NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 729
na buli van kaptak zenegépet 😀
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
én is, de nálam MMKK (mindig, minden körülmények között - innentől rövidítem) rosszul sül el

még emlékszem, mikor én voltam a karma leader, kár, hogy nincs screenshotom 😕konqueror
és kit érdekel? 😛Hurka
és téged ki kérdezett? 😉konqueror
hurkának csak azért nagy a szája mert nincs minusz 😛

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
akkora fórom van karmában, hogy már rég nem motivál ez a dolog.
egyszerűen nagyon jókat tudok mondani, szoktam.Höri
én is, de nálam MMKK (mindig, minden körülmények között - innentől rövidítem) rosszul sül el

még emlékszem, mikor én voltam a karma leader, kár, hogy nincs screenshotom 😕konqueror
és kit érdekel? 😛Hurka
és téged ki kérdezett? 😉
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
valld be, ha nem lenne likerendszer akkor nem bizseregnének ennyire az agytekervényeid és kevésbé lennél fogékony a hülyeségre

így is nagyobb a karmád mint Alekosz libidójakonqueror

és kit érdekel? 😛
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
megtisztelve érzem magam!Höri
valld be, ha nem lenne likerendszer akkor nem bizseregnének ennyire az agytekervényeid és kevésbé lennél fogékony a hülyeségre

még emlékszem, mikor én voltam a karma leader, kár, hogy nincs screenshotom 😕
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

egyszerűen nagyon jókat tudok mondani, szoktam.

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...

így is nagyobb a karmád mint Alekosz libidója
több mint 14 éve
megtisztelve érzem magam!

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
nemtom ildikének vagy a seahawksnak van kevesebb esélyeHöri
öööö, vagyis Ildi megy vissza? 😊Sobri Jóska
hát ha ő is élőben magához nyúl, mint Lynch, akkor lehet esélye
Höri
sok dolgot láttam már a fórumon, extrémebbnél extrémebb társításokat, szakbarbár poénokat, asszociációkat, de ez még engem is kifektetett
több mint 14 éve
öööö, vagyis Ildi megy vissza? 😊Sobri Jóska
hát ha ő is élőben magához nyúl, mint Lynch, akkor lehet esélye

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
öööö, vagyis Ildi megy vissza? 😊

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
(Azt bírtam, hogy utóbbi napokban sulykolták, hogy "a játékosoknak fingja sincs, hogy mikor van a kiválasztás". A kiválasztás során csak arra történt utalás, hogy tudták, hogy ma van, ellenkezőjére nem. 😊)marci
Persze, h nem tudják, azért ül a játékosok fele már a kanapén, amin napközben max 2-en ülnek, meg ezért vannak a csajok kifestve, kikenve meg kiöltözve a csajok, mint Szaros Pista Jézus neve napján. 😀roniadi
a kiválasztást, kihívást "elvileg" nem tudják, a párbajt viszont megtudják előre, asszem 1 vagy 2 nappal előtte szólnak nekik

Ildi VS Éva, mivel nem volt ma kedvem írni így nem véleményeztem, most megteszem:

jó matchup, mivel mindenképp hullik a férgese. Évával kapcsolatban az a leginkább elszomorító számomra, hogy rájöttem, IRL is van egy 100%ig hasonló, törtető leányismerősöm. majd vágok ki kartonból VV jelet és majd jól kisavazok
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
fasz, reméltem, hogy a szünetben nézek eg ykis élőt, hát nincs közvetítés :/
amúgy a faszom, hogy még egy hét a vérbajig, reméltem, hogy már csak 1-2 napig kell elviselni Dilikót :/
több mint 14 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
(Azt bírtam, hogy utóbbi napokban sulykolták, hogy "a játékosoknak fingja sincs, hogy mikor van a kiválasztás". A kiválasztás során csak arra történt utalás, hogy tudták, hogy ma van, ellenkezőjére nem. 😊)marci
Persze, h nem tudják, azért ül a játékosok fele már a kanapén, amin napközben max 2-en ülnek, meg ezért vannak a csajok kifestve, kikenve meg kiöltözve a csajok, mint Szaros Pista Jézus neve napján. 😀

több mint 14 éve
A múltkor Olivér is két nappal a párbaj előtt magyarázgatta Ildinek, hogy ő két nap múlva párbajozik, hagyja már békén, pedig a párbajt is elvileg adott pillanatban tudják meg 😊
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Köszi a PR-t.
12. (+1) Ildi – Egy apró adalék, hogy mi az a pici esélye, amibe kapaszkodhat: az RTL-nél kezd tele lenni sokak töke Évával, minden „belső infót“ elfecseg, amikor megy az élő stream, nem tud lakatot tenni a szájára. Ha már most ki akarják venni, akkor Ildi bent tud maradni.Sobri Jóska
Ezek mik voltak?marci
Ma pl megmondta hogyha kimegy kap 60 rongyot amivel kitörölheti a seggét erre mondta Olivér hogy ilyenekről ne beszéljen már, erre éva válasza a "ki nem szarja le más is beszélt már róla" volt.JayB
Köszi. Alig várom a következő Wikileaks adagot, hátha ilyenek is benne lesznek.
(Azt bírtam, hogy utóbbi napokban sulykolták, hogy "a játékosoknak fingja sincs, hogy mikor van a kiválasztás". A kiválasztás során csak arra történt utalás, hogy tudták, hogy ma van, ellenkezőjére nem. 😊)
több mint 14 éve
Köszi a PR-t.
12. (+1) Ildi – Egy apró adalék, hogy mi az a pici esélye, amibe kapaszkodhat: az RTL-nél kezd tele lenni sokak töke Évával, minden „belső infót“ elfecseg, amikor megy az élő stream, nem tud lakatot tenni a szájára. Ha már most ki akarják venni, akkor Ildi bent tud maradni.Sobri Jóska
Ezek mik voltak?marci
Ma pl megmondta hogyha kimegy kap 60 rongyot amivel kitörölheti a seggét erre mondta Olivér hogy ilyenekről ne beszéljen már, erre éva válasza a "ki nem szarja le más is beszélt már róla" volt.JayB
Valamint beszélt arról, hogy a videószobában mit "kértek tőle", mire "utasították", és egyéb a műsor működtetésével kapcsolatos apróságokról. És a "ki nem szarja le" attitűdöt sem díjazzák a műsor készítői.

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 729
Köszi a PR-t.
Ezek mik voltak?marci
Ma pl megmondta hogyha kimegy kap 60 rongyot amivel kitörölheti a seggét erre mondta Olivér hogy ilyenekről ne beszéljen már, erre éva válasza a "ki nem szarja le más is beszélt már róla" volt.
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Köszi a PR-t.
Ezek mik voltak?
több mint 14 éve
Gina kiment, volt egy kiválasztás, és egy kihívás, jöjjön egy új PR is.

1. (-) Jerzy – Érdemben nem változott semmi, sokat számít majd, miként alakul a bénázása Gigivel.
2. (-) Gombi – Telefon letudva, összeomlás felszámolva, újra a lé a tét.
3. (-) Laci – Amíg nem szerepel egy párbajon, fogalmunk se lehet valós erejéről, de amíg nyomják a „nyugalom szobra“ frázisokat, addig nem szűnik meg esélyes lenni.
4. (+1) Béci – Néha kezd életjeleket mutatni, az élőbeszédének a bpm-je kezdi elérni a mágikus 30as határt, ez a javára szól mindenképpen, valamint az, hogy amíg bent a testvére, könnyen össze tudnak dolgozni.
5. (-1) Alekosz – Még mindig ő a „király“, a VV Villa első törvénye értelmében: Bármi történik a vilában az Alekosz malmára hajtja a vizet. Ez alól talán kivétel maga Alekosz. Ettől függetlenül tartom, hogy simán eljuthat a hármas döntőbe, de ott nem sok eséllyel indul harcba a végső győzelemért
6. (-) Olivér – Stabilan bentmarad a top6-ig, de utána már kevés lesz, hogy ő a beépített ember, akkor már mennek maguktól az események. De az még odébb van.
7. (-) Anikó – Eddig még csak két emberbe volt halálosan, örökkétartóan szerelmes, úgy érzem több is van benne. Egy viszonzott őszinte szerelem -Alekosz- sokat segíthetne rajta.
8. (+1) Gigi – Az, hogy konstans kimarad a történésekből egyelőre nem hátrány. Csak aprítsák egymás idegeit az elmeroggyantak.
9. (+1) Szandika – Teljes homály, de őszintén bocsánatot tudott kérni Ilditől, meg is úszta a kiválasztást.
10. (+2) Zsófi – Gina távozása, és Éva elhatalmasodó elmebaja, valamint kiválasztottsága 2 helyet hozott neki a pr-ben, egyébként ugyanolyan fostosan ergya mint eleddig.
11. (-3) Éva – Teljesen elmebeteg. Csak idő kérdése, hogy mikor távozik, úgy néz ki, hogy személyében meg is van minden második párbaj állandó résztvevője. Csak megy a párbajokra, csak megy, aztán egyszer majd nem jön vissza. Valamint zsidózó, cigányozó, buzizó, piásan kontrol nélkül fröcsögő liba nem fog VV-t nyerni. Az RTL-en biztosan nem.
12. (+1) Ildi – Csak annak köszönhetően lépett egyet előre, hogy Gina már nincs bent. Egyébként stabilan csont utolsó, teljesen esélytelen, nagy valószínűséggel meg van a következő kieső. Innentől már csak az RTL-en múlik, hogy melyik sztorit tartják többre, az övét, vagy Éváét. Egy apró adalék, hogy mi az a pici esélye, amibe kapaszkodhat: az RTL-nél kezd tele lenni sokak töke Évával, minden „belső infót“ elfecseg, amikor megy az élő stream, nem tud lakatot tenni a szájára. Ha már most ki akarják venni, akkor Ildi bent tud maradni.

több mint 14 éve
Ez az Ildi totál idegbeteg... Elmondja, hogy mostmár nyitnak felé, de úgy, mint akinek épp rohama van... A rappelésnél is, olyan beleéléssel szidta az embereket, hogy az hihetetlen, de kábé ennyi is volt a lényege az egésznek, hogy ildikó alázgathasson jobbra-balra, mert még egy szar rím sem volt benne... meg poén sem úgy konkrétan...
Amúgymeg kissé unalmas már ez a falat emeltek szöveg, főleg, hogy ha játékba hívják, ő nem megy, ha közelednek hozzá, ő betámadja azonnal a másikat, hát még jó, hogy falakat húznak elé... Nagyon remélem, hogy kimegy a p.csába végre, mert nála idegesítőbb ember nem sok létezik.. igaza van Alekosznak, nem kell hogy megszólaljon, ha tudom, hogy ott van, már idegesít 😀😀

Alekosz amúgy továbbra is elképesztő pofa 😀
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
Olyan nincs hogy mindkettő kintmarad?JayB
de. ha nem érkezik szavazat 😊Höri
menjünk szervert rongálni.
több mint 14 éve
Olyan nincs hogy mindkettő kintmarad?JayB
de. ha nem érkezik szavazat 😊

több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
Bazzeg Béci beszólásán beszartam 😀
B-Éva mikor tanulod meg a kötéstudomnyát
É-Soha mert hazamegyek
B-Hidd el mi lennénk a legboldogabbak . De inkább tanuld meg a kötést. 😀 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
😀 De nagy aranyköpés 😀tenorx
Csak gondolom Höri van olyan szerény hogy saját magát nem teszi aranyköpővé,a többiek meg még nem reagáltak(vagy irigyek)

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen