NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
132
11
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
63
8
RedZone week 12
62
10
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
53
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
26
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Indianapolis Colts - Detroit Lions
10
9
Houston Texans - Tennessee Titans
7
6
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Amúgy ja, nehezen tudom elképzelni, hogy ha pl. bent vagyok a villában, bejön mondjuk Avril meglátogatni, akkor én bent üldögélek, míg ő kint beszélget a többiekkel. Szóval nálam ott lett kicsit hiteltelen ez a rajongás, hogy kb. addig tartózkodtak egy légtérben, míg Norbi zenélt, meg lekapta Anikót, aztán jónapot.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
RTL-es kapcsolata soknak lehet, egy csaj ismerősöm annó jelentkezett a széfbe, azóta hivogatják Benkő feleségének, Trendmániába alanynak vagy éppen Legyen ön is milliomosba közönségnek. Az X-faktorra is rengeteg embert hívtak mint ahogy a való világba is. Anikó is hasonlóan kerülhetett ide.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Meglepődnék, ha egy ilyen Király EL kaliber jönne be neki...egyébként elég közepes szinészi képességei vannak ennek az Anikónak (nem tűnt vmi. hitelesnek az a "rajongás", ebből a csajból inkább egy diszkós picsát néznék ki, aki inkább vmi. falusi DJ-re gerjed), de szerintem ő ugyanolyan beépített RTL-es ember, mint Olivér és Éva. Volt már az RTL-el kapcsolata a szépségverseny kapcsán, szal ebből gondolom.
több mint 13 éve
Hurka, imént felmentem ezer év után myvipre, erre látom megint van miss myvip 😂 nyilván ha már ottvoltam megnéztem a ranglistát, hát ismerős arcot láttam, kedvenced toronymagasan az élen van 😛 😀 megnéztem a képeket, és hát hmmm, we love boobies 😀 érdemes meglesniki más, vicc, hogy nem ő került volna be, széjjelkúrták volna pedig
konqueror
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Azért kíváncsi lennék,hogy Anikónak akkor is Norbika lenne a Bredpitt ha kőműves segédmunkás lenne?Mondju frigid csajoknál lehet nem dolgozik úgy a kémia mint másnál, kevésbé izgathatja a külső vagy nemtom.
Gondolom akkor a hogynézelmárkinenyúljhozzám kategóriába menne Alekosz mellé.Bazzani
több mint 13 éve
Azért kíváncsi lennék,hogy Anikónak akkor is Norbika lenne a Bredpitt ha kőműves segédmunkás lenne?Gondolom akkor a hogynézelmárkinenyúljhozzám kategóriába menne Alekosz mellé.
több mint 13 éve
Pedig Lilu még a normálisabb női műsorvezetőkhöz tartozik.JayBígy van, és aki nem így gondolja le is szophatja mind:
http://www.youtube.com/watch?v=gEcrB8S7ztA
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Pedig Lilu még a normálisabb női műsorvezetőkhöz tartozik.
több mint 13 éve
Ha Lilura gondolok, akkor szégyellem, hogy jogász vagyok. Mondjuk egyébként is szégyellem. 😊Amúgy pedig abban a mai, retekklubos szarságban gyönyörű volt Lilutól a "Csak mi akasztunk a szaloncukorra fát" mondat,Ezt előtte az egyik kisgyerek mondta, amikor a hungarikumokról volt szó, ő csak szó szerint idézte! 😊
fetomy
Ettől természetesen nekem nem tetszik Lilu fellengzős stílusa és nem védeni akarom, csak ott, akkor azért volt ez!Bruce
több mint 13 éve
Olvastam nemrég egy Sp interjút origón, rühhelem a gyereket de abban igaza van hogy nálunk se pénz se igény nincs komolyabb koncertekre, nagyon kevés előadó van akinek van olyan háttere hogy megtud egy ilyet szervezni. Az alsóőrsi Harley fesztiválon Charlie hangot is adott ennek finoman miután elszáműzték egy kis picsa színpadra egyszál mikrofonnal. Elmondta hogy nem kínáltak annyit amiből jól kijött volna egy zenekaros full koncert ezért most idézem "Kis hakni van gyerekek, ez van!" Azóta nagyon becsülöm. Ilyen tekintetben nálunk Ákos az abszolút etalon, világszínvonalú koncerteket ad horribilis pénezkből.JayBMégsem kapok rá egy árva pluszegyet sem,nem hogy még érdemben is reagáljon rá valaki a minden ami zene topicban 😛
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Olvastam nemrég egy Sp interjút origón, rühhelem a gyereket de abban igaza van hogy nálunk se pénz se igény nincs komolyabb koncertekre, nagyon kevés előadó van akinek van olyan háttere hogy megtud egy ilyet szervezni. Az alsóőrsi Harley fesztiválon Charlie hangot is adott ennek finoman miután elszáműzték egy kis picsa színpadra egyszál mikrofonnal. Elmondta hogy nem kínáltak annyit amiből jól kijött volna egy zenekaros full koncert ezért most idézem "Kis hakni van gyerekek, ez van!" Azóta nagyon becsülöm. Ilyen tekintetben nálunk Ákos az abszolút etalon, világszínvonalú koncerteket ad horribilis pénezkből.
több mint 13 éve
Jajj Bruce, köszi, akkor természetesen ezért bocsi, (Tőled is Lilu tényleg 😀😀) lemaradtam akkor a mondat első feléről 😊Elmondom 😊Sobri: Persze, én értem, hogy a tv nem koncert, de tvből is más az élő éneklés, mint a playback. Sok ilyet hallgattam, és sokkal jobban szeretem, mint mikor playbackről jön. Szeretem a nem tökéletes előadást, szeretem picit máshogy hallani ugyanazt a számot. Mert az élő mindig picit más. Azt megértem, hogy sokba kerül, ezért csak külföldi tvknek van lehetősége ilyet megoldani (mert bizony külföldön nem playbackeltek pl. az X-faktor vendégzenekarai, énekesei, pedig voltak ott megcsinált Bejberek is. Hiába dobozból jön, de akkoris többet ér egy ilyen élő produkció, mint ez a playbackes dolog.
Az élő előadásnak hatalmas a feelingje, egyetértünk. Voltam párszáz koncerten, én is imádom a koncerteket.
DE, a tévéshow nem koncert. Ott a fontos a költséghatékonyság, a hibázási lehetőségek kizárása, a mindennél gördülékenyebb, flottabb lebonyolítás. Vagyis logikus, hogy egy élő zenekart bevinni, bemikrofonozni, monitorozni, stb nem csak többe kerül, több benne a hiba lehetősége, de nincs semmi értelme. Neked a tv-ben nem élőben jön elő mondjuk Veca, hanem egy dobozból jön ígyis, úgyis a hang. Nemde? 😊 Koncerten sosem playbackel senki. Ugyanis ami playback, az nem koncert, hanem hakni. A szar se lesz eperdzsem attól, hogy úgy hívjuk 😊
Csak az utóbbi időben sok ilyen noname megcsinált sztár keletkezett, és ezek mennek haknikra ezerrel.
Régebben egy Bob Dylan mondjuk akkor jelentkezett új számmal, ha írt egy újat. De még most is, egy igazi zenekar, előadó, 3-4 évente ír meg egy albumot, igaz, az frankó is, 60 számból választanak ki 12-t, stb. De a popzene nem az alkotásról szól, hanem a pénzről. Van egy új sztár, arról minél hamarabb akarnak minél több bőrt lehúzni, évente 5-6 top20 sláger, ezer koncert, hakni, klip, aztán 4 év múlva nem látod soha többet. (Soroljak ilyenből 100at? 😊 ) Míg aki nem megcsinált sztár, az meg lesz 20 év múlva is, igaz akkor már mást csinál, megújul, meg alkot, de nem is playbackel 😊Sobri Jóska
A megcsinált sztárokat nem tartom nagy zenészeknek, stb... Avrilben pl. ezt is szeretem, hogy lehet, hogy 3 éveket várok az albumra, de azt (nagy részét) ő írja és csinálja meg, vagy minimum nagy részt vállal benne 😊 plusz sosem playbackel 😛 Szerencsére ő megteheti, hogy akkor sem, ha tvben van 😊 Egyébként nem kell bemutatni a megcsináltakat, ugyanez a véleményem ezen a téren, mint a tied 😊
több mint 13 éve
Amúgy pedig abban a mai, retekklubos szarságban gyönyörű volt Lilutól a "Csak mi akasztunk a szaloncukorra fát" mondat,Ezt előtte az egyik kisgyerek mondta, amikor a hungarikumokról volt szó, ő csak szó szerint idézte! 😊
fetomy
Ettől természetesen nekem nem tetszik Lilu fellengzős stílusa és nem védeni akarom, csak ott, akkor azért volt ez!
több mint 13 éve
Hogyvolt kommentekben találtam:1, Vágatlan agyhalál:
http://indavideo.hu/video/vv010101000130
Szandika kicsit ittas.
2, Éjféli koccintás, Gombi átöleli Gigit és Bécit. Gombi: "Mi tesók vagyunk így hárman. Három cigu". Erre Béci: "Már többen vagyunk, mint a görögök." 😊
3, Éva Alekoszt ölelgeti és imádja, szereti, aztán azt mondja: "A legjobb nő ezt mondja neked, na milyen? A legeslegjobb nő."
4, Ebből meg kiderül, hogy akkor kapcsolják le este a villanyt az RTL-esek, ha Szandika mutat valamit, és hogy Béci fingja a legbüdösebb.
http://indavideo.hu/video/vv010201200150
több mint 13 éve
Hurka, imént felmentem ezer év után myvipre, erre látom megint van miss myvip 😂 nyilván ha már ottvoltam megnéztem a ranglistát, hát ismerős arcot láttam, kedvenced toronymagasan az élen van 😛 😀 megnéztem a képeket, és hát hmmm, we love boobies 😀 érdemes meglesniEgy válogatást idekopizhatsz igazán, hogy mi is lássuk 😊
Aonernek meg mondom, hogy vannak szépszámmal pedomaci korú áldozatok is 😛 😀 😀konqueror
több mint 13 éve
messziről kerültem a myvipet mindig is.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Hurka, imént felmentem ezer év után myvipre, erre látom megint van miss myvip 😂 nyilván ha már ottvoltam megnéztem a ranglistát, hát ismerős arcot láttam, kedvenced toronymagasan az élen van 😛 😀 megnéztem a képeket, és hát hmmm, we love boobies 😀 érdemes meglesniAonernek meg mondom, hogy vannak szépszámmal pedomaci korú áldozatok is 😛 😀 😀
több mint 13 éve
Nehéz megfogalmazni, hogy miért ekkora baj. Mert baj pl. azért, mert az élő előadásnak szerintem hatalmas a feelingje. Nem tökéletes, stúdióminőség, de pont ezért jó.Elmondom 😊
Baj, mert ha az énekes elénekli rendesen, nem playback-ről, az azt a hatást kelti, hogy ha már ezzel foglalkozik, legalább tesz annyit érte, hogy ami az ő száma, azt ő elénekli, és nem csak addig hallod a hangját, amíg a stúdióban felénekelgeti a számokat. A playback-re sokat nem kell készülni, főleg, hogy ha a te számod, akkor azért csak tudod már, hogy mikor mit kell énekelni, tehát azért valakinek, aki megveszi a jegyet, -szerintem- plusz, hogy a kedvence készült is valamit, ha már az emberek kimennek érte.
TV-műsor so-so, bár ha kifejezetten zenés műsor, akkor azért számomra lol, hogy nem áll rendelkezésre zenekar (szóval pl. egy X-faktorban, hogy a vendég előadók mindig playback-elnek, az kissé érdekes), de alapvetően egy nem zenei műsor esetén még azt mondom, nem akkora gáz. Viszont ha valaki egy koncerten playback-el, az szerintem a legalja. És azért ezt el is ítélik rendesen, nem is véletlenül. A koncertnek, élő műsornak pont az a lényege, hogy ott vagy, azért is fizetsz, hogy a kedvencedet halld élőben énekelni, halld a varázst. Erre bejön valaki, és előadja ugyanazt, amit meghallgatsz otthon is a cd-ről, hát akkor mi értelme volt?fetomy
Az élő előadásnak hatalmas a feelingje, egyetértünk. Voltam párszáz koncerten, én is imádom a koncerteket.
DE, a tévéshow nem koncert. Ott a fontos a költséghatékonyság, a hibázási lehetőségek kizárása, a mindennél gördülékenyebb, flottabb lebonyolítás. Vagyis logikus, hogy egy élő zenekart bevinni, bemikrofonozni, monitorozni, stb nem csak többe kerül, több benne a hiba lehetősége, de nincs semmi értelme. Neked a tv-ben nem élőben jön elő mondjuk Veca, hanem egy dobozból jön ígyis, úgyis a hang. Nemde? 😊 Koncerten sosem playbackel senki. Ugyanis ami playback, az nem koncert, hanem hakni. A szar se lesz eperdzsem attól, hogy úgy hívjuk 😊
Csak az utóbbi időben sok ilyen noname megcsinált sztár keletkezett, és ezek mennek haknikra ezerrel.
Régebben egy Bob Dylan mondjuk akkor jelentkezett új számmal, ha írt egy újat. De még most is, egy igazi zenekar, előadó, 3-4 évente ír meg egy albumot, igaz, az frankó is, 60 számból választanak ki 12-t, stb. De a popzene nem az alkotásról szól, hanem a pénzről. Van egy új sztár, arról minél hamarabb akarnak minél több bőrt lehúzni, évente 5-6 top20 sláger, ezer koncert, hakni, klip, aztán 4 év múlva nem látod soha többet. (Soroljak ilyenből 100at? 😊 ) Míg aki nem megcsinált sztár, az meg lesz 20 év múlva is, igaz akkor már mást csinál, megújul, meg alkot, de nem is playbackel 😊
több mint 13 éve
Nehéz megfogalmazni, hogy miért ekkora baj. Mert baj pl. azért, mert az élő előadásnak szerintem hatalmas a feelingje. Nem tökéletes, stúdióminőség, de pont ezért jó.Baj, mert ha az énekes elénekli rendesen, nem playback-ről, az azt a hatást kelti, hogy ha már ezzel foglalkozik, legalább tesz annyit érte, hogy ami az ő száma, azt ő elénekli, és nem csak addig hallod a hangját, amíg a stúdióban felénekelgeti a számokat. A playback-re sokat nem kell készülni, főleg, hogy ha a te számod, akkor azért csak tudod már, hogy mikor mit kell énekelni, tehát azért valakinek, aki megveszi a jegyet, -szerintem- plusz, hogy a kedvence készült is valamit, ha már az emberek kimennek érte.
TV-műsor so-so, bár ha kifejezetten zenés műsor, akkor azért számomra lol, hogy nem áll rendelkezésre zenekar (szóval pl. egy X-faktorban, hogy a vendég előadók mindig playback-elnek, az kissé érdekes), de alapvetően egy nem zenei műsor esetén még azt mondom, nem akkora gáz. Viszont ha valaki egy koncerten playback-el, az szerintem a legalja. És azért ezt el is ítélik rendesen, nem is véletlenül. A koncertnek, élő műsornak pont az a lényege, hogy ott vagy, azért is fizetsz, hogy a kedvencedet halld élőben énekelni, halld a varázst. Erre bejön valaki, és előadja ugyanazt, amit meghallgatsz otthon is a cd-ről, hát akkor mi értelme volt?
több mint 13 éve
A playback-el nem tudok egyet érteni. Nyilván nem az alapból igénytelen reggeli műsoros fellépésre gondolok, hanem mondjuk arra, amikor kivonul a gitáros, dobos, másik gitáros, harmadik gitáros satöbbi satöbbi és marad a playback. Sokra tartom azokat, akik nem hajlandók playbackelni. De félretéve, hogy mi mennyibe kerül, és stb... akkoris magasfokú parasztságnak tartom, ha az illetőt egy kicsit sem izgatja, hogy legalább úgy tátogjon, ahogy énekel.fetomyA cd, az mp3, vagy egy videoklip is playback. Nincs ott élőben az énekes, a zenekar. És mégis élvezetes. Nem értem, miben más, ha egy tv-műsorban, egy koncerten playbackkel.
(A flegma, közönséget lekezelő előadásmód -rossz helyre tátogás, de akár élőben a többször is elbaszott szöveg, hamisan éneklés, stb.- nem kérdéses, hogy parasztság, sokat elárul az előadó szakmához, közönséghez való viszonyáról: sika, kasza, léc.)
több mint 13 éve
A playback-el nem tudok egyet érteni. Nyilván nem az alapból igénytelen reggeli műsoros fellépésre gondolok, hanem mondjuk arra, amikor kivonul a gitáros, dobos, másik gitáros, harmadik gitáros satöbbi satöbbi és marad a playback. Sokra tartom azokat, akik nem hajlandók playbackelni. De félretéve, hogy mi mennyibe kerül, és stb... akkoris magasfokú parasztságnak tartom, ha az illetőt egy kicsit sem izgatja, hogy legalább úgy tátogjon, ahogy énekel.Szandikának tudom, hogy ez KO találat volt, de akkor is igaz, hogy míg ő jött a kicsi a pöcsöd témával, addig Alekosz semmi extrát nem mondott. Mármint objektíven, a felszínt látva.😊
Amúgy nem voltam itthon Delhusa vendégjátékánál, de örülök, hogy ebbe a műsorba is bele tudták egyszer hányni, sőt, néhányan el is élveztek gyorsan Akalarambóra odabenn. Annyira meg sem lepett, hogy a jokerek egyike megjött, gondolom majd mikor nem kapnak enni két hétig, beküldik Falusi Mariannt is, hogy itt is megjelenjen, vagy Győzikét.
több mint 13 éve
De az érmés poént önakaratán kívül alkotta meg, mert teljesen komolyan kérdezte, itt meg tudta, hogy kivételesen jót mond 😛kihívás előttMegvolt Gina első értelmes megmozdulása is:volt már egy jó beszólása 😊Hurka
Anikó: Úgy érzem bennem van az X.
Gina: Még nincs!
😀barney
Anikó: -feldobok egy érmét, ha fej Olivért várom vissza, ha írás Lacit
Gina: -honnan veszel érmét?
OWNEDkonqueror
több mint 13 éve
Átok Zoli, vagy ki az hagyján, hogy szar, de olyan szinten szarik az egészbe, hogy egy icipicit sem akar úgy tenni, mintha nem playback lenne az egész... Nem bírom a szaros playback előadásokat. Öreganyám is eltátog bármit.fetomyA playbacket az tátogja, aki felénekelte. Nem lehet ott egy stúdióban egy x tagú nagyzenekar. Ahogy a fellépések 99%-án se.
Kurva drága, és igény sincs rá. Semmi baj nincs a playbackkel, ha az tátog, aki felénekelte (ez se volt mindig így, lásd Fresh, Ufo, stb) és ha nem lóbálja a mikrofont, mint a hülye (Uhrin Benedek style).
Anikó... Kurvabuta lány. Szellemileg olyan szinten alacsonyan van, hogy beszarás. Ebből kifolyólag önkritika is nulla. Nem csúnya, de igazából szerintem túlságosan erős az ő esetében az, hogy csak úgy vonzó, ha be van tömve a pofája. Amúgy ma szóba került, hogy frigid, és előkerestem a vidit, és érdekes volt leszűrni, hogy ő 5 éve, 16 évesen már belefáradt az orgazmus elérésének szélmalomharcába...fetomyAniko szellemileg értékelhetetlen szinten van, persze. Épp ezért a mimikájára, gesztusaira is kiül az ostobaság, a teljes agyhalál. Szexuálisan is használhatatlan, még saját bevallása szerint is, ma láthattuk, hogy mennyire életszerűen, természetesen viselkedik amikor tetszik neki valaki (kb mint egy venezuelai sorozat szobalánya).
Én azt nem is tudtam, hogy már 16 évesen belefáradt a küzdelembe. Pedig a tojástrutyi tartásában kitartónak mutatkozott. Kár érte.
Szandika meg amellett, hogy ronda mint a bűn, mostmár végképp irritál. Már eddig is úgy gondoltam, hogy kicsit okosabbnak hiszi magát, mint amennyire az (mégha a villa szintjéhez képest azért tényleg elfogadható lenne), de ezzel a "mér, ez csak hadvisellés"-féle Alekosz gyalázással kicsit lecsúszott az értelem létráján, de legalább csak magát nevettette ki, hiszen a gyalázkodása 1. nem használt 2. senki nem volt rá vevő, sőt 3. alekosz egy kultúrált formájú, kis mondattal azonnal a padlóra küldte (mégha az ő szájából kicsit hiteltelen is volt a "nem feküdnék le veled" mondat).fetomyAlekosz szájából a "nem feküdnék le veled" a legdurvább pörölycsapással felérő totális pusztítás. Ő, aki tulajdonképpen elég nagylyukú hálóval halászgat a nők között ennél jobban akkor se tudna lesújtani, ha atombombát pottyantana ellenfelére.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=T_9zpAWFFKQui.: A stuffol szleng szó, és a Stupfen (noszogat, unszol) német szóból ered. Valóban uszít, felhúz a jelentése.fetomyazt hittem az angol stuff megfelelője és mindenre használható 😀Höri
több mint 13 éve
ui.: A stuffol szleng szó, és a Stupfen (noszogat, unszol) német szóból ered. Valóban uszít, felhúz a jelentése.fetomyazt hittem az angol stuff megfelelője és mindenre használható 😀