsétlen agyhalott lánykát
13. Ildi – még mindig teljesen jellegtelen, tetszőleges ellenfél ellen, bármilyen felállásban simán veszít, és vagy ő lesz a kiválasztott, vagy akárkit választanak, őt viszi, és már kint is lesz

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
ON: szerdán elvileg selection, legyen mock vagy ne legyen mock?konqueror
Persze, hogy legyen.
Én meg csinálom a pr-t 😊

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
ON: szerdán elvileg selection, legyen mock vagy ne legyen mock?
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
krvaélet megnézem a héten, ez nem állapot. yv-n fenn is van, perfekt

ide is teszem a linket, hogy el ne felejtsem: http://www.yv.hu/play_a_video.html?autostartvideoplaying=true&uploadedfileidhash=32484c376af297c8572ca549324f7635
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 750 — StuG Life
konq nem vágja a bakterházat?briareos
ahh, így már érthető

sose láttam. ilyenkor, mikor ezt megtudják mások, általában kinyilvánítják, hogy nem vagyok emberszámba vehetőkonqueror
nem vagy emberszámba vehető

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
konq nem vágja a bakterházat?briareos
ahh, így már érthető

sose láttam. ilyenkor, mikor ezt megtudják mások, általában kinyilvánítják, hogy nem vagyok emberszámba vehető
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
visszanézem most a tegnapi részt, mivel hát sajnos fociidőben volt és nem láttam.

leánykérős játéknál Alekinho hatalmasat mondott 😀

"Rozinál jobb asszonyt keresve se találnék, megtartjuk az eljegyzést" 😂

Kár, hogy Konquerornak dunsztja sincs róla, hogy ez milyen idézet 😀Höri
milyen kár

valóban nincs, sőt azt sem tudtam, hogy ez idézetnek volt szánva. azt hittem csak a szerepjáték miatt mondott random nevet
több mint 13 éve
konq nem vágja a bakterházat?

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
visszanézem most a tegnapi részt, mivel hát sajnos fociidőben volt és nem láttam.
leánykérős játéknál Alekinho hatalmasat mondott 😀
"Rozinál jobb asszonyt keresve se találnék, megtartjuk az eljegyzést" 😂
Kár, hogy Konquerornak dunsztja sincs róla, hogy ez milyen idézet 😀

szerk: Laci is jól nyomja 😀

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
amerikai survivor seria sztem a legjobb műsor a világon... rob mariano egy félisten volt. nem nyert , de elvette feleségül a csajt aki megnyerte a műsort. így kaszált a csávó... 😀 (ez az all starban volt , a másikban az összevonás után kiesett) kb 7-8 szériát láttam.

am. a mostani való világhoz képest még az előző VV szériákat is visszasírom... bár ezt is nézem szal tökm1 😂peach
Rob és Amber utána Amazing Race-ben is indultak mint jegyesek, és ha jól emlékszek akkor be is jutottak a Final 3-be, de nem sikerült megnyerniük, mert a furcsanevű afroamerikai házaspár előbb ért be.shawnka
konkrétan másodikok lettek , és mindenki utálta őket... the amazing race-ből is láttam pár szériát 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Gombi 4 Prez!

Díííííííznileend!!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Magyar rialitiben a Kisértés volt a kedvencem. Jó volt a koncepció és ájkendi-hegyek. No meg ott tűnt fel Debreczeni Zita.vadibandi
rá nem is emlékszem onnan.
csak pocahontasra 😀briareos
Egy bnőm szerepelt benne. 😊

VV: Olivér véleménye Vastag Tamásról: http://www.youtube.com/watch?v=xX9MAPRr1OA&feature=player_embedded#!

állítólag személyesen is volt köztük csörte, csak az RTL-nek nem érdeke nyilvánosságra hozni. 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
amerikai survivor seria sztem a legjobb műsor a világon... rob mariano egy félisten volt. nem nyert , de elvette feleségül a csajt aki megnyerte a műsort. így kaszált a csávó... 😀 (ez az all starban volt , a másikban az összevonás után kiesett) kb 7-8 szériát láttam.

am. a mostani való világhoz képest még az előző VV szériákat is visszasírom... bár ezt is nézem szal tökm1 😂peach
Boston Rob 😊
mai napig meg van a sig a gépemen 😀

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Anikó levelén kis híján elsírtam magam 😂
Ildikó még mindig elég ügyetlenke,Gombin meg besírtam 😀

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Balazs nemtudta jelent a tutajos 😀😀😀

Pff ennek az anikonak télleg bejön az a norbigyerek? o.0 Valyon hány szavat sikerült leirnía hejesen a szerelmes levélbe?

Gombi h bevan baszva 😀😀
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Szvsz nálunk azért nincs szükség ilyen "jó" realitykre mert nincs konkurenciája az RTL-nek, már a TV2 is beismerte hogy nem fognak versenyezni. Ha az RTL összezár tíz tyúkor és bemikroportozza őket azt is legalább félmillió magyar nézné.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek

Rob és Amber utána Amazing Race-ben is indultak mint jegyesek, és ha jól emlékszek akkor be is jutottak a Final 3-be, de nem sikerült megnyerniük, mert a furcsanevű afroamerikai házaspár előbb ért be.
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)

am. a mostani való világhoz képest még az előző VV szériákat is visszasírom... bár ezt is nézem szal tökm1 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Ez ugyan nem reality, de tv-s szemét kategóriába talán belefér:
http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110103-hajdu-peter-korhazba-kerult.html
Így látatlanba is gratulálnék a snowboardos srácnak, kár, hogy ez a féreg nem a nyakát törte ki.
több mint 13 éve
1 percet nem láttam még belőle, azt sem tudom kik vannak benn 😊

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Mindig minden körülmények között kitartok a műsor mellett, és már nálunk is vannak olyan személyek, akik az elején elhatárolódtak, és gáznak tartották a VV követését és nézését, ám mára már nagyobb fanok mint Höri vagy Konq.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Sok helyről ömlik hogy mennyire unalmas ez a mostani VV. A gyenge kezdés után mára húzú műsorrá lépett ellő, nemtudsz úgy eltölteni egy órát egy közösségben hogy legalább egyszer ne halld az Alekosz nevet és azért mi is megszültünk itt 1787 hsz-t egy hónap alatt...
több mint 13 éve
mennyivel jobban a hangzik az "összejöttünk, szeretjük egymást" annál, hogy "Leót kibaszta a csaja amiatt amit művelt a villában, a médianyilvánosság miatt pedig együtt mutatkozunk"konqueror
Nem tudom, te miért nem hiszel a tiszta, igaz szerelemben ami e két ember között kialakult.Matthew99
én egyátalán a tiszta, igaz szerelemben nem hiszek 😛 😀konqueror
well said, apprentice

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Akkor csakis ezért nem tudod elképzelni, hogy ők bizony már az első pillanatban ellenállhatatlan vágyat éreztek egymás iránt és ennek kiteljesedésében mindössze az őket körülvevő kényelmetlen, kis alapterületű lakhely szabott ideiglenes határt, majd miután ezen akadály elhárult teljes egészében egymáséi lehettek. (életemben nem írtam ilyen mondatot, tuti büszke lenne rám az irodalom tanár) 😀 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Leonidasz összejött Zsuzsival, OMFG LOLkonqueror
Too late.